Man tackar!

Nu har jag lunch igen som vanligt, haha! Har nyss ätit burjare, mumss. Så ska snart ta kaffe och gå ut och röka. Börjar om typ en halv timme. Orkar typ inte gå tillbaka men jag måste.
Igår så for jag och Ylva till hennes morfar och fick lk band, härligt. Man tackar! Ja, sen for vi och tog en rp med Petter, men han var tydligen as sjuk. Så då for vi på Kvantum och "shoppade" haha, eller Ylva gjorde de ;D Vi köpte var sin tidning som vi tänkte läsa när vi kom ut, men då regnade de ;/ så då for jag hem och satte mig vid data. Det som är så tråkigt, men de finns inte så mycket annat att göra. Nånting att roa sig med iaf, ikv blire ju Rix fm festival. Det blir säkert kul, ska se Brolle. Haha, typ den ända jag vill se. Sen kanske man åker nån karrusell, you never know! Men nu ska jag spela harpan åre, god dagens!

Glad när jag lyssnar

Kom nyss hem, jag, mamma och Jack for och käkade på Frasses och sedan for vi till Storheden. Mamma sa idag att de inte blir nå Turkiet ;( Men att vi skulle spara pengar till nästa sommar och då ska vi fara dit och ha all inclusive och vara där 1-2 veckor. Så de lät som en bättre deal! Men vi kanske ska fara till Sthlm ist i några dagar, fan hoppas att de blir av. Vill tillbaka till Grönalund.
Om nån timme ska jag och Ylva cykla till Bergviken och fara till hennes Morfar och sen kanske bada? Haha, det är alltid så varmt på Oscars så.
På måndag så får jag tillbaka min älskling (min mobil) saknar den som fan. Men på måndag ska jag få tillbaka den, så jag slipper ha den här dåliga jävla låne telefonen.
Mamma sa idag att jag typ kommer att få sova i vardagsrummet den här veckan och nästa :( Inte så sugen, har ingenstans att ta vägen, eller jo! Till Jacks rum, men ändå. Jaja, de är väl värt de sen när de är klart!
Jag har fastnat för Panic at the disco igen, fan dom är så jävla bra. Älskar deras musik, jag blir så glad när jag lyssnar på de. Men nu ska jag lyssna vidare och spela Harpan. Haha, god dagens!
 
   
Panic at the disco!!!!

Kaffe och sätta mig i solen

Nu har jag lunch, men som dock snart är slut. Nu har jag jobbat halva tiden, fan va de går fort. Två dagar kvar den här veckan sen nästa vecka. Då har man ju snart jobbat färdigt, härligt! Ska snart hämta kaffe och sätta mig i solen och röka. Mysigt! Idag har jag fått göra mycket :s Ovanligt, har typ inte suttit någoting, skönt som fan. När jag kommer tillbaka så ska jag gå ut med några gamlingar. Men de blir säkert bra!
Idag så ska jag följa Ylva till hennes morfar så hon ska hämta biljetterna till Lulekalaset. Annars händer de väl inte så mycket, typ chilla och vänta tills imorgon när man ska fara på Rix fm på Lulekalaset och se Brolle! Haha, yeeee. Men jag har inte nå värt att skriva igen, men de fördriver tiden lite att skriva.
Fyllde på min tlf igår iaf, fan va skönt! Fick fan nästan panik för att jag hade typ 9 kr och inte gratis sms kvar, men nu har jag de. Åså tar gratis sms;en slut den 28;e och jag får lön den 27;e. Haha, taijmat som fan alltså. Men nu ska jag gå ut och sätta mig. God dagens!

Tack!

Sophie for nyss. Vi träffade Softie och fixade cigg, sen for vi hem till mig och drack kaffe och såg på Humor från tv4. Såg om de, men det är så jävla roligt! Haha, nu är jag trött och jag och Jack kollar på exktra materialet på filmen. Haha, finns typ inge roligare än den humorn från tv4 förutom min då! Haha, hade visst inte mycket att skriva. Men fick iaf en hundrig av min söta farmor idag, tack! Tänkte se en film som är på tv snart om jag inte går och lägger mig istället så klart. Längtar till helgen som fan, och orkar inte inte jobba nåmer. Men det är bara tre dagar kvar den här veckan så de är ganska så lungt! Men nu ska jag se tv och sen ta mig min natt rök och sen sova! God natt.

Har egentligen inte ens nå värt att skriva,

Skriver igen för att jag inte har nått vettigt att göra. Och jag upptäckte att mitt förra inlägg var ganska omsamman hängande. Fatta knappt själv vad jag hade skrivit. Haha! Var väll stressad eller någonting. Men igår så hann jag inte se klar humor från tv4 som vanligt. Tänkte se de nu innan maten, men jag är jävligt slö nu efter jobbet. Inte för att jag gör nånting, jag bara sitter men de gör mig så jävla trött!
Idag så ska jag umgås med Sophie och så måste jag träffa Softie för jag skulle köpa cigaretter av henne. Men de blir säkert bra, så skulle jag träffa Ylva men vi ser ju hur de blir med det. Imorgon så har jag jobbat halva tiden, fan va skönt! Tiden går fort, kontigt men bra som fan. Får ju pengar av att bara sitta och se på tv typ! Men de är lång tråkigt att bara sitta, men jag har egentligen inte ens nå värt att skriva, men jag har inte nått annat för mig alltså. Vill hitta på nått kult, men det är ju Luleklaset på torsdag så! Nu sitter jag och lyssnar på Panic at the disco och funderar på att jag inte vill sova i vardagsrummet under Lulekalaset :S Fan, mitt rum hinner ju knappast bli färdigt till fredag. Jaja, jag får väl göra de då.
Jag sitter bara och tänker på gammla tider typ -05, de var så underbart kult! Men de gör ingenting bättre av att bara sitta och tänka och sakna de hela tiden. Måste tänka framåt ist, får hoppas på att de kommer en sånn där rolig tid igen. Men de lär de ju göra, de gäller bara att vara positiv och se framåt. Men nu orkar jag inte skriva nåmer. Är hungrig! God dagens :)

Pengar till mitt konto

Är hemma på lunch, börjar om 30 min typ! Det är jävligt tråkigt på jobbet, och nu kan jag inte lägga mig i soffan och se på tv när jag kommer hem :( Bittert, men jag är inte lika trött idag för jag somnade typ kl 12 igår. I vanliga fall brukar jag somna typ 2-3. Mamma sa att de hade förts över pengar till mitt konto. Hon hade glömt att fixa så de inte kom in under sommarn, men jag fick behålla pengarna. Yes! Hoppas att de finns nånting att göra när jag kommer tillbacka. För jag får till aldrig göra nånting :/ Men det är ju fan onsdag imorgon, så då har ju faktiskt halva veckan gått. Så tiden går fort, och på torsdag blir de lk. Men nu måste jag gå för jag har sagt till mamma att jag ska jobba  in en timma (tog ledigt en timme i fredags innan PDOL ) så jag skulle hinna. Men jag orkar inte jobba in, så god dagens!

Humor från tv4

Kom hem för ett tag sen, ska snart se Humor från tv4 vol.1 klart med Jack. Somnade ju igår! Haha, idag så har jag varit med Lisa och vi spelade Mario Kart och sedan kom hennes pojkvän André åså var han med och spelade. Sen så orkade vi inte spela nåmer så då började jag, Lisa och Maggan (Lisas mamma) prata gammla minnen. Haha, fan va jag skratta, vi pratade b.la om klassresan i 6an, när jag, Lisa och Rebecca umgicks osv. Haha, roliga tider och hyss gjorde man när man var liten. Fyfan, ja. Sen rang Ylva åså gick vi hem till mig så fick hon hämta sina pengar + plattång, sen for hon hem. Och sen visade jag bilderna för mamma och pappa från Kreta. Så nu är jag fan trött, ska ju upp kl 7 imorgon och jobba :( Surt som fan, men tiden går fort. Så god natt!

Fara på IKEA

Duchade nyss och kammade ut mina dreads som jag hade i håret, haha. Det är kaus här hemma, mamma skriker från mitt rum och tror att jag ska höra. Haha, ganska så hjärndöd. Blir jävligt irriterad, har inga pengar så jag att jag kan köpa ciggaretter, måste leva på snus. Irriternade, inte min dag idag märker jag! Vet inte ens vad jag ska göra, det finns inget att göra för de första. Men kanske ska vara med Lisa? Jo, det blir nog de. Men då låter de ju mycket bättre, längtar tills dom har fått till de i mitt rum och att vi ska fara på IKEA och shoppa massa saker till mitt rum. Längtar men längtar mer till Lulekalaset som börjar på torsdag. Men nu ska jag gå och be mamma göra mat så god dagens!


Afasi & Filthy!

PDOL, inte så värt

Hejsan, har inte skrivit nu på länge. Har inte haft på data nå typ! Haha.
Ylva har sovit här sedan i onsdags haha, men hon for hem igår. Alla for till stugan förutom jag, jag kunde ju inte följa med för att jag jobbar ju :( Men det är ju bara 9 dagar kvar, YES! Haha, och på torsdag så börjar Lulekalaset!
Ylva och jag har kollat på PB, och sett sista avsnittet som har visats i Sverige, tror att dom inte ens har hunnit göra nån mer är S03E13, 14 kommer väl efter sommarn. Men i fredags så var ju vi ju på PDOL, inte så värt 350 kr. Knappast, men ändå. Kan ju inte säga nå annat än att det var ju trevligt och funkade för en kväll. Haha, vi var med Petter och dom. Blötte ner oss på "skummpartyt" och sedan så glömde vi bort alla artister :/ Inte så värt, men ska fan se på Lulekalaset. Men i lördags så låg jag och Ylva hos mig hela dagen, gjorde nada. Längsta vi gick var runnt parken med hundarna, haha! Hemskt, men ändå. Sen for hon hem i söndags, det blir tomt men. Sen kunde jag inte sova igår, det är ju typsikt bara för att jag skulle upp och jobba idag. Så när jag kom hem så hade mamma och pappa tömt hela mitt rum på saker för att vi ska tapetsera om snart. Så jag slapp göra de, skönt! Ja, så nu sitter jag i Jacks rum, dom hade släpat upp den hit. Så nu sitter jag här och lyssnar på Afasi & Filthy - Jobb, en bra låt! Fan hade velat se dom på PDOL, helvete. Men de löser sig säkert. Ska snart se på Humor från tv4 vol.1, så jävla bra! Sen vet jag inte vad som händer. Ingenting säkert, men god dagens !!!!

Två dagar kvar den här veckan!

Har nyss rökt och druckit kaffe, och käkat lunch. Fan va jag var hungrig, haha. Jag har varit och jobbat, suttit ute med gamlingarna och fikat. Men det var trevligt, och jag har bara två och en halv timme kvar att jobba idag. Skönt!
Idag så ska mamma och dom fara till stugan, så jag är själv till på fredag. Och nu sitter jag och funderar på vad mamma ska köpa åt mig så jag kan laga mat. Har pröva ringa Ylva för jag tänkte bjuda henne på mat idag, men då svarade hon väl inte. Hon har väl legat och sett på PB hela natten så hon sover väl, haha. Ska fråga om hon vill sova också, vet inte om jag är så sugen på att sova helt ensam. Haha, det är bara två dagar kvar den här veckan! YES, efter de två veckor kvar. Det kommer gå fort, men nu ska jag se på tv. Jag börjar om typ 20 min, god dagens!

No way!

Sitter och dricker kaffe, ska snart slå på BP. Längtar det är så jävla bra, haha. Jag snackade med Ylva i tlf idag, haha. Vi snackade typ bara om BP, haha, det är så jävla bra alltså. Men orkar inte skriva om det, idag så har jag iaf jobbat. Tiden gick lite fortare än vad de gjorde igår iaf, men de blir säkert bättre dästu längre tiden går. Imorgon så har de iaf gått en halv vecka. WHOHOO! Haha, ikväll så skulle iaf Sophie komma förbi och umgås lite.

Idag så tog jag en lång rp med Ida, det började regna så jävla mycke så vi orkade inte gå hem. Haha, så kom hennes mamma cyklande förbi från ingenstans.Men vi satt iaf och snackade om PDOL, hon ska iaf med (har jag bestämt) och sen är de störta problemet, hur vi ska ta oss hem. Tänker inte betala typ 150-200 kr för natt buss hem efter, no way! Men jag har iaf köpt förköp och fått låna pengar, men det löser sig nog. Men ska se PB nu, är svin trött! God dagens.

KANSKE blir pigg.

God morgon, god morgon. Är vaken så här tidigt :O Är jävligt trött, och ska snart gå till jobbet. Fan va tråkigt, men jag måste ha positiv inställning, VA KULT! Hm, kan ju alltid pröva att lura mig själv. Haha, just nu så dricker jag kaffe och hoppas på att jag KANSKE blir pigg. Men har inte så stora förhoppningar, på att bli pigg av kaffe.Somnade inte förens strax efter 2 igår, fyyfan. Jag behöver mycke sömn för inte vara trött, men jag får gå och lägga mig tidigare idag. Men det är bara det att de finns alltid något att se på tv mitt i natten. Men nu orkar jag inte skriva mer, ser knappt vad jag skriver. Haha, ska gå ut och dricka upp kaffet och ta en morgon rök. God morgon.

Är inte så sugen

Kom nyss hem, har varit med Lisa. Vi spelade Mario Kart (som vanligt) men det är så jävla kult att spela. Åså har jag sett några avsnitt av PB. Så jävla bra. Tänkte kolla vad det är på TV, sen tänkte jag sova. Börjar ju kl 8 imorgon, suck! Så jag måste stiga upp kl 7. Fyfan, är inte så sugen på det, vill bara vara hemma och chilla egenltigen. Men det hade inte varit så bra. Idag så har Sophie varit och köpt förköp på PDOL, så jag har fått låna pengar av mamma till det åså fick jag 60 kr av mormor idag som jag skulle ha till PDOL. Men det var inte så mycke, men 60 kr mindre att låna iaf. Men det ska bli kult å fara dit, ser fram emot det som fan just nu. Bara det blir bra väder så blir jag glad, men det ska tydligen bli bra väder på onsdag. Men jag lär ju märka, men nu ska jag hämta mjölk och glo tv. God natt!

Prison Break

Kom nyss hem från jobbet. Det har typ var tråååkigt! Fanns inte så mycket att göra om jag säger så, men de funkar. Kanske blir roligare när jag kommer inte lite mer i jobbet och att de ska bli bättre väder så man kan gå ut med gamlingarna så man har nånting att göra iaf. Men det blir säkert bra, det kännas bara surt att klia upp varje morgon och vara där till kl 8. Fyfan, men iaf. Idag så vet jag inte vad som händer, men jag ska iaf träffa Lisa, ungen har varit borta i 6 veckor. Och hon kommer hem idag typ kl 9. Då hinner jag vara med henne ett tag iaf, tänkte se lite Prison Break. Är så inne i det nu. Men nu ringde Ida och jag ska möta henne på en rök, en sen ska jag vila och se på PB! God dagens.Prison break, världens bästa serie!

Jobba

Är trött, vill bara gå och lägga mig i min sköna säng igen. Den ser jävligt lockade ut. Sitter och dricker kaffe och lyssnar på musik. Ska snart cykla och jobba, fan va jobbigt de låter. Åså regnar det ute, fan va skönt att man ska jobba inne i år då. Men ändå, jag hatar gamlingar som jag inte känner. Men morfar är ju där dock, men man vet ju aldrig om jag ens får vara på den avdelningen. Jag lär ju märka. Fyfan, jag börjar bli lite nervös nu faktiskt. Jag vill inte, men jag får ju pengar, så jag har ju inte så mycke till val om jag vill kunna göra nånting. Jag börjar på typ 15 min, jag lär ju cykla för tidigit, haha. Men nu ska jag chilla och vänta på att jag ska börja, god morgon!

Alltid lika spännande.

Såg nyss klart på första säsongen av Prison Break, alltid lika spännande. Fast man har sett det några gånger, har sett det med Jack och han tycker nu också att de är bra. Haha, när man väl har börjat se kan man faktiskt inte sluta, så är det bara. Jag måste egentligen sova, men är dock inte sov trött, men måste bli det. Jag börjar jobba imorgon, inte så kult. Men sånt är livet, men jag börjar inte förens 9.30 då får jag lite sovmorgon iaf. Härligt, så kanske mamma, pappa, Malin och Jack kanske fara till stugan. Då blir det att ta sig upp helt själv, måste göra de. Men när allt bara handlar om pengar så är de inga problem för mig. Det är bra! Idag så har jag inte gjort ett skit bara legat och sett på Prison Break och träffas Sophie på rp. Så jag är helt slö, men ska lägga mig i sängen nu och se på My name is Earl och försöka sova. God natt!

Nu blir det mycket att läsa för dig.

Haha, här var det inte uppdaterat. Har inte haft lust och ork att skriva någonting. Fast jag har dock haft massa saker att skriva om men jag har inte haft lust. Så nu blir det mycket att läsa för dig. Haha, jag kan ju iaf börja med att skriva om när vi tältade för nån dag sen (kommer inte ens ihåg när det var) men det var iaf as kult att tälta, vi grillade vurre och snackade och sen kom Sophie förbi och käkade vurre med oss och pratade. Senare så kom Petter, John k och Sebbe så var dom kvar ganska länge och pratade med oss sen gick vi typ och la oss, det var as kallt när vi skulle sova men på morgonen. Herregud, det var som en jävla bastu när man vaknade. Haha, fan det var hemskt. Fyfan.
Sen i typ torsdags, jo det var de. Så kom Petter, John k och Martin till mig (och Ylle) så skulle vi se på film, men det var ett helvete att välja film. Haha, det är de alltid hemma hos mig, man måste veta vad man ska se för annars kan man aldrig välja en (för att vi har så jävla många) så då var de ett helvete att ens hitta en, sen när vi började se så var den dålig. Då var det bara att byta igen, haha. Men de slutade med att vi såg Bondgåren. Sen slagga Ylva hos mig och vi såg på den Magiska leksaksaffären, den är faktisk bra men Ylva tyckte den sög (som vanligt) haha. Det var trevligt att hon ville sova, det var ju som ett tag sen nu, förut som vi typ alldrig utan varandra. Haha, men saker förändras och man ska försöka se det positivt och inte negativt.
Sen igår så for jag, Ylva, Softie och Mats till stugan, det var trevligt vi chillade, basta, badade och fiskade i flera timmar. Haha, och vi alla tre rörde för första gången i en fisk. Haha, vi höll alla på att börja gråta när vi fick upp den första fisken tog ett bra tag innan nån vågade röra den. Haha, men de löste sig tillslut. Men de var trevligt att vara där och bara vara ja, jag tycker att sånnt är helt mysigt. Och gud vad jag har skrivit mycke. Haha
Men idag så for vi hem från stugan tidigt för att det började regna, då var de inte så stor idé att vara där. Sen när jag kom hem så började jag se om från början på Prison Break, såg några avsnitt och sen gick jag och duschade. Sen kom Sophie över och vi såg på tv och drack kaffe. Sen for vi hem till henne och såg på en film och innan jag skulle fara hem så hade vi ett långt seriöst snack, det är så härligt att prata av sig till någon man litar på. Så vänner är det bästa som finns, och jag skulle aldrig i världen kunna byta ut dom vännerna jag har. Hoppas att det håller för evigt! Men jag kom iaf fram till att jag måste börja se positvt på saker och ting, livet är inte mer än vad man gör det till. Jag orkar inte tänka nåmer på allt som var förut, för de kommer inte att komma tillbaka, så är det bara. Så det är ingen idé att gå runt och älta på saker och ting. Men nu orkar jag inte skriva nåmer, och du orkar väl inte ens läsa nåmer så, Haha. Ska slå på kaffe och se på Prison Break sen ska jag hoppas att jag kan somna. God natt!

Besviken

Nu är jag ganska besviken. Har varit och kollat på tapeter med mamma, hade sett nå fina på internet. Typ en vägg med nå fina krumilurer, men min vägg är så liten som jag har som jag tänkte ha som fondvägg. Så om jag skulle ha den där tapeten så skulle den förstöras :( Besviken jag blev, så de fick bli en röd fondvägg och resten begie vitt men ringar. Men det var faktiskt fint. Så det blir säkert bra, sen blir de väll att fara på Ikea och köpa några hyllor till. Det ska bli jävligt roligt å få nytt. Är så less på mina blåa tapeter.
Ikväll så tänkte jag, Ylva och Softie tälta på Malmudden som förra året. Haha, det är så mysigt på nått sätt, men vi har dock bara ett tält som är för 2 pers. Haha, så det kommer bli trångt. Men vi har ju gjort de förut så det ska nog gå bra. Man kanske tar sig ett natt dopp och grillar kanske? Men det blir säkert bra. Just nu så sitter jag och lyssnar på musik och tänkte spela lite på data. Kanske går upp till Jacks rum och spelar lite GH, det var ett tag sen sist och det som är så roligt och beroende framkallande. Haha, men ska spela nu. God dagens :)

Och då kom jag fram till...

Hm, nu sitter jag här vi datorn och lyssnar på musik. Och blir inte trött, har suttit och spelat Harpan i typ 2 timmar. Börjar se lite suddigt nu faktiskt. Haha! Ikväll så har Softie kommit förbi och vi har chillat och sett på tv. Sen kom Sophie över på en kopp Kaffe och en rök. Det var trevligt! Och då kom jag fram till att jag vill fara på PDOL. Jag fundar fan va påre, vad ska jag annars göra? Jag vill ju festa och träffa folk, och vad är det man inte gör på PDOL. Jo, festar och träffar folk. Så bara jag får låna pengar utav mamma så far jag lätt, är äckligt less på att bara tråka hemma och glo på film. BORING! Jag har gjort de för mycket nu så jag är trött 24/7, men dock aldrig sov trött. Irriterande, haha. På dom senaste inläggen har jag bara låtit deprimerad, men jag är typ de. Helt seriöst, jag är så otrolig less. Men snart börjar jag ju jobba då får jag nånting att roa mig med på dagarna och kanske uppskattar min lediga tid sen efter att jag har jobbat och helgerna som jag gör i vanliga fall när jag går i skolan. Fan det lät ju bra, det har jag inte tänkt på. Jag kommer inte vara lika deprimerad när jag börjar jobba. Okey, nu längtar jag fan tills jag börjar jobba! Haha, helt otroligt. Men nu ska jag ut och röka min god natt cigg och hoppas på att jag somnar snart. För mamma sa att jag skulle upp tidigt imorgon för att vi skulle fara och kolla på tapeter osv. :O Jag som har vänt på dygnet så mycket, hojjja! Men det är nog lika, kanske har en chans att vända tbx? Hm, nja. Knappast.... Men jag lär ju märka. Och det jag märkte nu var att: OJ, vad jag hade skrivit mycket. Haha, det bara blev så. Nu lär väl ingen läsa, men det är ju som sagt valfritt. Men hahahaha. God natt allihopa!

Nytt och frächt.

Är utråkad som fan. Inte så ovanligt egentligen. Har inte gjort nånting idag, legat och slöa och kollat på tv. Hm, börjar bli jävligt les på det nu. Känns inte ens som att det är sommarlov, kan inte fatta det. Men iaf. Ikväll så har jag ingen aning om vad som händer. Blir väl att se ännu mer på tv och bara tråka. Imorgon ska iaf jag och mamma fara och kolla på tapeter. Det ska bli kult å få tapetsera om i mitt rum, bli nytt och frächt. Är så les på hur det ser ut i mitt rum alltså. Men det blir säkert bra. Jag tänkte iaf slå på Kaffe och se på tv nu. God dagens!

En kall öl i den andra.

Så var man hemma igen. Kom hem från Ida för en liten stund sen, det blev lite sent. Haha.
Var med Ida och hennes kusin, vi kollade på film och drack Kaffe. Käkade godis och bara tog de lungt (som vanligt) och pratade om allt vi har hunnit göra under sommarn som gått. Tiden går så fort och man gör ingenting, bara tråkar och väntar på bättre tider. Skolan hade lika gärna kunnat börja så man får roa sig med nånting iaf! Att de där värkligen kom från mig :O Jag måste värkligen ha jävligt tråkigt.
Jag vill bara fara härifrån och fara nånstans, hällst utomlands. Men då börjar man ju jobba den 21, bittert. Men man måste ju. Men mamma har iaf pratat om att vi kanske ska fara efter jag har jobbat, för då är de ju 2 veckor tills skolan börjar. Då hinner man ju fara nånstans iaf, om vi inte far så lånar jag fan pengar och far själv. Orkar inte vara kvar här i äckel Lule när min dyrbara tid bara rinner iväg på ingenting. Blir lite smått less.
Tiden bara rinner iväg, jag tycker att de var nyss jag låg på stranden i Kreta och låg där i värmen och solade. En cigg i ena handen och en kall öl i den andra. Fan det var så underbart, vill bara fara tillbaka. Men jag orkar inte sitta här och deppa nåmer, slår nog på en film eller nått! Är inte trött, och det är väll typiskt. Bara för att jag ska börja jobba om en vecka. Hmm. God natt!

   

BORING!

Vaknade för en liten stund sen. Ska snart äta och dricka Kaffe, är trött. Och det verkar som att det inte är nå bra väder idag, BORING! Typiskt, vart är våran Ryssvärme som dom hade lovat? borta.
Idag vet jag inte vad jag ska göra, chilla vidare.... Tråkigt! Vill göra nått kult, men här i äckel Lule så händer det aldrig nå kult. Men orka klaga, det är ju bara att göra nånting åt det ist. Men jag lär ju märka, men nu ska jag dricka Kaffe och röka min morgon cigg. God dag!

Det var synd.

Gud vad jag har tråkigt. Grymt tråkigt.. La nyss in nån bild på pix, blev inte så många efter som att jag inte orkade konka runt på min kamera när vi var på Grönalund för jag vågade inte åka med den i karusellerna. Tänk om jag hade tappat den :O Ledsen jag hade blivit då alltså. Men det var synd.
Ikväll så har jag varit hos grannen för A-L har fyllt år. (Anna-lena) Så gick jag, mamma och pappa dit. Men det var trevligt jag och Linn kollade på tv och såg på The ring 2, den är fan inte lika bra som den första. Den är as mycke bättre, vill se den men jag vet inte vart den är. Men nu ringde Softie och ska ut och röka. God natt!!!

P.S Sanna har börjat dricka Kaffe

Käkade nyss Kina mat. Fan va gott det var, men blev dock äckligt mätt. Jag och Ylva for in till stan tidigare idag. Så gav vi Softies present, bra att hon blev glad över den. Sen så var vi hemma hos henne och gjorde Kaffe och satt och pratade sen kom mamma och hämtade mig. Nu så sitter jag och dricker min 3dje kopp för idag, fast jag drack upp mjölken till maten så jag får dricka svart Kaffe. Men de funkar, ikväll så har jag ingen aning om vad som händer. Inte ett skit som vanligt säkert. Blir lite smått irriterad för jag glömde mina cigg hos Softie åså ska hon fara till Töre så jag hann inte hämta dom. Bittert, men jag får väl tigga en dosa snus av pappa ist så får jag leva på det tills vidare. Jag hoppas att det blir bra väder imorgon så man kan fara och bada eller nånting. Haha, det var jätte roligt när Chrille sa hela tiden att Ylva skulle skriva ett sms till David där de stod så här: Hej, nu flyttar jag till Sthlm ha de så bra jag älskar dig. Puss puss! P.S Sanna har börjat dricka Kaffe. Haha, men det var nästan så där. (fast det var mycke längre) Fan va jag tyckte att det var roligt. Hahaha.  Men nu ska jag se vidare på TV, god dagens!

Tro inge annat.

Käkade nyss frulle och såg att de spö regnar :S Men det slutade för en liten stund sen, tur var väl det. Jag och Ylva ska fara till stan snart och lämna Softies present.  Jag är trött fast jag har sovit från typ 3 till halv 2. Hmm, måste sluta sova så länge. Jag börjar ju fan jobba snart, den 21. Fyfan, jag vill inte börja jobba. Men man måste ju för att få pengar så man kan leva. Ikväll så blir det säkert bara att chilla som vanligt. Haha
Jag har bara varit hemma i en dag (inte ens det) och jag börjar redan få panik, DET HÄNDER JU INGENTING HÄR!! Jag vet inte varför, men jag vill bara fara nånstans. Sthlm, Gbg eller kanske till och med utomlands? Men sånt där kan jag ju glömma. Mamma för inte semester förens på måndag. och jag börjar ju jobba den 21. Hmm, men sen är de ju dock två veckor efter jag har jobbat innan skolan börjar. Kanske? Kanske att man far då? Ja, jag lär ju se hur det blir. Men nu ska jag gå ut och ta mig min morgon rök. God morgon... DAG.

Du vet att du betyder, tro inge annat. Det kommer, snart kommer vi att ses igen och få prata om allt vi har gjort.

Hemma igen.

Kom hem för drygt en timma sen. Vi har bilat från Gävle, det fortare hem än dit. (som vanligt dårå) Men det har då varit roligt att vara där. När vi var framme i Gävle så sov vi ett tag och sedan gick vi på Valbo (som Storheten typ) sen så for vi och käkade vi kina mat. Muumms, sedan så for vi hem och sov. På tisdagen så for jag, Ylva, Sophia och Mange till Grönalund. Fan va roligt det var, först vågade jag och Ylva inte åka nånting. Haha, men när vi väl var igång så åkte vi som dårar. Haha, fan jag vill tillbaka dit. Så fick vi träffa Tobbe-trollkarl. Haha, fan va söt han är. Han trollade å allt, duktig han var. Sen har vi inte annars gjort så mycket strosat runnt i Gävle och bara tagit de lugnt. Sett på Titatnic, en av dom bästa filmerna som gjorts. Helt seriöst, fan va den är bra. Just nu så har jag ont i huvudet och lyssnar på musik. Ska snart sova i min underbara säng. Nybäddad å allt, sen när jag kom hem så hade mamma köpt en ny fin duk åt mig. Tack mamma :) Men nu orkar jag fan inte skriva nåmer. Sov gott!

Im redy to go!

Har packat färdigt allt, duschat och städat. Im redy to go! Mamma har gjort färdigt mackorna som jag ska ha med mig i bilen. Snar ska vi fara, jag vill fara NU! Jag vill fara på Grönalund och sen vara i Gävle gå på stan och på Valbo och bara chilla bara vara där. Det ska bli så härligt, jag sitter och väntar på att Mikaela ska höra av sig och komma förbi så jag får träffa henne. Det var typ en månad sen jag träffade henne, men vi lär ju se om hon kommer överhuvudtaget. Hoppas iaf det. Men nu måste jag gå och käka så jag inte behöver stressa. Hejdå!!!

Gävle idag

Städade nyss mitt run, var tvungen att damsuga det var äckligt skitit på mitt golv. Haha, sen var det stökigt som fan. Men jag tänkte att det kanske vore bra att städa innan man far iväg till Gävle. Har redan börjat packa lite smått, haha. Hade inte så mycket annat för mig. Vi far idag vid kl 20.00, så får man sitta i en bil i typ 10 timmar. Haha, i fredags vare en kul kväll.
Ylva kom hit och vi gjorde kyklingsallad åså kom Softie sen, och vi satt bara och chillade. Sen kom Sophie, Jocke, Carolina, Eric och sen kom Beppo förbi och dom levde jävluen. Haha, sen drog dom tillbaka till Sophie och var där. Sedan så for jag, Malin, Softie och Ylva till Sophie och var där ett bra tag, sen for vi till Statiol och köpte vurre och tog en kareoke taxi hem till mig, haha. Sen kom Bysse och Jens hit och vi kollade på film och chillade hela natten och sen for dom vid typ 12 på morgonen å sen for Softie hem och jag och Ylva fortsatte sova. Skönt det var. Jag gjorde typ ingenting igår förens att se på tv och sova. Men nu orkar jag inte skriva nåmer, tänkte ringa Sophie nu. God dag!

Klubbviken

Idag så har jag, Softie och Ylva varit på Klubbviken. Det var underbart väder idag, vi har typ prässat hela dagen. Sen har vi badat i det kalla vattnet och bara chillat. Men det var roligt att vara där borta.. Vi for med båten 9.30 och for hem med båten 19.00 haha, så vi har alltså varit där jävligt länge. Men tiden gick fort, sen for jag till Ylva en sväng och då bestämde vi att vi skulle fara med med Chrilles båt imorgon. Om det är bra väder, så det ska bli kul och få sola och bada lite till. Man måste ju passa på för fan innan det börjar regna igen.
Jag och Ylva har bestämt oss, vi ska följa med till Gävle. Det ska bli så kult, vi ska vara där i några dagar och en dag ska vi fara till Grönalund, ååh. Vad jag längtar till att få fara. Men vi far ju på söndag så, det är ju snart. Får väll packa i helgen så man har fått det gjort. Men nu ska jag ringa Sophie för jag skulle göra det när jag hade kommit hem, medans ut och röka. Bye!

Välldigt arg....

Jag är arg... Välldig arg.... Vet fan inte varför, men är bara det. Det är säkert för att jag har bråkat med mamma idag, sen fjäskar hon som fan. Det gör min jävligt arg när hon gör de.... Sen så blir jag så les, när dom inte gör som dom säger att dom ska göra. Sen blir jag så les på att vara här i Lule, det händer fan inte ett skit här alltså. Hmm, men men.......
Idag så har jag typ inte gjort ett skit, varit med Sophie senare och spelat GH, sen såg vi på 75 den var bra. Sen lite mer tv. Sen for hon hem, men nu ska jag se en film som börjar snart. Och imorgon ska jag upp typ kl 8. Ska fara till Klubbviken med Softie och Ylva. Så god natt......

Är äckligt trött

Vaknade för en stund sen, är äckligt trött. Var nyss ute och läste tidningen och tog en morgon rök. Ska snart hoppa i duschen. Haha, ta inget seriöst som Jack skrev i förra inlägget, haha. Han är ju störd, han tyckte att han var jätte rolig. Tror att han var lite över trött om jag ska vara ärlig. Haha.
Men idag så vet jag inte vad jag ska göra, ska väl umgås med Sophie sen har jag ingen aning. Vet bara att jag ska se en film som går på tv. Men den börjar dock inte förens 00.05, haha. Det är ett bra tag dit.
Imorgon ska jag, Ylva och Softie fara till Klubbviken och sola och bada. Bara det är bra väder, jag hoppas då på det. Men nu tänkte jag gå och käka frulle, God morgon.... eller god dag! haha

Inte så seriöst :P

Kom in för en stund sen, har varit ute med Bysse och snackat med honom ett tag. Nyss så tog jag och Jack ner hans Playstation ner till mitt rum och nu spelar vi GH, är typ duktig på det nu. Kan spela på Medium, hahah! Duktig jag känner mig!
Idag så har jag och Ylva varit i parken och legat och läst och spelat Hunkmemori, hahah! Roligt det var, sen kom vi fram till att vi skulle fara till Klubbviken nån dag. Men det ska bli kult, jag har ju dock aldrig varit där vad jag vet om iaf. Sen så for vi hem till mig och chillade. Sen såg jag och Jack på en jätte rolig film, det var en gammal Kung fu film som dom hade dubbat och gjort om. Haha, fan va jag skratta. Sen kom Sophie förbi och vi snackade och tog en rök som vanligt. Haha. Men nu är jag faktiskt trött, ska nog snart sova. Men Jack ville skriva nån rad å det ska han få göra också! Haha, god natt!

Jack:Im a whore. i fuck for free if u are hot. if u are ugly , were a plast påse , over your head and let me put my dick in your vigania and let it be done. i like when the stars are yellow becouse then i can se skillnad på the stars and månen.
i dont know why im writing this peace of bajs. i think i am high on mandariner med bob marley. han är rätt liten , eller är jag bara hög , jag tänkte dela med mig av ett kort på bob marley , i have him right här. so let oss show honom.
This is my scared story. Okej nu ger jag mig , Nu ska jag berätta min dag.
Det börja liksom med att jag föddes ,äckligt va? Ur min mammas fitta , UHH! Okej , vi spolar tills idag.
Jag vakna , som vanligt , för jag är ju inte död. Klockan var 14:68 jag håller räkningen! Och jag gick upp , dah -.-
Och jag tog på mig ett par byxor , för annars syns morgonbånge och sedan en tröja. Så var jag tyvärr redan uppe då så jag gick. Tills jag kom till vardagsrummet , hälsa på pappas dator. Sedan så kom jag på ensak , va fint väder. Så jag gick ut , tills jag såg ett troll(min pappa) som bad mig gå ut med hundarna , annars får jag kokt stryk. Det är skönt , men mest på lördagarna. Men så går vi vidare ,jag gick förbi shell och bad om cigg men jäveln gav inge så jag sålde mig för ett par bullar.  Det fick gå , men dom går inte och röka , som mandariner. Så satt jag vid datorn tills ett freak(sanna) Kom och ville spela GH och jag ba " VAFAN! " för liksom... jag orkar inte:D skoja , älskar gh.
Kör på Medium och Hard , slå mig bitch! i like big butts and i can not lie , all your brothers came to night , *sjunger*
Okeej. Vad ska man skriva nu då?:D Liksom , jag sitter just nu , på sannas dator  , och det luktar fiskrumpa här inne :( 
och mitt luktar död ekorre. och malins luktar gammalt gris skin. -_-'
Hon är så kallad slaktarn(A) , HAHAH SKOJA ;) för malin kommer läsa detta ._. 
hoppas inte , och exakt nu , så sitter malin och förstör min dator , snällt , Men nu tror jag att jag är klar... NOT!:D
vi har bara börjat! ;) skoja ... sanna får pms ._. och det luktar inte gott :D eller ser inte så fint ut , typ en flod av blod rinner ut ur vi... vafan. Fittan! Men jag är klar nu , och nu tackar jag er tittare och min fru. Det är ... får jag säga?:O Min fru ...  är frivillig:D gift dig med mig! Mitt nummer är  070-hasexmedmig!
Min kuk heter Victor, ha en bra dag!(: glöm inte att dricka och köra ikväll :D

God morgon :)

Vaknade för ett tag sen, och snackade nyss med Ylva, hon ska komma hit strax.
Igår så for jag, Ylva och Josefin x2 till Lulsundet och idioterna skulle bada. Haha, men inte jag och Ylva. Sen kom Softie förbi en sväng, men hon for hem as tidigt för att hon skulle på Ikea idag. Haha, jappps. Sen for vi förbi Coop och köpte nötter och en tidning sen satt vi utanför Coop ett tag, sen kom Sophie åså snackade vi med henne.
Idag har jag ingen aning om vad som händer, jag vill typ ligga och sola och bada? Vill ju inte att jag måste börja om på nytt med min bränna, hahah njaa. Det är jag inte så sugen på. Eller så kanske man far och fuskar?
Blev jätte glad när jag upptäckte att vi skulle få Studiebidraget igår, JIPPIIE! haha, jag var berädd att jag inte skulle få det nåmer, whoho! Haha, nej nu tänkte jag ta mig min morgon rök, God morgon :)
RSS 2.0