FÖRBANNAD...

TYYYPSIKT!!! Det finns alltid någon som förstör när man är på sitt bästa humör.... Nu när jag ska fara och allt, men vill du veta en sak? JAG BRYR MIG FAKTISKT INTE!!
Det är ditt eget val, och du behöver fan inte ta allt så jävla personligt. FÖR DET ÄR DET INTE!!! Och sluta med ditt snack och försöka ge dåligt samvete, men vill du veta en till sak? DET FUNKAR INTE PÅ MIG!!!! Och ta ut all skit på en annan som inte förtjänar det, det är fan jävligt lågt. Jag tycker synd om dig!!!!! TA ÅT DIG.


Ida, Madde och Softie, kommer att sakna er brudar!!

HEJDÅ!

Nu är jag trött som ett as och mamma springer runt här som en stucken gris och inte har sovit något i natt. Hon börjar faktiskt bli ganska jobbig, men hon försöker iallafall att lugna ner sig. (utan resultat)
Men jag är iallafll redo för att fara, nu väntar jag bara på att klockan ska gå så vi kan få fara och käka på frasses och sedan bär det av.
Såååå.... HEJDÅ losers, jag saknar er redan ;) Vi ses om två veckor...

Varma mackor

Nu är jag med Lisa och vi myser och ser på tv! Mamma hade gjort Té och varma mackor åt oss, och snart ska hon väll hem och sova. Och då blir jag lämnad ensam, och jag kommer inte kunna somna ikväll.
Men jag vill bara fara nuuuu!!!!

Borta!

Nu har jag käkat och har inprincip packat färdigt! Och imorse fick jag en mp3 med 8 gb med skärm av mamma, tack! Så jag får väl hoppas på att jag får en telefon sen också, haha.
Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, ingenting? Det är jag less på, men det är jag är jävligt less på. Det är att jag inte har någon tlf, jag undrar hela tiden vart den är och får panik för att den är borta. Haha, sen skrattar jag bara och kommer på att den redan är borta!
GE MIG EN NYYYYY!!!

Packar

Mamma tvingade mig att börja packa redan idag, och det har jag börjat göra. Men fattar fortfranade inte att jag åker på onsdag?!
Men nu sitter jag och lägger in musik på en mp3, känner på mig att jag kommer att nöta sönder låtarna jag kommer att ha. Men det får jag faktiskt stå ut med, kan ju alltid byta med någon!
Nej nu ska jag återgå till det, tjarå!

Passa på

Ida for nyss, va tyst och tomt det blev! Haha, Det blev iallfall att hon övernatta här igår, och ni kan ju gissa vad vi gjordet. Vi dumma oss och hade as kult, men man måste ju passa på att umgås eftersom att jag far ju på onsdag. Blir nästan nervös.
Haha, men ikväll ska Softie komma hit och vara med mig. Madde kanske också hakar på, men det vet jag inte än. Eftersom att jag inte har någon telefon, och jag måste verkligen köpa mig en ny men det är ingen idé när jag ändå åker snart.

På en skala

Nu ser jag på tv och dricker cola och väntar på att Ida ska komma hit och vara med mig! Ingen aning om vad vi ska hitta på, men det blir trevligt som alltid.
Och jag åker på onsdag, fan va jag längtar. Men det känns fortfranade overkligt, men det blir iallalfall att börja packa så man inte glömmer något!
Och jag saknar faktiskt min telefon, och jag känner mig handikappad. Ingen kan få tag på mig, förutom på msn eller hem tlf. Men hur ofta är jag hemma på en skala?
Men jag har redan hittat två favoriter jag vill ha, men kan någon ge mig 5000 kr tack?

Sitta här och

Nu sitter jag hemma hos Softie med Madde och vi ska nog snart slå på någon film. Jag håller tummarna för Scarface (Y) Nu ska jag inte sitta här och dryga, god kväll!

Tappat

Okej, jag var nog inte fullast ikväll. Men jag har iallfall hunnit bränna mig på brännäslor och nästan ramlat med cykeln. Sen inte nog med det, så har jag tappat min telefon. Det är ungefär hela min kvälll, nu ska jag pröva dricka mitt bakis piller. God nattt!!!!!!

Ödet

Glad midsommar på dig, själv så ska man vara FULLLLLLLLAST IKVÄLLL!!!
Ångesten är som bort blåst..
"Det som händer, händer. Det är ödet som bestämmer"
Vill också skriva att jag är HJÄRNDÖD, tänkte bara om ni inte redan visste. HAHAHAHHAHAHAHA!

Midsommar!

Nu sitter jag hos Madde med Softie och har nyss duschat, snart blir att gå ut och grilla och jag kan ju lova att jag är hungrig. Det var ju ett tag sen nu man åt, så det ska bli mumms.
Sen blir det att ta sig någon öl (någon = tills jag somnar) eller dylikt, men det kommer nog vara en kul kväll!
Nu har jag inte tid med det här nå mer, dudes vi ses på fbf!

VARNING!!!!!!!!!!

Jag är jävligt arg just nu (pappa tvingade mig att städa) och jag kan ju tala om för dig att det fick inte nå vidare. Bara för att han inte kunde vänta tills jag gick mina städryck, förstår egentligen inte ens varför jag måste ha städat. Vem går ner hit egentligen? INGEN...
Men iallfalll, det började bra tills saker for i golvet och gick sönder. Jag blev så arg så jag skrek, och jag lyckades tydligen över rösta min höga musik (?) så alla hörde.
Alla frågade vad jag höll på med, men jag blir arg när jag måste göra någonting som jag inte vill. KOM IHÅG DET!!!
Men jag får iallfall pengar för det, och det gör mig på lite bättre humör.

Knas

Knas, mer än så kan jag inte säga. Jag tror att Madde har oturen på sin sida..... Men jag tackar p för att han kom!!!
Men igår så cyklade jag till Ida på natten så for vi hit sen, haha. Vi dumma oss som vanligt och såg på film och myste!
Sen idag så har jag varit och tränat med Softie och Madde, men om jag ska vara ärlig så blev det inte så seriös träning. Men det blev träning iallfall! Och mycke cyklande för den delen (busskorten har ju slutat funka och det börjar bli spindelnät i plånboken)
Ikväll har jag absolut ingenting att göra, jag ska väll slå på en film eller dyligt och hoppas på att kvällen vänder!

Lorentz & M.Sakarias - Baby!

Tur att jag

Är jag den enda som inte jobbar eller? Jag bara sover medans alla jobbar, sen är dom för trötta för att göra någonting. Tur att jag far om en vecka!!!!
Jag behöver pengar och det är fort, kan jag få mina betyg så pengarna rullar in???????


Jag, Tomato och Madde!

Överdrivet

Vaknade för en stund sen, och vill ni veta när jag somna igår? Kl. 19, så alltså har jag sovit överdrivet länge och jag är fortfranade trött? :O
Hjälp mig, jag vill inte sova bort hela sommarn. Men tur att jag far till Turkiet snart och där kommer jag inte sova bort hela dagarna.
Men det är väl ändå dåligt väder, eller? Måste nog gå och se efter.

Gott-gotti-gott-gott

Nu är det gott-gotti-gott-gott, gott-gotti-gott-gott, gott-gotti-gott-gott, gott-gotti-gott-gott, gott-gotti-gott-gott, gott-gotti-gott-gott!!!
Vaka med dudes!!!Finn ett fel!!

Dagens citat:
"Lita aldrig på en skål eller en dude med chips.. "

Vi ses


Hejdå Randoms, nu drar jag ut och vi ses i Råne..

"Skolavslutningen"

Det här var resultatet från att jag var vaken så länge igår.. Jag vaknade för inte så länge sedan och nu är jag seg som fan, och det ser ut som att det är dåligt väder så typsikt!!
Igår började det med att Softie, Madde och Ylva kom hit och vi sjöng lite Singstar och spela lite GH. Sen for vi förbi Ida och spela lite kubb och snacka lite skit.
Sen for vi på någon lokalfest på hertsön och jag kan bara skratta åt den/dom. Sen så for vi förbi Gültzaudden och där träffade jag en blöt syster (hon hade badat).
Men sen kan jag inte skriva vad vi roade oss med resten utav kvällen för det är ganska hemligt, hahaha.
Men det var min nyktra går dag, och jag hade nog roligare nykter än vad jag hade haft om jag hade varit onykter!!!
 

Går dagens vanligaste kommentar:
"VA? Hur kan du vara nykter på skolavslutningen?"

Dude


Dude, vad gör jag vaken nu? :O

Vad kvällen

Kom hem för en liten stund sen, de blev lite shopping med mamma idag också. Fick mig två par skor, klänning, leggings, väska, nagelack, tröja, bh och ett par jeans.
Så nu har man lite sommar kläder, och nu ska jag duscha och fixa mig innan tjejerna kommer hit. Vi ska typ spela GH och sjunga Singstar och sen kanske Tomato (?)
Vi ser ju vad kvällen har att komma med...

I tomato

Ikväll har jag varit med Madde och Softie, och jag kan ju tala om för er att det var jävligt skönt att få komma ut eftersom att jag satt hemma hela dagen framför data och det var inte det roligaste precis.
Men iallfall så for vi till Råne en sväng och jag fick träffa Josefin en snabbis, känner på mig att vi inte kommer ses så mycke i sommar... :(
Men sen så körde Madde åt nå random, men vi hade det mycke trevligt och sen dega vi hemma hos Softie...
Och nu ska jag sova för det är skit på tv och jag ska på stan imorgon med mamma och vad fan ska man göra på kvällen?

Hej sommarlov!


Dude, nu är jag redo för Tomato!!!

Käftis

Vakna för inte allt för länge sen och jag orkade inte gå sista dagen i skolan och nu har jag dåligt samvete för det..
Men inte mycket jag kan göra åt saken nu iallfall, men nu vill jag bara veta min betyg som jag säkert inte kommer att få veta.
Men igår var jag hos käftis och jag fick medecin (= nykter "skolavslutning") och sen gick jag på stan med Madde och Softie. Sen såg jag mamma gömma sig bland hyllorna och då blev det att shoppa med henne istället. Jag fick mig iallfall, en kjol, linne, body och bikini, sen skulle jag få köpta mig ett par sandaler.
Så snart är jag redo för Alanya!

Soppa

Nu är jag hemma igen och dricker soppa, inte så gott och jag undrar hur fan man ska kunna bli mätt på soppa? Men jag lär ju märka på nått tag... Jag har så himla ont i munnen fortfarande så jag får nöja med det, men imorgon blir det ju käftis. Men Softie skulle följa mig så jag behöver inte vara lika nervös, fast jag är det ändå. Jag hatar tandläkare och jag vet inte varför!
Idag trode jag att det skulle vara min sista dag i skolan och att jag skulle göra bort allt, men sånn tur hade jag inte.. Jag fick inte göra mitt matte prov idag utan ska göra det imorgon och vet inte varför (?) Så istället har jag suttit och räknas matte hela dagen och jag kan inte påstå att det har varit det minsta roligt.
Men jag har iallafall lämnat in alla böcker/uppgifter osv. och gjort mitt omprov i SH, som slutade med att jag och Josse gjorde det muntligt med läraren pga. att vi inte hade pluggat och vi var kass, och då menar jag det också! Haha
Jag är verkligen i min egen värld när jag lyssnar på musik, folk har ropat på mig istan och jag såg dom inte ens (?). Sen när jag hoppa av bussen kom Rebecca från ingenstans och skrämde livet ur mig, haha. Jag måste nog vara i min egna lilla värld!

Oväntat?

Fyfan va skönt det känns att ha gjort klart uppsatsen i svenska. Det är som att en sten har fallit från min mage, och det jag har kvar nu är att plugga som ett psyk till samhällsprovet och hoppas att jag klarar det.
För imorgon ska jag ha matte kl 10 (klarade inte nationella, oväntat?) Sen provet och lämna in böcker, så då blir det hejdå för 3 månader och det känns underbart..
Jag har också fått veta mitt sommarjobb, det blev ÄB på Malmudden. Jag ser då inte fram emot det, men hälldre det än det jag fick först.
Nu ska jag försöka sova för att jag måste ju då upp tidigt imorgon, god natt!

Jätte ont i

Jag är trött och less som fan, och jag måste plugga hela kvällen idag och jag är inte taggad överhuvudtaget. Och inte nog med det, jag har jätte ont i munnen och kan inte äta. Jag är svin hungrig, och mamma tror att det är en visdomstand som håller på att komma fram. Och jag har inte tid hos tandläkaren förens på onsdag, hur länge ska jag få svälta?

PiratpartietPiratpartiet, kom igen Svergie? Piratpartiet kan ju inte sitta i Europaparlamentet. Det är som ett stort skämt enligt mig iallfall...
Men jag ska inte säga så mycket, jag gick aldrig och röstade själv så....

Från ITLS som jag fastna för!!!


Kleerup ft. Lykke Li - Until We Bleed

Secret Service - Oh susie

Rösta

Man kom hem från stugan för en stund sen, och jag känner mig grymt sliten och seg. Men det är väl sånt som hör till..
Det blev iallfall att köra bil (fram och tillbaka på en skogsväg) snacka om att man var less efter någon timme.. Men vi fick iallfall öva på att backa och det var ju bra!
Idag ska jag rösta (för första gången), va fan ska jag rösta på? Jag vet ungefär inte ens vad jag ska rösta om, jag vet faktiskt igenting.. Men man tycker ju att man borde rösta annars har man väl ingenting att klaga om. Inte för att jag tror att just min röst är avgörande. Jag borde nog fråga mamma om hjälp tror jag!

Omöjligt

Då har man fixat klart i bloggen, det blev som det blev men jag orkar faktiskt inte bry mig nåmer. Det får faktiskt ta och se ut så här...
Och nu blev jag grymt sugen på godis, men jag får ju se om jag orkar ta mig till Coop. Och i detta tillfälle så känns det helt omöjligt.
Dagens matte tänk har tagit död på mig, jag orkar inte göra någonting. Har redan sovit 3 timmar efter skolan, men jag är fortfarande lika trött som jag var när jag vaknade imorse.


I mina högtalare just nu, kärlek!!!

En plåga att

Yes, då har man bara den sista "skoldagen" på tisdag, då ska jag lämna in böcker, göra ett omprov i samhälls, lämna in svenska uppgiften och hoppas på att jag klara matten.
Så nu känns det verkligen som sommar om man bort ser från det dåliga vädret vi har.. Det blåser och det är nästan så att man behöver sin vinter jacka igen, för det är en plåga att gå utanför dörren.
Ikväll har jag inga planer, ska bara köra med pappa efter maten sen blir det nog att chilla framför tv resten utav kvällen, och kanske fixa klart bloggen? för jag är inte alls sugen på nå party.

Jag bara kännde för att...


... Lägga upp en mycket stil full bild på oss :)

Hemlis

God morgon, god morgon! Det har varit skönt att inte behöva vakna till alarmet, men imorgon börjar jag kl 10 med nationella i matte A, så jag hoppas att jag kommer att somna i tid i natt alltså...
Snart ska jag äta frukost och sedan fara till Softie och så blir det att träna, och sen har jag ingen aning.

Juste filmen igår, jag tycker att den var svin bra. Och den stora fjollan som jag är så grät jag svin länge (medans filmen var och efter den var slut). Jag är så känslig när det gäller tv/film.. För jag kan berätta en hemlis.. Jag gråter faktiskt till Extreme home makover (som är på just nu). Ska sluta skriva innan jag börjar gråta igen, haha. Ha en bra dag!

I taket lyser stjärnorna

Min kväll har sett ut så här:
- Sett tv, fixat min blogg (inte klart, det kändes jobbigt att göra klart), varit med Softie, gått på Coop och köpt godis. Sen såg vi psykfilmen "Hide and Seek", och nu ska jag se "I taket lyser stjärnorna" och somna till den. Jag hoppas att den är bra, för boken var iallfall bra! Men det är bara att se och hoppas på det bästa...

Finns något

Vilket tråkigt väder det är ute och jag måste plugga och göra klart det sista i skolan och det känns bara allmänt jobbigt...
Men imorgon ska jag iallfall ta ledigt, orkar verkligen inte fara in för bara en idrottslektion. Och jag lär aldrig somna i natt eftersom att jag och Softie somnade på soffan när vi egentligen bara skulle smälta maten, men det gick som det gick.
Nu ska jag se om det finns något jag kan hitta på så jag inte somnar på soffan igen, kanske fixar min blogg? Jag har tänkt göra det länge, men inte haft ork.

Rent utav

Ännu en gång, jag hatar komunen. Idag fick jag hem ett brev där det stod att jag skulle få första perioden helt plötsligt och dom hade sagt till mamma att det var säkert att jag skulle få sista. Jävla idioti alltså, jag hade ju ställt in mig på att ha sista perioden och vi har ju bokat resan å allt. Jag är jävligt less och det är bara en massa tjorv uti allt, och det tog ett jävla bra tag att få veta att jag skulle få första perioden.... Jag som skickade ansökan första dagen!
Men imorgon ska iallfall mamma ringa dit och skälla ut dom, och jag hoppas att jag INTE får det jobbet som jag fick första perioden. För det lät faktiskt rent utav hemskt!!!
Nu ska jag försöka sova för imorgon väntar en onödig dag med bara betygssnack. God natt!

Helt OK

Det ända jag orkar skriva om helgen var att det var helt OK! Och att jag bara har legat och degat på soffan, det låter väl som en super helg?
Haha, det är alltid roligt när man upptäcker att man har tagit kort. Här kommer några...


Daniel och Madde på Cleö

Madde på Cleö

Sven, Softie och jag på Cleö

Ylva inne i Robinson

Hos Softie med fix

Pose

Oj... jag tror att det spårade
RSS 2.0