Träna

Vaknade typ nyss, är svin trött. Var vaken as länge igår, satt och spelade Harpan. Och när jag spelar det så måste jag spela tills jag har fått ut en, och det kan ta flera timmar. Haha, så jag somnde inte förens vid 5. Men ska snart träffa Sophie sen ska jag och Ylva fara och träna. Det blev inte av igår så, det blir idag istället. Men ikväll blir det party?

Lite frågor

Vad heter din mormor och morfar? - dom heter väll mormor och morfar?
Vilket land kommer du ifrån? - där jag bor? eller kan man komma från olika?
Din mobiltelefon? - har ingen.
Vem är snyggast? - om jag måste vara ärlig? så är det nog den lilla i Hanson
Vem vet mest om dig? - min mamma, hon vet precis allt.
Vad vill du ha just nu? - nya pokemon kort, har förlorat alla mina :(
Höger eller vänsterhänt? - kan man skriva med båda?
Språk? - som jag talar? tror det är svenska, måste fråga mamma
Vilka sjukdomar har du? - vet inte, fråga min mamma. hon vet nog
Ditt mål i livet? - att hjälpa mamma och pappa när dom blir gammla
Fobier? - det är så många, men kan skriva en iallafall, att se arkiv X
Känner du en snygg kille ? - känner inga killar
Har du körkort? - vad ska jag med det till, jag cyklar
Vilka cigg gillar du mest? - jag skulle aldrib börja röka
Brukar du svara på kontaktannonser? - hahah, om jag brukar? varje dag
Åsikter om tomten?- My dream boyfriend
Äger du ett vapen? - ett? nej nej, flera
Pepsi elle coca-cola? - Cola, fast eldoraos egna
Mc donalds eller burger king? - burger king? äter kungen där ofta eller?
Mjölk i kaffet? - jo, kör 50/50
Svär du? - Nej, aldrig. de jag brukar säga när jag är riktigt arg är; herregud
Sjunger du? - jo, brukar göra de på söndagar i kyrkan
Har du varit kär? - blir kär i en ny kille varje dag faktiskt
Vill du gå på högskola? - måste man vara hög då? :s
Vill du gifta dig?- det är klart, vill gifta mig med tomten så jag får mycke presenter.
Tycker du att du är attraktiv? - attraktiv? vad är de.
Är du hälsogeek? - geek? om jag är i grekland?
Kommer du överens med dina föräldrar? - det är klart, vad annars?
Vad vill du arbeta med när du blir stor? - jag vill bli nunna
Din hårfärg och frisyr? - svart och långt
Kläderna du hade på dig idag? - en rosa polo tröja och en lång lime grön kjol som gick ner till fötterna
Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? - Min pyamas faktiskt (men dom söta söta små nalle björnarna)
Hur mycket köper du kläder för var månad? - vet inte, har inga pengar.
Skolväska just nu? - min nya nalle puh väska som jag fick av mamma i julklapp förra året.
Har du rosa kamoflage-kläder? - jo, rosa iallafall
Tatueringar du har? - skulle aldrig tänka tanken
Piercingar du har? - det är farligt
Har du glasögon? - jo, dom är runda och gula
Randigt, rutigt eller blommigt? - blommigt så klart.
Favoritårstid? - jag tycker om vintern så jag slipper gå i lite kläder (rädd för att killar ska kolla på mig)
Favoritmat och dryck? - det måste nog vara koldolmar och svartvimers saft (hemma gjort)
Favoritdjur? - råtta
Favoritämne i skolan? - matematik och naturkunskap
Gör efter skolan? - pluggar och på helgerna spelar jag spel med min familj
Favoritbyxor? - har inga?
Favorit artist eller grupp? - jag älskar spice girls
Choklad eller vaniljglass?- lösgodisd
Gillar du när det åskar? -  nej, gråter varje gång :/
Vad köpte du senast? - det var månadens princess tiding
Hur svarar du i telefon hemma? - välkommen, du har kommit till familjen Sundström. tack för att du har valt att just ringa till oss. vem söker du? vad vill du? kan du indentifierar dig så jag vet att du inte ljuger? vart bor du? hur känner du han/hon du ringer till? sen får dom oftast prata med den dom söker.
Hur svara du i mobilen? - mobil, det är ju farligt med strålningen. läskig sak det där
Vem ringde du senast? - ringde mamma och frågade när hon skulle komma hem. Jag var ensam hemma och rädd, kl var kanske 15, och de började bli mörkt :( grät lite också
Sov du ensam i natt? - nej, det skulle jag aldrig våga. sover mellan mamma och pappa
Vem sov du hos senast? - brukar man sova hos andra?
Vem sov hos dig senast? - ingen har någonsin sover här (förutom familjen)
Druckit alkohol den senaste månaden? - alkohol, det är ju en dryk för vuxa så dom pratar högt och har roligt. skulle aldrig våga förens jag var minst 30
Varit på dejt den senaste månaden? - nej, jag vet att pojkar bara vill en sak. och det är äckligt, frågade hur jag blev till igår. Då berättade mamma, då sa jag att jag aldrig skulle gå på dejt med någon
Haft sex den senaste månaden? -  sex? äckligt, väntar tills jag har gift mig
Ätit sushi den senaste månaden? - vad är det? har ätit kötbullar iallafall
Blivit ritad i ansiktet den senaste månaden? - ne, men jag ritade på min lillebror igår, jag skratta så mycket att jag inte kunde gå.

Har ingen rubrik

Lars från Idol, helt underbar. Sjunger helt otroligt bra, helt charmig, söt desutom. Imorgon är de ju Idol, då får man se och höra han sjunga. Blir att rösta på honom, hoppas alla också gör de. Han är en värdig vinnare!

Nu sitter jag här framför data som vanligt, och de finns ingenting att göra. Väntar dock på att Ylva ska ringa så vi kan fara och träna. Då har jag ju nånting att göra iaf, men det är ju dock bara en timma eller så. Var dag är sig lik, är så frukansvärt less på de. Vill bara att de ska hända roliga saker, men då är allt så tråkigt så man sitter hemma framför datorn. Men förhoppningsvis så börjar de väl hända saker, men de tvivlar jag starkt på. Kanske borde ta tag i de själv, men det är faktiskt inte så lätt när man bor i dryga och tråkiga Lule. Men jag känner bara att jag vill flytta härifrån, men jag är för ung för att flytta själv, ingen inkomst. Sen tycker mamma bara att jag är dum i huvet när jag säger att jag vill flytta. Så flytta lär ju inte hända förens jag har gått ut skolan. Men jag vill annars bara fara nånstans, bara fara bort härifrån, att bara vara borta är roligare än de här. Men då har man ju så klart inte tillräckligt med pengar eller föräldrar som kan slänga ut pengar bara så där. Kanske borde börja söka extra jobb? En mycket bra idé, men svårt att hitta nånting + att jag inte har fyllt 18 än och de kanske hade varit en stor fördel om jag hade varit de. Men jag får väl ta dagarna som dom kommer och se hur allt slutar. Men jag vill bara gå ut skolan och börja jobba och flytta och ha mitt egna. Men de dröjer, hoppas bara åren går fort.

Vänta

Jag är grymt trött, det blev så himla sent igår. Jag, Ylva, Sophie, Ida, Amanda och Johanna var på Roasters igår och fika, sen for vi hem till mig. Sen for jag Ylva och Ida till Starre och köpte vurre, hahaha. Sen gick vi tillbaka till mig, så somna jag och Ida typ inte förens strax efter 5. Så jag sov till typ halv 3,  jobbigt känns det som. Och sen upptäckte jag att det är ju fan torsdag idag, och lovet är snart slut. Jag kan inte fatta de, de har gått så jävla fort. Ännu mer skola på måndag, och nästa lov är då Jullovet, jag längtar faktiskt redan. Det känns hemskt och gå runt och vänta på att de ska bli lov innan lovet ens har slutat.
Men idag finns de ingenting att göra, ska iaf fara och träna med Ylva. Men nu ska jag glo mer tv, god dagens!

Whiskey in the jar

Nu är jag äckligt les på att sitta vid datorn, har gjort det sen jag vaknade. Alltså sen kl 12, men har dock duschat å käkat men annars hela dagen. Sophie ringde iaf nyss och sa att hon skulle komma, så då blir det lite annat än dator! Härligt, senare blir det nog att fara in till stan och ta en fika med tjejerna på Rosters, sitta och snacka skit. Är inte på det bästa humöret idag känner jag. Men det är nog för att jag har så jävla tråkigt!
Borde egentligen städa mitt rum, men de orkar jag verkligen inte göra idag. Men nu ska jag se om mamma har kommit hem så jag får mig nån middag, god kväll!

Hahahaha

Haha, nu sitter jag vid pappas data, fan va jag hittade gamla bilder. Haha, måste lägga in dom här! Bilder från 05, skolavslutningen i 7an, 9an, 1an och Stockholm 06!

   

   

   

   

Gamla bilder

Nu sitter jag bara här och lyssnar på underbar musik. Har ingenting att göra, vill hitta på nånting. Men de lär ju inte hända. Och idag har jag ingen aning om vad som ska göras.
Kollade i min blogg igår och då såg jag att jag har knappt några bilder :O fan va tråkigt det ser ut, tänkte se om de finns några bilder som jag kan lägga ut. Men isf blir de gamla bilder. Haha, nu förtiden händer de ju aldrig nått så jag har typ inga bilder.

     

   

   

   

Dålig fantasi

Vart lite väl länge hos Lisa, tänkte bara gå dit en snabbis. Men nu är jag dö trött, ursh. Vi snackade och hade allmänt trevligt, och jag njuter av att det är lov. Det känns så underbart, men jag vill hitta på saker hela tiden. Men de finns inget att göra här, eller så är de jag som har grymt dålig fantasi. Men de löser sig säkert, men jag sitter nu och funderar på om de finns nå värt att se på tv. Får nog ta och kolla upp de, men de lär de ju inte finnas så de blir nog att slå på en film och bara ligga i sängen. Skönt de lät, gör de nog på en gång. Haha, g-nattt!

Randoms

Nu sitter jag är, helt utråkad. Kollar runt på randoms på pix och det är ingen höjdare om vi säger så. Men det lär ju inte hända nå vettigt ikväll iaf. Men igår så for jag iaf till Softie, vi lyssnade på musik och snackade. Sen vart klockan typ as mycke, och det var svin kallt ute. Så då bestämde vi att jag skulle sova över, då blev de så. Då la vi oss i sängen och slog på en film sen somna vi. Sen har jag typ bara tagit de lungt idag, varit med mamma och handlat sen kollat på film och varit en sväng och tränat med Ylva. Lika trevligt som vanligt, men nu tror jag faktiskt att jag ska träffa Lisa och umgås med henne ett tag. Så god kväll!

Roligt

Det lär inte bli nå fika för min del, haha. Får i stället sitta framför data och glo på tv som vanligt. Men har iaf ett sätt att roa mig på iaf. Har på tvn men den är på ljudlöst sen lyssnar jag på musik. Så kollar man på tvn och lyssnar på låten samtidigt, de är jätte roligt. Haha, det ser ut som att dom på tvn sjunger eller pratar. Haha, fan va roligt de är. Men det är roligast på DC, men de får jag nog sitta och roa mig med resten utav kvällen, men är ändå ganska trött. Så det är väl lika antar jag,  men nu ska jag fortsätta med de. Haha, god kväll!

Mysigt

Kom typ nyss hem, eller för en liten stund sen. Har jag ju då som sagt varit i Pite med Sophie, det blev då lite shopping för min del. Hehe, men det har varit en as mysig dag, och skönt med lite omväxling när de gäller stan om vi säger så. Tycker annars inte om stan så mycke, eller det kan vara kult om man har pengar. Men iaf, så blev mina inköp vita knästrumpor, en tunkia och en kofta. Det var de jag köpte, så var vi och drack Kaffe på ett jätte mysigt ställe. Sen så käkade vi en macka på ett annat mysigt ställe, allt var som så himla mysigt där. Men ikväll har jag ingen aning om vad som händer, är sugen på att fara och dricka kaffe nånstans och bara snacka skit? Får ju se vad kvällen har att komma med!

Shopping soon

Igår så var jag då och tränade med Ylva, sen for jag och Sophie till Ida och kollade på tv. Sen var de 40 year old virgin, hahaha, så jävla rolig film alltså! Haha, sen när jag kom hem så la jag mig i sängen och kollade på reprisen på Generation fett, för jag missade när jag var på bio. Men en somnade jag, är ganska trött nu, men har sminkat mig och käkat. Ska bara bestämma vad jag ska ha för kläder och få mina pengar. Sen är jag redy to go! Roligt de ska bli att shoppa, hoppas jag får tillräckligt med pengar. Men nu tänkte jag välja kläder, så god morgon!

Helt förvirrad

Igår så var jag då med Sophie, vi såg på en film och tog de lungt. Sen for vi till Rutvik och spelade lite GH, sen for jag hem igen. Var typ inte hemma förens vid 3 nångång. Men det var en trevlig kväll iaf, det är ju de som räknas, haha. Sen när jag kom hem så såg en B-skärckis, fan va dålig den var. Haha, men blev typ ändå lite rädd för att jag var själv och det var kol svart, haha.
Men jag är helt förvirrad idag, när man har ställt tillbaka klockan en timma. Haha, jag får panik. Men nu sitter jag och väntar på att Ylva ska käka så vi kan fara och träna. Men nu ska jag se lite tv, god kväll!

God kväll!

Idag har jag bara slöat, sett på film och bara slöat. Haha, så nu är jag typ trött för att jag har slöat så mycke. Men Sophie kommer snart så jag ska nog slå på Kaffe. Har inget att skriva så, god kväll!

Sleepa

Idag, så var jag och tränade med Ylva. Sen for jag hem och städade färdigt, så nu är de helt fint i mitt rum, haha. Men sen kom Ida och Sophie hit. Efter ett tag kom Ylva och Amanda. Och sist men inte minst Johanna, haha. Vi såg på Idol, och jag blev arg när Loulou åkte ut. Det trodde jag verkligen inte, men så kan de ju vara ibland. Men det var iaf mycke trevligt att vara vi tjejer, men det vart ju så klart äckligt varmt i mitt rum. Och de är de fortfrande, haha. Håller på att få damp. Ursh, kommer säkert inte kunna somna nu. Men tänkte iaf slå på en film, sen sleepa. Så god natt!

LOV!

ÄNTLIGEN LOV! Fan va skönt, hade fått två sms när jag vaknade, där de stod att vi inte hade nån lektion. Fan va skönt, käkade nyss och tänkte städa lite och sen blir det att fara in till stan och träna. Sen blir det väll att städa mer när man kommer hem sen om man inte hinner klart. Haha, fan va tråkigt! Men ikväll så blir de Idol hemma hos mig iaf, det ska bli trevligt med brudarna. Men nu måste jag börja städa så inte mamma blir förbannad, hejs!

Crash

Sitter och kollar på datorer på massa sidor. Haha, jag kollar julklappar. Haha, jag vill ha en bärbar dator, men vet inte om jag vill ha en liten eller en stor? Sen vill jag ha en kamera, men samtidigt vill jag ha massa pengar. Åh, men jag har ju ett tag kvar att bestämma mig. Haha.
Idag blev de ingen träning, fick faktiskt lite ont i ryggen när jag kom hem från min crash. Om ni vill se min crash gå in på ssssophie.blogg.se (fast ritad på paint) Bra jobbat Sophie! Men hon kom iaf förbi en sväng ikväll, vi drack kaffe och så gjorde vi om min blogg, sen satt vi och pratade. Så nu ska jag lägga mig i sängen och se på Scrubs och njuta av min sovmorgon. Sen är de lov, fan va underbart! God night.

hahahaha, klantiga jag!

Hahahaha, jag kan inte sluta skratta. Idag på idrotten så skulle vi köra styrke träning, då tyckte jag att de skulle vara kult å gå lite på rullband. Så då gjorde jag och Ida de, de började helt bra vi hade roligt. Sen skulle jag visa Sophie nånting som hon skulle göra så vände jag mig om och flög in i väggen och ner på golvet och fastnade mellan väggen och rullbandet. Hahaha, Sophie helt chockad och börja skratta, Ida fortsatte gå och glodde. Hahaha, inte nog med de så såg, Malin, Erica och Josse de också. Dom var också i chock, hahaha. Jag tänkte "shit mitt hår kommer att fastna" då fick jag panik. Hahaha, men sen när jag väl kom lös så började jag as garva. Hahha, de slutade med att vi alla garva. Sen så vräkte jag ur mig "vi skulle ha filmat de här" Hahahah. Men nu så kommer alla skratta när dom ser mig nästa gång, hahaha. Nog för jag inte kan sluta skratta åt de, men ändå. Hahaha, men inte nog med det så gick min länga nagel av, upptäckte de på bussen. Då blev jag lite ledsen, haha men det var ändå bara en tidsfråga!
Idag så blir det att träna igen (inte springa på rullband), efter middagen eller nått. Sen ska jag bara chilla, sista lektionen imorgon sen lov. Fan va skönt! Men nu ska jag se på tv åså, god dagens!

Min heta dejt med

Kom hem för en stud sen, har varit på min heta dejt med Sophie. Det var awsome! Först kom hon hit och vi drack kaffe åså. Sen hjälpte hon mig lite med min Samhällsanalys, sedan for vi in till stan och hämtade ut biljetterna. Sen var de så lång tid tills bion började så vi gick till Roseders och Sophie köpte sig en latte så satt vi och pratade. Så vi kom fram till att vi har en ny dejt på måndag. Grrr, längtar ;)  Haha, sen gick vill tbx till Sf och sen såg vi den underbara filmen, va bra den var alltså. Hade gåshud i början, haha. Filmen var verkligen värd att se, värd varenda öre. High school musical 3, den var den bästa av dom alla. Åh, underbart. Sen var de bara att gå hem, för filmen slutade just när bussen gick. Haha, typiskt. Men de gick ändå fort och vi hade kult med lite sång. Haha, men nu ska jag lägga mig och sova. God natt!

Förstoringsglas

Mamma for och köpte mat från Frasses, nu är jag as mätt. Slog nyss på Kaffe och Sophie kommer snart, sen blir de Bio :) Åh, va roligt!
Efter skolan somnade jag, fan va skönt det var. Ville inte vakna igen, haha. Men idag i skolan så hade vi de svåraste provet ever. Har inte varit med om nå svårare, jag lär ju få omprov på de. Men det är väll sånt man får ta, måste göra min Samhällsanalys om Alhohol bland ungdomar. Men det är så jobbigt, har skutit upp de nu hur länge som hällst. Jaja, men Sophie skulle hjälpa mig att börja iaf. Haha, jag försovde mig för första gången imorse, larmet ringde inte på min tlf. Så ringer Sophie och säger att klockan är 9.40. Då vi börja 10, det var inte roligt. Första gången jag försovde mig sen jag börja på Gymnasiet. Haha, men nu har jag fått en alarmklocka av mamma, men hon behöver ett förstoringsglas för att kunna läsa vad som står i instruktionsboken, hahaha. Fan va roligt det ser ut, hahaha. Men nu ska jag sätta mig i soffan och glo tv. God kväll!

Lägg dags

Sitter och ser på tv, har nyss stykit under de viktigaste ur köpprocessen (har prov imorgon). Så har pluggat färdigt för idag, sen var Sophie och Jocke förbi här också då frågade hon mig. Kunde faktiskt svara på nästan alla, så får plugga imorgon på skolan så hoppas jag att jag får g iaf. Är trött och såg att Scrubs nyss börja, de betyder att klockan är lägg dags och att jag ska ligga i sängen. Haha, tönt de där lät!
Imorgon har jag min heta dejt med Sophie, det ska bli så roligt och spännande. Vi ska ha vår heta dejt på bion faktiskt, ggrrr ;) Haha, men nu är de sova. God natt!

Ganska komiskt

Nu sitter jag här mätt och belåten. Det har inte varit min dag idag, började med en tråkig lektion på NK. Höll på att somna men de som hindrade mig var dom hårda stolarna (är inte van) sen så for jag hem på hålet. Käkade och halv sov ett tag. Sen tbx till skolan, Samhälls, delade ut våra fråge papper. eller va fan ska man kalla de? Sen samma började vi sammanställa det, men självklart hann vi inte klart med de. Sen hade vi en ännu tråkigigare lektion på ELB, inte så värd.. Sen på Varmkök, så var jag så stressad. Så jag fick för mig att de skulle vara 4 dl mjöl när de skulle vara 4 msk.. Då var det bara att göra om hela stuvningen på nytt. Hahaha, det var ganska komsikt ändå! Men sen så när Varmkök var slut, så var min tlf trasig :( Irriterande, 1,2 och 3 såg jag inte. Dom var som borta, men nu har mamma tagit den och ska lämna in den. Snart ska jag fara och träna, är inte ett dugg taggad för sen måste jag plugga. Och är äcklig less på skolan, hej då!

Sköt upp träningen

Kom nyss hem, nu sitter jag här blöt och ser på Prison break. Missade dock 15 min av de, men har ju redan sett de avsnittet så de spelar ingen roll. Tänkte snart slänga mig i duschen och sedan sova. Är svin trött, har varit det hela dagen. Var så trött så jag och Ylva sköt upp träningen till imorgon, haha. Hatar verkligen måndagar, det är den jobbigaste dagen på veckan typ. För att jag får knappt nå sömn för att jag har hunnit vända på dygnet redan på fredagen :s Sånt där är faktiskt mycke jobbigt, men nu tänkte jag ta på mig torra kläder och se prison break och dricka kaffe (om jag ens orkar göra det). Så god natt!

God natt!

Kom hem för en stund sedan, och då kollade jag på termometern. Fan va kallt det är -4, inte undra på att jag höll på att frysa ihjäl när jag var påväg från bussen, nåväl.
For då till Softie hon färgade mitt hår, sen kollade vi på en rolig film. Haha, kommer inte ihåg vad den hette och det är inte häller ovanligt. Men självklart hann jag inte se klart den, men det får vi ta någon annan dag. Blev helt sugen på att lägga mig i sängen och se en film. Det lär nog bli så tror jag, det är ändå inte värt på tv, det är det fan aldrig på söndagar. Det gör mig så förbannad, haha! Men god natt!

Blev grymt nöjd :)

Läskigt att

Kom nyss hem, har varit en sväng på stan med mamma. Fick lite nya underkläder, thanks!
Igår så blev de att träna med Ylva, sen for vi hem till henne och spelade typ resten utav kvällen. Sen så såg vi en cp film, tråkig och helt störd! Sen såg vi på en bra film, en skräckis så de var ganska läskigt att gå hem själv sen. Haha, sen när jag kom hem så slog jag på en film och vilken film tänker jag inte skriva. Haha, sen idag så ska jag typ fara till Softie och chilla hos henne. Blir att färga håret, men vilken färg blir en suprice. Haha, men nu ska jag se på tv. God natt.

Måste bara skriva att, rätt åkte ut i Idol i fredags. Haha, Amanada, Ylva, Josse och Johanna, alla blev typ glada! Haha, så redan då blev min kväll bättre och inte bara de, så var de Singing bee. Haha, roligt! Blir Idol hos mig nästa fredag också, nice!

Ta de lungt och se på Idol

Känner mig som en zombi, är svin trött. Blir nog snart att lägga mig framför tvn och säkert somna. Idag så hade vi prov på första lektionen, som vanligt så hade jag inte pluggat. Bara i sista minuten, men har ju fått bra betyg på dom andra, så jag lär ju märka. Sen så hade vi hål, (som vanligt) då gjort jag, Ida och Sophie klart ett hemprov som skulle vara inne idag. Skönt att få de bort gjort alltså, sen är det bara analysen i Samhälls som ska vara klar till fredag nästa veckan, men jag får väl sitta och göra den på söndag eller något.
Ikväll vet jag inte vad som händer, blir nog att ta de lungt och se på Idol. Finns inte så mycke annat man kan göra + att de är skit väder. Ursh, men nu ska jag glo tv. God dagens!

Ganska så seriös dag

Idag känner jag mig grymt seriös och allt verkar meningslöst! Först började de ju med att jag, Ida och Sophie var grymt seriösa på stan. Sen så har jag ju börjat träna, och de känns grymt seriöst, varannan dag blir de träning. Sen när jag var hos Softie satt vi och Anki och pratade seriöst. Hur bra det är att Gymnasiet är gratis osv. och att man ska ta den chansen man får. Känner mig ganska så seriös, lite konstigt. Eftersom att den mesta dels så är jag oseriös, kanske ska börja bli helt seriös? Haha, dagens skämt. Men jag tycker det är kult att diskutera seriösa saker. Men hatar när de blir tex. "vad är meningen med livet?" "hur kunde nån bli så smart att komma på telefonen, hur tänkte han?" osv. Det finns ju inga svar på så då blir jag bara irriterad. Haha!
Inte nog med det, så har vi haft as mycke prov på senaste. Det känns så meningslöst, ett prov varje vecka. Förtjänar verkligen lovet som kommer, och få ta de lungt i en vecka. För de skulle inte förvåna mig om det bli ännu mer prov efter lovet. Och vi har inte ens gått halva 2an, jag kommer vara helt slut känner jag. Huvva, men nu ska jag se Scrubs (som vanligt) och sedan blir det att sova. God natt!

Vi av alla människor

Tänkte att det skulle vara en chill dag idag. Men kan som säga att den var ju som de, men jävligt lång tråkig! Först så hade vi Engelska på morgonen, sen efter de så gick vi in till stan och väntade på att bussen skulle gå till Universitetet, då satt vi och duskuterarde om allt möjligt, typ andras syn på Sverige, hur lagaen egentligen borde vara, straff och mycke mer. Haha, kan inte fatta att vi av alla människor var så himla seriösa. Haha, alla kan väl vara seriösa nångång.
Sen då när vi kom till universitetet var de två föreläsningar, en var as tråkig. Bara hur man ska komunicera med andra utan att prata (med bild/film/musik osv) boring. Sen den andra var intressant, det var två st som pratade om att vara utbytesstudent i USA och den andra om att flytta därifån till Luleå. Det var roligt att höra eftersom att jag också vill fara till USA!
Sen såg vi på Romeo och Julia, den var inge bra. Ursh, lång och tråkig. Tycker om att se på teater men de där var kass. Sen får iaf jag och Ylva och tränade, och jag trode jag skulle hungra ihjäl. Men som tur var de god mat när jag kom hem, och käkade as mycke. Mmumms, haha. Men nu tänkte jag kolla en buss som går till Softie, är så less på att bara sitta hemma på kvällarna. Kan ju fara dit och plugga ist? Låter bra, hejs!

Lite väl trött känner jag

Genaration fett måste nog vara de äckligaste programet. Ursch, men de får mig att må bra iaf. Tänker "jag ser då inte ut som dom, ser mycke bättre ut" haha, då blir jag glad!! Imorgon, föreläsning på Universitetet, sen Romeo och Julia. Rolig dag som fan.
Ikväll så kom Lina och Lisa förbi, vi snackade och hade roligt som vanligt. Och det blev att locka mitt hår, det är grymt jobbigt att göra de. Men bra resultat, tänkte lägga in lite bilder. Sen tog jag och min syster en längre rp :)

      
   

Min dator är as seg, det har tagit mig c. 30 min att ladda upp dom här bilderna. Helt sjukt, vet inte vad jag ska ta mig till. Är sugen på att slänga ut datorn och sedan köra över den med min snygga bike. Hahaha, sen kanske hoppa på den med min hoppstylta! Haha, nu är jag lite väl trött känner jag, så nu ska jag se Scrubs sedan blir det att sova. God natt!

Guru Josh Project - Infinity!!!

Fan va tiden går fort när man är ledig, tycke nyss att jag vaknade. Men tydligen inte.
Det har iaf varit trevligt idag, Sophie kom och vi drack kaffe och såg på Mamma mia. Sen kom ida och vi satt och kollade runt lite på olika bloggar. Haha, det var roligt! Sen gjorde jag om hennes blogg, det blev faktiskt välldigt bra, men blev dock inte klar med den för hon skulle fara hem. Och nu sitter jag här och har ingen aning om vad jag ska göra, funderar på att locka håret, och tycker att det låter som en bra idé. Men dock jobbigt i mitt långa och tjocka hår, det tar minst en timma att göra det lockigt. Haha, men jag ser ju om jag ids. Kanske finns nå bra att kolla på tv, får kolla upp de! God dagens

Jobbigt

Vaknade för inte så länge sen, är ledig idag. Fan va skönt alltså, det behövde jag verkligen! Gjorde frulle och ska snart hoppa i duschen innan Sophie kommer. Jack kom ner med Mayo i morse, han har sovit med mig till typ 11, fan va söt han är! Haha
Igår så orkade jag inte gå på varmkök, fick dåligt samvete. Haha, första gången jag skolkar nu i 2an. Men en gång gör ju faktiskt ingenting. Sen efter middagen så for jag och Ylva och tränade, fan va jobbigt det var alltså. Känns som att alla mina muskel har försvunnit, orkade typ ingenting. Men förhoppningsvis så blir det en ändring på de. Sen när jag kom hem kom Lina förbi, vi såg en as bra film som var på tv. Haha, fan va rolig den var. Haha, kommer dock inte ihåg vad den hette.
Idag så blir det att plugga, kanske se nån film? För imorgon blir de ju Romeo och Julia, sen träna. Jobbigt det låter, men jag måste. Nu ska jag slänga mig i dusche, bye!


Kolla va söt han är :)

Svammel

Haha, sitter med min syster nu. Vi har fått för oss att vi ska börja mode blogga, vi ser ju hur det blir med den saken. Men här är lite bilder som vi får börja med iaf :) Haha

     

Haha, tror vi är lite övertrötta. Vad ska vi blogga om för mode? Kan inte precis säga att jag har nått mode, haha.

Skära upp fiskar

Inte nå värt att se på tv som vanligt, börjar bli ganska less på det. Får väl slå på en film ist eller nått.
Idag så var de roligt i skolan, iaf på NK;n! Vi fick skära upp fiskar och kolla, hahah. Men jag, Ida och Sophie överdrev "lite" grann. Började skära isär delar från fisken, haha. Äckligt med roligt på samma gång! Idag ska jag typ bara chilla och somna tidigt, det är en tung dag imorgon. Måste dock plugga lite ikväll, men jag lär ju märka hur det blir med den saken. Är äcklig less på skolan nu, längtar bara tills lovet. Det behövs värkligen känner jag, men nu ska jag leta upp en film. God dagens!

Fan va härligt!

Det var grymt jobbigt att träna idag, känner mig helt slut i hela kroppen. Men hoppas jag somnar tidigt idag iaf, sitter och ser på Pretty women nu. Ska väl gå och lägga mig snart typ!
Imorgon är det ännu en vecka i skolan, måste plugga till mitt omprov i varmkök, sen restan utav veckan måste jag plugga till PM! Plugga, plugga, plugga hela tiden, är äckligt jävla less! Men det är ju lov om två veckor så, då får jag ta de lungt i en vecka, fan va härligt! Men nu ska jag ta mig något att dricka, god natt!

Lite bilder :)


Jag


Ida och jag, nyår :)


David, Ylva, Jag och Softie :) HAHAHA


Sophie, ida och jag i skolan :)


Jag och Sophie :) hahaha


<3


Racing i stugan =)


Snygging på Grönan :)


Hahaha, muckfoto i 9an :)


HAHAHAHAH, ingen kommentar!

God dagens

Kom typ nyss hem, har varit hos Sofite. Känner mig as seg och trött, de kommer bli tungt att träna idag känner jag. Känner på mig att de kommer bli en tung vecka, men hoppas att det inte blir det.
Igår så såg jag och Softie på film, vi såg Saw 2 och Mirrors, den var hyfsat bra. Men ett irriterande slut, fan va jag hatar det. Så köpte vi frunkt på Statiol, de känndes ganska så nyttigt. Haha, i vanliga fall hade man köpt varsin stor godis påse, men inte igår. Måste vara stark och försöka motstå, men godis å sånnt är inte min strösta svaghet, det är mer maten. Men de ska nog gå bra att vara nyttig, men borde nog skaffa fasta mat tider, men de går åt helvete. Haha, men nu ska jag glo tv och bara ta de lungt! God dagens

:S

Nu har jag bråkat färdigt med min blogg för idag och det blev som det blev. Nu är jag äckligt less på att sitt framför datorn, har gjort det sen jag vakna typ :S Tråkigt, men tänkte kolla när de går en buss till Softie, blir väl att kolla film åså. Mysigt, men nu hade jag tänkt att ringa och säga att jag kommer! Haha, god kväll allesammans.

....

Fick damp, skulle göra om min blogg. Men de gick åt helvete, så nu ger jag faktiskt upp. Fan åh! Blev så les så jag tänkte varför inte göra om? Iaf, texten? men nej nej, då ska allt bara bli fucked up, les är jag nu som fan....... Inget går som jag vill märker jag!

Hoppade hon fram

Sitter och lyssnar på musik och är slö som fan. Är trött men ändå inte på samma gång, haha.
Igår så såg såg vi ju då på Idol, tycker att fel åkte ut. Tycker att Jesper skulle få vara kvar, blev typ förbannad. Haha, Amanda och Empe kom också förbi och då såg vi Singing bee och hade allsång. Haha, men det var mycket trevligt! Sen mötte vi Sophie i parken, och idioten skrämde oss, haha. Hon stod bakom ett träd åså hoppade hon fram. Hahaha, lite kult nu, men då var de inte de. Men sen så tog vi en prommenad till Svartöstan för att kolla om de var nå mycke folk på den där festen. Jo, det var de och dom flesta var mycket fulla. Ursch, ögonen var halvöppna och gång stilen var inte den bästa. Det ser inte så fint ut, ska börja vara nykter så man inte ser like ofräch ut. Haha, sen när jag kom hem såg jag Mamma mia, den var faktiskt bra. Välldigt bra, sjöng med typ hela filmen. Men nu ska jag se på tv, God dagens.

Blodigt allvar

Får damp, är äcklig less på mina högtalare. Ena högtalaren är helt fucked up, den funkar lite då och då och sprakar för de mesta. Kanske dags för nya? Japp, jag tror de.
Idag så hade vi bara slöa lektioner (som vanligt) haha, jag, Ida och Sophie går alltid ut och jobbar på PM och sitter bara och pratar igenom hela lektionen. Sen så hade vi Pictunary på ELB;s lektion, killarna mot tjejerna. Självklart så vann vi tjejer, haha. Så blev de fight som vanligt, de slutade med att vi tyligen hade fuskat osv. Haha, det var nästan blodigt allvar. Sen så for jag och Ylva och tränade, tungt de kändes. Men sen när vi var klara så var de helt skönt, men så blir de ju alltid. Sen ringde mamma och sa att vi skulle beställa pizza, sur jag blev. Jag som försöker sluta äta sånt, haha. Men som tur var så var de från Mamma mia så jag köpte stekt ris med kykling, fan va gott! Så nu är jag as mätt.
Ikväll ska jag och Ylva se Idol, inte för att jag är så insatt och tycker att de är så speciellt kult! Men är ju med vettigt sällskap iaf. Men nu ska jag duscha, god dagens!

För slö

God morgon! Sitter här och lyssnar på musik och funderar på vad jag ska äta till lunch, men kommer dock inte fram till något vettigt. Är grymt trött, det borde jag inte vara. Har ju sovit länge, men kanske har sovit för länge? Vem vet. Men jag har bara två lektioner så sen slutar jag, skönt. Sen blir de att träna och jag känner mig för slö för de. Haha, men det går lättare när jag väl är där! Men nu ska jag äta något, god morgon! ;D

Helt skönt faktiskt,

Kom typ nyss hem, det blev lite väl sent. Haha, mötte Lisa typ strax efter 9 sen mötte vi Lina och gick hem till Lisa. Tänkte som att jag skulle vara hemma strax innan 11,  men nee. Haha, vi hade så kult så vi glömde bort tiden. Men det var ju trevligt iaf, tur att jag har sov morgon imorgon annars hade det varit illa. Nu sitter jag och dricker mjölk och väntar på att Scrubs ska börja och sen blir det nog att sova. Imorgon blir de och träna och sen har jag ingen aning, det blir nog att chilla i helgen. Det låter helt skönt faktiskt, för nästa vecka har jag två prov som jag måste plugga till.
Känner på mig att jag inte kommer att somna i god tid i natt, för att innan jag somnar måste jag varva ner i typ 1-2 timmar innan jag kan somna. Haha, men idag blir de ju typ bara 30 min, och sen så är de äckligt varmt i mitt rum. Då kan jag inte häller somna då får jag bara damp och får panik för att det är så varmt. Haha, oftast så börjar jag gråta! Haha, men nu ska jag lägga mig i sängen och hoppas! GOD NATT.

Typsikt!

Sitter och lyssnar på musik, mamma har inte kommit hem än. Är vrål hungrig, orkar inte göra nån mat precis. Men då får jag väl skylla mig själv. På det så har jag ont i huvudet också, typsikt!
Idag så hade vi orgentring i regnet på Karlsvik, trodde de skulle ta timmar och göra de. Men de tog bara 1 timme och 30 min typ. Men de hade gått fortare om vi hade fattat kartan till en början, haha. Men vi sjöng oss igenom hela orgenteringen så de var ändå roligt. Haha, sen när jag kom hem har jag bara sett på tv. Och de lär vara så de kommer att vara resten utav kvällen. Imorgon är de fredag, igen. Fan va skönt, veckorna bara far iväg. Om typ 2 veckor har vi lov, helt underbart!
Och nästa vecka är typ också chillt, ledig onsdag (om vi övertalar läraren) annars har vi bara en lektion, och på torsdag så ska vi kanske se Romeo och julia. Men nu ska jag se om de finns något att se på tv, god kväll!

Så jävla värt alltså.

Hej, nu sitter jag här hos Frank med Sofite. Vi är hundvakt åt honom medans han är ute och festar. Vi har de mysigt, jag spelar musik och softie ska göra mat. Haha, vi har sett på Never back down, den var faktiskt bra. Sen såg vi på The hottie and the nottie, den var as rolig. Haha, vi ska snart se på Dude, wheres my car? eller så skulle vi se en film som börjar på tv kl 1. Men det blir säkert bra, om Frank ådom är borta länge lär jag ju somna. Haha, har ju fått lite motion idag iaf, har varit ute med hunden två ggr, och var ute typ 40min båda gångerna, så drar hon så mycke. Haha, hon är så söt!
Men igår var jag och Mikaela å såg på Björn gustafsson, så jävla värt alltså. Skrattade igenom hela konserten eller vad man nu ska kalla de. Haha, alla var så roliga. Det kändes också som en drömm, fattar inte att de är sant. För man har ju som suttit och kollat på internet eller på tv om dom. Men sen får man se dom irl, så jävla värt! Höll nästan på att börja gråta när björn kom ut! Haha, men de var synd att man inte fick ta kort, jag som hade tänkt att fota som fan. Men nu orkar jag inte skriva nåmer, ska se hur de går för Softie i köket =) God natt!

BJÖRN GUSTAFSSON!!!!

Haha, igår var jag så jävla trött när jag kom hem från stan. Klockan var kanske bara 9, så la jag mig i soffan och somna. Hahaha, fan va slut jag va. Så sen la jag mig i sängen och sov där ist, så jag har typ sovit 12 timmar, skönt! Då kanske man orkar vara vaken länge ikväll.  Men jag fick iaf en tunika av mamma från Gina, har tänkt köpa en länge, men är så snål! Hehe, Idag har jag bara två lektioner, prov på den sista. Fan, har inte pluggat mycket! Men sen kommer Mikaela, för sen ikväll blir det BJÖRN GUSTAFSSON!!!! Längtar så otroligt mycke, och idag så ska jag äntligen få så honom, men sen efter de så blir de parteyyy! Det ska också bli kult, men nu tänkte jag se om de finns nånting att äta. God morgon alla glada =)


Sophie fick träffa Pingu igår! Så lycklig har hon aldrig varit förut, haha =)

Ganska så stolt.

Igår kväll så blev det att snabb skriva låt analysen på Engelska, men hoppas att det var bra iaf. Men sen idag på skolan så hade vi bara Engelska sen efter nån timme så hadde vi idrott, jobbigt att vänta. Men det var iaf kul på idrotten, vi gjorde roliga lekar, haha. Jag och Sophie var iaf as duktiga på en lek, vi kom faktiskt 2;a. Ganska så stolt. Haha, sen efter skolan så for jag och Ylva och tränade. Men nyss så kom mamma ner och frågade om jag ska med på stan och de ska jag. Har ändå inget annat för mig, god kväll!

Boring!

Inte så värd skol dag, började kl 10 sen så var vår SH lärare sjuk, då behövde vi inte ha sista lektionen. Så då hade vi bara en lektion, men det var skönt iaf.
Sen efter det så for jag hem, råkade somna på soffan. Haha, sen ringde Ylva och väckte mig så for jag in till henne och följde med och henne och shoppa. Hihi, jag vill också. Sen for jag hem, då sa Jack att han hade GH 3 på mobilen då blev jag helt glad, har nött de ända sen jag kom hem från stan typ. Haha, han skickade över de till min mobil, har klarat ut allt snart. Tråkigt men sant! Ikväll så måste jag analysera en låt på engelska, boring! Det ska vara klart till imorgon, fyfan. Sen måste jag plugga lite på provet som jag har på fredag, men jag lär ju se hur det går. Ska käka, god dagens!
RSS 2.0