Inre stres...

Har så mycket att betala men inga pengar, vill bara att allt ska komma i tid. Måste fixa klart allt till nyår. Måste hinna packa, och ta fram alla grejer? Varför går tiden så jävla fort så jag inte ens hänger med???!! Och få stressa ihop allt, inte nog med det så är jag nästan? sjuk. Vill att det ska bryta ut så jag inte är svin sjuk i Egypten, men jag ska nog sluta hoppas...

min jacka ♥

Då bär det av ikv igen, ännu en gay kväll. Men jag har fått min jacka nu iallfall,  lycka! HAHAHAHAHA.
Den stora frågan är bara, vars ska man gå ut ikv? vart är det mest värt att stå och köa i flera timmar?


jag och softie i onsdag. hahhaha, gk

Läskigt

Tiden går så fort, läskigt fort om man frågar mig. Jag hinner inte med för 5 öre, snart går man ut skolan efter ha gått där i 13 år, och innan det så dagis. Läskigt att tänka tanken, men skönt att ha egenlägenhet och vara arbetslös ett tag. whohoo!
Nä man kanske ska se lite Sunes jul och försöka sova?!

Pumba

Kan man vara mer negativ än mig idaG?!!! Jag är så negativ så jag vill inte ens prata med någon för man vill ju inte vara arg mot någon annan utan anledning. Så jag sitter här nere på mitt rum och ruttnar, orkar egentligen inte sitta vid data med det är SKIT på tv och jag måste roa mig med något till PH börjar, dock länge kvar!!!!!!!!
Ajja, depp dag. hej!!Pumba: Lämna ditt bakomflutna före dej!
Timon: Nejnej! Gör dig inte dummare än vad du är!

You and me and a bottle of wine

Nu är jag grymt less på att ha "brunt" hår, dags för blondt. någon som vill sponsra?


söt

Music's got me feeling so free


söta

Ju självklart

Ja, då har man pluggat hela kvällen så nu är jag svin trött av att tänka så otroligt mycket. Hoja! Så det jag har kvar i skolan nu är två prov och den där jävla skit APU-rapporten som fortfranade inte är på börjad, men det kommer inom kort. Lite förvånat att jag har pluggat hela kvällen?! Jag är själv helt mållös och undrar om det verkligen var jag, och det var det ju självklart. Applåder till mig själv!! 
Så nu ska jag se på Mysteriet på greveholm och sedan sova, för jag har ju nå jätte kult imorgon praktik... dock lite skämt åsido.
jojo


söt

Inga problem

Ja, då var det söndag igen då. Ännu en helvetes vecka i skolan, men kan glädjas åt att mamma har städat mitt rum när jag har varit borta under helgen.
Och det man har gjort i helgen är att ha set New moon på bio, och jag säger bara ÄLSKA! Men böcker är självklart bättre... Och sen i lördags så hyrde jag och Softie Saw 1-5 så det blev att nöta och se alla på en kväll, inga problem. Men dock problem och vakna på morgonen.

Jag hoppas att det blir av imorgon..... kom igen
söt

Kesha - Tik tok> Är grymt sugen på nå party.. börjar vara ett tag sedan nu, men mest troligt inte i helg, men man vet aldrig vad som händer nästa....

NU BEHÖVER JAG LOV OCH SOOL!!!!!
RSS 2.0