Vi flyger fram...

Skaburbian var bäst, fett med röjj...
Imorgon maxxar och vi axxar vi och på lördag också ofc...

Ta ditt pick och pack och dra

Droppen

Det var droppen... Vad vill du mitt liv? Jag behöver inte "vänner" som du som säger sådana saker.. Det finns bättre än dig, behöver inte dig i mitt liv.. Tänk dig för, använd din jävla hjärna, trode inte det om dig.. Men folk är ju inte som man tror att dom ska vara.
Life is hard bitch!

lady

stockolm serenad....

PDOL, se och njut!.... Sen spåra det!!!

Bita ihop

Sliten som fan och vaknade för inte allt för länge sen, och det är inge vidare. Eftersom att man ska fara och jobba kl 8!!!!!!!!!!! Det suger... Inte nog med det, så måste jag städa hela lägenheten, det ser ut som skit här.
Jag vill inte, men måste... Och när jag tänker på det så börjar ju faktiskt skolan snart, vilket helvete.. Men bara bita ihop och hålla kvar.
Nu ska jag se om GSF och Wing man vill ta sig upp, bye!

Dudde och gänget

Dudde och gänget har nyss annlänt hem till Lule, blev vara mackor och nu snack om helgens bradaver. Kan då bara säga att helgen var gay och jag har haft kult....
Synd bara att man börjar jobba på måndag och att man måste städa hela lägenheten imorgon..
Nu ska Dudde och gänget softa och se på film, peace!

Dudde och gänget hade INTE tur med vädret, so long suckers

Vi maxar

Sitter i min brors lägenhet och taggar inför PDOL.. Snart kommer Ida hit och då blir det att börja för dricka sen skjusar mamma oss med bonevillen ;) (om det inte kommer äckel regn)
Hoppas det blir en kul kväll... Igår var det iallfall värt, fast jag var nykter..

VI MAXAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


GSF

Sitter hos GSF, och kan ej sova. Vända på dygnet går inte bra, men idag blir det PDOL. Så då kanske man är dö trött när man kommer hem. (om man har tur)
Just nu så sitter vi och fixar våra naglar, men jag var tvungen att ta en paus för det är pillrigt som fan. Och snart ska GSF till doktorn och solen skiner. Jag hoppas på att det blir bra väder hela helgen!!!
Nej nu ska jag fortsätta med det jag höll på med så jag hinner. God morgon, eller god natt? Vilket som.

Dygnet

Sova är nästan överskattat. Varför ska det vara så lätt att vända på dygnet men så svårt att vända tillbaka?
Hur mkt eller lite jag än sover så kan jag inte sova på nätterna, på måndag börjar jag jobba... Hur ska det gå?
Snart duschen, sen hoppas jag på att jag inte somnar förens efter middagen och lyckas vända tillbaka på dygnet. Tror ej det kommer hålla i sig nå länge!!!

Saknar och älskar dig, tro inge annat!

GAY!

Min slutsats av helgen är GAY! Hela helgen var gay som fan.. Orkar inte skriva om den, men det har varit roligt... PDOL nästa!

Den här

Nej, nu drar jag till Finland.. Och sen vet man aldrig vad den här helgen har att komma med, vi ses!


Jag har fått min mitt kort till mobilen nu, så nu är jag kontaktbar.

SKIT!

Dagarna bara går, men tiden går sakta... Och snart börjar man jobba och det känns deprimerande, men helldre det än att bara sitta hemma och göra ingenting...
Hur som hellst, så verkar det som att det blir Finland imorgon och sen kanske trästocks? Ingen aning, men förhoppningsvis så händer det nå kult i helgen iallfall.. Om allt bara löser sig, som det aldrig brukar göra?!

Och... Vad tycker vi om det? SKIT!

Farmen

Gårdagen var knas, kan inte beskriva med ord. Det var helt enkelt sinnes sjukt! Men idag har man mycket att snacka om, och skratta åt alla dumma grejer som hände igår/imorse.
Nu blir det att chilla med karra och se på tv med Madde och försöka få tag på Softie.. Men jag tror faktiskt att hon har somnat, så henne lär man ju inte få tag på, på ett bra tag. Och vi kanske ska gå förbi A sen en sväng också, så det blir trevligt.

P.S Någon som såg vem som Madde åkte med efter Western Farm?????? EFTERLYSER!

Kattvakt

Nu har jag duschat och lyssnar på musik och är på party humör som fan.. Är i min brors lägenhet och tar hand om hans katter, men han kommer hem ikväll..
Igår så var jag så sjuk så jag orkade inte göra något, softie och madde kom hit och dega med mig och såg på film. Men det var trevligt!
Ikväll blir det framen med tjejerna och det ska bli as kult, för ferre här!

Den som vet

Jag vill tillbaka till värmen, man fryser ju ihjäl här hemma. Och inte nog med det så är jag sjuk, varför ska allt vara så dyrt????????? Svara mig det den som vet.
!

Im back!!!
RSS 2.0