Idol


Jenkiz och Danny

Jag och Danny

Danny

Robin sjunger

Alice

Kevin

Robin, Alice och Kevin

Igen

Igen

Sen dog min digitalkamera :( Jag blev ganska så ledsen om man säger så, haha.

Sjuk :(

Idag så blev det Shopping för hela slanten, haha. Missade dock när Danny sjöng, men jag bryr mig inte. Tycker ändå inte om honom. Men man fick iallafall autograf och nå bilder,  men det var dock bara små kidz så det var väl okej. Sen gick man runt på stan och tog sig lite mat. Sen var det bara att se på Idolerna, helt underbart. Fick se snygg Robin och kramades och tog autografer där med. Kan inte fatta att jag har träffat dom, men det blir att lägga upp bilder imorgon. Orkar faktiskt inte idag, jag är sjuk :( När jag kom hem kännde jag att jag hade fett ont i ryggen och ont i hela kroppen med världens huvudvärk. Somnade snabbt så kom Ida hit och vi såg på Björn Gustafsson (för mig var det typ fjärdegången) haha. Men jag tog mig en Ipren och nu har det gått över, trög jag är. Jag hade ju faktiskt kunna göra det tidigare. Men ibland är jag faktiskt inte så smart, det kan man faktiskt inte tro. Haha, men nu är jag på g igen för Nyår när jag känner mig frisk. Hoppas bara att jag känner mig bättre när jag vaknar imorgon!

Det känns helt jobbigt att vara sjuk, jag som inte har varit sjuk nångot det här året. Men det är ju så jävla typsikt å bli det så här strax innan nyår och på lovet. Sa till Mamma att jag höll på dö för att jag hade så ont, då sa hon att det är en förkylning som lägger sig på rygg och mage så har man ont i huvudet också. Just det jag har, jag blir så less. Och när jag väl blir sjuk, då blir jag verkligen sjuk. Jag blir seriöst liggandes i en veckan och det är inte kult i mitt varma rum ska jag bara tala om för er. Men jag får väl knarka piller och hoppas på det bästa, för jag SKA festa på nyår. Thats it!

Min humor rakt av, haha!

Shoppade

Kom nyss hem och jag är äckligt mätt. Min morbror och hans fru bjöd oss på Mamma Mia, gott det var. Då blev det att käka kyckling med currysås, det var inte illa. Haha, det är lite annat om man gemför med julmaten om man säger så haha.
Igår var det att shoppa på stan, köpte en stickad kofta, jeans, underkläder, hårspray, lös ögonfrasar, en tröja och en väska. Så nu har man lite nytt, har inte så mycke pengar kvar men. Får ju ändå studiebidraget snart så, det gör inget. Vi träffade Carro och Alle sen, så for vi till Denise olycksplats och tände varsitt ljus. Det är så hemskt, jag har fortfranade inte fattat att hon inte finns här bland oss nå mer. Att man aldrig mer kommer att träffa henne, eller att börja umgås med henne igen. Det känns inge vidare, men jag kan inte sluta tänka på det. Fast jag försöker men de går inte. Men jag hoppas hon har det bra vart hon än är.
Sen så gick vi hem till Ylva och käka och sen blev det hem till mig och se på Körslaget och sen slog på vi Harry Potter, haha. Vi måste ju hinna se alla innan den sista kommer på bip, för då blir det att se den.
Ikväll har jag ingen aning om vad som händer och sker, men det lär jag ju märka sen.


Farfar, Farbror och Farmor på julafton.

Mamma på julafton

Malin på julafton

Jag och Lisa :)

Vila i frid Densie!

Ylva på olyckplatsen

Minnesstund

Julafton var helt okej, god mat och mycke fina presenter. Det jag fick då var en digitalkamera, pengar, locktång, pussel (elvis), Björn Gustafssons filmen, smink, parfym, kläder, haha. Jag kommer inte ihåg nåmer, men det var säkert nå mer. Men det har varit en bra jul och jag kan inte fatta att det redan är över. Nästa stopp är Nyår!
Imorgon blir det att gå på stan och shoppa. Det ska bli nice, sen ska man nog gå förbi tågräsen och tända ljus för Denise.

Idag så for jag, Malin, Ylva och Alex på Denise minnesstund. Det var helt hemskt, jag är fortfranade i chock och kan inte fatta att det är sant. Det känns helt overkligt, inte för att vi har umgåts nå på senaste men det tar ju ändå. Vi har ju faktiskt varit kompisar en gång i tiden. Men det var kult att det kom så mycket folk, det visar ju bara hur bra människa hon var och hur många vänner hon hade som bryr sig. Jag kännde att jag verkligen ville fara dit, ville säga hejdå!
Men det som har hänt nu med Denise ger mig en tankse ställare, vem som hällst kan ju dö. När som hällst och det gör mig rädd, förlora vänskapen och aldrig kunna bli vänner igen. Ha mer minnen tillsammans eller att aldrig hinna säga att man älskar någon och är tacksam för det man fick ha tillsammans. Det skrämmig mig, jag vet inte när jag kommer att fatta att det som har hänt är sant.

God jul!

Nu är det då julafton, jag måste bädda sängen och sen ska jag fixa mig sen kommer då släkten hit. Sen får man ju då inte glömma Kalle Anka och den goda maten.
Fick iallafall sova ut, somnade vid 8 och vaknade typ 11 idag. Så nu har jag ont i huvudet, haha. Men det går säkert över snart. Jag vill bara öppna mina julklappar och se vad jag får i julklapp! Men nu ska jag fixa mig så jag slipper stessa, GOD JUL!

Fick reda på att Denise hade dött igår, det känns hemskt fast vi inte har umgåtts på länge. Men vi var ju kompisar förut, jag har kännt henne sen jag var liten. Jag kan inte ens fatta att det är sant, men vila i frid Denise!

Vill sova

Kom hem för en stund sen, var tvungen att käka lite vart så hungrig. Sist jag åt var kl 22 typ, nu tänkte jag slå på bra och hög musik! Känns som att jag håller på att somna här och nu på stolen, det hade seriöst varit skönt. Sen så är jag inte världens smartaste just nu, inte bra reaktionsförmåga om man säger så. Haha, jag får inte somna förens kl 10 typ, men jag ser ju hur det går med det. Får dra ut på städningen i flera timmar.

Dagens göra:
- Städa
- Dammsuga
- Dammtorka
- Duscha
- Träffa Ylva
- SOVA!!!


Vår fina julgran som vi dekorerade igår (söndags)


Morris är söt och julfin!


Mayo också :)

Förvirrad

Är hos Softie, vi är fortfarande vakna och ska snart se på tv. Blir att vaka så man vänder tillbaka på dygnet igen innan Julafton. Jag som inte ens har bestämt vad jag ska ha på mig, men det klurar jag nog ut imorgon.
Igår så var vi vakna till kl 9 och sen gick vi och la oss och vaknade igen kl 17.30. Opps, inget bra. Så nu ska vi vara vakna, sen när jag kommer hem så blir det att städa. Jobbigt så där när man har vakat, men har inget val. Haha, jag kommer ju vara död imorgon (idag) så jag kommer inte orka vara vaken länge. Sen så har vi har varit och solat idag också, skönt. Sen for vi på Kvantum och köpte godis, gott var de då!
Men nu så har jag har tappat tidsomfattningen, jag vet inte vilken dag det är eller om det är morgon eller kväll.

Över trött

Roligt man kan ha när man är över trött, haha!

Fjärde advent

Jag är trött och slö idag känner jag. Jag och mamma såg nyss Barnhemmet, den var typ inte ens bra. Eller jo, den var värd att se (en gång) men den var inte läskig som jag trode att den skulle vara. Den var typ lång tråkig, jag rekomenderar den inte. Men det funkade iaf.
Idag vet jag inte vad jag ska göra mamma ville att jag skulle städa idag men det orkar inte jag. Jag är inte på städ humör heller, så jag får göra det imorgon eller nått! Idag skulle Ida komma hit en sväng, trevligt vi har inte träffas sen i torsdags. Det är ett litet tag sen nu faktiskt, så det ska bli trevligt att få surra med henne.
Men nu ska mamma hämta granen så då blir det att pynta den, kult! Så då får man lite julstäming här hemma, den är ju ett + i kanten.

Julafton om 3 dagar, så kommer lillkusin också :)

Jag har panik

Nu har jag sett Prison Break, det blev inge Harry Potter för min del. Haha.
Men fan va spännande det är, jag har panik nu. Jag kan inte se nästa avsnitt förens på tisdag när dom har visat det i USA. Jag vet inte vad jag ska ta mig till, jag hoppas bara att allt kommer att lösa sig. Men det är jag nästan säker på, men ändå. Haha, det är nästan så att jag vill slita av mig håret och skrika så högt så hela Lule skulle göra mig skrika. Men det kommer inte att hända.
Ska snart gå ut med hundarna och vara med Lisa, det blir trevligt så här på kvällskvisten!

Prison Break

Kom nyss hem, har varit på Storheden med Ylva och David. Haha, dom shoppade på. Själv så har man bara köpt julklappar till Ylva, ingen annan. Men det var nog lika, har inga pengar, haha.
Igår solade jag och Ylva efter träningen, sen kom mamma och hämtade mig så for vi på Frasses och käka flotti mat. Fan va gott det var! Sen så åkte vi till Storheden och kollade på julklappar osv. Sen kom Ylva hit och vi kollade på Prison Break med min syster.
Nu ska jag kolla mer Prison Break, vi hann bara se till avsnitt 10 igår. Har 5 kvar att se, men de hinner jag se idag. Tänkte därimot också se på Harry Potter som går på tv, men då får jag ta en paus från PB.

Hej Jullov!

Jag är så trött just nu, men jag ska snart fara och träna så det var lika att kliva upp när man ändå vaknade av sig själv.
Va härligt med jullov, jag ska sova ut varje dag. Eller nästan, det här året vill jag gärna se ljuset nån gång. Men jag lär ju märka hur de går, haha.
Men ikväll blir det Prison Break med Ylva, man ska se ungefär 10 avsnitt haha. Så det blir att se hela kvällen/natten.
Men nu ska jag käka frulle, ha en bra dag :)

Sista lektionen imorgon!!

Det blev att hänga med Softie, vi fikade och bara snacka skit. Men det var trevligt som vanligt, men dock så blåser det ute och är glas halt. Det är en livsfarlig kobernation, det är stor risk för halkning om man säger så. Haha
Snart ska jag lägga mig i sängen och se på Scrubs som börjar 23.15, sen sova för att man ska upp och börjar kvart över åtta. Jobbigt, för att jag har haft sovmorgon hela veckan.
Ida tänkte iallafall komma förbi efter att hon hade varit hos tandläkaren och jag på skolan. Vi tänkte se på Den gröna milen så där på morgon kvisten. Haha, men det blir trevligt. Bara vi inte somna båda två, men jag älskar den filmen.
God natt alla glada! :)

Slå en pling

Käka nyss och gud vad jag är trött, som vanligt. Men det bästa är att jag inte har nå mer att göra i skolan nu, eller jo. 6 glosor till imorgon, ganska så ovärt och fara till skolan för att skriva 6 glosor och sen fara hem. Men ska lämna in alla mina inlämingsuppgifter och sen ska jag söka upp min NK lärare. Så det är väl lika ändå, sen börjar mitt jullov! Fan va härligt.
Ikväll så ska jag vara med Softie, tror jag. Hon har inte hört av sig nå idag, men jag lär ju märka. Får nog slå en pling så jag får reda på det.
Fan va jag grät igår när jag såg Titanic, helt otroligt. Det var som att nån hade dött på riktigt, det var helt sjukt. Haha, grät i minst en timme och sen grät jag typ 15 min efter att filmen hade slutat. Haha, jag har nog aldrig gråtit så mycket i mitt liv.

Titanic

Kom nyss hem från skolan, tog dock sovmorgon imorse. Orkade inte gå på NK;n så det var skönt å få sova ut lite. Men då fick man reda på att man har sovmorgon imorgon också till 12.05. Om man hade klarat provet, men jag fick en shock, fick VG! Jag som inte ens trodde att jag hade klarat provet. Men det var bra iallafall!
Fan va det blåser ute, såna här dagar önskar jag att jag inte hade så jävla långt hår. För det far seriöst överallt och det är irriternade, haha. Så där ett tag hade jag plander på att klippa av allt. Men det skulle jag faktiskt aldrig våga.
Ska göra det sista pluggandet idag, Bokrecention och den sista uppgiften i NK som jag ska googla om, haha. Men sen efter det så kommer jag att vara bänkad framför tv kl 21.00 och se på Titanic, underbar film! Jag älskar den, så jag ska ladda upp med papper så jag kan torka mina tårar. Haha, jag kommer lipa som vanligt. Men det är skönt och filmen är så otroligt bra, en av dom bästa filmer som skapats.

Plugga

Skolan var tråkigt och onödig. Det är ju faktiskt inte ovanligt att det är så! Och det som händer idag är att plugga, fan va tråkigt! Men jag har ju inte så mycket till val om man säger så, tänkte försöka hinna att göra klart allt. Förutom NK;n för det får min lärare hjälpa mig med om ingen här hemma kan så klart.
Jag måste egetligen fara och täna, men jag känner att pluggandet går före idag. För jag har inte tid imorgon, och allt ska vara inne på torsdag.
Men nu måste jag sätta igång med skiten så det blir av nångång, god dag! :)

Kings of Leon - Sex On Fire


Lyssna på den här underbara låten!

Tredje advent

Jag är trött, har legat hemma hela dagen. Sett på The Hills och massa andra skit program, snart ska jag vara med Lisa och vi ska peppa varandra till att plugga, annars kommer jag aldrig göra klart det. Det är hur mycket som hällst, men jag har bara mig själv att skylla. Men jag har dock några uppgifter som är halv klara som jag kan göra klart idag iallafall.
Igår var jag hos Softie och såg på Saw 5, den var ganska bra. Men man var tvungen att tänka mycket för att fatta. Men den var lika äcklig som alla andra filmerna. Sen såg vi på Get Smart, haha. Den är så otroligt rolig, men jag hann inte se klart för då kom mamma och pappa och hämtade mig. Sen när jag kom hem så såg jag och Jack på Monsters Inc, haha. Länge sen man såg den, så det blev mycket film igår helt enkelt!

Nu är det inte länge kvar till julafton.

Boring!

Softie ringde nyss och väckte mig, hon sa att det inte blir nå stuga. Jag som såg fram emot att fara dit och köra skoter. Men det gick tydligen inte att köra dit för att det hade snöat så mycket igår.
Men då får man väl ligga hemma som vanligt.

Grattis till Kevin!

Ikväll har jag då sett på Idol med Ida, det var spännande fast jag redan visste vem som skulle vinna. Haha, men det var trevligt sådär med lite karra.
Sen kom Softie hit och vi for till Kalle och var med Frank, lyssnade på musik och tog de lugnt. Nu sitter jag här och är svin trött men ville bara skriva grattis till Kevin!
Helt underbart, han är en värdig vinnare alltså. Helt underbar röst, grattis, grattis, grattis!
Kevin kommer ju att komma till Sopping + två andra från Idol den 29 December, då kommer jag stå där längst fram (för hoppningsvis) så jag hoppas att han tar med sig några bra, vill hällst att han ska ta med sig Lars, Robin B eller Johan. Det hade var helt underbart!
Men nu ska jag slå på en film och somna, god natt!




Tycke ni att det var rätt som vann?

Idol

Nu har jag fredags städat, haha. Gör alltid det på fredag för då kommer folket hit och ser på Idol. Men ikväll blir det bara jag och Ida. Amanda och Ylva ska vara barnvakt (lycka till!) Men det blir bra ändå, för nu är det spännande eller nja. Men det ska ändå bli kult att se ikväll för att det är final. Jag är nästan säker på att Kevin kommer att vinna, men jag lär ju märka senare ikväll!
Men nu sitter jag är hungrig som fan, har inte ätit någonting idag. Eller jo, typ en mandarin, dom andra var äckliga. Haha!
Men nu tänkte jag glo tv sen blir det att fixa sig! Ha en bra kväll =)

Lycklig

Kom en för en stund sen, har varit och tränat med Softie sen gick vi och solade. Fan va härligt det var, det är alltid så skönt att sola när det är så kallt ute. Men sen är det dock en pina att komma ut till kylan igen.
Jag är helt lycklig över min sovmorgon imorgon, jag har längtat hela veckan. Slippa höra min dåliga alarm signal kl 7 på morgonen.
Haha, jag har inte ens nå vettit att skriva. Eller jo, att Scrubs börjar kl 23.35 :D



Skooter

Fan va gott det var med mat alltså. Jag gick till 5 idag, jobbigt med en massa hål. Men man är ju ledig på torsdag och hoppas att vi är ledig på fredagen också (nästa vecka). Isåfall jävligt chillt, eller måste till skolan på torsdag på Engelskan ska göra nå skit och då samtidigt kan jag lämna in alla uppgiter som ska vara inne. Det blir ju perfekt! Så nu är de helt lungt.
På nå tag ska jag fara och träna med Softie, sen får jag se om jag kommer idas ta tag i pluggandet. Men det tvivlar jag starkt på. Men bara det är klart till på torsdag så är det bra!
Har bara två lektioner imorgon och min underbara sovmorgon, sen är det helg igen. Helt underbart! Imorgon blir det då Idol och sen på lördagen bär det av till Softie stuga och köra skoter. Kuuuuult!!! Längtar, det var ju som ett tag sen nu.
Men nu ska jag ligga och slöa framför tvn till Softie ringer, tjarå!

Julgran



Vår fina "julgran" som vi har i vårt kök. Haha, vi får varsin "julklapp" var tredje dag. Så det var min dag idag, skulle kolla vad jag fick och där i låg det en.... en krona. Haha, fan va jag skratta. Mamma skyllde bara på att hon har haft mycke på jobbet. Men hon har ingen fantasi över huvudtaget, gångerna innan så har jag fått femmor eller tior. Haha, rolig hon är!
Nu sitter jag här och väntar på att Scrubs ska börja, men det är dock inte förens drygt en timme typ. Så jag får glo tv och snoka runt på data.

Inte min dag idag

Jag är så less på skolan, jag är så less på alla läxor. Jag är liksom less på allt, jag orkar inte med det här. Jag vill bara kunna ta de lugnt varje dag, eller iallafall bara ett tag. Men det kommer ju ett lov och det är mindre än två veckor dit, men ändå. För mig känns det som att det är en evighet dit + att jag har så mycket att göra i skolan och jag kommer aldrig bli klar med det.
Åååhh.. Och imorgon så går man till kl 5. Jag känner att det här är inte min dag idag, kom till skolan kl 10. Men då hade man inte ens första lektionen utan då hade man hål till 12.05, sen fick man fet dissen av läraren till Nyheterna. Så då blev inte de av heller, sen så hade man jävulslektionen.
Jag går nog och lägger mig.....

God natt!

Nu har jag hittat nyheter och skrivit upp dom, skönt. Sen så har jag gjort hälften av alla uppgifter i PM, sen fattar jag ingenting av dom uppgifterna som jag har kvar att göra i NK. Men min syster är ju allmänbildad så jag ska få hjälp av henne när hon kommer hem. Eller så skiter jag i det och gör klart det imorgon, för nu blev jag jävligt trött. Man har ju lite sovmorgon imorgon, fan va härligt!
Nu är jag så äcklig less på skola, jag vill bara göra klart alla uppgifter och sedan bara få ledig från skolan så jag kan få ta de lungt och andas och tänka på nå annat än skolan för engångskull. Det låter helt underbart för mig del, men nu ser jag typ dubbelt. God natt!

Mätt och trött

Är äckligt mätt, mår illa. Så är det äckligt varmt i mitt rum och jag är trött. Men måste plugga och det känns jobbigt som fan! Har nyhetsuppläsning imorgon, jag har ingen aning om vad jag ska ta för "nyheter" men det får jag väl hooka hela kvällen. Sen hade jag planer på att göra klart NK-uppgiften.
Idag så hade man bara två lektioner, fan va skönt. Så man slutade typ kl 1!
Nu tänkte jag lyssna på musik och kolla om jag hittar några böcker som jag vill ha, isåfall blir det att beställa. Men det går nog inge bra utan pengar, haha. Men då ropar man väl bara på mamma.

Degat

Sitter och ser på tv, men är dock inte sov trött. Känns som att jag inte kommer att somna i god tid ikväll, och självklart så börjar man kvar över 8 bara för att det är första skoldagen den här veckan.
Var på stan idag med Ylva sen fick vi för oss att fara till Storheden, där köpte vi julklappar och kollade runt. Vi var där i flera timmar typ, haha. Men det var trevligt!
Sen när jag kom hem slog jag in julklapparna sen har jag bara legat och degat framför tvn. Men det finns dock inge värt att se som vanligt, men 23.05 börjar ju Scrubs så de blir att glo på det.

Nu väntar jag bara på att julstämningen ska komma, tiden går bara så fort så jag fattar ingenting. Jag hänger inte med för 5 öre, nu är de alltså 26 dagar kvar till julafton, sen så är det bara 10 dagar till jullovet.

Vinterkylan

Vakna nyss, är svin trött. Fattar inte varför har typ sovit i 12 timmar, men jag ska gå på stan med Ylva å sen ska vi träna så då kommer jag bli pigg.
Är ledig i dag och det är jävligt skönt, så man har en lugn vecka framför sig. Men har dock mycke att göra hemma, men det fixar jag.
Jag blev sugen på att sola och bli lite brun så här i vinterkylan.  Det är så härligt att ligga och sola, man håller typ alltid på att somna. Haha.
Men jag hade egentligen ingenting att skriva om, förutom att jag vill se Twilight. Ni borde värkligen se den!!

Bio

Kom nyss hem, är frusen som fan. Har gått från stan men det var de värt, haha. Tur att man är ledig imorgon iallafall annars hade jag typ aldrig orkat upp.
Jag och Ylva gick till hennes morfar på bergviken och hämtade bio biljetter och sen gick in till stan och såg på Twilight. Det måste vara den bästa filmen jag har sett på länge, jag rekomenderar den helt klart. Alla borde se den, själv så tycker jag inte om vampyr filmer, men den var helt underbart bra. Ska nog tanka den så jag kan se den nån annan dag, haha. Sen var huvudpersonen helt söt, så de gjorde allting bara bättre.

Haha, det här måste ha tagit mig en evighet att skriva, är så frusen så att det gör ont. Och det är otroligt svårt att skriva.

Andra advent

Mätt som fan, mamma gjorde en god omelett åt mig nyss. Gott det var, igår stoppade pappa upp mina lampor under hyllan (grattis) han skulle ha gjort det i sommras, det går sakta men säkert. Haha, men nu är det gjort iallafall.
Igår var jag med Softie och sen var vi med Frank å dom och drack lite vin. Men det var trevligt!
Ikväll så ska jag och Ylva gå på bio och se Twilight, mysigt det var ju som ett tag sen nu man var på bio. Och jag har hört att den ska vara bra också. Så det blir perfekt, så nu ska jag glo tv ett tag. God dagens!

Andra advent idag, helt sjukt. Tiden bara rinner iväg, hänger knappt med. I veckan blir det iallafall att plugga så man får det bort gjort och sedan kan chilla fram till jul. Det lät helt underbart!

Robin B

Kom nyss hem från Öppethus på skolan. Det var typ roligt vi fick välkomna alla och ge dom papper om Handelsprogramet och bjuda på fika. Var ju bara där en och en halv timme, så det var värt. Då är man ledig på måndag, lite extra helg.
Igår var de då Idol och Robin åkte ut, jag förstod nästan det. Så nu är det Alice och Kevin som står i finalen, men det förstod jag redan från början att dom skulle göra. Så nu kommer Kevin att vinna Idol 2008 måste redan skriva Grattis!
Men ikväll vet jag inte vad som händer och verkligen inte idag, blev typ sugen på att göra nånting annat än att vara hemma och glo på film. Men jag lär ju märka vad som händer och sker.

Äntligen Idol

Kom hem för en stund sen, har nyss städat. Ska bara slänga alla kläder i tvätten så jag har nå rena kläder. Så nu är det fredags mys i mitt rum, haha.
Det vart ett hårt träningspass efter skolan, så nu väntar jag bara på att duschen ska bli ledig. Sen blir det väl att vänta in tjejerna så blir det Idol. Nu blir det spännande, vi kommer iallafall sitta och rösta på Robin B hela kvällen. Vem kommer du att rösta på? Nu är de ju juryn som har bestämt låt så det blir spännande att se hur dom klarar det. Håller tummarna för Robin (Y)
Men nu blev duschen ledig så då ska jag slå på min skiva som jag fick av Malin (Fall out boy) så jag har lite musik att lyssna på när jag duschar, blir nog att sjunga också. Haha, min syster kallar mig Emo nu för tiden. Kanske är det innerst inne? haha

Robert Gustafsson

Jag är trött och det finns ingen god mat hemma, så jag får mig ingen lunch idag. Jag kommer bli svin hungrig, ska ju å träna efter skola åallt. Jobbigt det där lät, haha.
Igår gjorde ingenting av det jag skrev igår; att jag skulle göra NK-uppgiften och PM. Hahaha, jag slog på ny blandad grogg med Robert gustafsson och la mig i soffan och skratta. Hahah, hann dock inte se klart den, men det får jag roa mig med typ imogon för idag hinner jag inte. Jag måste stressa som vanligt, ska ju då träna efter skolan sen när jag kommer hem måste jag städa och sen duscha och fixa mig. Men nu ska vi iallafall inte ha någon middag så då har jag ju på mig till kl 8. Då är de ju lungt, men nu tänkte jag gå och kika en sista gång i köket. Ha en bra dag i skolan! :)

P!atd

Panic! at the disco- There's a Good Reason These Tables Are Numbered Honey, You Just Haven't Thought Of It Yet
Haha, det där måste nog vara den längsta låt namn jag har sett ever. Men låten är otroligt bra, och jag är på bra humör konstigt nog. Ska snart göra klar min NK-uppgift, pappa hjälpte mig typ med hela. Haha, men nu är det bara kvar saker att skriva som står i boken så det är ok. Sen blir det att göra PM uppgifter, jobbigt! Men sånt är väl livet? Jobbigt helt enkelt.

Talk to the mirror, oh, choke back tears.
And keep telling yourself that "I'm a diva!"
Oh and the smokes in that cigarette box on the table,
they just so happen to be laced with nitroglycerin.

I'm the new cancer, never looked better, you can't stand it.
Because you say so under your breath.
You're reading lips "When did he get all confident?"

Haven't you heard that I'm the new cancer?
Never looked better, and you can't stand it

Plugga

Är jag är svin trött, jag råkade somna på soffan från typ 4-6. Nu är jag svin trött och måste plugga, Ida ska nog komma hit på nå tag så vi kan göra det. Funderar på att gå och göra NK-uppgiften så jag har de gjort iallafall.
Redan fredag imorgon, fan va härligt. Då blir det Idol hemma hos mig, men kan dock inte vara vaken allt för länge för jag ska vara i skolan på öppethus kl 10.30 typ. Men då är man dock ledig på måndag, det uppskattas.
Bara två veckor kvar i skolan, sen jullov. Jag längtar otorligt mycket, men nu ska jag käka middag. God dagens!

Tidsfördriv

Kom nyss hem, satan att de ska börja regna. Det är då typsikt, då kommer snön att försvinna och de kommer bli blött och jävligt. Inte nog med det så kommer det att frysa sen så att det är glas halt och jag kommer halka för första gången den här "vintern" haha, jag känner det på mig.
Ska snart se på Scrubs, och lägga mig i sängen. Härligt det lät, jag blev svin trött när jag satte mig här. Har egentligen ingenting att skriva, men det är ju trots allt ett tidsfördriv det här med blogg.


Hittade mig en billig kamera som jag vill ha i julklapp,
måste bara informera mamma om det så hon kan köpa den.

Haha, så roligt!

Musik

Kom nyss hem, nu sitter jag och lyssnar på min underbara musik. Ylva tjatade nyss om att jag skulle se Prison break, jag har faktiskt ingen aning om varför jag inte ser på det. För jag tycker att det är så bra, men ändå så sätter jag inte på det utan sitter och gör ingenting på datorn.
Idag så var det lugnt på skolan (som vanligt) först ett prov som jag inte kunde ett skit på, sen samhälls. Så då slutade man strax efter 1, så man har bara tagit de lugnt sen man kom hem inpricip.
Men sen blir det att fara och hård träna med Ylva och Amanda efter maten, lät jobbigt att fara dit men efter är det skönt.

Nu är det faktiskt inte länge kvar till Jul, jag längtar så otroligt mycket. Men det blir säkert att man måste julstäda som vanligt, haha. Det lät inge vidare faktiskt, men de måste ändå göras.

Neverstore, Panic at the dicso, Fall out boy, Gavin degraw och Papa roach <3

Buss

Kom nyss hem, är arg på mig själv för att jag inte har pluggat något till provet imorgon. Men det är de jag får roa mig med resten utav kvällen/natten. Har ju då dock sovmorgon så.
Idag, så var det en halv jobbig dag i skolan, hade varm kök å då gjorde vi Paj och Ischoklad? Det var med Vit chocklad, så det var fett gott. Men det känns så skönt att det är sista Varmkök, eller vi har näst, nästa vecka men då skulle han bara prata betyg och bjuda på fika. Haha, men sen så gick jag med mamma på stan och fick mig en ny jacka. Efter längtad om vi säger så, men sen har jag varit hos Softie. Så kom Frank, Erkki och Kalle så fick man känna snöns vrede, inte så mysigt när man skulle sitta på en buss hem.
Jag satt och tänkte på bussen att fan va skönt det är att åka buss, jag tycker det är helt underbart. (förutom när man har bråttom) Man slår bara på högsta volymen på hörlurarna och sätter sig och bara tänker på allt och lyssnar på underbar musik. I love it!

Jag har ett dilemma, antigen så önskar jag mig en dator eller en massa andra grejer. Tänkte skriva upp min önske lista här när jag väl kommer ihåg. (kom dock inte ihåg allt)

- Dator
- Digitalkamera
- Pengar
- Parfym
- Hårprodukter
- Kläder
- Smink

Om man har tråkigt så har man

Jag har i mitt liv:
(x) Rökt.
(x) Snusat.
(  ) Drogat.
(x) Druckit så mycket att jag spytt.
(  ) Stulit en bil.
(x) Hånglat med samma kön
(x) Sovit i samma säng med samma kön.
( ) Varit kär.
( ) Blivit dumpad.
( ) Dumpat någon.
(x) Haft sex på offentlig plats.
(  ) Haft sex senaste månaden.
(x) Snattat.
(  ) Blivit påkommen av någon när jag har haft sex
(x) Blivit arresterad.
(  ) Gått på en blind date
(x) Ljugit för en vän.
(x) Skolkat.
( ) Sett någon dö.
(x) Varit utomlands.
(x) Flygit flygplan.
(x) Gått vilse.
( ) Varit nära på att dö/skada dig riktigt illa.
(x) Gråtit dig till sömns.
(x) Lekt tjuv och polis.
(x) Sjungit karaoke.
(x) Gjort något som du lovat dig själv aldrig göra.
(x) Busringt.
( ) Skrattat så mycket att någon dryck kommit ut ur näsan.
(x) Fångat en snöflinga på tungan.
(x) Dansat i regn.
(x) Skrivit till Jultomten.
(x) Fått ett sugmärke/bitmärke.
(  ) Sett solen gå upp med någon du tyckt om.
(x) Blåst såpbubblor.
(x) Grillat på en strand.
(x) Åkt inlines
(x) Åkt skidor.
(x) Åkt skridskor.
(x) Åkt snowboard.
(x) Genomgått en operation.
(  ) Varit förälskad i en lärare
(  ) Haft sex med min lärare.
( ) Sett en del av mig själv brinna.
(x) Ätit sushi.
(x) Legat på rygg och sett molnen flyga förbi.
(x) Gjort en snöängel.
(  ) Haft ett te-party.
(x) Byggt ett sandslott.
(x) Hoppat i en vattenpöl.
(x) Hoppat i en lövhög.
(x) Somnat i skolan/på jobbet.
(  ) Använt ett falskt id.
(x) Tittat på en solnedgång.
(  ) Varit med i en jordbävning.
(x) Rört en orm.
(  ) Sovit under stjärnorna.
(x) Blivit kittlad.
(  ) Blivit kittlad så du spytt.
(x) Blivit bestulen.
(x) Blivit missförstådd.
(x) Vunnit i en tävling.
(x) Gått mot rött.
(  ) Blivit avstängd från skolan.
( ) Varit i en bilolycka.
(x) Haft kramp.
(x) Ätit ett helt glasspaket på en natt.
(x) Hatat mitt utseende.
( ) Varit vittne till ett brott.
(x) Gått barfota i leran och pressat leran mellan tårna.
(x) Skrivit ett kärleksbrev.
( ) Fått en önskan inslagen
(  ) Haft sex med ett djur.
(  ) Smakat torrfoder för ett djur.
( ) Sagt till en främling att jag älskar honom/henne.
(x) Kysst en spegel.
(x) Sjungit i duschen.
(x) Drömt att jag gift mig med någon.
(x) Slickat på en lyktstolpe på vintern.
(x) Suttit på ett tak.
(x) Skrikit så att jag inte fått luft.
(x) Pratat i telefon i mer än 4 timmar.
(x) Stannat uppe hela natten.
(  ) Inte duschat på en vecka.
(x) Plockat och ätit ett äpple direkt från trädet.
(x) Klättrat i träd.
(x) Haft en koja.
(x) Blivit puttad i en pool med kläderna på.
( ) Brutit någon kroppsdel.
(x) Fångat en fjäril.
(x) Fuskat på ett prov.
(x) Glömt någons namn.
(x) Sovit naken.
( ) Tatuerat mig.
(x) Piercat mig på annat ställe än öronen.

Arg

Kom nyss hem, har varit och tränat med Amanda och Ylva, skönt vare. Nu är jag arg och jag tänker inte äta mammas äckliga mat. Hon vägrar fara in till stan och köpa en ny jacka åt mig, min är så jävla äcklig. Jag känner mig äcklig när jag har den, jag får panik. Så nu är jag förbannad helt enkelt! Får leva på klementiner resten utav dagen.
Har mycke i skolan nu, jag vet inte hur jag ska hinna med allt. Kommer skjuta upp allt och sen kommer jag sitta där dagen innan jul och måste göra allt och ha panik åså blir allting fel. Men jag får väl ta tag i det, men det känns så jävla jobbigt. Men nu ska jag bänka mig framför tvn och sura och lyssna på min nya braiga musik.
RSS 2.0