YES!

Nu sitter jag och ser på Scrubs, min ilska har gått över. Men när jag ser mamma imorgon bitti kommer jag säkert bli förbannad igen.
Linn fyller ju år idag, så jag, Lisa och Lina gick över dit och gav hennes present. Haha, jag garvade så jag fick on i magen. Tror vi alla fick det. Haha, men det var bra, då vart jag på lite bättre humör.
Just nu är jag as trött, ska snart duscha sen sova. Lär väl somna i duschen eller nått liknande, fyfan. Är äckligt jävla less på skolan nu alltså, men det är ju snart helg igen och BJÖRN GUSTAFSSON!!!!!!!! Längtar otroligt mycke, nu är de ju bara 3 dagar kvar. YES!
Imorgon har jag jävuls lektionen, helvete å. Hatar den, men nu ska jag se tv igen. God natt!

Allt vände lika fort

Kom nyss hem, är vrål hungrig.
Idag har de varit en jobbig skoldag, med massa hål och tråkiga lektioner. Fyfan va less, sen hade vi bara provet på matlagning så då fick man gå. Hade ju med mig kläder åallt + att jag kunde inte ett skit på provet. Jag suger! Sen efter de så for jag och Ylva och tränade, härligt men jobbigt. Sen for jag på stan med mamma, jag fick; Träningsbyxor, tröja, träningsbh, vattenflaska, läpstift, hårinpacking, och nå volym grejer. Kult att få shoppa lite, men sen efter de så vände allt roligt lika fort. Mamma hittade 50 spänn, jag såg den faktiskt först... (eller kanske inte) Men ändå, så var hon så snål att hon tog den, och skyllde på att pappa fyllde på min mobil igår. Sen så frågade jag hur mycke pengar jag har på mitt spar konto som jag får öppna när jag typ är 18. När hon sa de trodde jag att jag skulle explodera!!! Dom pengarna hade jag fan kunna spara in själv med mitt kassa jävla studiebidrag, mamma suger. Fan jag trodde ju att jag skulle kunna har råd att leva själv ett tag i en lägenhet innan jag hade fått jobb. MEN SUG PÅ DEN JÄVLA PLANERINGEN! Fan häller, men dom pengarna kommer jag ingenstans med. Nu är jag iaf jävligt less och irriterad och hungrig. Vet ej hur den här dagen kommer att sluta...

Skylla sig själv.

Vaknade tidigare än planerat, fan va jag less jag blir på det. Det är säkert bara för att det är men ända riktiga sovmorgon. Typiskt.
Mamma och pappa hade farit när jag vakna, fan va sur jag är just nu. Dom väckte mig inte ens och frågade om jag ville följa med. Det ska jag komma ihåg, men jag är iaf glad att mamma äntligen har tvättat lite av mina kläder. Våran tvätt maskin hade gått sönder, men den var dock bara sönder i 2 dagar, men ändå. Tur att dom köpte en ny så fort, annars hade jag fått panik. Fan va sur jag har varit för de också, men hon lär mig ju aldrig hur man tvättar då får hon ju skylla sig själv.
Jag är svin trött, men jag lyssnar på musik så jag kanske blir pigg snart. Jag tror jag har tappat bort Malins headset, oooops. Eller så har jag bara stoppat de någonstans, jag får leta fram den snart. Men nu tänkte jag gå och göra mig lite frulle. God morgon!

Mycke planer.

Sitter och ser på tv, ska snart sova. Är typ svin trött.
Imorgon blir det tjejkväll med brudarna och se film? Det ska bli så trevligt, hihi. Annars händer de väl inte så mycket i helgen. Men det ska bli kult, ska kanske följa med mamma och pappa imorgon till Boden innan jag börjar. Dom ska kolla på en stuga, och jag vill också se hur den ser ut så dom inte köper nått rackel eller nå annat skit. Haha, hoppas dom köper en, jag har as mycke planer. Sen blir de att träna också efter skolan, fan va skönt! Haha. Men orkar inte skriva nåmer, god natt!

Mycke spänning

Det har varit fett roligt i helgen. I fredag så firade vi ju Ylva, då var vi först hos Ida och chillade. Spelade ett jätte roligt spel, haha. Sen så gick vi över till hennes granne och socialiserade, sen tog vi bussen till Malmudden för att de var en lokal fest där. Men då var de bara en massa snutar och sur puppor. Då orkade jag fan inte stanna så drog jag hem, haha. Inte alls lik mig, jag brukar vara den som far hem sist. Haha, men inte den här gången. Men det var en helt okej rolig kväll alltså. Måste göras om tjejor.
I lördag så for jag, Ylva och Ida till Amanda så gjorde vi Tacos och spelade GH. Sen drog vi in till stan en sväng, dom skulle köpa glass, haha. Så sen såg vi på Wrong Turn 2, grymt bra film, så kom Johanna också och joina oss. Men sen så gick vi ut en sväng, hahahhah. Men det var faktiskt helt kult, sen gick jag och Ylva hem till Ida och kollade i gamla skolkataloger, haha. Roligt att se, sen gick jag och Ylva hem till mig och sov. Men vi somnade dock inte förens kl 6 typ, så jag kommer inte kunna somna tidigt ikväll som planerat. Haha, men det var en sjuk lördag, med mycke spänning. hahaha.
Idag så har jag varit med Lisa och sett på tv och inte gjort nått, Haha. Men det är ju det man gör på söndagar, bara chillar.


     
Bilder sen i Fredags :) (väntar dock på att Ylva ska lägga in en massa bilder)

Tjej mys med Tacos och film.

Nu sitter jag här och väntar på att bussen ska gå. Gjorde nyss en läxa som ska vara inne idag, jag har skjutit upp det i två veckor ;S Typiskt, så det blev bara nå slarv. Men hoppas det är bra iaf. Men sen när jag kommer till skolan så blir det en redovisning :( Fan jag vill inte, jag blir så jävla nervös. Men tur att det är jag, Ida och Sophie som ska redovisa och det är egentligen inte mycket vi ska redovisa. Men det kommer säkert gå bra, vi ska ju redovisa på Power Point, då är det helt okey.
Ikväll så blire mest troligt party, Ylva fyllde ju år i måndags. Men det ska bli kult om det blir av så klart, och på lördag så blir det tjej mys med Tacos och film. Så det här är en helg som man kan se fram emot, men det ska bli roligt! Men just nu så är jag bara så trött och vill inte gå till skolan. Men men, har ju bara två lektioner så det blir säkert bra! Men nu tänkte jag chilla mina sista 10 min innan bussen går, god morgon!

Team work

Nu sitter jag här, är dö trött. Vaknade för 15 min sen, håller på att somna sittandes. Grymt jobbigt med skola idag, + 2 dagar till.
Igår så hade jag varm kök, det var typ roligt. Vi fick laga soppa. Ida och jag vilket team work, den blev riktigt soppig ska jag bara tala om. Haha, men var ju som väldig snygg i sina kock kläder och den snygga nät mössan. Men jag hade tänkt att byta val åallt, tur att jag inte gjorde de då. För det var fan kult! Sen så for jag och Ylva till Storheden, hon köpte lite grejer sen så for vi till Max och käka. (fan jag synda) Haha, sen efter det så tog vi bussen in till stan och tränade, härligt det var! Det är så skönt att träna, fast jobbigt på samma gång.
Jag följde Lisa sen på Coop, så pratade vi om hennes Sthlms resa, och deras tävlingar dom hadde, det var trevligt. (som alltid) Men nu är jag så jävla trött så jag ser typ suddigt, så jag ska gå upp och käka frulle. God morgon!

Fast.

Kom nyss hem, har varit hos Ylva. Gumman fyllde ju 17 år idag. (stor flicka) Haha.
När jag satt och käkade kom jag på, jag kanske måste köpa nått till henne? Då fick jag pengar av mamma så skjusade pappa mig in till stan och då köpte jag ett jätte gulligt kort till henne och en USB koppvärmare. Sen gick jag hem till Softie och tog en rök med henne och slog in min fina present (är mycket stolt) Det var en mycket bra present (dock 3 år försenad) haha.  Sen så spelade vi Guitar Hero i några timmar, man blir som fast. Kan inte sluta spela bara sådär, Haha. Men måste ha en orsak till att sluta, annars går det typ inte. Haha, i skolan så satt jag, Ida och Sophie och snackade om vad som händer till helgen. Så drog jag en bra kommentar: Då kom vi på att den ända utlösningen är att.... Hahaha, fan va vi skratta, själv så tycker jag att den är värd en guld stjärna! Haha..

Jag gör mycke "()" sånna för att Ylva tycker att de är så himmla roligt =) It´s for you!

På tal om

Finns absolut ingenting att se på tv, börjar bli ganska less på de. Men det var dock två bra program nyss, Hål i väggen och Stor i Japan. Men nu finns det inge bra att se. Funderar på att se på Dude, where is my car. Haha, rolig film.
Idag så har jag och Ylva tränat, härligt det var. Har köpt ett gym kort nu, så nu blir det att träna 3 ggr i veckan + några lång prommenader. Härligt som fan!
Imorgon ska jag till Ylva, hon fyller ju år. Grattis i förskott. Hihi, sen vet jag inte vad som händer, juste. Måste plugga, har prov i varm kök på tisdag, jobbigt de lät. Kanske börjar plugga lite redan nu (om jag ids) jobbigt med ännu en skol vecka till, längtar bara tills de blir lov. Men det är ju snart, och på tal om snart. BJÖRN GUSTAFSSON!!!!! men nu tänkte jag se på film, god natt!!!

Inte hänt ett smack

Sitter och ser på Vem kan slå Filip och Fredrik? Det var faktiskt ganska roligt att se, spännande också. Haha!
I helgen har det inte hänt ett smack (börjar bli jävligt less), i Fredags så såg jag på den nya Batman och den var inte ens bra. Lång tråkig som fan, men i vissa hörn var den bra. Men skulle aldrig idas se den igen.
I lördags så gick jag på stan en sväng, sen så har jag bara spelat och sett på film. Mot kvällen så gick jag till Linn och vi såg den nya Mumien, den var faktiskt bra. Måste se dom andra också nån dag.
Men idag så ska jag och Ylva fara och träna, sen så får jag skynda mig hem för jag ska se hål i väggen. Haha, det verkar vara så roligt och de får jag inte missa. Men men, nu ska jag fortsätta se på tv och kanske städa till lite i mitt rum? God dagens.

Pigg

Nu har jag min älskade sov morgon, det är så härligt. Men jag vaknade dock en halv timme före klockan ringde, men jag var pigg så de gör inte mig något. Men bara helt skönt att få sova ut, och sen i skolan har jag bara två lektioner. Sen så far jag med Ylva och tränar. Sen ska jag väl hem, Jack fyller 14 år. (FJORTIS) Haha, ja sen vet jag inte vad som händer, ska iaf vara med Linn.
Jag har inte orkat skriva i min blogg, jag har inte varit så på att göra de. Men nu skriver jag, men egentligen så är de inget värt ens (som vanligt) Men jag har iaf träningsvärk fortfranade när jag gör vissa rörelser. Haha, jag och Ylva var och tränade i onsdags. Men de går väl över idag när vi tränar hoppas jag, jobbigt annars om de bara blir värre. Haha, men nu ska jag äta mamma har gjort mig en god omelett till frukost/lunch. Så ha en bra dag!

Kopp kaffe

Kom hem för ett tag sen, och nu är jag svin trött och hungrig. Vill bara att mamma ska komma hem så hon kan göra mat åt mig. Senare ikväll ska jag gå till Ylva så vi kan se PB, spännande att se vad som händer.
Idag så hade jag sovmorgon till 11.40 så jag bjöd över Sophie på en kopp Kaffe innan vi skulle fara till skolan, så det var trevligt och sitta och snacka i kylan med en varm kopp kaffe och en go cigg. Sen sista lektionen hade jag och Ida varm kök så då fick vi as snygga kläder (eller så inte) typ en vit rock, vita träskor och vitt hårnät. Haha, vi kommer att vara så snygga med vår nya outfit, haha. Men idag så verkade de lite mer intressant faktiskt, lärarn var inte lika förbannad. Så jag tror att de faktiskt kommer att bli ganska kult, men vi fick dock en läxa. Men de får jag göra typ på måndag eller nått! För jag har Engelska glosor till på torsdag som jag måste plugga in ikväll och imorgon. Men nu ska jag se That '70s show, god dagens!

(Som vanligt)

Sitter och lyssnar på musik (som vanligt) och väntar på att Ylva ska ringa så vi ska gå runt sjön :) Härligt som fan, och snart blir det att börja träna. Skönt som fan att börja röra på sig, haha.
Igår när jag och Ylva skulle gå runt sjön så ringde vi Softie åså möttes vi vid Skogsvallen, så fick vi för oss att vi skulle springa runt  "planen" för att se hur långt vi orkade. Haha, men turen var väl den att vi orkade. Men det var iaf jävligt jobbigt med min kondis. Haha, men den ska bli bättre!
Idag på NK;n så berättade våran lärare om Cern projektet som dom ska ha i Tyskland. Att dom ska göra en ny Big bang för att se hur jorden kom till. Och det finns chans att det kommer ett svart hål och slukar hela jorden. Så jag är ganska rädd, men tror egentligen att de inte är nått att oroa sig för. Men men.
Nu ska jag gå runt sjön, god kväll!

Panic at the disco

Jag har absolut ingenting att göra, jag sitter och lyssnar på Panic at the disco och kollar mig runt lite på internet. Funderar på at beställa en Prison break bok, på engelska. (men för vilka pengar?) Men intressant faktiskt, det är ju så roligt att läsa. Och sen blir de ju en utmaning om den är på engelska också! Sen så kollar jag runt lite efter Afischer, men jag hittar ingen värd, men har ju som sagt inga pengar häller. Fan, men så är de när man är en fattig rökare.
Åh, jag har suttit och kollat om Panic at the disco ska komma till Sthlm. Men tror du att dom ska dit i år? Nae, självklart inte. Det hade varit så faktiskt att se dom, dom är så underbart bra. Jag kan inte bli less på deras låtar, kan lyssna på dom flera dagar i sträck... Helt underbart, men jag får väl hoppas på att dom kommer snart så man kan få se dom. Får hålla koll alltså.
Men ska ju se Björn Gustafsson (längtar som fan) det är ju fan inge länge kvar nu alltså. Mindre än en månad :O Det visste inte ens jag, haha. Fan va tiden går fort, jag och Mikaela bokade typ i Mars, April? Nu blev jag ju faktiskt gladare när jag ska få se Björn. Jag kommer typ börja gråta, måste hooka en bra kamera också :D Men nu tänkte jag gå ut och ta mig lite "frisk" luft, God dagens!

Bye bye

Är svin trött (som vanligt) och jag börjar bli jävligt less på att vara trött hela tiden. Jag är därimot också less på Lule som fan, vill bara flytta. Men måste vänta två år, de känns så jävla länge. Som evigheternas evighet, allt är så jävla tråkigt. Och jag fattar inte hur det kan ha blivit som det har blivit, men jag får väl hoppas för mitt eget bästa att tiden går fort. Då blire bye bye Lule, å gud vad jag längtar!
Igår så var jag med Softie typ till 8 nångång, vi käkade Sushi och sen for vi hem till henne och pratade i flera timmar. Men det var ju så trevligt, så de blev att vi var längre än planerat. Haha! Men sedan så for jag hem till Lisa så fick hon visa upp sina tävlings danser och hennes klänning som hon har fixat till och det var jätte fint. Sen så började vi spela Crash, i flera timmar. Sen kom jag hem vid 1,2? Och då såg jag och Jack på Blind dating, den är så rolig. Haha, sen så somnade jag. Och idag vet jag inte vad som händer, de snackas om en prommis?
Film och musik, finns de nå bättre? Nej, vi skulle inte tro de. Det är så underbart att slå på en bra film och sitta och garva eller se en skräckis och bli "rädd". Musiken, åh. Den är underbar, det är så jävla härligt och slå på bra låtar och höja ljudet och inte tänka på något.

Alla dagar är sig lika

Nu sitter jag här och lyssnar på musik, såg nyss på Final Dastination. Den var inte lika bra som 2;an och 3?4? vet ej vilken av dom jag har sett. Haha, jag är grymt trött. Vaknade typ kl 11 idag, och somnade vid 3?
Igår så var jag med Lisa och Ylva hela kvällen, vi gjorde typ ingenting. Gick förbi Jesper (min bror) och kollade på hans söta katter han har hemma. Sen så gick vi till Lisa och tog de lungt, drack Kaffe åså. Sen såg jag och Jack på Paparatzzi när jag kom hem. Men den sög dock, trodde den skulle vara as bra. Men självklart så var den inte de.
Ikväll vet jag inte vad som händer, typ se på film eller nått? Ta de lungt som alla andra dagar i veckan, alla dagar är sig lika.
Men nu ska jag ringa Softie för vi ska å käka Sushi på stan, så god dagens.

Fatta härligt!

Min ända riktiga sov morgon och jag vaknar otroligt tidigt :S Tänkte vakna halv 10, och sen snoza i typ en halvtimma så jag fick sova ut. Men nej nej inte de. Då vaknar jag kl 10 ist utav mig själv och kunde inte somna om, ledsen jag blev. Nu sitter jag iaf och lyssnar på musik, det bara dånar ute på gatan (som vanligt). Men jag älskar musik så mycket och jag tycker om att lyssna högt!
Idag så har jag ingen aning om vad som händer, jag sitter iaf och drömmer om att Panic at the disco ska komma till Globen så jag får fara dit och se dom + att shoppa i Sthlm. Fan, kan det inte bara hända, jag tänkte iaf snoka fram och se om dom ska något till Globen, isf bär de sig av Ida och Sophie? Eller vad säger ni? En weekend i Sthlm + Patd, fatta härligt!
Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra, min buss går 11.40 vid mig. Blir väl att lyssna på musik och snoka som vanligt. Haha, kanske städar till lite? Men nu ska jag lyssna musik och se om de finns nå värt att se på tv. (säkert inte) God morgon!

Gammla minnen <3

Haha, började läsa min "blogg" på lunarstorm. Var bara tvungen att kopiera hit dom, så jag kan ta bort dom därifrån sen. Haha, saknar den tiden alltså!

nog äre!
Lör 11 nov 2006 16:57 (Uppdaterad Lör 11 nov 2006 17:02)

ojoj, vilken dag igår asså. sophie min älskling fyllde ju år :) hoppas att du hade de kul gumman :) <3 hahaha, lova att använda presenten du fick av oss ;) ajja, men men. de var ändå ganska kult igår i början iaf men sen gick allting snett ;s fattar inte, ajjaa. jag har iaf asa ont i huvet nu :S de bara spränger, är as rök sugen å cola sugen. fast jag har drukitgt hur mtk cola som hellst ;s haha, fan va ont jag har i mitt knä :s hahaha, ont göre som in i helvete, har ett blåmärke där iaf ;P de kanske var du som drog en old style ;) hahhaha, de vare säkert. aajjaaaa, ikv blir å ta de lungt hahaha, orkar fan inte göra nånting specc ikv ;P ajja, men de allting löser sig på ett eller annat sätt! ;)

när du dricker tänker du bara på dig själv, de är bara du som existerar. du tänker inte förens du har gjort nånitng, fattar inte hur jag kan låta dig dricka. jag vet att de här inte kmr sluta så bra..... jag bryr mig bara om dig, men du förstår inte de,. jag fattar inte hur jag orkar. jag fattar värkligen inte! men vad gör man inte för sin bästa vän? jaa, man gör värkligen allt. men igår ;/ vet ej vad som hände allt gick snett, jag tände till på de som hände för jag vet hur de kmr att sluta. men orkar inte skriva nåmera! cyyyyaaa bitches ;)

i looooooooooooooove my chicks! <3



hahaha ;)
Ons 15 nov 2006 22:26 (Uppdaterad Ons 15 nov 2006 22:27)

hallådär, kom nyss hem ;p har varit hos carro å bastat å kult hade vi ;) vi satt å planera en massa :D ahhaha,vi ser ju om de kmr att hända ;) vojvoj, kult de var åre ;pp haha, dansen där är så jävla BÄÄÄÄÄST! kmr aldrig sluta garva åt de! ;) men men, imorron måste jag göra matte omprovet ;s haha, men vi fixar de amanda ;) hoohho, jag börjar ta skolan på allvar nu =) bra jag känner mig, har gjort två hemprov på två dagar :) nog för att de är skit lätt när man får ha boken å allt. hahaha, men jag måste brodera oxå :S så jag får vg i slöjd :) men de där löser sig. i helgen blire å ta de lungt. haha, eller vi ser ju =) joooo, jag måste hahahha, ajja, men nu orkar jag inte skriva nåmera. pusssssheeeeeeeey!

BOB SINCLAIR - ROCK THIS PARTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bääääst =)

i looooooooooooooooove my chicks <3
du kmr alltid vara min bästa vän vad som änn händer! -v-


:-* !!!!!
Lör 2 dec 2006 19:22

sliiiiiiiitex idag eller vaad? ;D haha, fan va jobbigt :P mår typ fortfarande illa! jaa, igår vart de lite kaooous, åå inte lite häller. jaja, sen när vi hade fixat de där så drog vi till stan å fick ännu mer damp. sen så for jag ylle å ellinor till tuna till mange åså var den en massa trevligt folk där =) å sen så kom lucia å liggy mina babes ;) jaooo, sen kom jenkiz å julia dit å sen kom sophie å carro osv. osv. fett najs =) men sen blev de inte så najs nåmer. HAHAHAH! dåligt jag mådde ;P jag ylle å lucia gick fan å sov på ballen :) chillt de var, HAHHAHA! ajja, men idag blire å ta de lungt. ska väl vara med ylle å ellinor! min morbor å min lillkusin är här idag :) sweeeeet, länge sen man träffa henne ;p jaooo, men sånnt är livet! nu chillar jag bara ska typ fara till ylle snart........ jabraheeeeeeeeeeeeeeeeeeey!

- I LOOOOOOOOOOVE MY CHIIIIIIIIIICKS (;



2007 :)
Mån 1 jan 2007 21:20 (Uppdaterad Tis 2 jan 2007 04:39)

ja, nu var de 2007, de ska bli de bästa året :) de måste de bli, haha. jaa igår så hade man ju fett kult :) först for jag å carro hem till henne å började dricka, sen kom ida :P så var hon oxå med oss, sen kom sofftie :P åså tog hon sig nån cider, aaoo ;) sen så kom sophie så fick hon säg öl å groggar ;D haha, åså fixade vi håret åså :) fett fint de blev, men iaf. då var vi hemma hos carro å chillade, sen när alla blev fulla så gittade vi in till stan ;P haha, jag å carro ramlade så jag skrapade upp mitt knä så mina ny jeans gick sönder ;( åså var vi där tidigare än planerat. haha, då tog vi bussen till tuna :) åså gick till mange åså var de en massa roligt folk där ;P sen så tog vi bussen in till stan, åså vare ett jävla liv på bussen. skämde inte ut mig lite hlr. hahahha, men de skiter jag i :) hade iaf kult, jaa sen så var vi inne istan åså kollade vi på raketerna å träffade en massa roligt folk :) sen blev klockan mkt. då vare bara att gitta hem, jaap. då fick man skjus hem åre, sen så somnade jag kanske vid 4 ;P å så vaknade jag vid 2 kanske, hahah! aa :P sen så var jag med ida å sophie :) jaapp, sen for ida hem åså for vi in till stan å köpte cirre :) å nu är vi här å sophie blir sms bombad! hahaha, :P jaa, hon ska sova här åde :) vi ska väll kolla på film snart å chilla, men vi slynas å horas! jaaapusssheeey!

halllaaa, nu är jag med sophie ;D vi ska typ vaka, å snart börjar disney channel då blire å nöta :D sen duscha å sen typ ut å göra nånting :D hahahha, vi ska typ dra ut asa tidigt, men nu ska jag inte skriva nåmer för sophie säger att ingen kmr att läsa de då ;P ja bra heeeeeeeeeyy! ;)

- jag älskar mina vänner mest av allt! <3 ;)
sööötis! =)



trevligt! :)
Sön 7 jan 2007 21:41

haalllaaa, kult lov åde :) fan va kul jag hade på brass, ojoj! de måste vi göra om bryyydar ;) HAHAHAHAHH, fyyfan va kult vi hade hos "simon" vojvoj, har inte haft så kult på typ länge! men men, igår gjorde jag inte mkt. träffade matte på en rök åså gick vi till ylle åså var hon med ida ;D å sen så kom bia å ellinor åså kom sophie å liggy åså var vi där å chillade, kollade på film åsånnt :) sen så for jag å matte å träffade klara, åså kom ylle åså for vi till matte å chillade å kollade på film åsånnt! sen träffade vi helle på en rök :) sen så gick jag å ylle hem till henne. åså kollade jag på tv åsånnt medans hon snarkade ;) HHAHAHA! söt gumman min, jaaa. idag så kom jag hem kanske vid 5 åså städade jag å duschade ;D sen kom sophie å ida :) åså for sophie till carro åså for jag å ida till amanda ;P å nu sitter jag här. å funderar på om jag värkligen ids gå till skolan imorron! jag tror fan inte de ;D jag tror jag skiter i de å sover ist. HAHHAAH! låter som en jävlart bra ide asså ;P men men, nu orkar jag inte skriva nåmera! jaaaabraheeey...

jag älskar mina vänner mest, ni vet vilka ni är <3
.... so sweet so beautiful! (:



välkommen....
Tis 16 jan 2007 18:41

....till Luleå!

sveriges mest äckligaste håla. här tänker alla på sig själva och är snåla. här sitter alkisarna överallt och samlar burkar, och här är det fan ingen brist på turkar. om du vill komma härifrån fläckfri så måste du vara smart. så fort du öppnar munnen sprids ett rykte med vindens fart. här är det lätt att vara slampa, det räcker med att vara tjej.
du behöver bara titta på en kille och säga 'hej'.



true.... där satt den ;) haha, idag har man inte gjort nå, bara sovit åde. orkade inte gå till skolan. i helgen hände de inte så mkt. på fredagen så for vi till tuna en sväng :) sen till stan, sen hertsön å där blev de ett jävla liv :D hahaha, kult ändå när man tänker efter. å sen for vi till bv en sväng ;D å var med nåra åså. å på lördagen var jag med sofftie åså sov jag där åde ;D åså hade vi trevligt, chillade mest åde! sen så på söndagen så solade/bastade jag å ylle :) de var fett najs. de måste vi göra om, för jag ska bli brun som satan ;) hahah, jag ylle å sophie igår, kult de var! kmr ni ihåg våran hemlis? haha, 15/01-08 måste de vara gjort ;) hahahah, roligt man kan ha åde. ojoj, de där fixar vi bryyyydar! men nu finns de inte så mkt mer att skriva. jaaaabraheeey! =)

ylle, du är mitt allt! och ni andra, ni vet vilka ni är :) jag älskar er oxå! <3
.... du är typ sööt! (;


Hahaha, va roligt de var att läsa. Skrattar som fan, hoppas ni (mina vänner) också tycker att de var roligt, och väcka lite gammla minnen :) För själv så tycker jag att det var underbart roligt att få sig ett gott skratt :)

Spännande

Idag hade jag bara två lektioner, Engelska A och Näthandel B. Nog för att Engelskan var frivlligt så var de ganska så värt att gå dit så man slapp göra de hemma. Men vi har glosor till torsdag, så de blir nog att plugga in dom. Det är den ända läxan vi har fått hitills. Fan va skönt!
När jag kom hem efter skolan käkade jag och såg Torsk på Tallin, haha. Fan va dålig film, amatörfilm. Men såna tycker jag är roliga, haha + att Robert Gustafsson var med. Då blev allt mycke roligare, haha. Men sen så skulle jag bara vila i typ 30 min sen fara till Lisa. Jo, tjena! Jag somnade ju såklart och vaknade kl 3, först då gick jag hem till henne. Skulle egentligen farit dit vid 1. Haha, men jag är fan fortfranade trött. Men som tur är så börjar jag 12.10 imorgon, så då gör de ingenting om jag somnar lite senare ikväll, så har jag ju då bara 2 lektioner igen. Härligt!
Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem så jag får mig lite mat i magen, sen ska jag cykla till Ylva så ska vi se på Prison break, yes! Spännande det kommer att vara, så får man ju se en snygging också. Underbart, men nu ska jag glo på tv. God dagens!

Sov koma

Är svin trött, ska snart sova. Ida och Sophie for nyss hem, Ida har färgat min utväxt (det var på tiden) och sen såg vi två filmer. White chicks och Epic Movie, sen så kom Sophie då såg vi på Humor från tv4 haha. Så det blev mycket film tittande idag alltså. Så gjorde Sophie den dära franska (som hon kallar de, det står för fransk manikyr) haha.
Imorgon har jag en slö dag, två lektioner sen slutar jag. Och på Fredag har jag också bara två lektioner, härligt som fan! Men nu är de helt seriöst i skolan alltså, gäller att få bättre betyg i år. Det är iaf de jag strävar efter, men de ska nog gå att fixa. Men vi har fått nya lärare och nya kurser, vissa verkar intressanta men andra inte. Jag hamnar i sov koma varje gång jag har lektion. Jag fattar inte, när jag är utanför lektionen är jag pigg, men så fort ja sätter mig i ett klass rum och läraren börjar prata håller jag på att somna. Måste sluta med de, haha.
Jag känner mig sjuk, de har jag gjort i flera dagar. Men de verkar aldrig vilja bryta ut helt, jag går och väntar på att de ska göra de, men de verkar inte vilja.
I tisdags så hade jag Varm kök, funderar på att byta kurs. Helt sura och arga lärare alltså, inte så kult när dom är förbannade. Men jag ser ju hur jag gör, jag måste isf gå till skolsyster och ta nå tester typ om jag ska gå kvar. Det känns inte så värt, men jag lär ju märka hur jag gör. Om jag ska byta, så har jag ingen aning om till vad?
Imorgon ska jag till Ylva och se PB, det har kommit två nya avsnitt på sesong 4. Happy som fan, har väntat på att de ska komma hur länge som hällst. Änligen säger jag bara, men nu ska jag lägga mig i sängen och se på tv. Är svin trött, så god natt!
RSS 2.0