Boka kör tid

Jag har inte mer än hunnit äta sen jag kom hem. Har ju varit på praktiken och slitit och sedan har jag varit på körskolan. Så jag fick mig inte mat förens nyss.  
Imorgon ska jag faktiskt boka kör tid (det tar en månad innan man får en tid) och sen till helgen ska jag och mamma övningsköra, så det blir nice.
Ikväll har jag in planerat en tv tittar kväll, för imorgon ska jag plugga helaaaa dagen/kvällen och jag ser inte fram emot det.
Imorgon ska min Vekorevyn komma, mamma hade betalat utan att jag visste om det. Gullig hon är (för tillfället iallfall).

Avklarad

Nu har man käkat och snokat runt på alla sidor/bloggar som jag läser varje dag. Och det som väntar mig är att plugga teori, TRÅKIGT! Jag har ingen ork eller vilja till att göra det känner jag, men jag har inte mycke till val faktiskt.
Ikväll ska jag iallfall förbi Ida och fika, hon fyller ju då som sagt år idag. Sen under veckan får man kolla vad man ska köpa för något roligt till henne.
Första dagen på den här veckan är ju snart avklarad, jag känner att veckorna bara kommer att springa iväg och snart blir det sommar. Fast det känns verkligen inte som det, det snöade igår och man ställte klockan på sommar tid. Det gick inte precis ihop i min hjärna men det är sådant man får leva med.
Nu ska jag ta tag i verkligheten, hejdååååå!

GRATTISS!!!!

Grattis på födelsedagen till min underbara Ida som fyller 18 år idag!!!!! I loooove you.


(Snodde en bild från din pix, min data funkar ju inte :( )

Frukost eller kvällsmat?

Går dagen var mysig men tyvärr inte mycket till sömn. När jag kom hem till Softie så hade dom släkt ned och tändt en massa ljus så det var mysigt. Sen satt vi och snackade skit och tog det allmänt lungt. Vi såg också på Bedtime stories, det var lite för barnslig för min del, men det var helt ok.
Sen var jag svin trött och somnade, men då fick Softie ett idiotiskt telefonsamtal som väckte mig. Då var vi båda klar vakna och hungriga, då fick det bli Statiol sådär vid 6 på morgonen.
Då fick man en fråga: Är det frukost eller kvällsmat? HEHE! Han tyckte att han var mycke rolig, men eftersom att vi var övertrötta så var han faktiskt det.
Ikväll kanske vi ska fara förbi Frank och hälsa på, det var ju som ett tag sen sist nu.
Imorgon börjar en ny vecka, är inte nog utvilad känner jag. Underskatta inte helgerna....

I väntan

Nu sitter jag vid mammas dator, jag vågar inte slå på min. Den skickar bara runt virus till alla, och det är ju skämmigt. Men jag sitter och väntar på att Softie ska bli klar så jag kan umgås med henne. Vi ska nog chilla och kolla på film, jag orkar inte fara ut nå den här helgen och det är nog lika känner jag.
Nu ska jag spela harpan i väntan, tjarå!


:'(

Min dator är helt förstörd, död åt vissa....
Tur att jag fyller år om ca. en månad!
En ny dator står högst upp på listan just nu...

Virus

Nu sitter jag här och ska ladda ner msn igen, jag fick nå äckligt jävla virus igår... Irriterande som fan, men jag hoppas bara att inte hela min dator går sönder... För då blir jag riktigt arg, för säkerhetsskull så ska jag stoppa alla mina bilder på en skiva...
Så om det skickas nå på msn, klicka inte.. Måste bara varna, det KAN finnas någon jag har på msn som läser detta...

Men iallfall så var Ida, Amanda och Johanna här igår. Vi såg på tv och snacka skit och färgade Johannas hår. Sen så var de The hills have eyes på tv, då sov Ida och Amanda här för dom vågade inte gå hem sen efter filmen. Haha, så snacka om att det var en bastu i morse när vi vaknade. Inte så mysigt, ikväll har jag dock ingen aning om vad som händer, ska nog umgås med Softie. Hoppas bara att hon är friskare dag!

Jag älskar mitt hår idag!

Just nu känner jag mig "busig" och det är valfritt hur man ska tolka det...

Observera

Då var en vecka avklarad från praktiken, det känns nästan demprimerande. För då vet jag att man är en vecka närmare skolan. Men samtidigt så är de en vecka närmare lov, och det känns ju bra iallfall!
Jag ska snart hoppa i duschen och sen kanske fixa mig lite? Inte för att jag ska göra nå speciellt men det är ju trots allt fredag och ända gången jag ids sminka mig det är på helgerna.
Ida, Johanna och Amanda skulle komma hit ikväll, vet inte vad vi hittar på men det blir trevligt! Observera att vi ska vara hemma hos mig, det betyder att det kommer vara BASTU! Haha, ta inte på er en tjock tröja ikväll tjejer, hahaha.

Rutiner

Ska snart sova och det ska bli så skönt, för jag är så jävla trött. Min plan om att plugga sprack lika fort som jag planerade de, men om jag har tur gör jag det innan tisdag.

Fan va jag hata rutiner, det finns nog inte tråkigare tror jag? Inte vad jag kan komma på just nu iallfall.. Man vaknar upp, borstar tänderna, klär på sig, går till bussen, är i skolan (praktiken för tillfället), är där, åker buss hem, äter, ser på tv/dator och sen går man å lägger sig. Så är det dag ut och dag in, vecka efter vecka. Månad efter månad, jag vill förstöra rutinen men jag vet hur? Varför ska varje dag vara sig lik?

30 dagar....

Några bilder från helgen








Snodde bilderna från Maddie :)

Springer iväg

Jag är trött och jag har ont i fötterna, som efter alla andra dagar jag har varit och jobbat. Men ska snart bara lägga mig på soffan och glo på tv och hoppas att jag inte somnar. Det har varit lungt på praktiken, men det var iallfall inte tråkigt. Men tiden bara springer iväg när man jobbar, inte nog med det så har man ju redan gjort bort en vecka imorgon. Snart är jag 35 och sitter med skrikande barn och undrar: Hur fan hamnade jag här?

Det är en bra dag, jag är på bra humör. Vill vara ute i solen, men det finns ingenstans att sitta. Det är ju så typsikt! Men jag har planer på att plugga teori (vi ser ju hur det går med den saken), det jag säger om det är bara; HAHA!

EVA!!!

Glömde skriva en viktig grej tidigare som jag kom på nyss..
När jag och Ida stod och gjorde det snyggare i hyllorna bland sminket så kommer EVA (min gamla lärare) från ingenstans. Jag blir shockad och skriker hennes namn rakt ut. Haha, Ida fatta ingenting och var lika shockad som jag. Men Eva var lika shockad att se oss stå där, haha. Och sen stod vi och pratade ett litet tag.
Det var så roligt att se henne, sist jag träffade henne var på skolavslutningen i 9an. Det var ju 2 år sen kanske? Men måste jag ta tummen ur arslet och faktiskt ringa henne någon dag och fara och fika.

"Ljudet av ditt hjärta"

Fötterna och benen värker, så är det när man inte är van att stå i flera timmar och springa runt. Känner i hela kroppen hur slut jag är, men det lär nu bli bättre nästa vecka när man har blivit lite mer "van".
Jag har inga läxor, så därför kan jag ligga på soffan och läsa den 3dje boken av Twiligt "ljudet av ditt hjärta" (dock för att jag ändå hade gjort de om jag hade läxor, men nu kan jag läsa utan att få dåligt samvete). Jag har inte börjat läsa den än, men 1an och 2an var underbar. Jag har aldrig läst så fort i hela mitt liv som jag har gjort nu, har läst ut en tjock bok på mindre än en vecka. Det är inte likt mig, men det betyder bara att boken är jävligt bra!
Har fortfranade ont i halsen och hostar, ska jag bli "frisk" snart?

Schizofren

Nu är jag helt slut igen, ska snart bänka mig framför tv och läsa ut min bok. Inte många kapitel kvar, kan knappt hålla mig från att läsa.
Har ju varit på praktiken och det börjar faktiskt bli roligt att vara där, men det sliter på kroppen. Men det är ju bra att man rör på sig hela tiden. För som det ser ut nu så kommer det bli max mat varje dag, haha.
Blev inge körskola idag, läraren var sjuk. Men det var bara skönt, för om de hade varit så hade jag inte varit hemma nu. Och då hade jag verkligen varit död när jag kom hem.


Jag tror att jag har blivit schizofren...
Ida: Vi går och kollar vart "mannen med blöjorna är" (lät nöjd för hennes kreativitet)
Jag: Vadå? Så är det hans nya nickname eller? (lät jag helt sur)
Ida: Vadå? Blev du sur nu eller?
Jag tänkte till ett tag.
Jag: Va? nej.
Båda: HAHAHHAHAHAHAHHAA

Skavsår

Första dagen på praktigen idag då. Vet inte vad jag ska säga om den, men jag kan då tala om för er att jag har jävligt ont i fötterna. Haha, nya skor en hel dag = skavsår på hög nivå.
Tiden bara sprang iväg på praktiken, och det är ju positivt, så dom här 3 veckorna kanske går fort?
Ikväll ska jag fara till Ida, måste bara göra min körskole läxa. Och det känns fruktansvärt jobbigt pga. att jag är helt slut i kroppen efter ha stått hela dagen.
Lär nog somna tidigt ikväll, för att jag är helt slut och ska sova hos Ida. Haha, men det är bra att hon somnar tidigt, då lär nog jag också göra det (Y)


LOOOOOOVEEEEEE!!!!!!!!

"När jag hör din röst"


Nu ska jag läsa den här underbara boken, jag lär vara okontaktbar.

Hur kan jag

Måste bara skriva, filmen igår sög. Se den inte, men jag kan tyvärr inte varna er för att jag vet inte ens vad den heter, haha. Men det var dålig som alla andra svenska filmer (förutom "kriminalfilmer" och ungdomsfilmer).
Idag var det onödigt att fara till skolan som alla andra dagar, men jag for dit iallafall. Sen gick jag och mamma på stan och jag fick nya skor, en jacka och ett par byxor. Så nu behöver jag väll inge nytt förens jag fyller år? Inte för att det är så speciellt länge dit men då blir det att shoppa mycke!
Ska snart städa till i mitt rum, jag är för ovanlighetensskull less på hur stökigt det är. Ibland får jag mina ryck och nu tänker jag "hur fan kan jag leva i den här tillvaron" men det händer inte ofta att jag tänker så.
Ikväll blir det lungt, chilla med film eller nått. Jag är ändå halv sjuk och har ångest så det är nog lika bra!

Läsa

Jag kan inte sluta läsa min bok "Om jag kunde drömma". Jag vill bara läsa klart den och börja på två;an. Haha, jag var till och med tvungen att ta en senare buss imorse för att jag ville läsa. Kom dock bara 5 min försent men ändå.
Snart jag och Malin ta bussen in till stan, vi ska gå på bio. Har ingen aning om vad den heter eller vad den handlar om. Det ända jag vet är att det är en förhandsvinsing och att det var gratis, haha. (tack mamma..)
Så nu ska jag göra mig i ordning, tja

Otroligt

Kom hem för en stund sen från Ida, vi har gjort en annonsanalys. Som vanligt så gör man allt i sista sekund, vi kom fram till att om vi bara pluggar så är vi mer än bara medelmåtta. Men det gäller ju bara att ta tag i allt tråkigt och plugga. Sen blev det att chilla och bara snacka skit som vanligt. Det är alltid lika trevligt att umgås.
Idag har jag varit på otroligt bra humör, det är nog för att det har varit varmt och soligt. Har tillochmed gått på stan en sväng med Ida och Amanda, men det är för att jag behöver en ny jacka. Men inte hittar man någon, jag får gå på stan nån annan dag när jag är på stan väder.
Haha, när vi satt och njöt av solen och bara chilla. Så skulle jag ta kort på Ida, Josse och Malin. Då börjar en kille fråga om han skulle ta kort på oss alla? Bara från ingenstans, haha. Om jag ska vara ärlig så tror jag att han ville bli våran vän. Haha

Slänger upp en härlig vår bild!

Den dagen

Plugga in my ass, inte har jag gjort ett skit. Inte ens läst igenom papprena, så typsikt mig. Jag kommer aldrig lära mig, eller den dagen jag varken har tv eller dator på mitt rum kanske.
Men jag såg en massa bra serier som det alltid är på tisdagar, men nu blir det Scrubs och sova. Börjar "tidigt" imorgon och jag känner att jag håller på att bli sjuk. IGEN!

Hur svårt kan det vara?

Undra

Hann göra klart uppgifterna i teorin, och har varit på körskolan. Skönt är det bort gjort, ska bara plugga till mitt omprov i samhälls resten av kvällen och se på det som tvn har att erbjuda. Kanske tillochmed läser min bok, men det är typ tveksamt. Haha!
Jag är jätte orolig, det är någon som har kört av vägen typ nästan vid mig. Och Softie och Ylva är ute och övningskör, men ingen svarar. Jag hoppas att det är för att dom kör så dom inte kan svara, nu väntar jag bara på att dom ska ringa upp mig och undra över mitt sms. Jag hoppas att det inte är någon av dom!!!

Skoltrött

Ajdå, inte bra. Jag har börjat ta egna sovmogon som jag brukade göra förut. Åh, men det kan ju bara betyda att jag är så jävla skoltrött? Ja, det måste det vara. Men det är ju bara den här veckan kvar, sen har jag ju praktik i 3 veckor. Så jag har bestämt mig för att jag ska vara på varenda lektion resten utav veckan. Men det klarar jag verkligen av, så länge jag går och lägger mig i tid.
Juste körskolan idag 16.30, jag har panik. Jag stannar nog kvar på skolan efter min enda lektion idag och gör uppgifterna. Det låter nog som en bra plan, men jag är inte sugen på att svälta. Nej, nu mat isf!
 
Var sak tar sin tid.

Robert Pattinson



Jag tror jag är lite kär faktiskt. Nu god natt!

?????

Jag undrar just nu vid detta tillfälle om allt bara är ett stor jävla skämt? Jag sitter och gör uppgifter på internet (teori) och jag läser fel för att jag är så jävla trött. Då för att jag läser fel och missuppfattar frågorna så blir ju självklart mina svar fel också. Varför lär man sig aldrig? Varför skjuter man alltid upp läxor, jag förstår inte. Jag vet själv vad jag får för konsekvenser, men ändå gör jag de? Kommer man någonsin lära sig? Jag har ju inte lärt mig hittills så jag tror nog inte det.
Nu är det så här att jag tänker gå och röka och sen ska jag fan sova. För nu är jag arg, och inte nog med det. Det är Scrubs på tv, och det betyder för mig att man ska ligga i sängen och vara halv vaken och sedan somna. Jag får göra alla uppgiter imorgon på skolan, innan jag har min teorilektion. Hur kommer allt detta sluta?

Uppgifter

Kom nyss hem, ser på Ballar av stål. Måste nog vara ett av dom bästa humor programen på länge, haha.
Nu är det så att jag måste plugga teori snart, jag är inte peppad till det för 5 öre. Men jag måste, har lektion imorgon och har en massa uppgifter jag hade tänkt att göra för länge sen. Men jag är ju som jag är och skjuter upp allt till sista sekund.
Men iallfall, ikväll har jag varit med Softie och Ylva och vi såg på Twilight (igen). Men det är så jävla bra, jag måste bara ta tummen ur arslet och börja läsa boken.

Livet leker!

Pictures från i lördags









Nu ska jag kolla upp när det går en buss till stan, det blir att träna och sen se film med gullet :) (Softie)

Zombie

Jag har varit en Zombie sen jag vakna, snart är jag i normalt skik igen. Igår då, det var trevligt. Bör nog snoka i min kamera och se vad det finns för bilder. Minnet smyger väll sakta men säkert fram då, haha. Träffade en massa folk och jag hade det as trevligt! Men nu blir det inge på ett bra tag för min del.
Jag ska iallfall lägga mig i soffan och se Twilight med Malin, jag tror vi är Zombie's båda två faktiskt.

Flo-rida ft. Kesha - Right round


Kvällens party låt!!

Planerat

Det blev inte att ligga och glo på film igår som vi hade planerat, det blev att fara till Hertsön istället med Softie och Ellen. Vi var hos några jag inte kan namn på? Jag har ingen aning om vem någon var typ, men iallfall. Så for vi till en och sjöng Singstar och hade allmänt trevligt och då kommer Ellen och viskar att jag och Softie inte får vara där för EN person. Hahaha, jag kunde inte mer än att skratta och gå därifrån. Men pga. att jag och Softie inte fick vara där så drog alla förutom han som bodde där och personen som ville att vi skulle gå. Du fick tillbaka!
Om det går som planerat så blir det att festa ikväll, men man vet ju aldrig vad för hinder man kan träffas på under dagen.

Med Softie

Nu har jag äntligen fått i mig nå föda, efter så här 8 timmar. Men har varit i skolan och gjort bort min redovisning, sen har jag varit och tränat och varit förbi Bergviken.
Ikväll ska jag vara med Softie, och jag vet inte vad som händer? Se film typ, om inge vettigare dyker upp så klart.
JAG ÄLSKAR MIN MUSIK!!!!!!!

Svält

Snart går min buss till skolan, och jag är svin trött + att vi har en redovisning på första lektionen. Men iallfall, jag är arg som fan nu. Jag hade tänkt att ta en drickyoghurt till frukost imorse. Tror ni det finns nån kvar? Självklart inte, och mamma far inte och köper en åt mig. Ja, då får man vara utan frukost/lunch. Jag får svälta tills det blir middag....

Slänger upp

Lyssnar fortfarande på min underbara musik, och pratar med Softie i telefon. Och jag är inte trött, men jag har sov morgon imorgon så då är det ju lugnt.
Jag har massa dilemman, vad ska jag önska mig när jag fyller år? och vet inte vad jag ska göra med min sommar.  Så många ställen jag vill fara till och inte nog med pengar till allt. Så då måste jag välja vilka ställen jag ska fara till, undra hur man jobbar? Jag får alltid mina funderar så här mot kvällen, men ingen kan någonsin ge mig ett vettigt svar. Inte ens jag!

Slänger upp några gammla godingar!



Min fotomodell :)










Förutom

Nu sitter jag och dricker drickyogurt (var tvungen att läsa på flaskan hur det stavades, haha) (Y) Min middag, men kan inte påstå annat än att det var super gott!
Idag så gjorde jag bort mitt sista prov den här veckan, och imorgon är det bara en redovisning. Sen har jag inge mer (förutom omprov i samhälls), mitt första, i 2an iallafall. Jag mår typ dåligt över det, jag som har klarat mig hittils.
Sen kom Ida förbi och vi snackade skit och hade det allmänt trevligt och nu sitter jag här och lyssnar på min underbara musik och vill att det ska bli helg.

Basic Element - Touch you right now


Den här låten får mig bara att tänka på sommar! Å vad jag längtar till sommarn.

Ge mig

Provet som jag hade i personlig försäljning gick as dåligt, jag hade inte plugga något + att vi har en klurig lärare och jag fattar inpricip ingenting.
Men sen blev det iallfall att fara och träna och nu är jag hungrig som fan, hoppas på att jag får mat snart. Och sen ska jag umgås med Softie!

Snart helg, jag är dö less på skolan redan. Ge mig påsklov!!!!!

När jag ställde

Jag försov mig i morse, inge bra. Jag kan inte ha varit i mitt fulla bruk när jag ställde klockan igår kväll, eftersom att jag vaknade en timme senare än planerat och då var det ingen idé att fara till skolan innan lunch.
Men nu väntar jag på att bussen ska starta så jag ska fara till skolan och ha två lektioner, prov på sista lektionen och jag kan ingenting. Får läsa igenom det några gånger innan (som jag gör inför varje prov).
Sen ska jag väl och träna, och sen blir det att plugga ännu mer. Som jag har skrivit förut "det kommer bli en helvetes vecka"

Volbeat - Maybellene I Hofteholder

Plugga teori

Nu sitter jag och äter min middag, hårdbrö mackor. Får självklart inte glömma min goda mjölk, och ska snart göra lite uppgifter i teoriboken. Det känns värt att plugga till de eftersom att jag belönas med ett körkort. Men det kommer nog gå bra får jag hoppas. Det är 4 teorilektioner kvar, sen blir det att ta körlektioner och förhoppningsvis körkort till sommarn.

Det hände en skämmig sak för mig idag på Stinas när jag skulle köpa en macka. Jag skulle betala med kortet för att jag inte hade nog med pengar i plånboken. Sen efter att hon i kassan hade dragit mitt kort och jag skulle trycka in min kod, så glömde jag bort den. Jag fick hjänsläpp, jag fick panik och försökte verkligen komma på vad koden var. Men som tur var så hade dom andra pengar. Men jag har ännu inte kommit på vad min kod är! Hur kan jag glömma bort nå så viktigt?

Min första

Snart går min buss till skolan och jag är trött fast jag har fått sova ut. Det är inte ovanligt! Efter skolan ska jag på min första teorilektion, så jag får inte glömma böckerna innan jag går.
Nu sitter jag och äter och känner stress, hejåååååååå!

Peace & Love

Nu är jag uttråkad (därför det blir så mycke uppdateringar) och lyssnar på en massa underbara skivor som jag nyss har tankat ner. Och jag börjar tvivla på att man kommer hinna gå nån promenad idag, får väl lyssna på min musik och sen läsa "Om jag kunde drömma".
Men jag har varit och snokat runt lite (som vanligt ) och sen insåg jag att jag vill fara till Peace & Love i Borlänge i sommar. Hur härligt hade inte det varit? Fara till ett ställe man aldrig har varit på i 6 dagar, party och en massa underbara artister och det bästa party sällskapet man kan ha med sig (mina älskade vänner såklart).
Det hade inte varit helt fel.

Guitar gangsters and Cadillac blood

Behöver inte ens

Nu sitter jag och kollar efter kläder/skor osv. på internet. Men det gör mig bara galen för att det finns så mycke jag vill ha och inga pengar. Nästan så att jag vill slita av mig håret och gå ut och råna någon, haha. Men snart är det min födelsedag så då får jag väl en summa pengar, då blir det shopping!
Idag blev det inte träning pga. latet och orkade inte fara och träna själv. Så jag och Softie ska ut och gå ikväll istället och det lät mycke bättre.
Ida har också varit här och vi har suttit och drömt oss bort. Men det är väl sånt man får göra när man har förhoppningar och drömmar? Och jag behöver inte ens nämna att jag har varit i skolan, det hoppas jag att alla fattar.

Allt för

Nu väntar jag på att Beck ska börja igen, nog för att jag har sett den filmen men jag kommer inte ihåg vad som händer. Så det är lika spännande som första gången jag såg den, haha.
Imorgon är de då skola och prov på Shakespeare, och jag kan ingenting. Men man får ju ha antecknignar så det går säkert bra.
Nu får jag bara hoppas på att jag somnar i tid så jag inte är allt för död imorgon på skolan!

48 dagar...

Några bilder från stugan


Kidsen ute på isen

Softie och Ylva ute på isen

Ylva chillar framför skoterN

Slitna efter en heldag på isen

Påväg till stugan

Rp på isen

Jag är as cooool!!!!

Framför mig

Sista dagen på lovet idag, det känns inge vidare. Det jag har framför mig är en helvetes vecka som kommer att ta kol på mig.
Igår blev det iallfall att se på film hemma hos Softie med massa onyttigt. Men det var trevligt, det är synd bara att loven ska gå så himla fort.
Ikväll kommer iallafall Ida hit och ska umgås med mig, vi har inte träffats på heeeeela lovet. Har saknat henne så det ska bli kult att snacka skit och umgås!

Inte har hängt med

Jag är trött och seg, fast jag har sovit tillräckligt. Sen får jag panik över att skolan börjar igen på måndag! Det här lovet har gått så fort att jag inte har hängt med alls. Och jag har bestämt att jag faktiskt ska hem idag, men jag ser ju hur det blir med den saken, haha.
Men såg ju Valkyria igår, den var bra faktiskt. Eller ingen film jag rekomenderar till folk som inte tycker att Hitler och andra världskriget är intressant.
Ikväll har jag ingen aning om vad som händer och sker, blir väl att glo på film som alla andra kvällar. Men jag ska inte klaga, jag har ju mina underbara vänner!

Valkyria

Idag blev det att vara och hård träna på gymmet efter en veckas uppehåll. Men det var skönt, jag har nyss duschat och ska snart fixa mig för att gå på bio.
Vi ska gå på bio ikväll igen och se på Valkyria, jag har velat se den länge och jag hoppas att den ska vara bra. Jag håller tummarna på att den ska vara bra.
Undra om mamma saknar mig, hon har knappt träffat mig på en vecka. Men hon verkar inte ha något emot det, haha! Det är ju bara skönt för henne så hon slipper köpa mjölk dagligen.

Ida, jag saknar ju dig!!!!!!!

Män som hatar kvinnor

Är fortfranade hos Softie, imorgon ska vi iaf hem till mig en sväng efter jag har varit hos käftis (tandläkaren). Ush, jag hatar tandläkare, jag vet inte varför men jag har något emot dom.
Men ikväll så blev vi storbjuda på bio, det blev Män som hatar kvinnor. Helt klart en av dom bästa svenska filmerna som skapats, den var as bra. Jag rekomenderar den starkt, men jag hade dock velat läsa boken innan.
Inte nog med det så satt det två idioter bakom som berättade i förväg vad som skulle hända (antar att dom har läst boken). Irriterad jag blev, sånt behöver man inte säga när man är på bio?!

Hej hej

Blev ingen lång vistelse hemma igår heller, efter att jag hade sett Mabbe coolboy på tv. Då ringde Softie mig och dom kom och hämtade mig så for jag hem till henne och sov. Men ikväll ska jag sova hemma, jag saknar mig säng. Det är snart en vecka sen jag sov i den.
Jag börjar dessutom få panik för att skolan börjar snart, och jag har en helvetes vecka framför mig. Massa prov och redovisningar, och jag har inte pluggat till något.
Jag får väl njuta av den sista tiden som är kvar, men jag vill hitta på nå roligt. Men jag är jävligt sugen på att ta en sista minuten till Turkiet för 1.300 kr. Men då har man ju inga pengar, så typsikt! Annars hade det blivit bye bye Lule, hej hej sommar och sol!

Ingen uppfattning

Äntligen hemma, skönt. Jag har inprincip vara borta sen i lördags. När jag kom hem efter stugan for jag och Softie till Frank och sen har jag sovit hos henne tills idag. Så ikväll blir det att vara hemma och glo på tv, har dock missat massa program bara för att det är lov. Typsikt man har ingen uppfattning om tid eller dagar när det är lov, men det är så det ska vara.
Under veckan så har det blivit och gå på stan, fyndade mig en stickad snygg kofta och sen blev det att dra en Doken, gott det var. Det var som ett tag sen.
Nu ska jag vänta på att klockan ska bli 22.30 så jag kan se Mats på tv, undra vad han ska prata om.

Min kamera sladd är borta, så kan inte lägga in dom fina bilderna från stugan.

Så högt

Kom hem för en liten stund sen, mamma hade iallfall städat så det var skönt att komma hem. Ska snart slänga mig i duschen och sen blir det nog att umgås med Softie.
Det var as kult i stugan, blev att köra skoter, trycka i sig en massa gott och bara vara och snacka skit. Men nu är jag äcklig efter att ha varit i vildmarken, och det ska bli skönt att slänga av sig dom äckliga kläderna.
Btw, så sprang det runt en äcklig mus i stugan, snacka om att vi skrek ganska så högt och sedan vågade vi inte gå på golvet nåmer. Hahah, synd att ingen filma.
Nu ska jag roa mig med annat än att sitta vid datorn, slänger upp lite bilder sen.

RSS 2.0