Kan inte hålla mig

Högtalarna skriker ut bra musik och jag kan knappt hålla mig från att dansa. Är på sånt party humör, sitter och sjunger med och väntar på bussen påväg till hertsön. IKVÄLL SKA DET BLI KULT!!!!!!!!!!!

Slita mig

Nu sitter jag och lyssnar på as bra musik och håller på att bli på humör för ikväll. Ska snart ta mig en dusch när jag kan slita mig från data, haha. Får se om Ida hinner komma hit och färga mitt hår, men det är tveksamt. Får väl göra det någon dag i veckan istället.
Igår så blev det att chilla och spela gh world tour, lärde mig spela trummor. Haha, det var typ kult. Funderar på att gå och spela ett tag, men då lär jag fastna där i några timmar och det har jag inte tid med.
Ikväll så blir det party, jag, Ida, Ylva och Softie ska hem till Ricke och sedan har jag ingen aning om vart det bär av. Men det lär jag märka senare, bäst att ladda mobilen och digitalkameran redan nu medans jag kommer ihåg.

Vad händer med mig?

Efter en onödig dag i skolan, så blev det att gå på stan med Amanda och Ida och sen med Ylva och Softie. Fattar inte vad det är med mig? Jag av alla går på stan och jag köper saker av mina egna pengar. Haha, och jag gick på stan i flera timmar. Haha, det är nästan som ett skämt. Men det var trevligt, har nu lite nya saker. Det blev iallafall att köpa två tröjer, leggings, bälte och ett par öronhängen. Inte illa men nu känner jag mig fattig och det känns inge vidare.
Efter stan blev det att fara hem till Softie och käka Sushi, fan va gott det är. Måste be mamma köpa det någongång, men det lär dock bara vara jag och Malin som käkar då, haha.
Ikväll vet jag inte vad som händer, ta de lungt och glo film?

Stämmer helt in på mig.

Han kan vara tystlåten och ha en hög tröskel, men om han blir tillräckligt retad så kan han bli farlig.

Hitta den på nån sida där det stod om oxen, läskigt vad det stämmer in bra!

(Y)

Nu har jag fått mina skor av mamma (Y) Dom var nice, men jag kan inte ens gå i dom. Haha, men lång känner jag mig och det är ju positivt.
Idag var de chillt på skolan sen blev det en sväng på stan med Ida och glott på tv. Snart ska jag börja gå till bussen, det blir att fara till Softie idag också och chilla. Men det är alltid lika trevligt, men tänkte öva min gång med skorna, god kväll!

Gå på stan

Blev ingen Varmkök för min och Idas del, det blev att springa ett varv på stan istället. Haha, konstigt nog så var det faktiskt min idé att gå på stan. Jag köpte mig iallfall två linnen och imorgon skulle mamma köpa ett par skoletter åt mig som jag la undan.
Så det ända som saknas nu är hårfärg, mitt bruna ska bort. Har grå utväxt och det känns inte så nice, och är jävligt les på det nu alltså. Jag saknar mitt hel blonda hår!!


Fint hår man hade en gång i tiden...

Jag hatar LLT

I lördags när vi skulle ta sista bussen in till stan så stod vi och väntade i evigheter. Sen går vi ner när bussen står, då är den trasigt. Sen kommer det en ny buss, tror du vi får åka med? Ne, utan då säger kärringen: Jag ska hem och sova, ni får inte åka med. Hur snällt är det då på en skala? Turen var då så fick man åka gratis taxi in till stan.
Sen idag när jag skulle åka till Softie på bergviken, då fick ja ta 3 jävla bussar för att komma hem till henne. Åkte med en buss, vad tror du den gör innan den ens är i stan? Stannar och kan inte åka någonstans. Då fick man gå till Statiol och byta buss, sen i stan och byta buss. Jag hatar verkligen LLT!

We are the last one standing

Helgen vart nice, tänkte lägga upp lite pics senare. Lördagen blev att fika på stan med Softie och Amanda, sen blev det Sushi till middag. Sen bar det åt till Hertsön och sedan blev det ? (kommer aldrig ihåg vet det heter). Men det var jävligt kult iallafall, så det var den första värda helgen på länge.
Efter skolan så drog jag och Ida till Storheden, shoppade lite. Men det var trevlans, ikväll kanske man ska fara till Bergviken och umgås med Softie.

Grattis Farfar 90 år :)


Farfar och mamma, innan maten :)

Jesper och papi :)

Faster Monika är glad! :P

Ulla och Farbror Thomas chillar :)

Gammlingar chillar :)

Lyckliga :)

;-*

Snart kommer min dag, då ska jag ta mitt tillfälle i akt.

Överaskning

Jag har kommit in i en musik period, så fort jag sätter mig vid data så måste jag slå på hög och bra musik!
Idag var det en bra överaskning, Mikeala kom från ingenstans. Jag har saknat henne, men det var roligt att träffas och prata lite!
Imorgon funderar jag på att ha ledigt, har bara en lektion så jag vet inte om jag orkar fara dit över huvudtaget. Tror inte det, men jag ser ju hur det ser ut imorgon.
Ikväll kanske Softie kommer förbi och umgås lite med mig, så det ska bli trevligt om hon kommer förbi :) Blir nog då att koka kaffe, är som sugen på det. Orkar aldrig göra kaffe när det bara är jag som ska dricka, haha.

Dagens lisa:

Dagens humör: Glad
Dagens mående: Trött och sliten
Dagens borde: Städa och plugga
Dagens frisyr: Utsläppt och äckligt. Mitt hår har sitt eget liv
Dagens klädsel: Ett linne och jeans (ovanligt att jag har jeans)
Dagens planer: Se Scrubs och sova.
Dagens vill ha: Jag vill ha en bil
Dagens längtan: Tills jag fyller 18 (drygt 3 månader kvar)
Dagens fundering: Om hur jag ska klara av skolan
Dagens beroende: Av musik och cigaretter
Dagens tråkigaste: Att det var mycke folk på bussen imorse och skolan
Dagens tidning: Kuriren
Dagens låt: Volbeat - Still counting, Fall out boy - Tiffany blews

Volbeat - Still counting!





Såg nyss på Top model och nu sitter jag och funderar på hur jag ska orka klara av skolan. Det känns inte värt att gå dit för vi gör aldrig något på lektionerna. Lärarna bara berättar en massa och sen får man inpincip sluta, hur värt är det varje dag? Det känns så meningslöst, men jag får väl stå ut ett halvår till och sen blir det sommar. Då får jag hämta nya krafter och sen är det bara ett år kvar av skolan.
Men tiden bara rinner iväg så det kommer att gå fort, jag kommer inte att hänga med som vanligt!

Sen god natt alla glada!

Nu har ja suttit och fixat min blogg i flera timmar, haha. Har dock suttit här sedan jag kom hem efter skolan, men har sett på Top model också!
Jag blev ganska nöjd med min blogg, orkar inte göra nå mer idag. Kommer säkert inte orka fixa nåmer på länge nu, haha!
Imorgon har jag iallafall sovmorgon och det är en lugn dag, men ska snart duscha sen blir det att se Scrubs och sova.

Musik!

Sitter och lyssnar på musik och bara tar det lungt. Har ju haft en jobbig dag i skolan, men det var roligt på matlagningen iallfall, haha.
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, kanske plugga till psykologin om jag orkar.
Berätta till mamma och pappa om bilarna jag ville ha, men dom skratta bara åt mig. Jag tycker att det var taskigt, och jag tycker att dom kan köpa en åt mig. Men det tvivlar jag starkt på!





Jag har inte sett nå snyggare i hela mitt liv, jag tror jag är kär!

Jag är fortfarande vaken och skola imorgon :S

Och jag sitter och drömmer om dessa, det första jag ska göra imorgon är att berätta till mina föräldrar vad deras nästa inköp kommer att vara. En utomhus pool och en SUV till mig!!

Jag kan ju alltid drömma och tjata lite på dom, man vet ju aldrig vad som händer och sker.

Frös till is

Det var då trevligt i Sävast, god mat och så blev det att bada i flera timmar. Haha, men sen blev dom less och vi var tvungna att kliva upp och fara hem igen. Men då hade våra skor blivit blöta och frysit till is under dom där timmarna vi bada så då fick man gå fram och tillbacka från bilen i sockar.
Sen så var vi med frank ådom ett tag, så det var en helt okej kväll. Mycke skratt om man säger så! Haha, idag har jag och Softie bokstavligen bara legat i sängen och sett på tv. Sen fick det bli Scarface en ny favvo film tror jag, en kultfilm. Den borde alla ha sett tycker man ju, så nu har jag äntligen sett den och den var as bra. Tror att det kommer bli min nya nötar film, den och green street huligans. Värda att se!
Nu blir det att gå och lägga sig i sängen och se på Scrubs och sedan blir det att sova och ännu en lång skolvecka.

Bubbel

Sitter och kollar på tv, väntar på att Softie ska ringa mig. Sen ska vi åka till Sävast. Vi har blivit bjudna på middag och sedan blir det att bada bubbel ute, det ska bli mycke kult!
Hoppas bara att det inte är lika kallt ute som det var igår, för då kommer jag att frysa huvudet av mig. haha.


Sist jag och Softie bubblade, men det var nästan ett år sen sist. Tiden går så fort!

Kyla

Nu väntar kylan på mig, jag vill verkligen inte gå ut. Men mamma står och ropar att jag ska gå ut med M & M, men jag vill inte. Men hon ber så snällt så man kan faktiskt inte låta bli, så får väl gå en snabb sväng med dom.
Nu är det helg och jag ska bara ta de lungt och sova. Men ikväll så ska jag och Ylva fara till Jenkiz och se på Lets Dance. Hoppas BlondinBella åker ut!

Som alla andra kvällar

Jag är trött och det är positivt, hoppas jag somnar relativt tidigt ikväll. Ska iallfall snart lägga mig i sängen och glo på Scrubs tills jag somnar, som alla andra kvällar.
Idag har jag varit en lång dag i skolan, sen gick jag hem till Softie. Hon bjöd hem mig på middag och sen gick vi en snabbis på stan, sen blev det tv och film. Mysigt!

Funderar

Jag är trött och seg, men det är faktiskt inte ovanligt. Mitt rum är fortfarande stökigt och jag orkar verkligen inte ta tag i det. Men det kommer väl av sig själv snart förhoppningsvis.
Jag blev sugen på att ta en trip till Haparanda, fara på IKEA och sedan se vad dom har för roligt att erbjuda i deras nya köpcentrum. Sen har jag stora funderar på att göra om i min blogg, men jag har inte orken till det. Skolan tar alla mina krafter jag äger och har.

Kan inte mer än skratta

Tog mig nyss min efter middag rök, haha. Det blev lite sen middag om man säger så, men jag har inte varit nå hungrig. Snart ska jag lägga mig i sängen och glo på tv och hoppas att det finns nå bra att se.
Idag har jag inte gjort så mycket, legat och sett på tv och sen så for jag hem till Softie och såg på film/tv. Men det var iallafall KULT! Haha, men imorgon så börjar ännu en jobbig skolvecka men två extra lektioner. Jobbigt, känner mig inte så peppad. Sen vecka 4 så har jag nytt schema med ännu mer lektioner, jag vet inte hur jag kommer att klara av skolan?

Haha, ibland kan man inte mer än att skratta. Om man nu har åsikter om något så ska man inte vara "anonym" när man kommenterar. Stå för det man skriver, inte för att det var något speciellt men ändå. Och om jag skriver kult så gör jag det, för det är faktiskt något som jag också säger inte bara skriver. I min värd så heter det faktiskt så, och jag bryr mig faktiskt inte om man sa det när man var barn. Jag kanske fortfarande är ett barn? Orka bete sig äldre än vad man är!

Hatar att ha stökigt rum

Haha, det kan man faktiskt inte tro när man kommer in till mitt rum, eller hur sällan jag har det städat. Men jag hatar verkligen när det är stökigt, men jag orkar aldrig städa och det gör det ju inte bättre när någon tjatar på mig att göra det. Får då gör jag det verkligen inte, men jag städar när jag får mina städ ryck. Det är ända gången och då är det faktiskt kult. Men jag är ju som jag är, och det är bara bra!
Ska snart duscha, men jag är så jävla trött. Har inte sovit så många timmar i natt, men det var ju bra att jag inte sov bort hela dagen iallafall.
Det finns inte ens nå bra att se på tv, jag som älskar att se på tv. Haha
Hade inte ens nå vettigt att skriva, men det är ju då som vanligt.

Hatar när folk döper sin rubrik till vad det är för dag. Lame!

Nu sitter jag här och har nyss sett på Lets Dance, och i slutet fick man veta att Blondin Bella var en av dom som var dåligast. HA HA, säger jag. Alla som känner mig bra vet att jag hatar henne, haha. Hatar när folk går in på hennes blogg från min dator, haha.
Vi ska snart gå till bussen och fara hem till Softie och chilla. Jag är less på mitt rum, haha det är nästan så att jag börjar hata det. Jag är inte på mitt bästa humör idag, men det blir bättre tills imorgon hoppas jag! Men ha en bra kväll alla!!

I torsdags så började vi med våran egna hemsida (i skolan). Det ska bli jätte kult, jag har ingen aning om hur hemsidan kommer se ut men det kommer jag att lösa. Men jag ser verkligen framemot det, äntligen så gör vi nå kult i skolan. Jag får länka sidan sen när jag har börjat med den så alla får se min fina hemsida. Haha

Första skoldagen

Fan, jag som lovade mig själv att inte somna efter skolan. Men då är jag så dum så jag lägger mig på soffan med min filt och vad gör jag. Jo somnar, jävligt irriterande. Men skolan tar verkligen kål på mig, somnar alltid efter skolan för att jag är så slut. Men det har iallafall varit en lugn start och det känns iallafall bra.
Ikväll vet jag inte vad som händer, ligga och dega på soffan som alla andra dagar?

Sista dagen på lovet

Skola imorgon då, är inte peppad. Börjar kl 8.15, urssh! Som det känns nu så kommer jag inte orka upp men jag har inte så mycke till val.
Jag ska då försöka börja äta frukost på morgonen men jag lär ju märka hur det går, haha.
Jag är less på att ligga inne och inte göra nånting, men nu börjar ju skolan så. Sen ska jag börja träna igen nästa vecka, vågar inte börja förtidigt med träning när jag har varit sjuk åde. Men god natt!

Fall out boy

Duschade nyss, sitter och väntar på att Ida ska komma hit och umgås med mig. Jag får nog ringa henne och fråga vart hon håller hus. Hehe, men det blir iallafall inte Tyskland för våran del. Vi insåg att vi inte ens hade lov då, haha. Men om det blir av så blir det London istället, mer nice! Men jag har frågat min föräldrar men dom ville prata med varandra om saken. Men då om jag inte får fara ska dom få se hus i helvete. Haha, för jag vill verkligen fara och se Fall out boy och det är ju så typiskt att dom inte ska komma till Sverige. Men jag ser ju vad som händer, men jag hoppppassss!!!!!!

Yes man

Kom hem för en liten stund sen. Det blev att fara in till staden och sola med Ida, fan va skönt det var. Det är så det ska vara året runt, men det kommer ju aldrig att hända. Men jag kan ju alltid drömma.
Sen så kom Ylva till stan och vi gick på bio, det fick bli Yes man. Grymt bra film, det var min humor och jag skratta nästan hela tiden. Haha, jag rekomenderar den verkligen. Det är en film man kan se flera gånger och jag älskar Jim Carry, han är en sån som man antigen älskar eller hatar. Men nu tänkte jag se om jag hittar nå billiga resor till Tyskland! God natt

Vill bli frisk

Käkade nyss middag, men jag har dock ingen aptit för att jag är sjuk :/ Men det kommer nog tillbaka snart, för hoppningsvis.
Idag så har jag bara legat och sett på The Hills, det var marathon så det var nice. Är trött fast jag har sovit i 15 timmar, men det är för att jag är sjuk och jag vill bli frisk nu.
Ida kommer iallafall snart hit och vi ska fara och sola, det ska bli så skönt. Älskar att sola så här när det är vinter och få lite färg.
Men nu ska jag lyssna igenom den nya Fall out boy skivan jag nyss tanka!

Ingenting som planerat

Jag har inte haft någon ork att skriva blogg, men får skriva nån rad.
Jag är fortfranade sjuk och det känns hemskt, kan endast andas genom munnen. Haha, sen är jag less på att vara hemma men det är försent att fara till hertsön nu.
Nyår blev inte som planerat men det slutade med att man var hemma och spelade Guitar Hero, men det var trevligt allafall. Men det kommer ju mer nyår, eller hur?
Så hela lovet jag som mest bara legat hemma och nu hoppas jag på att bli frisk.
Imorgon ska mamma på Ikea och jag har ingen aning om jag ska följa eller inte, då måste jag typ kliva upp kl 8 och då borde jag gå och lägga mig nu. Men det är väl ändå lika, finns ingenting att göra...

Nytt år, nya möjligheter.
RSS 2.0