UURSH,

Är grymt trött och sliten, vaknade kring 11 idag. Ändå somnade jag ganska så sent.
I helgen har jag typ inte gjort nånting, i fredags så kom Lisa, Veronica, André, Anna och Ylva till mig så satt vi och chillade och sen så gick vi in till stan (vi skulle gå runt sjön) vi satte oss vi hamnen och prata skit och hade de allmänt trevligt. Men sen började vi frysa så mycke så vi ringde Lisas mamma så hon kom och hämtade oss så då for vi hem och sov. Igår så hade mina päron surströmmings fest! UURSH, så de luktade äckel hela kvällen. Så då fick man vara barnvakt och rita och se på barn film. Men de var ganska så trelvigt! Senare mot kvällen så lekte Jag, Jack, Marcus, Malin, JP, Linn och Lisa Kurra-gömma med dunk. HAHAHA, de var faktiskt as roligt. Det var ju så mörkt och vi var på alla gårdar och gömmde oss. Haha, sen när vi lesnade så gick vi till skolan och hoppade Kråka och efter de så körde vi Ägget. Hahaha, de var så roligt. Men sen så gick alla typ hem och la sig. Så de har inte varit en sån värd helg, vart sugen på att fara till Boden igår. Men de blev aldrig av, men nu ska jag gå till Lisa och vara med henne och sen ska jag se Bring it on all or nothing som är på tv kl 17. God dagens!

God natt!

Inte värd skol dag idag heller, var bara till 9.30 sen fick vi gå. Men imorgon börjar riktiga skolan, de är inte häller så värt. Men jag går iaf inte till 5, härligt. NK;n var inställt, blev ganska så glad. Haha.
Idag så fick jag min lön så jag och Ylva for på stan. Självklart hittade jag ingening, men just innan dom skulle stänga Shopping hittade jag mig en jacka iaf. Sen köpte jag faktiskt också nagelack som ska stärka naglarna, hoppas de hjälper. Sen bokade jag och Ylva en klipp tid på Gossip, de fick bli på tisdag. Så jag längtar men ändå inte. Sen har jag fyllt på mobilen och betalt av min skuld till min syster. Har mycke pengar kvar, men ska dock betala tillbacka till mamma men vet inte hur mycket de är. Men whatever, de blir säkert bra. Ikväll så har jag inte gjort så mycket, varit med Lisa och Linn och gick till Coop blev så sugen på nånting. Så de fick bli bananer och en Ramlösa. Haha, men nu ska jag se på Project Runway och sedan sova. Är as trött, god natt!

Jag har faktiskt ingen aning.

Skolan började i måndagas, men vi har dock inte haft några lektioner. Det känns inte så värt då och fara till skolan för en timme typ.
I går tog vi bara närvaro och fyllde i en blankät sen fick vi gå, idag så gjorde vi några aktiviteter och sen slutade vi. Imorgon ska vi bara få veta information och få schemat sen så börjar vanliga lektioner på torsdag. I går så var jag, Mamma, Jack och Marcus på bio och såg Get Smart. Haha, fan va bra film alltså. Skrattade igenom hela filmen, se den. Det var en av dom bästa filmerna jag har sett.
Imorgon så får jag min lön (ganska så efter längtad) så då blir de att shoppa och klippa sig. Det var som mer än ett år sedan sist så jag tror att de är dags att klippa sig. Men de ska bli kult att bli lite fräch, med nya kläder och ny klippt hår. Funderar på att färga håret brunt med ljusa slingor? Eller kanske till och med rött hår, jag har faktiskt ingen aning. Men är så grymt trött på att vara blond så de är inte sant. Men jag lär ju märka vad som händer och sker.
Jag funderar på om jag ska börja dansa street, då får man röra på sig och jag tycker att de är roligt att dansa. Som det ser ut nu så lutar de åt de hållet. Så de blir nog att börja.
Men de är inte min dag idag känner jag. Är surig och irriterad, har ingen aning om varför. Är bara de, var de igår kväll också, men hoppas att när jag vaknar imorgon att jag är på bra humör. Klart jag kommer att vara de då har jag ju fått pengar! Haha, men nu ska jag prata med mamma och sedan glo TV tills jag blir trött och måste sova. Haha, god kväll!


Har tänkt mig den här färgen med ljuga slingor.



Funderar faktiskt på lugg också.

När jag är 47

Nu sitter jag och lyssnar på musik och försöker bli på party humör. Väntar på att Ylva och Alex ska komma hit och sen att Mikaela och Fredde ska komma så vi kan fara till Pite. Sen blir de väl att snurra där ett tag?
Har inte orkat skriva nå blogg, har inte haft lust. Men idag så har jag typ inte gjort någonting, Sophie kom iaf förbi på en kopp Kaffe och så gick vi ut med hundarna åså. Sen kollade vi i hennes tidning, att jorden kommer att gå under om 30 år om inte möljön ändras. Jag blir helt orolig, jag vill inte dö när jag är 47, då har jag nästan bara left halva mitt liv. Hemskt, hoppas att de ändras och att jag slipper dö när jag är 47. Men orkar inte tänka på de nu, haha.
Igår så var jag, Ylva, Anna-Lena och Mamma på IKEA och så for vi över till Finland. Så nu blir de inge mer IKEA för mig på ett jävla bra tag alltså. Haha, men de var trevligt. Och sen så umgicks jag med Ylva på kvällen vi for och träffade hennes mamma och sedan så for vi till Lisa och var med henne ett tag. Men nu tänkte jag leta upp en låt som jag hörde idag, haha. God kväll alla glada :)

Va fan?

Mitt rum är nästan färdigt, de är bara kvar att jag och mamma ska fara på IKEA (för tredje gången) och köpa några hyllor till. Sen är de färdigt och jag är super nöjd. Idag så har jag varit med Lisa och Agust en sväng, vi spelade som vanligt. Haha, och sen har jag käkat och kollat mitt Schema för åk 2. Fan va jobbigt de såg ut, men ändå inte. Men har ju två praktiska saker iaf, idrott och matlagning. Annars är de bara tänkar grejer, fan. Less jag är på de, men de ska väll funka. Ikväll så vet jag inte vad som händer, de är så äckligt väder. Blir lite deprimerad av de, men de löser sig nog.
Igår när jag satt vi datorn så försvann mitt internet jag tänkte va fan? Så gick jag upp så stod Malin där och sa; Min lampa exloderade och jag tror att en propp har gått. Så hadde allt stängs av där uppe, förutom i mitt rum. Fan va less jag blev, allt bara av att en lampa explodera. Jaja, men jag tänkte se på tv nu och se och de finns nått att hitta på en dag som denna. God dagens..

Mökus är dum........  :(

Myssss!

Snart är mitt rum färdigt, äntligen! Vi har bara två hyllor kvar och sedan en magnet tavla. Imorgon så ska vi fara och köpa en spegel och stoppa in mina spotlites i min hylla, och sedan är vi klara. Men sen så upptäkte vi att vi hade behöft en till hylla, men de får vi fara på IKEA och köpa sen, och då kan jag köpa lite små prylar till mitt rum. Nu sitter mamma och försöker få en tv-dosa att funka till min tv, de funkar inte. Synd. Nu ska pappa fixa mitt virus skydd. Men de bara gormar, inte nå så lyckas. Hahah.
Igår så var jag med Ylva, vi for in till stan en sväng och träffade folk och sedan satt vi och snackade i flera timmar. Det var helt trevligt (som vanligt) och roligt! Men sen så började vi frysa så mycket så vi for vi hem till henne och såg ett avsnitt av Prison Break och sedan gick vi och la osss. Myssss!
Ska vara med Ylva sen också, väntar bara på att vi ska äta åde, sen tänkte vi gå ut och gå och sväng. Skönt att röra på sig lite. Sen ska vi väll mysa och kanske slå på nån film?
Imorgon så hade vi tänkt fara till Softie stuga, men jag har ingen aning. Hon hör ju aldrig av sig så man vet ju inte. Men jag lär ju helt och hållet märka.
Tänkte ta kort sen på mitt rum och lägga upp, så jag får visa mitt nya fina rum (ganska så stolt) haha, men nu ska jag hjälpa mamma, god dagens!

Prison Break

Kom nyss hem, har varit på stan med Ylva en sväng åså for vi förbi Softie och drack en kopp kaffe. Helvete vad varmt de är ute, men härligt med lite sommar iaf.
Igår så for jag till Ylva och var med hon och Softie, vi nötte Prison Break som vanligt, haha. Men det är så jävla bra, men de lär bli att jag inte ser de på ett tag efter de här. Haha, men jag sov iaf hos Ylva. Det var ett jävla bra tag sedan jag gjorde de, men de var mysigt! Haha, snackade å hade tända ljus, myspys! Idag så vet jag inte vad som händer, jag och Ylva ska iaf nöta mer Prison Break.
Mitt rum är tapetseat nu, lycklig jag blir. Det blev as fint iaf, och imorgon blir det att flytta in alla mina nya saker :D Whoho, fan va härligt, mycke nytt. Men nu ska jag käka, god dagens!

Ibland så blir man så irriterad, man måste våga..

IKEA (igen)

Sitter och lyssnar på musik i äckel vädret. Inte så värt väder, de är bara sånt här väder för att skolan börjar om mindre än 2 veckor. Sommarn kommer säkert tillbaka när skolan börjar igen...
Jag kom hem för inte så länge sedan, jag och mamma for på IKEA (igen) och shoppade möbler till mitt rum. Blev dock välldigt nöjd :) Det blev en tvbänk, hyllor, lampor, nattusbord, shit. Jag kommer fan inte ihåg nåmer, haha. Men det kommer iaf bli as fint i mitt rum. Nu väntar jag bara på att dom ska tapetsera för målningen är iaf färdig. Det är ju bra det iaf. Jag är skit trött (fast jag somnade på hemvägen) jag somnade typ inte förens 4-5 igår, så kommer mamma och väcker mig typ 9 på morgonen. Helvete, men då lär man ju somna tidigare iaf. Det är något som är positivt. Men idag så vet jag inte vad jag ska göra, chilla typ. Men imorgon ska jag på stan med Ylva iaf, så nu ska jag spela Harpan! God dagens.

Haparanda, Övertåneå & Finland!

Det blev att vi for till Haparanda, YES! Haha, men vi hyrde en stuga den var as mysig. Men iaf, så var stugan närmare Övertåneå än vad den var Haparanda. Hahaha
Vi for dit på fredagen men vi var dock inte där förens sent på kvällen, det var ju så mycke att fixa ínnan vi skulle fara dit. Allt kom ju så plötslingt att vi skulle fara dit,. Men stugan och allting var skit fint, helt mysigt ute i ingenstans. Det var så kult att vara där bara över helgen och bara ta de lungt. Fan om jag tänker efter vill jag tillbaka, haha! Men på lördagens så for vi till IKEA och Ylva och Jenkiz shoppade lite (jag ska vänta tills jag och mamma far ist till IKEA) ja sedan efter de så for vi över till Finland och skulle leta efter en shorre och köpa små ciggpacks (dom är så söta) och fara på Alko. Haha, efter vi hade varit och köpt små ciggpacks och Kaffe och Cola så fick vi tillbaka Euro så då var de bara att gå till nästa affär och köpa lite godis, haha. Sen for vi tillbaka till stugan och gjorde middag sedan så for vi och fiskade i Övertåneå. Det var kult (vi flugfiskade) men de var inge kult att jag dock bara fick två fiskar :( Och Ylva fick den största harren. Haha, så fiskade vi i några timmar sedan så for vi tillbaka till stugan och började basta och pipla öl. Haha, men de var så trevligt och mysigt där borta. ÅÅÅH, Harjugården <3 hahahaha
Igår så var jag med Ylva vi låg och kollade på Prison Break hela dagen, haha. Vi har börjat att se om från början, ganska så värt. Och sedan så var jag med Linn och Lisa till typ 4 ;S OOPPS, tänkte gå och lägga mig tidigt, men de gick ju åt helvete. Idag skulle jag och Ylva ha gått på stan, men jag vaknade typ nyss och duschade. Men ska ringa och se om vi ska fara ändå, men kan tro att hon ligger och sover. Men jag lär ju märka! Men nu ska jag dricka kaffe och gå ut och röka, god dagens!

ÄNTLIGEN!!

ÄNTLIGEN!! Så har man slutat jobba, nu har man lov i 2 veckor sedan börjar skolan..  Fan va skönt de känns att sluta jobba, men tiden har dock gått jävligt fort.
Idag så kanske de blir Haparanda ändå, jag hoppas då på det. Det hade varit så ´trevligt! Men jag lär ju märka om alltid fixar sig. Sedan så måste jag låna nån hundrig av mamma så man har nog med pengar. Det ska ju betalas bensin och om vi ska tälta någonstans. Men de här kom plötsligt, men de går ändå att fixas. Vet ej hur länge vi ska vara, lördag eller söndag. Vi lär ju märka. Men de hade varit nånting att fara dit iaf. Men nu tänkte jag ringa Ylva och se lite närmare på de där. Så BYEEEE!

Sista dagen på jobbet imorgon,

Trött som fan. Ska snart gå och lägga mig! Sista dagen på jobbet imorgon, skönt. Men jag som just hade börjat komma in i jobbet och börja trivas som fan. Så slutar jag, typsikt! Men morgon dagen kommer att gå fort. Nu tycker jag om alla gamlingar på min avdelning. Åh dom är så söta, fan jag ska typ söka sommarjobb där nästa sommar. Men då är jag ju 18 så då kan jag söka dit själv och inte inom komunen. Bra då får man exktra cash och jag har ju jobbat där nu i 3 veckor och dom vet vem jag är så då har jag större chans att få jobb där. Härligt!
Idag så har jag inte gjort så mycke, jag har jobbat och sedan så var jag med Lisa och Linn. Det var typ kult, vi satt och spelade (som vanligt) haha. Har inte ens nå värt att skriva, men ville skriva nån rad innan jag gick och la mig iaf.
Jag, Ylva och David tänkte fara till Haparanda imorgon och fiska och sedan fara på IKEA. Men då sket de sig, typsikt! Jag som tyckte att de skulle bli så roligt att fara och fiska åde. Bara fara härifrån, men ikket! Men jag får väll ligga hemma och chilla framför tvn ist. Funkar säkert det med, men nu tänkte jag faktiskt ta mig en god natt rök och sedan sleeepa.

Somna sittandes

Herrgud va trött jag är, fast jag la mig tidigt igår. Fan håller på att somna sittandes, inte så trevligt! Börjar jobba om en halv timme.
Igår så gjorde jag typ inte mycke, kollade på tv och snoka på data, haha! Sen kom Sophie förbi en sväng och tog en lägre rök. Men de var trevligt iaf, ja sen så for jag till Lisa en sväng och vi spelade som vanligt! Haha, men det är så otroligt kult.
Idag så har jag ingen aning om vad jag ska göra, ligga och chilla. Men då lär jag typ bara somna, haha. Inte så värt, men jag får väl se vad som händer och sker. Men nu är de bara 2 dagars jobb kvar, fan de är ju ingenting. Men ändå så går tiden fort/sakta på samma gång. Konstig, men de är så de känns. Jag är så trött så att de jag skriver har tagit mig jävligt länge, måste nog gå och lägga mig 9-10 idag. Men nu ska jag spela Harpan och lyssna på Patd! . God dagens

Snap, snap, snap your fingers for me

Panic at the disco - Only Difference Between Martyrdom And Suicide Is Press Coverage

Sit tight, I'm gonna need you to keep time
Come on just snap, snap, snap your fingers for me
Good, good now we're making some progress
Come on just tap, tap, tap your toes to the beat
And I believe this may call for a proper introduction, and well
Don't you see, I'm the narrator, and this is just the prologue?

Osv. osv. osv. En helt underbar låt de där. Ska snart gå ut och röka och cykla till jobbet. Fan orkar egentligen inte, men de är ju bara 3 dagars jobb kvar, det är ju ingenting. Haha, fan va tiden går fort! Vill att dom ska börja tapetsera i mitt rum, det har snart gått 3 veckor och ingenting har hänt ;/ Irriterande att de ska ta sånn tid, vill sova i mitt eget rum. Så vill jag inreda, de är så roligt! Men de lär ju dröja tills jag får göra det också.
Idag så händer de typ ingenting som vanligt, blir väl att bara sitta och vänta tills man kan gå och lägga sig. Och se på tv så klart. Men inte så speciellt road. Men idag så får jag iaf tillbacka min älskade telefon som jag har saknat i några veckor nu. Fan va glad jag blir, men fan om den börjar fucka igen.... Men nu ska jag cykla till jobbet, börjar på typ 10. God dagens!

Innan jag insåg att

Ja, då är man hemma på lunch. Bara två och en halv timme kvar idag. Härligt! Jag var helt död imorse när jag vaknade, ville fan inte kliva upp. Jag vakanade kl 3 och trodde att kl var 7 så jag klev upp och började klä på mig. sen stod jag och kollade på kl i säkert 5 min innan jag insåg att kl faktsikt bara var 3. Haha, fyfan. Så där gjorde jag förra året också när jag skulle jobba, jag är så orolig att jag ska försova mig de är därför.
Mamma ringde till Onoff och dom har inte fått in min tlf än ;/ Den kommer typ i veckan iaf, fan vad jag saknar mig tlf. Idag ska jag typ vara med Sophie och chilla. Fan jag är helt död nu, är svin trött. Hade kunnat somna men om jag gör de så kommer jag väl aldrig vakna, men jag får spela så jag håller mig vaken. God dagens!

Jag fick panik,

Har inte haft nå ork att skriva blogg. Har knappt de nu, men lite tidsfördriv innan jag ska gå och lägga mig. Det är sista veckan jag jobbar. Fan va skönt! Sen två veckor kvar tills skolan börjar, får se om de bli nå Sthlm innan. Man kan ju iaf alltid hoppas.
Ja, det har ju varit Lulekalaset i helgen. En jävligt stressig helg må jag då säga. De började med att när jag kom hem från jobbet var de bara att börja fixa sig, sen fick man stressa sen for jag och Ylva till Jenkiz. Det var för fest på hennes balkong, sedan så for vi in till området så jävla sent (som vanligt) så då träffade vi Petter å dom. Det var fan inte så jävla värt Lulekalaset, träffade knappt någon man kännde. Hade bara roligt på nått hörn. Men sen så cyklade jag och Ylva till Hertsön och var med Robert och Frank. Satt där och snackade och hade trevligt. Sen när vi skulle cykla hem, fyfan va kallt de var alltså. Det var typ bara 5 grader, helt seriöst.
I lördags så var de dock inte lika stressigt men jag var bakis så allt gick 10 ggr så mycke segare. Sen så träffa jag Ylva och David så for vi och drack, de gick jävligt segt ner. Men de gick iaf, sen for vi in till stan sent igen. Haha, sen så när vi kom in till stan så hade vi nästan missat Lars Winnerbäck, men vi fick iaf höra några låtar. Han var den ända som var värd att se på hela Lulekalaset. (Förutom Brolle och Nordman) Det var också bara kult på nått hörn i lördags, fan de var knappt värt de alltså. Fan vad jag frös när jag kom hem, det var ju iskallt. Jag tog på mig lång byxor och en tjock tröja för att de var så jävla kallt.
Jag såg fan Jonas (från frusna män söker kärlek) jag fick panik, började pussa åt honom. Fan han satt och åkte Batman och jag skulle åka när han gick av. Helvete, men då började jag små flörta med honom men han bara skrattade. Haha, och räckte ut tungan, skulle fan ha sprungit i kapp honom. Sen ett tag senare springer Anders förbi (också från frusna män söker kärlek) så då började jag skrika på honom och vinka. Haha, han vinkade tillbacka iaf. Men de var typ de ända värda under hela Lulekalaset, helvete.
Idag så har jag typ bara legat och sett på tv, varit med Lisa ett tag. Vi spelade som vanligt, haha! Men sen så gick jag hem och såg på mer tv. Har fan inte gjort något typ, så nu är jag jävligt trött. Så tänkte gå och lägga mig, god natt!

Det var mäktigt!

Nu har jag lunch igen, sitter och lyssnar på PATD! och dricker kaffe. Börjar om typ 30 min, och de är sista dagen den här veckan fan va skönt. Sen är de bara en veckas jobb kvar, härligt! Sen kanske de blir Sthlm? Hoppas.
Igår var jag på stan med mamma efter jobbet, jag fick leggings, tunika och shorts. Tack! Ja, sen for vi förbi mammas jobb för att Jesper jobbade där (min bror) så vi skulle skjusa hem honom, men då fick han inte sluta och jag fick panik för att jag var tvungen att vara klar halv 7. Så då fick mamma svänga förbi Mamma mia så vi fick mat fort. Sen så sminkade jag mig och bytte kläder på typ 3 min. Haha, sen träffade jag Sophie och Jocke åså cyklade vi in till stan (och mötte Ylva) så for vi till Rixfm i regnet. Fyfan, frös sen efter ett tag. Men jag fick iaf se Brolle, han är så jävla söt. Åh, sen får jag ju inte glömma Nordman, han var grym! Haha, han ser så bad ass ut, diggar fan han. Sen så gick vi å såg på de där stora fartyget som var där, det var ganska häftigt att se. Det var mäktigt! 
Idag så slutar jag kl 3 som vanligt, men hoppas att man får sluta tidigare. Det blir lite stressigt efter jobbet, ska duscha och fixa mig och käka. Så jag får stressa som vanligt, så måste jag hämta ut pengar också. Fan de ser ut som att de ska börja regna, inte så värt om de börjar. Orkar inte vara blöt och frysa på LK. Men nu ska jag spela lite och ta de lugnt innan jag börjar jobba. God dagens!

RSS 2.0