Party fast..

Nu sitter jag och snorar  och hostar som ett psyk, och har nyss varit hos käftis. Ska snart ta bussen in till stan på business och sedan blir det hem och fixa sig. Sen ikväll så blir det party fast jag är sjuk, och vi får se vart kvällen leder. Men jag hoppas på en toppen kväll som jag också tror att det kommer att bli. Den stora frågan är bara, vad ska man ha på sig? Det får jag styra upp sen, men ha en trevlig valborg... För det ska iallfall jag ha!

Pallra mig

Jag är sjuk och det är mycket synd om mig, jag måste ändå pallra mig upp till skolan fast jag är halv död och svettas som en gris. Sen måste jag sitta och lyssna på lärare medans jag håller på att somna och måste försöka att hålla ögonen öppna.
Jag förstår inte hur jag kan bli sjuk hela tiden, förut var jag sjuk max 2 gånger per år, men vad händer nu? Det är ungefär 4dje gången bara det här året jag är sjuk nu, vad har hänt med mitt super braiga imunförsvar?
Har äntligen orkat sätta mig framför datorn, så som det ser ut nu så har jag planer på att göra min apu-rapport färdig och andra små grejer. Det känns väldigt, väldigt jobbigt!

Fattade ingenting

Kom nyss hem, det blev mycke senare än vad jag hade tänkt mig.. Men det blev iallfall att göra ett nytt legg som då kommer om ca. en månad, sen vara på baken och lyssna på en massa jag måste göra för att jag har fyllt 18. Jag fattade ingenting, men jag vet bara att jag ska få ett nytt Visa kort så det blir billigare för mig så jag slipper betala.
Sen fick jag mig ett par röda Converse och lämna in min mobil på lagning för 3dje gången, jag börjar bli ganska less. Tycker faktiskt att dom kan ge mig en ny, men ikket.
Ikväll ska jag plugga hela kvällen, har två stora prov imorgon och jag känner verkligen ingen ork.
Nu, lyssna på musik!

Lycklig

Jag och mamma har nyss varit duktiga och byggt ett datorbord HELT själv utan pappas hjälp. Oj, jag tror jag faktiskt blev vuxen över en natt, men vart är rynkorna?


Jag tror faktiskt inte att jag har varit så här lycklig på länge, tack!

Min bästa födelsedag!

Nu sitter jag här med min nya dator som jag redan älskar och håller kär.. Har nyss satt lösenord så ingen idiot kan komma och sitta vid min data bara för att jag har en laptop. Sen fick jag också pengar, ett nytt data bord och smycken (av Ida, Ylva och Softie) och blommor av Ida och Teija och självklart ett trevligt sällskap. Tack så mycket för att ni gjorde min födelsedag till den bästa! I love you girls.
Ylva, Ida och Softie kom hit och käkade taco + kykling paj med halva min släkt, och sen begav vi oss mot Skurholmen. Blev att sitta där och dricka lite vin och öl och snacka skit och hade jävligt roligt. Men det har dock inte blivit krogen för min del i helgen, men på torsdag då jävlar.
Jag har redan hunnit köpa cigg och öl, nu är det bara snus kvar som jag måste köpa så det blir fulländat att jag har fyllt 18. Haha
Idag har det bara blivit att degat och varit förbi Frasses och käkat lunch/middag med Ida, så ikväll ska jag nöta min nya dator och bara dega på soffan.


Ingen kan någonsin ta eran plats, jag älskar er!

GRATTTIS TILL MIG SJÄLV!!!!!!

PÅ MIN FÖDELSEDAG!!!!! <:O)

Nyhet

Så sätter man sig vid datorn när det är så fint väder och man borde vara ute, jag gör raka motsatten.
Idag så hade vi prov och första delen för G var kryss frågor, jag tror att det är det lättaste provet jag någonsin har gjort (vad jag kan komma ihåg).
Men en annnan nyhet är att jag fick IG på Idrottsprovet, vad är det med mig och idrott? Vi går verkligen inte ihop.
Men det har varit en underbar dag med mycke sol och skratt, men när jag var och väntade på bussen hem. Så ser jag min dröm bil åka förbi? Jag blev så arg, jag vill ju ha en sån och vara ENSAM om det. Den planen sprack innnan jag ens har hunnit sätta den i bruk, JAG HATAR DIG, du står med på min lista.
Men imorgon så börjar jag 8.15 med Nationella i engelska, PÅ MIN ÄNDA RIKTIGA SOVMORGON! Död åt folket som tar död på mitt humör.
Men jag kan glädja mig av att jag blir 18 på lördag och då blir det SHOPPING!

Relativt bra

Nu sitter jag hos Ida på hertsön och pluggar. Och konstigt nog så är det en bastu hemma hos henne, har nog dragit med mig värmen hit eller dylikt?
Men vi har iallfall pluggat till provet imorgon, så jag kan det relativt bra. Men det blir mest svammel, men det är roligare än att sitta och rå plugga i all evighet (Y)
Kännde också att det var dags att skriva ett litet inlägg eftersom att det blir tjat om att det aldrig kommer upp en uppdatering. Men här har ni ett ass holes.
Men jag kan glädja mig av att JAG fyller år på lördag och att det utgång nån gång i helgen + att mamma ska göra taco-paj och alla presenter. IM HAPPY!

25 April

Hänt samma dag - olika årtal i historien

2005 - Ett japansk tåg spårar ur och kraschar in i ett bostadshus i staden Amagasaki varvid minst 56 människor omkommer och över 400 skadas. Olyckan är den allvarligaste i Japan sedan 1963 då 163 personer dödades i en tågolycka. Anledningen till olyckan var att föraren höll för hög fart i en kurva - 120-133 kilometer i timman i st f maximifarten 70 km i timman.
2002 - Den här dagen omkommer den amerikanska sångerskan Lisa "Left Eye" Lopes i en bilolycka i Honduras.
2001 - Den här dagen omkommer Michele Alboreto, italiensk racerförare.
1995 - Den här dagen avlider Ginger Rogers, amerikansk skådespelare, dansare.
1993 - I Ryssland röstas Boris Jeltsin fram som ledare.
1989 - Ishockeyspelaren Mario Lemieux tangerar NHL:s playoffrekord med att göra 4 mål i en och samma period.
1988 - Den här dagen avlider Valerie Jean Solanas, amerikansk feminist och författare.
1981 - Den här dagen föds Anja Pärson, svensk alpin skidåkare.
1981 - Den här dagen föds Felipe Massa, brasiliansk racerförare.
1980 - 14.000 anställda i stat och kommun i Sverige går ut i strejk. Arbetsgivarna svarar med att lockouta 12.000 anställda. Effekten av strejken är värst för kommunikationerna.
1980 - 14.000 anställda i stat och kommun i Sverige går ut i strejk. Arbetsgivarna svarar med att lockouta 12.000 anställda. Effekten av strejken är värst för kommunikationerna.
1974 - Den här dagen genomförs den s k ?Nejlikerevolutionen? i Portugal.
1974 - I Portugal genomförs en oblodig militärkupp.
1973 - Den här dagen avlider Rune Lindström, svensk manusförfattare och skådespelare. Känd för bl a ?Himlaspelet? som varje år spelas i ?Gropen? i Leksand.
1972 - Den här dagen föds Sofia Helin, svensk skådespelerska.
1969 - Den här dagen föds Renée Zellweger, amerikansk skådespelerska.
1964 - Den här dagen föds Andy Bell, brittisk musiker, medlem i Erasure.
1950 - Den här dagen föds Staffan Scheja, svensk musiker (pianist).
1948 - Den här dagen avlider Eric von Rosen, svensk godsägare, forskningsresande och etnograf.
1946 - Den här dagen föds Vladimir Zjirinovskij, rysk politiker, partiledare för Rysslands liberaldemokratiska parti.
1945 - Den här dagen inringas Berlin av sovjetiska trupper.
1945 - Den här dagen under andra världskriget, möts för först gången amerikanska och sovjetiska trupper i staden Torgau, vilket gör att de av Tyskland fortfarande kontrollerade områdena skärs i två delar.
1945 - Den här dagen föds Björn Ulvaeus, svensk artist och kompositiör. Grundare av ABBA ? Sveriges internationellt sett mest berömda popgrupp någonsin.
1945 - Den här dagen inleds San Franciscokonferensen, under vilken Förenta nationerna bildas.
1940 - Den här dagen föds Al Pacino, amerikansk skådespelare.
1935 - Den här dagen föds P James E Peebles, amerikansk astronom.
1933 - Den här dagen föds Per Gunnar Evander, svensk författare manusförfattare och regissör.
1927 - Den här dagen föds Albert Uderzo, fransk tecknare, Asterix skapare.
1926 - Den här dagen avlider Ellen Key, svensk författare, pedagog och feminist.
1923 - Den här dagen föds Anita Björk, svensk skådespelerska.
1922 - Den här dagen avlider Henning Hammarlund, urmakare och fabrikör.
1919 - Bauhaus-skolan för arkitektur och design grundas i Wiemar av arkitekten Walter Gropius.
1917 - Den här dagen föds Ella Fitzgerald, legendarisk amerikansk jazzsångerska.
1915 - Den här dagen landstiger engelska, australiska och franska trupper vid Dardanellerna för att slå ut turkiska fästningen Gallipoli. Kampanjen från de allierades sida utvecklas snabbt, i stor utsträckning beroende på inkompetent ledarskap, till en fullkomlig katastrof. Efter att ha förlorat 110.000 man tvingas man dra sig tillbaka i januari 1916.
1903 - Den här dagen föds Andrej Nikolajevitj Kolmogorov, rysk matematiker.
1902 - Den här dagen föds Per Aabel, norsk skådespelare.
1900 - Den här dagen föds Wolfgang Pauli, fysiker, nobelpristagare.
1874 - Den här dagen föds Guglielmo Marconi, italiensk uppfinnare, nobelpristagare.
1867 - Den här dagen avlider Isak Georg Stenman, svensk författare.
1859 - Arbetet med byggandet av Suezkanalen, förbindelseleden mellan Medelhavet och Röda havet, inleds. Mannen bakom bygget var Ferdinand de Lesseps, en fransk diplomat. När den nästan 17 mil långa kanalen stod färdig 1869 hade restiden sjövägen mellan Europa och Asien förkortats med cirka trettio dagar.
1852 - Den här dagen föds Fritz Eckert, svensk arkitekt.
1792 - Den här dagen användes giljotinen för första gången i Paris. Det hiskliga avrättningsverktyget har sitt namn efter den franske läkaren Joseph Guillotin. Han är inte fallbilans upphovsman men pläderade för att alla avrättningar skulle ske genom halshuggning. Giljotinen har använts en enda gång i Sverige; det var när Alfred Ander avlivades 1910, dömd för rånmord.
1750 - Den här dagen avlider Olof Petrus Hjorter, svensk astronom.
1744 - Den här dagen avlider Anders Celsius, svensk astronom, berömd för celsius temperaturskala (...men graderingen hjälpte faktiskt den systematiske Carl von Linné till med).
1734 - Den här dagen avlider Johann Konrad Dippel, tysk läkare, teolog och alkemist.
1719 - Författaren Daniel Defoe ger ut sin bok "Robinson Crusoe" om en man som, efter förlisningen av skeppet han arbetat på, hamnar ensam på en öde ö. Defoe inspirerades till sin bok av en verklig händelse.
1626 - Den här dagen står slaget vid Dessau under trettioåriga kriget, där kejserliga trupper besegrar en protestantisk armé.
1599 - Den här dagen föds Oliver Cromwell, engelsk diktator ? Lord Protector.
1595 - Den här dagen avlider Torquato Tasso, italiensk diktare.
1566 - Den här dagen avlider Diane de Poitiers, fransk hovdam, älskarinna till Henrik II av Frankrike.
1529 - Den här dagen avslutas västgötaherrarnas uppror då de upproriska frälsemännen tvingas att gå med på en överenskommelse i Broddetorp.
1472 - Den här dagen avlider Leon Battista Alberti, italiensk arkitekt, skulptör, guldsmed och konstteoretiker.
1284 - Den här dagen föds Edvard II, kung av England 7 juli 1307?29 januari 1327.
1214 - Den här dagen föds Ludvig IX, Ludvig den helige, kung av Frankrike 1226-1270.

Party people

Ja då har man sovit bort  en hel dag till, och snart börjar skolan... Jag känner ågesten krypanade sakta men säkert.
Igår så vart det att fara till Bensbyn till någon? Ingen aning vem, eller inpricip vilka som var där förutom Carro. Men det var trevligt iallafall, det var mycke party people så man var inte hemma förens vid 4 kanske. Men kunde inte somna förens vid 6-7. Så jag har inte fått mig nå mycke sömn, men inte lider jag för det.
Jag funderar på koka kaffe och sitta ute, men vart tog solen vägen?

En hel dag

Nyvaken, jag förstår inte hur jag kan till låta mig själv att sova så här länge?
Jag är grymt trött och sliten och har inga planer för dagen/kvällen, det blir väl att ligga hemma och dega tills ikväll som alla andra dagar. Det är så typskt, hur kan det egentligen ta en hel dag för att fixa sig när det annars tar en timma? Haha, men det är lov och då är det väl menat att man ska ta de lungt och bara njuta.
Ida och Amanda är ju i sthlm nu, när kommer dom hem? Har ingen aning, saknar ju Ida!
Nej nu ska jag göra nå vettig och inte bara sitta framför data, hejdå.

Nå bilder från påsk

Yrade

Äntligen så vaknar man i normal tid, jag brukar sova bort hela dagen. Men inte idag!
Igår så träffade vi norrmännen en sväng, men vad händer? Han i receptionen? (eller jobbade där, ingen koll) blev lite aggressiv så vi var tvungen att dra från hotellet kl 11. Så det var det ingen idé att supa vidare, så då tog jag, Ylva och Softie bussen hem till mig och såg på film.
Men dom yrade om att vi skulle träffas idag också, men vi ser ju hur det blir med den saken.

10 dagar kvar...

Skoter skador

Jag har nyss fått i mig lite käk och nu lyssnar jag på musik. (Volbeat), har ju inte kunnat lyssnat nå på min underbara musik medans vi har varit i stugan.
Men nu har jag fixat mig färdigt iallafall och jag ser ju om jag hinner träffa Ida eller inte, hon har då inte hört av sig än.
Haha, jag har fortranade ont i hela kroppen efter alla skoter skador och det dyker bara upp mer och mer blåmärken. Jag undrar vart alla kommer ifrån?
Men idag har jag fått sova ut, ni förstår inte hur underbart det har varit. När vi har varit i stugan har man blivit väckt av alla som pratar. Så nu är jag utvilad, men fortfarande trött. Kan jag någonsin få vara pigg?Har ni hört om den trötta grisen....?
.... Som flyttade till England och blev pigg, hahahahhaha!

Hejdå och lycka till

Nu sitter jag här och väntar på att Ida ska ringa mig och säga att hon är hemma så jag får träffa henne innan hon far till Sthlm. Jag måste ju säga hejdå och lycka till (Y), till min babe!
Senare ska man träffa normännen, dom är här på nån timme. Så det blir att umgås med dom ikväll!
Jag har inget mer att skriva om, men ska iallfall fixa mig nu, hejdåå!

Det kan jag lova

Nu var man hemma igen efter ännu en påsk i Åkerholmen, med ett fler tal blåmärken.
Men det har inte blivit lika mycke skoter körade som jag hade hoppats på, eftersom att det har varit så blött på isen så det var läskigt att köra. Det var bara att dra på full gas för att inte anrka skotern.
Sen så har man hunnit med att skotta och gräva fram skotern två gånger, eftersom att Snoris ska alltid utanför språret. Man har också hunnit fara ut ur "pulkan" två gånger och jag kan då lova att jag har ont nu.
Vi har också hittat nya vänner där borta i vildmarken, hahahaha. Nästa påsk blir det att fara på påsk festen (Y)
Vi har också åkt madrass bakom skotern, det är något som jag tyckte var jävligt kult.
Men nu ska jag duscha och packa upp min väska och göra mig fresh så jag kan fara till Softie.
Mamma är så gullig så hon har stor städat mitt rum!

13 dagar kvar...

Till stugan

Nu är jag klar och redo för att fara till stugan, jag har sprungit runt här hemma i 40 min som en vilsen höna och bara letat efter grejer jag KAN behöva i stugan. Men som dock aldrig används men jag måste ändå ha med det ut ifall att, så tänker jag hela tiden.
Men snart kommer iallfall dom och hämtar mig, det ska bli så lungt och skönt i stugan. Helt underbart, köra skoter (som jag har längtat efter sen sist jag körde) och inte nog med det. Snor skallen ska också med, så det bli ännu roligare! WHOHO!
Det var sista dagen på praktiken idag, sorligt om jag får säga det själv. Jag och Ida fick varsin påse, det den innehöll var: Godis påse, chips, påskmust, fondation svamp, Nivea shampoo och andra grejer till håret! Super kult, jag kommer sakna Ica Maxi!
Nu ska jag ha super roligt i stugan, hejdåååå!

Handikappad

Sista dagen på praktiken imorgon, UNDERBART! Det betyder att det är lov en hel vecka och jag kan äntligen få sova ut!!!!
Nu är det iallfall så att ikväll ska jag packa och plugga, det låter väl verkligen toppen? Inte nog med det så är jag handikappad, jag har inte råd att fylla på min telefon förens den 25e (MIN födelsedag). Mamma ingronerar mig bara när jag frågar om hon kan fylla på min telefon, taskigt tycker jag!
Men jag får väl vara halft handikappad så länge.
Jag har ingen lust eller ork till att plugga, men jag måste eftersom att det är några frågor som vi måste fråga på praktiken.. Och sista dagen är ju då imorgon, att man aldrig gör sånt tidigare.
Jag hoppas på halv dag imorgon (A)

Volbeat - A moment forever

Sitter och lyssnar på underbara Volbeat och ska snart se på tv eller liknande. Kanske ta tag i lite läxor? Får ju se vad jag har lust till.
Idag hade jag körskolan, och sista lektionen är efter lovet. Nu medans jag kommer ihåg ska jag in och boka kör tid på kör skolan så jag tar mitt jävla körkort någon gång.
Nu är det bara två dagar kvar på praktiken, skönt det ska bli med lov. Far till stugan på torsdag och kör skoter, tror ni jag längtar något?
Nu ska jag se om det finns något vettigare att roa sig med..

Som aldrig

Sitter och lyssnar musik på Youtube, ganska jobbigt. Det finns aldrig nån bra version av låtarna, men så är det när man har en slö pappa som aldrig fixar ens dator.
Jag har också kollat på tatueringar och försökt på lite insperation, för efter sommaren ska jag tatuera mig. Och jag kan ju lova att jag längtar!
Nu är det bara 3 dagar kvar på praktiken, det känns skönt och tråkigt på samma gång. Men det betyder bara att det är lov på torsdag + att jag fyller år snart!!! WHOHOOOO!!!


Det är fredag vi ska parta, har du öppnare så kan kalaset starta....

Fredag hela veckan

Idag har det varit underbart varmt och solit. Jag, Ida och Amanda satte oss ute och med cigg och kaffe och snackade skit tills solen försvann där vi satt. Sen har vi bara suttit och degat hela dagen, men det har varit trevligt! Sen tog vi tummen ur arslet strax innan 8 och gick på Frasses och käkade middag. Sen blev det hem till Amanda och såg på tv.
Igår så var vi allafall hemma hos Ida och såg på Fredag hela veckan och snackade skit och hade allmänt trevligt. Sen blev det sängen vid typ 4? Fatta inte hade jag orkade vara vaken, vi hade sovit 4 timmar kvällen innnan. Men nu ska jag hjälpa mamma, tjaaaa!

Går dagen

Kom hem för ett tag sen, ska snart duscha och kanske fixa sig lite om man har ork eller lust. Haha! Går dagen då, den var bra till en början. Vi satt och hade det roligt, spelade spel, snackade skit och lyssnade på musik och smyckade ut rummet så det vart party stämning. Sen gick det som det gick, varför bryr man sig bara om sig själv när man har drukit?
Jag tror inte ens att jag har några roliga bilder på kameran, jag har inte kollat än. Men jag tror faktiskt inte det, isåfall så är tråkigt.
Inte nog med det, så glömde jag Idas present hemma igår. Les jag blev, varken mamma eller pappa kunde komma med den när vi var på Waldorf. Men jag ska ge den till henne idag istället, fast det känns inte lika roligt. Men jag är ju så klantig + att jag var stressad.
Ikväll vet jag inte vad som händer, blir att chilla med girlsen med någon film kanske? Lite mysigt så här en lördags kväll!
Nej, nu fryser jag, det hade inte varit helt fel med en vaaarm skön dusch. Den ropar, hejrråååå!

Hej hej ego

Nu vill jag att klockan ska bli mat time, jag är hungrig.

Toppen (Y)

Blev att sluta tidigare från praktiken, och jag har varit förbi coop också och hämtat ut pengar. Ska snart slänga mig i duschen och fixa mig inför ikväll, vi ska vara på Waldorf kl 7. Men jag behöver inte stressa lika mycke, jag har ju en extra timme på mig än vad jag hade planerat. Och det känns toppen (Y)
Ylva har hyrt en bastu på Malmudden, så det blir att sitta där och för dricka iallfall. Men det blir säkert jätte trevligt, sen får man se vad som händer och sker.
Undra vad man ska ha på sig ikväll?

Lite stressigt

Då var man hemma efter en lång dag. Jag har slitit på praktiken som dessutom bara är en vecka kvar av, tiden går så fort.
Sen har jag och Ida varit på stan och shoppat, jag köpte mig jeans legging, leggings. Sen så köpte vi party hattar osv. som vi ska ha imorgon när vi ska fira Ida och Johanna. Så det ska bli roligt!
Ikväll ska Ida komma förbi och fixa håret till imorgon, haha. Det är så att vi inte har så mycke tid på oss, vi slutar ca. 4 sedan ska vi fixa oss och vara i stan kl 7. Så det blir lite stressigt, men det är så det kan vara ibland.
Nu ska jag käka, det var som ett tag sen man ut nå. Tjaaa!

Sol

Första april idag, och jag har inte lurat en jävel. Inte bara det, den nya lagen om att ladda ner och fildela på internet har ju blivit idag. Det känns tungt. Men en positiv sak är att det är fortfranade sol ute och klockan är snart 7, det känns underbart och det betyder att sommaren är påväg. Förhoppningsvis så försvinner snön inom kort, för det hade inte varit helt fel.
Efter praktiken sprang jag en sväng på stan med Ida och Amanda, vi köpte en present till Johanna. Och snart ska jag nog beställa en till Ida, jag hoppas att den kommer till fredag annars måste jag köpa nå på stan och det känns inte lika kult.
Inte nog med det så ska jag och Ida få göra nå annat än att packa upp varor imorgon! Jipppie, eller vi ska göra några  skyltar. Men det kommer ju vara ett tidsfördriv ett tag iallfall.
Jag är så sugen på godis idag, det blir nog att gå förbi coop lite senare tror jag. Måste ändå fylla på min telefon, mina gratis sms går ut imorgon. Utan pengar på telefonen + gratis sms är jag nästan handikappad.

24 dagar kvar....
RSS 2.0