Duktig jag var!

Sitter och ser på tv. Är hungrig, och mamma har inte kommit hem än och hon ska göra mat. Men snart går jag och gör mat själv. Orkar inte vänta nåmer. Igår kväll så for jag till Malmudden och fiskade med Ylva och hennes lill kusin och Josefin. Det var kult, jag fick typ 3-4 fiskar. Haha, duktig jag var! Idag så var jag, Ylva och hennes lill kusin på stan, jag köpte ett par tofflor, jeans, tröja och en bok om mitt stjärntecken. Haha, kände för att köpa den. Intressant och läsa faktiskt! Ikväll vet jag inte vad som händer, ska nog vara med Softie och Ylva? Jag vet inte, men det blir säkert bra. Ska ut och röka. God dag!

Bara var tvungen

Käkade nyss middag, är mätt som fan. Idag så har jag bara chillat, typ inte gjort ett skit. Sett på Sune, haha. Sedan så var det en bra film på DC som jag bara var tvungen att se, haha. Och har dock ingen aning om vad som kommer att hända ikväll. Tråka ännu mer säkert!
Igår så var jag, Softie och Ylva i Boden, kollade runt bara. Vi spelade i dom där "kranarna" där man kan vinna gossedjur, jag vann en Bob marley och en elefant :D Haha, duktig jag var. Sen gick vi runt och hade de allmänt trevligt. Men jag orkar inte skriva nåmer, ska ut och ta mig min efter maten rök. God dagens!! :)

Kanske fara

Jag fryser :S helvete, måste klä på mig lite mer kläder. Men de kanske dock är varmare i solen. Haha, igår så kom farmor, farfar, Majlis och Monika (mina fastrar) och hälsade på. Det var trevligt pratade åså. Sen kom Ylva och Softie, så vi spelade Guitar hero och käkade godis, gick ut med hundarna och sen spela ännu mer GH, sen såg jag och Jack på Sune (tecknad) haha, fan va bra det är. Haha!
Idag så ska jag, Ylva och Softie kanske fara till Boden en sväng. Kolla läget åså, vi har ändå inget annat för oss. Haha, men det blir säkert bra, men nu tänkte jag packa upp min väska och städa till i mitt rum och se på ännu mer Sune :) Haha, god dag!

Happy :)

Kom nyss in, har varit och träffas Sophie på en rök. Hon ska ju fara till Kirunafestivalen ikväll. Ska snart fara till stan och träffa Softie och Ylva. Mamma sa idag att vi kanske skulle fara utomlands. Till Turkiet om vi hittar en billig resa. Jag och Jack har varit och kollat lite smått på internet, men jag vill. Jag hoppas att vi far dit. Vill tillbaka till solen, men jag ska se på en film med mamma nu, så god dag!

Hemma igen

Kom hem igår vid 11, ringde Sophie direkt och vi möttes på en RP och pratade om vad vi hade gjort på Kreta. När man kom tillbaka till Lule så var det regnit och kallt. På Kreta var det mellan 30-40 grader och sol, underbart. Vill tillbaka redan. Haha, men de känns skönt att få komma hem. Idag vet jag inte vad som händer, har iaf sovit underbart i min älskade säng.
På Kreta så träffade vi massa och snackade och hade roligt. Badade och prässade på stranden typ varje dag. Underbart, sen så har vi tagit de lugnt ätit god mat varit med kidsen (Ankis dotters barn) och varit på stan och köpt saker. Orkar faktiskt inte skriva så mycket är ganska trött ändå. Har gett alla min present, dom blev glada.  Men sen ska jag ge Mikaela sin present och deras inflyttningspresent.
Haha, igår när vi landade i Sthlm och skulle gå ut och röka kom några töntiga Stockholmare och frågade om dom fick en cigg, jag svarade inte började bara gräva efter mina cigg i väskan så frågade dom på Engeska, sedan frågade dom varifrån vi kom från. Så hade jag passet i munnen å sa "Lule" men han tyckte jag sa nå helt annat, han trode helt enkelt att jag var en utlänning, chock dot.com. Haha, men det var kult ändå. Sedan hörde han att jag kom från Lule då blev att att börja retas för våran dialekt, men nu ska jag lägga in bilder på pix tänkte jag. God morgon!!!!!

Hej dååååå!

Jag har nyss set på tv, vilade en stund. Blev grymt trött, snart ska vi fara till Kallax. Jag har inte ens fattat att jag ska fara än, för mig är det typ fortrande bara en sak som jag bara pratar om att jag ska göra. Haha, men nu ska jag fara på riktigt. Fan va härligt, hoppas det är bra väder i Sthlm. Man kanske går på en lite upptäcksfärd när man kommer fram. Haha, men jag orkar inte skriva nåmer. Men jag har dock inte resfeber, konstigt nog. Haha, men lär ju skriva när jag kommer hem. Ha de så kult alla här hemma, Hejdå!

Snart

Sitter och ser på Simpsons nu, är hungrig. Hoppas mamma kommer snart så jag får käka. Jag har laggt in låtar på mp3n och har duschat. Städat lite till och med, hade ingenting att göra. Haha, nu är det bara att vänta tills vi ska fara till Kallax. Men det är typ bara 3-4 timmar kvar. Det går fort, får se på tv så då går tiden fortare. Har dock inte fattat det än att jag ska fara till Sthlm idag, haha. Det är hel otrovärt, och imorgon far jag till Kreta. Shit, men det ska bli så otroligt roligt och få fara dit. En rolig upplevelse! Jag har ju aldrig varit utomlands förut, så de här blir första gången. Men nu ska jag se på Simpsons. Lär ju skriva innan jag far, god dag! :)

Tell it to my heart

Har nyss tankat en låt som jag har velat ha ett tag nu, va bra den är. (Taylor Dayne - Tell it to my heart) Haha, sitter och diggar den nu, vaknade för en timma sen typ. Igår så somnade jag inte förens vid 3-4, men jag är inte trött iaf. Ska snart lägga in mer låtar på Jacks mp3 så jag har nånting att göra, sen blir det att duscha sen hoppas på att klockan snart bli halv 8. Inge länge kvar nu alltså, hmm. Undra om man ska städa innan man var? Haha, njaa Jack och Malin ska vara här när jag är borta så jag tvingar dom städa när jag kommer hem. Och när jag kommer hem så ska vi tapetsera om i mitt rum, längtar till de också. Skönt att få slippa tråkiga Lule ett tag nu. Men nu ska jag gå ut och röka med Malin. God morgon!!

Har inte fattat det än

Kan inte somna, är för nervös för imorgon. Haha, det är imorgon. Tiden har gått så fort, det var 3-4 måndarer sedan vi bokade resan. Sen så ska jag fara redan imorgon, jag har inte fattat det än. Kommer nog inte fatta förens vi är framme på Kreta. Jag vill bara vara där nu, måste försöka sova. Men jag kommer säkert bara ligga och vrida på mig länge innan jag kommer att kunna somna. Det är bara några timmar kvar tills jag far, ska vara på Kallax kl 20.00. Vill lägga in låtar på mp3 nu, men jag spara det till imorgon så jag har nånting att roa mig med ett tag iaf. Ska kanske färga min utväxt imorgon? Nja, jag vet inte om det är nån idé igentligen. Men jag lär ju märka imorgon, men nu ska jag se på Joey och hoppas på att jag kommer att somna nångong. God natt!

YEES!

Yes, nu har jag fått tillbaka min älskade dator så nu kan jag lägga in låtar på Jacks mp3. Sen fick jag halva säsong 3 av Prison break, YEES! Haha, jag, mamma, pappa och Jack har sett på Solstorm. Det var faktiskt en ganska bra film, den var värd att se iaf. Nu sitter jag och Jack och ser på Scrubs vi ska snart slå på en film. Men är dock ganska trött, men jag åker ju imorgon så skit samma. Allt är packat och klart, börjar få lite res feber, haha. Fan va jag längtar, första gången jag far utomlands (räknar inte med Finland) haha. Och flyger för andra gången i mitt liv, men det ska bli spännande längtar så mycket. Men nu ska jag ta mig min natt rök och sedan se film. Så god natt!

Packat och klart!

Vaknade för ett tag sen, ska snart gå och käka frukost. Börjar bli lite hungrig. Jag och Malin har suttit ute ett tag och snackat och tagit en morgon cigg, sen skulle hon fara och slava på jobbet. Haha. Min dator har inte kommit än, hoppas att jag får den idag så jag kan lägga in låtar på mp3 så jag har något att lyssna på. Packat och klart till Kreta, ska bara välja ut en väska som jag ska ha till handbagage, och fylla den med saker jag behöver på flyget. Men det blir säkert bra, idag har jag ingen aning om vad som händer. Ingenting typ, blir väl att bara längta till imorgon. Kommer inte kunna somna ikväll kommer att vara så nerövs. Haha, men nu ska Jack sitta vid datorn och jag ska käka och fixa lite små grejer. God morgon..

Ont i huvudet

Har jätte ont i huvudet :( Jag vet ej varför, men jag käkar inga piller så dår man ha ont ist. Jag spelade nyss Guitar hero, haha så jävla roligt och så beroendeframkallande. Men det blir säkert bra, ska snart gå ut till friggebodan och hämta en väska som jag ska ha till Kreta och sedan blir det att packa lite smått. Fick låna en mp3 av Jack som jag ska ha med mig, väntar bara på att pappa ska hämta min dator från Sven så jag kan lägga in låtar som jag vill ha. Hoppas att det blir imorgon iaf, nog för att jag har på mig på onsdag också för vi åker inte förens vid 8 på kvällen så. Haha, längtar så mycket. Tänkte måla naglarna också lite, men ska spela vidare nu. God kväll!

Jag har fått värsta nojjan att sommarlovet snart är slut. Jag fattar inte, den har ju just börjat? Det har inte ens gått två veckor, men jag vet inte. Jag får iaf för mig de, fan. Måste sluta tänka så för det är ju faktiskt bara början av sommarn. Hoppas att det bli bra väder när jag kommer hem från Kreta och inte de dåliga vädret som är nu...

Snart bär de av

Varmt de blev ute, kom nyss in till Softie. Vi har varit och tagit lunch med Ylva och sedan gick vi på stan en sväng. Växlade pengar och snart bär de av till Kreta. Längtar så mycket till att få fara dit. Men snart. Vi sitter och väntar på att Ylva ska sluta jobba så ska vi följa henne på stan en sväng sen ska jag hem och välja kläder som jag ska ha med mig till Kreta, jag har besluts ångest, har en massa kläder men kan inte välja ut några och jag kan inte ta med mig alla. Haha, idag så vet jag inte vad som händer, de blir nog att ta de lungt spela Guitar hero? Se på tv, och bara känna lugnet och packa lite smått. Men nu ska jag vara social med Softie, God dag!

Långt inlägg.

Är trött, sitter på pappas dator. För min är hos Sven och han ska fixa min brännare så jag kan göra skivor. Jippie, jag vaknade nyss somnade framför tvn som vanligt :/ Mamma tjatar jag blir så les när jag är trött. Idag så kom jag hem från stugan men det var vid 4 tiden. Ska skriva lite om helgen:

For till stugan på fredagen tog de lungt, och väntade med att börja måla till lördagen. Och på fredan så var de ju fredagen den 13. Suck, haha. Hade jag helt glömt bort. Men då var vi ute och körde Rally-Kalle från 70-talet (jag och Softie) sen övertarlar hon mig att köra. Och allt går bra jag var faktiskt duktig, fattar dock inte att jag vågade köra bil. Men det var kult, sen skulle hon ha mig till att backa, haha. Glömde att ratta tillbacka helt (trode dock att den var det) och rätt in i en grop med ena fram julet. Haha, där var vi fast. Sen for vi till Kalle och Berit (Ankis föräldrar) och såg på Hip hip hora, haha en sån bra film. Vi fick se två renar, dom var grymt nära. haha, Sen for vi tillbacka och sov.
Igår så vaknade vi och började måla, det gick fort och vi var mycket duktiga. Sen grillade Mats så man fick god mat, sedan så målade vi ännu mer, sen tog vi det bara lungt. Gjorde inte så mycket läste och sedan for vi över till Kalle och Berit igen, duschade och läste ännu mer. Sen fick vi se en räv unge, fan va söt den var. Ville ta hem den. Haha, och idag så när jag vaknade så hade Softie klipp gräsmattan. Haha, hon hade inte ens sovit. Stakarn. När vi var påväg hem så såg vi en älg, haha. Fick se mycket djur i stugan. Men det var skönt och fara till stugen och snart far vi ju till Kreta om 3 dagar Sthlm och 4 dagar till Kreta. Längtar! :)

Detta blir dock ett långt inlägg, men tänkte skriva lite om en bok som både jag och Softie har läst i helgen, Flickan med skulden. En välldigt bra bok, men vi båda blev dock välldigt irriterad när vi läste den. Det handlar om en massa tjejer som blir våldtagna, gruppväldtäckter osv.  men poliserna lägger bara ner fallen pga. "inte tillräckligt med bevis", "tjejen som blev utsatt var full", "hon sa inte Nej tillräckligt" osv. Jag tycker det är hemskt, så då blev de en djup diskution mellan mig och Sofite där i skogen. Men det var annars trevligt, och sedan så pratade också om att man ska vara nöjd och inte klaga på små saker, de finns fakitskt dom som har det mycket värre. Och att sluta vara så negativ, fast man vet om sina svagheter osv. så gör man ingenting åt de. Det är lite tråkigt, men det är nog så livet är.

Ha de bra så länge!

Packade nyss lite saker som jag ska ha med mig till när vi åker till stugan. Man måste ju ha kläder som man aldrig använder när man ska måla så man inte förstör kläder som man brukar använda. Haha, det är varmt idag, va skönt. Undra om det blir nå att bada idag, har iaf med mig badkläder utifallatt. Det blir att måla hela helgen, och Softie ska köra lite bil. Haha, men jag vågar inte köra. Men det ska bli trevligt och hooka pengar så man har till Kreta. Tänkte gå och käka lite innan man far och vänta på att mamma ska komma hem så hon kan ta fram nå skor som jag kan ha när jag målar.
Idag så har jag varit förbi Sophie och hjälpt henne och packa till Kreta, åså sa vi hej då. För vi kommer ju inte ses på ett bra tag nu. Och de känns underbart att vara klar med fönsterna, fan va härligt. Och på söndag så rullar cashen in, det ska bli nice. Men nu ska jag käka åde så jag hinner, skriver på söndag när jag kommer hem. Ha det så bra så länge!

Va fan gör jag vaken?

Trött är jag nu, jag och Softie har nyss gjort mat. Det blev skinka/bacon sås med spagetti, det var as gott. Vi har varit och jobbat från strax efter 11 till typ 4. 6 timmar idag också, som igår. Då har vi alltså jobbat 12 timmar, men det är värt det som sagt. Vi drack loka och té och sedan så har vi hägt upp tvätt osv. Nu är jag helt slut som jag var igår också. Och innan vi gick och jobba så såg vi på Min stora kärlek, haha en sånn underbart rolig film. Den är så bra. haha
Imorgon ska vi fara till deras stuga och måla, så man får mer pengar. Trevligt trevlig, och det blir att säga hej då till Sophie imorgon också. Hon åker till Kreta på lördag och jag åker ju på torsdag. Så vi kommer ju inte att ses på två veckor. Sen måste jag fixa lite kläder som jag ska ha på mig när vi målar. Solen har kommit fram och jag undrar va fan gör jag vaken? Haha, Men nu ska vi gå ut och röka våran natt cigg och sedan sova. Så god natt alla!

Jobba

Fryser som fan, sitter med min sköna flisfilt. Varit och rökt med sophie i typ 40 min. Men ska slänga mig i duschen och sedan fara till Softie och se på Min stora kärlek och sedan blir det att jobba natt. Det blir väl att jobba från strax efter 11 till jag vet inte när, haha. Blir väl säkert till 4-5 minst. Men vi får hoppas att vi blir klara med alla fönster idag så det blir bort gjort. Mats sa iaf att de vart en stor skillnad, det var ju skönt att höra så man inte var tvungen att göra om alla fönster igen. Haha, jag är typ trött på nått sätt. Fast jag har sovit till typ 4 idag. Men måste vända tillbacka på dygnet, får väll kliva upp tidigt imorgon så man är trött och går och lägger sig tidigt. För vi ska ju till Softies stuga och måla så vi får mer pengar. Om vi hinner med alla väggar och puttsar klart alla fönster så har vi 1600 kr och så har jag lagt undan 1100 då har jag ju 2700, det borde väll räcka? Jo, de gör de nog. Men nu ska jag duscha så God dag!

Helt slut

Hej, kom nyss hem till Softie. Vi har jobbat natt, haha. Vad vuxet det känns att säga det. Men det var nästa kult att jobba, vi gjorde té och drack massvis med Loka och putasade dom där fönsterna, haha det tog ett bra tag men det är då värt pengarna. Det blir nog att jobba imorgon också. Säkert bli det på natten också. Vi har fan jobbat från strax efter 10 till strax innan 3. Haha, men vi stannade kvar och käkade lite mer kakor. Nu ska Softie laga kyling och ris med sås. Är hungrig på mat, men är dock trött. Har ju knappat sovit nått. Haha, okey. Jag somnade när jag kollade på tv innan jag skulle käka middag. Men sov dock bara en timma, men måste vända tillbacka på dygnet. Men efter vi har jobbat färdigt, jag är typ helt slut i kroppen efter att ha jobbat. Nog för att man inte kan tänka sig att det är jobbigt att putsa fönster. Men det är de, faktiskt. Men jag hoppas att vi blir klar imorgon, vi hade tänkt att vi skulle bli klara till innan helgen.
Såg på Frusna män söker kärlek idag med Softie, det var välldigt spännande. Man hade ju som bara en lite aning om vilka dom skulle välja, men fick dock en chock när Anders inte valde nån. Haha, synd att de var sista avsnittet det var så roligt att se. Men nu ska jag vara social med Softie så hon inte behöver vara så ensam. God natt!

Inte så mycket till sömn.

Nu sitter jag här med min älskling Morris i knät kom nyss hem. Har varit på stan och tagit en lunch med Sophie och Mikaela, det var trevligt. Sen gick vi med Mikaela till bussstation, inte så kult. Kommer ju inte träffa henne på typ 2 veckor, minst.
Igår så gjorde jag typ inte ett skit, såg på tv och träffade Sophie och var med henne ett tag. Sen så kom Mikaela senare och så såg vi på 40 days and 40 nights, den va faktiskt bra. Men en grymt pinsam film, haha. Idag så är de sista avsnitten av Frusna män söker kärlek, längtar. Det är dubbel avsnitt och så ska dom välja. Det ska bli kult att se. Haha, jag blev väckt av 3 idioter i morse, dom ringde och väckte mig typ strax innan 7 så fick man gå ut. Somnade inte förens vid 4-5 så man fick sig inte så mycket till sömn i natt. Sen börja dom hoppa studdsmatta och käkade. Sen gick dom ner och väckte Mikaela, stakarn. Tänkte ju att hon skulle få sova, men ikket då gick dom ner dit och börja gapa. Taskigt, sen såg vi på fortsättningen av Parlamentet (vi började se det igår) sen for vi in till stan. Men nu ska jag se på tv och hoppas på att jag inte somnar för jag hade tänkt hålla mig vaken till ikväll.
Men idag så ska jag och Softie putsa fönster och hooka pengar till Kreta och sedan blir det deras stuga i helgen och måla och hooka ännu mer cash. Det är nice, God dag!


Morris my darling <3

Regnit och tråkigt!

Käkade nyss, är grymt mätt. Men det var god mat, kötbullar och makaroner. Mumms. Haha, idag är det regnit å tråkigt. Blir lite smått deprimerad när det är sånnt här väder. Det känns inte som sommarlov när det är äckel väder. Borde gå och sola lite innan Kreta så man blir extra brun där borta. Jag och mamma har varit och hämta mitt pass och shoppat lite små grejer. Det var nice, fick sockar, leggings, strumpbyxor, lite saker jag ska ha med mig till Kreta. Men det är alltid kult att få lite grejer spelar egentligen ingen roll vad det är. Ja så fick jag två böcker av mamma också som jag ska med mig till Kreta så jag har något att läsa. Men nu ska jag ta mig min efter maten rök. God dag!

Nu känns det underbart, tack. Behöver dig otroligt mycket, det ska du veta.

God natt!

Sitter och ser på Beyond. Men har redan sett de avsnittet som visas, iaf halva. Så tänkte skriva nån rad här. Är trött, men inte sov trött. Det gör mig irriterad, för jag vill sova men kan inte för att jag inte är sov trött. Är inte så sugen på att vara vaken hela nätterna och sova hela dagarna. Nej nej, vill inte sova bort mitt sommarlov. Haha, det är äckligt varmt i mitt rum som vanligt. Vill bara ta bort värme golvet så det inte är lika varmt nåmer, för hur jag änn gör så blir det varmt. Får inte stänga av det för mamma och pappa. Sen om jag har öppet fönster så blir det varmare, måste be mamma köpa en stor fläck som jag får ha brevid sägen. Haha, fan va skönt. Har inte fattat än att det är sommarlov, tiden har gått så fort, och det är 9 dagar kvar till Sthlm och 10 dagar till Kreta. Längtar så otroligt mycket!

Kommer inte kunna somna, men måste försöka. Har ganska svårt att somna nu för tiden, för mycket tankar som kommer till mig när jag ska sova. För det är då man har som mest tid att tänka riktigt mycket, men jag kan inte somna till mina tankar måste tänka färdigt först och det kan ta evigheter. Börjar bli less på det, men nu måste jag försöka sova så jag inte sover bort hela dagen imorgon, god natt!

Inte gjort ett skit.

Kom nyss in, har varit ute och tagit mig min natt rök. Ska snart se på Hemsökta hus och Beyond. Det är så bra, haha. Idag så har jag inte gjort ett skit sett på Parlamentet och träffat Bysse och snackat med honom ett tag. Sen har jag sett på kärlken checkar in. Den är ju bra, men har sett den några ggr. Haha, imorgon så kommer Mikaela till Lule igen. Hon ska sova här från tisdag. Men det ska bli kult, Men nu tänkte jag se tv så god natt!

Tivolit

Fan va jag är trött, jag kan inte hålla på att sova bort hela dagarna. Måste ju ut och sola och bada. Men idag var det faktiskt lite kyligt i skuggan iaf, det blåser typ. Igår så var jag med Ylva vi gick på tivolit och åkte Break dance, fyyfan vad vi fick åka. Jag trodde helt seriöst att jag skulle spy, började må illa som fan. Haha, sen gick vi hem till mig och käkade lite och såg på Den gröna milen och cykla förbi Coop lite senare och köpte godis. Det vart min onyttiga helg den här helgen, sen ska jag inte vara onyttig på ett bra tag. Haha, sen så var det Blondiner har roligare och sedan Darkness falls, det var bara bra filmer igår. Haha, men det roliga var att jag och Softie snackade om att vi ville se Den gröna milen och Min stora kärlek, åså kollade jag på tvn så var den den gröna milen snart (alltså igår) sen när jag slog på tvn i morse så var den Min stora kärlek på torsdag. Haha, fan va coolt! Haha, men nu ska jag plocka lite i mitt rum. God dag!

Före kreta kväll

Känner att jag måste städa lite i mitt rum. Hmm, kom nyss hem från Softie. Har följt Ylva och Softie när dom skulle klippa sig, det blev välldigt fint. Sen gick vi till Softie och gjorde lite mat. Igår så var vi i Sävast på före Kreta kväll, det var trevligt. Vi käkade god mat och bade bubbelpool, och utforskade Sävast lite. Haha, japps. Sen for jag hem till Softie och vi kollade på Frusna män söker kärlek och Sverige pussas och kramas sen slog vi på en film och gick och la oss. Ikväll ska jag och Ylva gå på tivolit en sväng och sedan ska jag se Den gröna milen, en underbart bra film. Den är så otroligt bra, gråter i den. Den är hemsk, men den får jag inte missa. Tänkte gå och duscha och sminka mig lite, så ha en bra dag!

God dag...

Vaknade för en stund sedan, har sett på Ramus på luffen. Haha, det var ett tag sedan jag såg den.
Det var jävligt kult igår så länge det vara, vi grillade spelade brännboll och kubb. Det var ganska mycket folk som kom. Men det var nice, sedan så gick vi en sväng på tivolit och träffade folk. Men sedan så blev det mindre kult när polisen kom och tog all alkohol, då blev jag lite irriterad. Eller ganska mycket, men sedan så gick jag och Softie hem till mig och såg på tv. Och fick påfyllt tlf och en hundring av mamma och pappa :) Då blev jag glad, hihi. Idag så ska jag fara till Sävast och ha en före Kreta kväll, haha. Vi ska käka Grekiskt och bada bubbelbad, det ska bli roligt. Men nu ska jag käka nått och sedan ta min morgon rök. God dag...

Jag lägger ner det där nu, inte så värt nåmer känns det som. De du sa verkar inte vara sant, isf hade du försökt men det gör du inte...

Skolavslutningen

Kom nyss hem från skolavslutingen, Jack och Malins alltså. Haha, men var tvungen att stiga upp kl 8.30 :p Haha, sen så fixade jag mig och Lisa gick med oss till kyrkan. Haha, men det var fan värt att gå dit asså, det var en kille som "rappa" men tappade bort sig efter andra versen typ. Haha, fan va jag skratta. Sen så hörde man inte ens vad dom sjöng. Haha, till och med vi var bättre, till och med när alla mikrofoner stängdes av. Haha, fan va jag saknar Örnässkolan, det var så kult och gå där. Träffade ju några gammla lärare, alla tyckte att det var så kult och se mig och frågade hur de gick nu åsådär. Fan, jag vill gå kvar där.. Idag så blire att grilla och spela brännboll och kubb med en massa. Och så blir det att kanske åka nånting på tivolit kanske? Haha, man ser ju. Men nu tänkte jag fortsätta se Parlamentet och käka nått för jag hann inte i morse, och sen fixa mig. God morgon!

Ibland så tycker jag bara att allt är så patetiskt. Att inte förstå, eller jag tror snarare att det är så att man inte vill förstå innerst inne. Att man vet, men man vågar inte erkänna för sig själv för att man inte klarar av att ha fel om saker och ting. Men så kommer det ju alltid att vara så, allt handlar ju bara om att erkänna för sig själv. Men det är inte många som klarar av sånnt. Men thats life, men allt är till för att förlåta. Bara man får den tid man behöver och lite hjälp på traven. Man kan inte göra mer än vad man klarar av, och man kan inte förvänta sig att allt ska bara bli bra eller att den andra ska göra det. Men jag kan inte göra nåmer, nu är det din tur. Halva vägen var...

Bra idé

Hej hej hallå, allihopa. Kom nyss in, har varit och spelat kubb as länge. Haha, fan va kult det var! Först så var jag, Lisa, Ylva och Softie i parken och spelade. Sen gick vi ner till tivolit och kollade vad det var för karuseller. Haha, sen gick Softie till bussen och Mikaela kom och spelade med oss ist. Jao, sen gick en jätte söt gubbe förbi och Ylva frågade om han ville vara med och spela. Och det ville han, Haha. Fan vad jag skratta, det var jävligt roligt! Haha, japp, sen har jag, Ylva och Lisa suttit och bara dum pratat as länge. Men det var trevligt. Men jag borde gå och lägga mig för jag ska vara på Jack och Malins skolavsluning kl 9 imorgon. Malin går ju ut 9an och Jack 7an, dom har blivit stora. Haha, sista gången jag har en tid att passa på morgonen innan sommar jobbet, om det inte blir nå planer som man har smitit till morgonen, men det lär ju märkas isf. Mamma sa till mig idag att min morfar ska flytta till det ålderdomshemmet jag ska vara på, så jag hoppas på att jag får vara på hans avdelning och kanske bara vara med honom. Haha, det hade ju varit as bra isf.  Haha, men tänkte slå på lite Parlamentet och somna till det, det lät som en underbart bra idé. Så god night!

Bada :)

Duschade nyss av mig, jag och Lisa var en snabbis och badade på Arons :D Sommarens första dopp, haha fast dock inte i havet. Men det räknar ju iaf, haha. Ja, åså spelade jag, Lisa och mamma brännboll. Anna kom förbi en sväng och var på mammas lag. Haha, sen kom en "hund kompis" till mamma och var på hennes lag. Haha, men det var trevligt. Vi var i parken å spelade typ en och en halv timme. Hihi, och snart ska Softie och Ylva komma så ska vi spela kubb. Det ska också bli kul. Men nu ska jag klä på mig, jag fryser.

Ibland så är det inte så självklart.

Kom nyss hem. Idag blev det sommarlov på riktigt, det känns underbart. Det är as bra väder ute, ska nog gå ut och sola lite grann? Jo, det blir nog så.
Idag så var vi och bowlade med klassen, haha. Fan va kult det var, nog för att jag förlorade mellan mig, Mikaela och Emma. Haha, men det var ändå kult. Sen gick vi till Waldorf och käkade, mumms. Käka friterad kykling och sötsur sås, Haha. Japps, sedan så kom Mikaelas mamma och hämtade oss och for till henne och började flytta kartonger :/ Inte så kult att hon ska flytta, kommer sakna att hon inte bor kvar där. Det kommer att kännas så tomt, men jag kommer ju såklart fara och hälsa på henne när hon har flyttat till Kalix, åså kommer vi ju att umgås i sommar. Men jaa, sen ikväll så vet jag inte riktigt vad som händer, blir väl att umgås Lisa innan hon far iväg och är borta i 6 veckor :s Inte så kult men men. Softie ringde iaf å sa en jätte bra nyhet, att om jag och hon tvättar alla fönster på Mats jobb så får vi 1000 kr var till Kreta :D Fan va glad jag blev, då har man ju ännu mer pengar dit. Då kanske man inte behöver lägga undan nåmer pengar och kan följa med Mikaela hem till byn i några dagar :) Skrev det här inlägget för en timma sen men det blev aldrig sparats och sedan kunde jag inte komma in nåmer :( Irriternade som fan. Hihi, mamma ringde mig nyss och frågade om vi skulle gå till parken senare och spela brännboll, haha. Kult då kan jag ju värma upp till imorgon ;) Men nu ska jag ta mig en rök! God dag.

Jag har tänkte lite, haha eller jag tänker ju hela tiden men. Ja, att hur kan man inte förstå fast man inte säger nångonting när man har kännt varandra så länge? Jag vet att man inte ska anta, eller döma någon för deras syn punkter osv. Men ibland tycker man ju att det är självklart. Men ibland så visar det ju sig inte vara det, då får man ju ta de. Jag tycker att man ska kämpa för det som betyder mycket, tycker dock att man inte ska behöva säga allt utan att man ska förstå... Men det verkar ju inte funka, men jag är ju dock Oxe. Har svårt för att glömma saker som har gjort mig besviken osv. och om jag har bestämmt mig för något så har jag det. Ibland så är det ju inte så självklart.

Bra humör :D

Hihi, är på jätte bra humör så där just när man ska lägga sig i sängen och sova :D Haha, jag vet inte varför. Men de är nog för att jag har en jätte rolig grej på min telefon, åså har jag visat den till mamma, pappa, Jack och Malin :D Haha, jag har bara suttit och skrattat. Sen när jag skulle göra det själv, så blev jag bara rädd hela tiden. Haha, men det är så obehagligt. Haha, ojojoj. Men nu är klockan mycke och jag borde sova för jag ska upp kl 8 imorgon, men ska se Scrubs först sedan sova :D Imorgon blir det sommarlov, underbart och om typ två veckor så blir det Kreta! Hihi, så god night! =)

Roligt!

Tjabba, kom nyss in. Har varit hos Lisa och sett på DH, spännande. Tror att det var sesongs avsluning? Hoppas iaf att det inte var det, isf blir jag bitter.
Idag blev det inte att damsuga, haha. Orkade inte, Mikaela kom förbi vi såg klart på Fullpackat med Robert Gustafsson, en sånn underbart rolig film! Haha, sen såg vi på Parlamentet vol. 1. Haha, det är också så jävla roligt, dom som inte tycker att det är kult fattar jag inte deras humor. Haha, kan inte sluta skratta. Börjar typ skratta lite för mig själv när jag vet att jag ska se det. Haha, men sedan så lockade jag Mikaelas hår, det blev faktiskt riktigt fint. Det blir väl säkert att jag ska locka hennes hår på torsdag också. När jag och Lisa gick på prommenad idag så såg jag att tivolit hade kommit, jag blev helt förvånad för jag hade hört eller läst att dom inte skulle komma på skolavslutningen? Men det bli roligt, kanske man går dit på torsdag. Men det blir säkert bra, imorgon blire ju bowla och Waldorf. Fan va kult, det var as länge sedan jag bowlade. Haha, men nu ska jag se på Christine och sedan duscha och sova. God natt!

Efter längtad :)

Haha, vaknade nyss för typ 3dje gången. Haha, mamma ringde mig strax efter 9 och sa att jag var tvungen att väcka Malin så hon for till skolan. För att mamma var och jobba och kunde inte fara hemma så jag fick göra det. Jag som låg och sov var halv vaken, gick upp till Malins rum bankade och skrek KLIV UPP! några gånger haha, det var kult. Värsta reaktionen jag fick, haha. Sen har jag fått sms som jag har vaknat av, det är inte vanligt att jag vaknar när jag får sms. Men sedan har jag vaknat av att det är ett jävla dagis här. Malin har tagit hit en kompisar och det har Jack också. Åh, ganska irriternade för jag älskar att vara ensam hemma på morgonen. Det är nå speciellt med de, men vet dock inte vad. Men det är härligt!
Idag så tänkte jag faktiskt dammsuga, sen kanske jag skulle gå förbi Mikaela idag? Skulle se om hon passade i lockar, så jag får gå dit och se sedan. Jag är på jätte bra humör idag, vet inte varför. Det är säkert för att det snart är sommarlov och bra väder, åh. Jag älskar värkligen sommarn, den är efter längtad om jag säger så. Haha! Men nu försöker jag bli pigg, men ska se om det finns nå och käka och ta min underbara morgon rök, så God dag alla glada :)

Ovanligt

Kom just in, var och tog mig min kvälls rök och Softie gick till bussen. Sitter och väntar på att Scrubs ska börja, men det börjar ju ändå snart så. Ikväll så har jag inte gjort så mycket, jag har städat i mitt rum. Ovanligt som fan, haha. Men fick nå jävla ryck! Haha, men det var ju bra ändå. Imorgon blir det att damsuga också, så jag får de gjort. Tänkte se Forgetting Sarah Marshall, såg den inte tidigare. För den jag hade tankat tidigare visade sig vara nån idiot som har filmat filmen på bion. Irriterande, såg ingenting och folk pratade 24/7 så det var inte ens värt de. Haha, men nu har jag en som går att se.
Är ledig imorgon, fan va skönt. Men man kan faktiskt säga att jag har sommarlov nu, vi ska ju bara bowla och käka på Waldorf på onsdag. Sedan är det sommarlov på riktigt, ska se Malin och Jacks skolavsluning på torsdagen. Då lär man ju träffa sina gammla lärare. Trevligt men måste dock stiga upp tidigt, men de spelar ingen roll. Men det blir säkert bra, jag har dock ingenaning om vad jag ska göra imorgon. Blir väl att ta de lungt åså, njuta av sommaren. Det låter ju svin bra, men nu ska jag lägga mig i sängen och se Scrubs. Blev trött, men klockan är ju mycket nu. Haha, GOD NATT!
image15 Hahahahah, Dick head. Han är så ful! HAHAHHAHAAH!

Sista gången

Kom nyss hem, har varit hos Mikaela från typ 12 till nu, jag har sett på när hon har packat lite. För hon ska ju lämna mig och bara flytta. Haha, ja sen gick vi på coop åså visade jag vart Arons låg och sedan så satt vi bara ute och snackade sen gick vi tillbacka till henne. Det känns värkligen som sommar nu när det är så varmt åså har dom fyllt Arons ååh, helt underbart! Kanske tar sitt första dopp på torsdag?
Idag så var jag i skolan för sista gången innan sommarlovet, helt underbart känns det. Fan va härligt, gjorde ett prov som jag klarade och sedan så lämnade jag in dom sista uppgifterna i engelska och mina böcker till alla lärare så jag inte får betala typ 300 kr för varje bok :s Det är mycke pengar för en bok som man inte ens orkar läsa i, haha. Japps, men det känns helt underbart att inte behöva gå till skolan på ett jävla bra tag.
Ikväll så ska jag nog umgås med Softie, jag har ingenaning om vad vi ska hitta på. Tänkte iaf snart slå på Forgetting Sarah Marshall, verkar då vara en bra film. Men det lär jag ju märka, men det var dock dålig kvalla på filmen men det spelar ingenroll. Men nu är jag as hungrig, ska se om mamma har lagat nå mat, God dag!

Stort glas med mjölk

Sitter och käkar två mackor och ett STORT glas med mjölk, var så hungrig. Har inte käkat sedan 14, mmm. Gott vare.
Har varit och solat idag med Softie och Sara, skönt som fan. Det var ett tag sedan sist jag solade. Jag och Softie var på stan en sväng innan och jag köpte två nagellack, snygga dom var. Ett knall gult och ett knall orange, coola som fan. Så köpte jag också ett läpsyl och en dricka. Det var ju sånt underbart väder idag, till och med när jag gick till bussen från Softie så vare fortfrande varmt, helt underbart! Men jag har dock inte hunnit plugga nå :( Jag som skulle fara hem och göra det, men jag kom på det när jag satt på bussen påväg hem. Typiskt, får slarva ihop nånting och göra klart och plugga till provet som jag har imorgon. Suck, men det är ju ändå de sista så jag ska egentligen bara vara glad över det. Sista lektion åre också, skönt. Men nu ska jag plugga och se på tv. GOD NATT!

Helt otroligt

Hey, nu sitter jag här hos Softie. Vi ska snart gå på stan en sväng. Fortfrande underbart väder, helt otroligt. Det känns värkligen som sommar nu.
En lektion kvar i skolan, eller en lektion ska bara göra ett omprov och lämna in nå uppgifter och böcker. Sen på onsdag så ska vi bowla med klassen och sedan käka på Waldorf, trevligt ska det bli. Det sista med klassen innan sommarlovet, undra hur klasserna blir i 2an. Hoppas dock att dom inte splittras, det hade ju inte varit nå vidare kult.
Igår så var jag med Softie, vi såg på Whats happens i Vegas, den var faktiskt otroligt bra. För en gångs skull, hehe. Ja, åså träffade vi madde osv. Annars gjorde vi inte så mkt, mamma och pappa skjusade oss in till stan med fin bilen åså åkte vi en vända runt stan. Det var rätt så mkt folk ute igår faktiskt. Tänkte att vi också skulle vara ute å glida men då gick våra planer i krash, det var synd. Men det ska ändå bli kult på torsdag så, lika å vänta. Brännboll och grilla, om du är sugen på att komma. KOM? Hihi, hoppas att det kommer mycket folk.
Idag så ska jag göra klart dom sista uppgifterna och plugga till provet. Sen ska jag väll bara ta de lugnt och se på tv eller nått sånt. Det blir säkert bra, har knappt varit hemma nått i helgen. Har typ bara varit hos Softie, haha. Men nu ska vi gå på stan, GOD DAG!
RSS 2.0