Till stugan

Packade nyss färdigt och mamma gjorde frukost till mig. Nu ska jag bara gå på toa sen kan jag ringa Mats och säga att han kan komma och hämta mig. Sen bär det av till stugan och jag har ingen aning när jag kommer hem (måndag eller tisdag) och jag ska ha kanon kult där borta.

Ps. jag måste hinna se Panic at the disco innan jag dör...

Hej sportlov!

Nu sitter jag här med Softie och har nyss varit hos min gulliga farmor och farfar. Det bjöds på pizza och tårta så nu är jag spymätt.
Jag stressade upp mig helt i onödan imorse, efter skolan blev det iallafall att träna och sen hem och fara på dirr till f och f.
Ikväll blir det att umgås med Softie och fara ut på business (?) och sen blir det att packa. Det blir att fara till stugan tidigt imorgon, och det ska bli kanon kult (Y)


Grattis underbara farmor, jag älskar dig -*

Stress

Jag sitter och lyssnar på musik och väntar på att min buss ska starta. Sen har jag bara två lektioner och sedan har jag lov, fan va skönt.
Men jag är dock stressad till max, först då till skolan och sen måste jag träna och sen ska jag fara till farmor och käka middag för att hon fyller 82 idag. GRATTIS! Sen så ska jag packa när jag kommer hem och sen kan jag andas ut, men jag hoppas att jag bara överdriver nu med tiden. För jag hatar verkligen att stressa!

Ingen hörsel

Nu har jag suttit och lyssnat på två låtar sen jag kom hem och jag var hemma vid 3 typ. Haha, vadå nöta? Men om jag är inne i någonting så märker jag det inte ens, och nu har jag typ ingen hörsel kvar för att jag har lyssnat på typ högsta volym sen jag kom hem.
Mamma var gullig och kom hem med mat från Tasty (blir att träna extra hårt imorgon på gymmet) och nu sitter jag här och är spy mätt och dricker min avslagna cola i väntan på Softie. Och forstätter spela samma låtar, jag orkar faktiskt inte byta. Borde nog kunna låtarna snart utan till.


Lockade också mitt hår i brist på någonting att göra.

Underbart

Jag är på sånt underbart humör, jag är så glad idag för att det är underbart väder ute. Mina förhoppningar på sommar har kommit tillbaka och jag vill bara fara ut och köra skoter.
Idag på idrotten så åkte jag, Ida och Josse skidor, haha. Lika roligt som alltid, och det var helt skönt och bara vara ute.
Imorgon är det sista dagen innan lovet, det ska bli så underbart skönt med lov. Hoppas det blir att köra skoter och att umgås mycke med mina underbara vänner.



Kings of Leon - Fans

Kollas upp

Idag var de ju då friluftsdag, vi skulle gå på isen med vanliga skor. Det gick inte fort fram om man säger så, sen var det så satans kallt så jag, Ida och Josse vek av vid HH. Men då fick man sig en lite prommenad iallfall, sen så träffa jag Softie och Madde och vi drog och träna. Skönt var det, men nu är jag helt slut i kroppen och funderar på om jag orkar fara till Bergviken eller inte. Jag har faktiskt ingen aning, det blir trevligt om jag far dit och då slipper jag somna på soffan också. Låter bra, buss måste bara kollas upp!

Ladda upp

Har legat och degat hela kvällen, och käka en semla. Gott det var! Sen såg jag på Den rätte för Rosing och låg och skrattade för mig själv, så desperat och ha ett sådant tv program. Och desperat för dom som ställer upp och vill vara med, eller jag tror dom bara bryr sig om hennes utseende.
Jag ska nu se på Scrubs och sen ladda upp för prommenaden imorgon, och sen blir det att träna efter det. Så då kanske man tränar bort semlorna. Haha, god natt!


Mina söta lyckliga tjejor :)

What makes you so special?

Idag blev det inge varmkök för min del, jag och Ida for hem till mig istället och chilla. Jag var så trött på "sista" lektionen så jag hade verkligen ingen ork till att gå till kl 5.
Idag har jag prov i samhälls, och det gick åt helvete. Kan ju inte påstå att jag hade pluggat nå till det, bara lite på bussen påväg till skolan. Men jag hoppas att jag klarade det iallfall!
Ikväll ska jag bara glo på tv och tjocka med en semla. Det är ju trots allt fettisdag och då ska man äta semlor.

Skyller

Fick mig nyss mat, och gott var det. Nu sitter jag och funderar på hur fan jag ska orka plugga? Det är ju inte jobbigt men så jävla tråkigt. Jag har varken ork eller lust att sätta mig ned och börja plugga samhälls, men jag lär väl inte börja med de förens ikväll säkert.
Jag skulle ha varit och träna idag, men när vi kom till Nautilus och jag skulle byta om. Då hade jag glömt min tröja hemma, och jag vägrade att träna i den jag hade på mig. Då sket det sig, då får jag vänta tills på onsdag för då får jag sällskap. Vad jag har börjat slarva med träningen på senaste tiden, jag skyller på skolan!


Fint hår man fick ha i nån timme, sen blev det rakt igen..

Patrik 1,5

Igår kom Softie förbi och rädda mig kväll, vi for på Coop och köpte oss lite godis och bänka oss framför tvn. Då såg vi på Hot chick, och det var år och dar sen jag såg den sist. Sen så såg vi på Patrik 1,5 enligt mig så var den as bra. Den bästa svenska filmen på länge, och jag blir typ sugen på att se den igen. Jag rekomenderar den starkt!
Idag skulle Ida komma hit och vara med mig (då kan vi se Patrik 1,5). Sen skulle Ellinor kanske komma förbi ikväll. 

Låt den rätte komma in

Såg nyss på film med mamma, vi såg "låt den rätte komma in" och min åsikt om den filmen var att den sög. Lång tråkig och dåligt gjord. Men jag var tvungen att se den för att den var inspelad i Lule/Örnäset så det var det ända vära i filmen. Att man kännde igen ställerna dom var på, det var iallfall en av mina längsta 1.40 min i mitt liv. Jag ser aldrig om den och rekomenderar den inte..

Men jag tycker att namnet på filmen är lite snuskigt så där, haha.

Som om jag

Jag kan fortfranade inte svara på sms från min mobil, jag fattar inte vad det är för fel. Jag hoppas att det funkar snart för jag får panik när jag inte kan svara (som om jag inte har pengar på telefonen).
Igår kom Softie hit och chillade med mig, vi snackade skit och såg lite på film. Men det var trevligt, idag/ikväll har jag ingen aning om vad som händer. Men det lär jag ju märka senare, nu ska jag snoka runt på internet efter nå roligt.

Lite motion

Käka nyss god mat från Mamma mia och nu tjatar mamma på mig att jag ska gå ut med hundarna. Tråkigt, men då får jag lite motion iallafall och det behövs när man inte har varit på gymmet sen i måndags.
Ikväll vet jag inte vad som händer, det lutar åt film hållet iallafall det blir säkert trevligt!

Det är nå fel med min mobil, det går inte att skicka sms. Så det är ingen idé att någon skickar sms till mig!

Höll mig sällskap

Sitter och ser på Dukes of Hazzard men är inte nog fokuserad på att se, jag tänker bara på annat hela tiden.
Ikväll behövde jag inte vara helt själv iallafall, Lisa kom förbi och höll mig sällskap. Så då fick man prata av mig sig lite iallafall och det var på tiden, haha.
Nu tänkte jag duscha och sen se på Scrubs och försöka sova. Ska upp tidigt imorgon, ska ju till skolan och innan det så ska jag och Ida fara på Ica Maxi. Det blir säkert bra!!

Uttråkad

Inge värt på tv som vanligt och jag är uttråkad som fan. Jag längtar faktiskt till skolan där jag får träffa folk och vara social. Och inte bara ligga på soffan och dega och glo på dåliga tv serier bara för att fördriva tiden. Men jag ska till skolan imorgon som tur är och sen blir det helg och har inga planer inför helgen.
Jag mår iallafall mycke bättre nu, kanske inte är i topp form men det har varit värre. Och jag orkar inte ligga hemma och tycka synd om mig själv nåmer och undra varför just jag blev sjuk.

Panik när jag inte

Sitter och ser på Efterlyst och känner att jag är jävligt less på att ligga på soffan och se på tv och inte prata med någon. Eller jo, min syster som har varit social med mig ett tag, men annars har jag typ inte pratat med någon. Jag får panik när jag inte pratar med någon på så här lång tid.
Jag sitter nu också och funderar på om jag ska fara till skolan imorgon eller inte, jag mår fortfranade illa. Det bästa hade nog att vara hemma imorgon också och fara till skolan på fredag, så får det nog bli!
Vill ju inte smitta någon eller må dåligt i skolan, det hade ju inte var så trevligt för någon, haha.

Magsjuka

Japp, då fick man magsjuka. Kännde på mig att det var någonting, då blev man helt liggandes i nån dag.
Känner mig piggare nu iallfall och borde pröva äta lite och se om magen klarar av det.
Som det ser ut nu så ska jag nog fara till skolan imorgon, har säkert missat en massa.
Nu ska jag se om det är nå bra på tv.

Jag som aldrig är sjuk, men har hunnit vara sjuk två gånger det här året. Och det är ju bara början av året, undra hur många gånger jag hinner vara sjuk innan året är slut? Blir illamånade när jag tänker tanken.

Tårarna

Jag mår as illa och jag vet inte varför, det känns som att jag ska spy hela tiden. Ursh, hoppas att jag mår bra imorgon. Jag får panik för att jag mår så dålig, tårarna är nära.
Ska lägga mig i sängen och se på Scrubs och sen sova. Om jag ens kan det!

I love it!

Jag är helt slut, har varit i skolan och sedan blev det att hård träna med Ylva och Amanda. Det känns verkligen i kroppen, men det är skönt att träna, i love it!
Ikväll vet jag inte vad jag ska roa mig med, kanske glo på tv och bara ta de lungt och njuta av att man inte behöver plugga något?
Nä, nu ska jag gå och skryta till mamma och pappa hur duktig jag är.

Legat

Kvällen blev inte som planerad igår, for iallfall till Ida och drack ett glas vin och sedan hem till Ricke och tog sig nån Cider. Men det var så tråkigt så jag och Ida for förbi Coop istället och köpte chips och for hem till mig och såg på film. Mycke trevligare det, haha.
Idag har jag inprincip bara legat, låg i sängen till typ 1 (vaknade 10) sen gick jag hem till Lisa och vi har bara legat på soffan till nyss. Haha, nu har jag käkat och kom på att jag har engelska glosor till imorgon (dom sista) så då får jag plugga på dom.
Nu blev jag sugen att se på Scarface, och det tänker jag göra också. (typisk söndags film)

Alla ♥-dag

Överskattat enligt mig, köpa presenter och vara gullig bara för att det är alla hjärtans dag? Ska det inte vara så hela tiden, att man köper presenter när man känner för det och är gullig varje dag? Tydligen inte, det finns en speciell dag för de och man måste känna tvång. Överskattat!
Har vaknat för inte så länge sen, ska snart fara och träna med Ylva och sen ikväll har jag ingen aning om vad som händer och sker.
Igår blev det iallfall att fara till Ida och vara med Ylva, Amanda och Johanna. Vi såg tv och sjöng singstar, så det blev en bra chill kväll.
Nu måste jag göra mig i ordning för att träna, bye!

Fredag den 13;e

Haha, men borde låsa in sig. Men förhoppningsvis så händer det ingenting, jag har inte haft otur dom senaste gångerna så (vad jag kommer ihåg iallafall).
Var ledig idag också, så jag har legat i sängen och sen gick jag på en prommenad med mina hundar. Tänkte se på tv men det finns ingenting att se, så ska slå på Green street huligans.
Ikväll så blir det att ta de lungt, slå på nån film köpa godis och bara mysa? Börja tänka att det var länge sedan man hade "tjej middag" det bör vi ha snart brudar, det var ett tag sedan sist!

Mitt mål

Det har varit en lång dag idag, fick iallfall vakna av mig själv och sova ut. Men är ändå trött för att jag har fått sitta på "körkursen" i 3 timmar och bara lyssnat. Kommer knappt ihåg var hon har sagt, men nu är det bara 3-4 veckor kvar tills jag får börja köra. Och mitt mål är att ha tagit körkortet till sommaren och jag får ju se hur det går med den saken.
Sen kom iallfall Ida hit och såg på film med mig, men hon gick nyss hem.
Ska se om de finns nå värt att se på tv och sen sova.

GRATTTIIISSS!!!!


GRATTIS LISA PÅ DIN 18ÅRS DAG!!!!!!!!!!!!!!

" "

Såg nyss på Top model och det är sista avsnittet imorgon, så det ska bli spännande å se vem som vinner.
Sista skoldagen imorgon den här veckan. Underbart med lite "extra helg" och få sova så länge jag vill!

Freestyle - vill ha dig!!!!

Min buss går snart och det snöar forfarande. Snart är det ju fan snö upp till midjan.
Snart har jag mitt prov, och efter skolan blir det att träna med Ylva och Softie.

Oväder

Äckel jävla väder, kallt och det snöar och blåser. Allt på samma gång, så mycke som det snöar nu har det typ inte snöat under hela vintern som varit. Jag hoppas att det slutar att blåsa imorgon iallfall, man blir inte sugen på att gå ut genom dörren när det är oväder!!!
När jag skulle hem till Ida och plugga så fick jag plumsa i djup snö (ända upp till knäna), sen när jag skulle hem så syntes det inte ens att jag hade gått där nån timme innan. Så det var bara att göra en ny stig igen!
Men vi pluggade iallfall och det känns som att jag kan de mesta och det viktigaste, så jag hoppas att jag klarar provet. "Det är ju bara att tänka logiskt"

När jag vaknar

Nu sitter jag här, försent som vanligt och mina planer på att sova tidigt sprack.
Blev iallfall att träna, och skönt var det. Nu väntas bara träningsvärken som jag kommer att ha imorgon när jag vaknar.
Jag som hade tänkt läsa om min hemliga person på Wikipedia, men det är försent igen. Men jag hoppas att jag hinner imorgon, men måste dock plugga då. Prov på fredag och jag kan INGENTING!

Vem vet?

Nu sitter jag hos Softie och ska snart träffa pappa så jag får pengar till mitt gymkort. Sen ska vi möta Ylva och fara och träna, det ska bli skönt.
Haha, gjorde mig en Facebook igår, jag kände mig så efter. Alla har ju en, då kände jag att jag kan ju också göra en. Men det var så komplicerat, fattar ingenting. Haha, vem vet? Det kanske är en värd sida trots allt.

Inspiration

Kom hem för ett tag sen och nu sitter jag och pratar med Softie i tele. Ska snart lägga mig ned i sägen och se på tv och hoppas att jag somnar i rimlig tid, men jag har också planer på att läsa om en hemlig person på Wikipedia. Men jag lär ju märka om jag har tid med det eller inte.
Tänkte också snoka på data och försöka få lite inspiration om hur min tatuering ska se ut. Kom på att det inte är länge kvar tills jag fyller 18 och jag har lagt på minnet att mamma ska betala en åt mig när jag fyller 18. Det är ju inte någonting man glömmer i första taget, men jag har ändå lite planer men man måste hitta nå man inte blir less på.

Bjuda på

Nu har jag städat, hoppas mamma blir nöjd. Ska bara bädda sängen sen är jag klar för idag, fan va skönt.
Idag på varmkök så var jag tvungen att skära i en kycking, fan va hemskt det var. Haha, jag vägrade först men sen gjorde jag det ändå.
Haha, jag, Ida, Josse och Malin gick på Heroes på hålet och köpte en familje pizza och dela på. Haha, gott det var (Y)
Sen efter att jag har käka så ska jag fara till Softie och hon skulle bjuda på kaffe och skit snack. Och imorgon blir det att köpa nytt Nautilus kort, efterlängtat om man säger så.

Skratta

Sitter här och borde snart sova. Men man har sovmorgon imorgon för att man är så duktig och har mejlat in en uppgift så man får sova ut imorgon.
Idag blev det stan med Ylva och sen for jag hem till Ida och hon bjöd på middag. Sen har vi pluggat och hämtat mitt älskade mobil batteri, så nu har jag min telefon igen. Det är trevlans som alltid. Nu tänkte jag ta mig en kvälls rök och sen skratta i min ensamhet.

Det man inte kommer ihåg har aldrig hänt!

Färgar håret

Nu sitter jag med färg i håret och Ida har nyss farit hem. Det har blivit att ta de lungt hela dagen, men det behövdes verkligen. Åså käkade vi på Frasses, gott det var.
Imorgon börjar ännu en skolvecka, fan va jobbigt. Men jag har inte så mycket till val!
Jag ska snart skölja ur hårfärgen och sedan lägga mig i sängen och se på film, god kväll.
RSS 2.0