Ingen aning!

Hallåj, sitter här och väntar på att Softie ska komma med bussen. Har nyss duschat ska väl sminka mig snart och sen fara ut? eller? Som det ser ut nu så har jag faktiskt ingen aning.
Igår så var jag med Softie och vi hyrde film, Förtrollad, ung rebell och nått med forest? Den sög iaf, men Förtrollad var bra faktiskt. Det är underbart väder idag också, så skönt! Det som stod på text tv att det skulle vara bra väder hela helgen och nästa vecka. Whoho, hoppas att det blir bra väder då på skolavslutningen när vi ska spela brännboll och grilla. Längtar dit som fan, har bara en lektion kvar. På måndag ska jag bara till skolan och lämna in uppgifter, de visade sig att jag hade två till att göra. Men de går fort och fixa det, jaa och så ska jag göra ett prov som jag ska plugga till imorgon. Hehe, men nu ska jag börja gå och möta Softie, God dag!

Alla glada

God morgon alla glada, jag sitter och väntar på att kl ska gå så bussen kommer nångång. Idag så har jag prov, måste plugga hela dagen. Haha, japps! Hoppas att vi får se på Robert Gustafsson på Babs lektion, haha. Det är ju så roligt. Ikväll så vet jag inte vad som händer, ska väl vara med Softie eller nått. Det är ju sånt underbart väder ute idag också, så skönt! Såg igår att dom hade fyllt Arons, fatta kult? Jag ville bada men ingen annan var på som vanligt, haha. Men jag är typ sugen på att göra det idag om det är bra väder ikv. Det var ju ett år sedan sist man badade där, Haha! Trevligt trevligt, idag har jag fått mitt studiebidrag, det var då efterlängtat om vi säger så, haha! Skönt men alla pengar kommer att försvinna bara sådär, imorgon är det ju cirusing och på torsdag är det skolavslutning och på fredagen efter det ska jag till Mikkis stuga åså måste jag lägga undan pengar till Kreta, fyyfan. Det kommer inte bli så mycket att lägga undan. Haha, men nu ska jag börja bege mig till bussen, God dag!

Helt underbart!

Tjabba, kom nyss in följde Softie till bussen och tog med mig hundarna, mina sötnosar! Jag och Lisa har försökt lära Softie att hoppa på studdsmattan. Haha, det var grymt roligt! Kondisen bör tränas tror jag? Haha.
Nu sitter jag bara här, ska snart plugga till näthandeln så man klarar provet imorgon. Hoppas på det, bara man inte får IG i betyg om man inte klarar provet. Isf så är det ju inge bra. Sovmorgon imorgon, skönt. Funderar på om man ska gå på matten? Behöver ju inte gå dit, ska ju inte göra nå prov eller nånting. Men måste ju lämna igen böckerna. Men vet inte om jag ska göra det nån annan dag, men jag lär ju märka hur tråkigt jag har det sådär på morgonen. Om nå tag börjar Scrubs, det är ju jävla kult! Det är typ 20 dagar kvar till Kreta och en vecka kvar till skolavslutningen, eller vi har ju dock ingen riktig skolavslutning men whatever. Har varit på grymt bra humör idag, chill dag i skolan som vanligt nu på slutet, och sedan har det varit as bra väder. Låg ute i shorts och linne och pluggade i solen, riktigt sommar väder. Helt underbart! Idag så har man hookat till lördag, men den stora frågan är ju. Vem ska köra? Det måste ju fixas, men jag hoppas att de löser sig annars blir jag mycket ledsen i ögat! Men nu ska jag plugga så det blir av, så jag inte bara skiter i det som vanligt. Suck, GOD NATT!

sista uppgiften

Tjaa, kom hem för en tag sen. Käkade lite mackor och drack juise, gott det var! Underbart väder ute, tänkte att jag skulle gå ut och plugga lite.
Idag så har jag bara haft två lektioner i skolan, kommer att få VG i slut betyg i roland. Va kul, det går så bra för mig i skolan om man gämför med hur de gick i 7-9an, inte så bra. Men jag har ju mognat och rykt upp mig nu, men jag har ett prov i morgon i näthandel om lagar. Måste plugga till det, sen ska jag gå på ADM på måndag och lämna in en sista uppgift och göra ett omprov. Sen är jag färdig med allt, skönt! Idag så lämnade jag in en massa böcker, och turism uppgifterna. Så ska lämna dom sista böckerna imorgon, har sovmorgon till kl 9 iaf. Mys, men nu ska jag ut och lägga mig i solen och plugga. Lär väl skriva ikväll. God dag!

god natt!

Pluggar tusim, väntar på att Scrubs ska börja så jag kan göra det samtidigt så jag kan lämna in det imorgon och en massa böcker.
Nu börjar det, det är så roligt. Satt vid datan och tänkte att det var nånting som jag skulle se. Men jag visste inte vad, kollade på tv.nu och då var det Sverige pussas och kramas. Hur kunnde jag glömma det? Fattar inte, men jag missade ändå bara 10 min, ska se det jag missade efter Scurbs. Har ju ändå sovmorgon imorgon till kvar i 10, skönt skönt. Snart är de lördag och criusing, ser ju om allt löser sig. Isf så blir det en hel härligt kväll, längtar! 3 dagar kvar i skolan, det är ju INGENTING! fan va härligt, men nu ska jag se på Scrubs och göra turismen och imorgon blir det att göra ADM, inte kul ajja! GOD NATT!

Tårar

Sitter just nu och ser på tv, The war at home. Ylva for nyss hem, vi har varit på en lite prommis. For till henne direkt efter skolan och snackade ett tag sen gick vi på prommis.
Idag så har jag bara fått veta betyg i skolan och sett på Robert Gustafsson, så jävla rolig kille alltså. Haha, skrattade så det kom lite tårar. Haha, det var typ bara jag och Mikkis som skrattade. Haha, fyyfan! Har gjort klart min film analys, skönt! Lämnade in den så jag vet inte vad jag fick för betyg för den. Men hoppas det blir ett G iaf, det var en jobbigt uppgift, fattade knappat hur man skulle göra :s Imorgon så har jag sovmorgon till typ kvart i 10, skönt! Då har vi bara två lektioner kvar, men jag vet dock inte hur fredagen ser ut, men de är nog inte nå många lektioner kvar, blir säkert bara att slöa och veta betygen. Men det är ändå chill, och snart är det sommarlov, inge länge kvar nu. En vecka kvar typ, åååh. LÄNGTAR! Idag ska jag försöka göra turism annars vet jag inte. Det är iaf Frusna män söker kärlek och The pussy catdoll, det är ju värt och se iaf. Haha, men nu ska jag se på tv och hoppas på att man ska få mat. Är hungirg som fan, GOD DAG!

Blev välldigt bra.

image14

Kom nyss in, var och följde Softie till bussen. Vi har sett på Gossip girl och DH, det var mycket trevligt. Sitter nu och ser på tv, snart börjar Scrubs. Ska ta och käka lite mer vattenmelon (det är så himmla gott, och jag får sommar kännslor. Underbart) och skriva klart min film analys som jag på började med idag på svenskan.
Idag har det inte blivit att jag har pluggat nå (som vanligt) men så kan det gå, jag har bara suttit och fixat min blogg och sett på tv. Dock så tycker jag personligen att min blogg blev bra, men det tog ett bra tag för mig att fatta hur man skulle göra. Haha, man kan inte vara smart alltid. Har hoppat studdsmatta idag också, det är så roligt. Det är bra träning också, härligt! Blev sugen på att gå på en prommis efter att jag hade följt Softie till bussen, men klockan var så mycke och jag ville inte gå själv. Haha, mamma låste ut mig. Hon trode jag var hemma, bra var då att jag hade nykeln. Haha, men nu ska jag börja skriva på min analys. Så god natt!

Det är en bra dag idag.

Hejåhå, idag är det en bra dag. Är glad, och det är underbart väder ute.
Kom nyss hem, har varit i skolan och en snabb sväng på stan med Mikkis, som är hemma och är brun. Orättvist, men vi ska fara och sola nån dag så jag blir brun och ännu brunare efter att jag har varit på Kreta. Det har varit en chill dag i skolan, först hade vi svenska och jag började med film analysen. Sen fick jag reda på att jag fick VG+ på min novell, då blev jag GLAD! Whoho, sen hade vi matte men jag behövde inte vara där för att jag ska ändå ha matte A i tvåan för jag klarade inte nationella åså har jag några prov kvar som jag måste kompletera. Sen hade vi en "lek" på Bengts lektion sen några uppgifter på data med lena, Sen var de bara en som pratade om massa länder och sevärdheter osv. på turismen. Sen gjorde jag bara klart några uppgifter på Babs lektion sen slutade jag. Följde Mikkis på Forex och sen på kisken och  köpa en dricka. Blev sugen på att ta en fika när det var så fint vänder, men då har man ju dock inga pengar förens på fredag! :/ Men det är ju ändå snart.
Jag och Mikkis har försökt planera lite för vad som ska hända på skolavslutningen och det blir att grilla och sedan köra brännbloll och dricka pilsner. Fan va trevligt, jag längtar. Men först och främst så är det faktiskt criusing på lördag. Kult kult, Men nu ska jag se om det finns nå värt å se på tv och göra klart min film analys. God dag!

(En gubbe cyklade för mig när jag var påväg hem och sa att jag hade tjiusing hår! Blev väldigt glad. Som sagt det är en bra dag idag.)

Tråkigt

Sitter och ser på Scrubs och efter det ska jag duscha, imorgon är det skola igen :/ Men det är ändå bara 6 skoldagar kvar om vi inte får ledigt så klart. Träffade Mikaela på en rök idag, hon har varit borta hela veckan. Den lyllosen har varit på Malta och stekt. Fuskigt, haha. Men jag far ändå snart så, fan va jag längtar.
Har inte pluggat nått, fan jag som skulle göra det. Men nej nej, jag ser på tv ist. Jag måste göra lite varje dag efter skolan. Måste, måste, måste, fan va tråkigt. Hatar att plugga, det finns inget tråkigare. Men jag har ju bara mig själv att skylla. Så måste fixa det så jag får betyg i allt. Men det blir säkert bra, men nu ska jag se klart Scrubs! God natt..

Länge sedan

image9Kom nyss in har varit ute och hoppat studdsmatta med Lisa. Ska snart göra mat. Vaknade typ halv 1 idag, klev upp fast jag var as trött. Ville sova vidare för jag är så jävla trött, men orka sova bort hela dagen. Nae, jag hade sovit nog länge tyckte jag. Haha. Fast har dock typ redan sovit bort hela dagen. Haha. Det var två saker jag glömde att skriva om igår, igår var iaf min tur dag :D Jag var i mitt rum och letade efter en boll (som vi skulle ha när vi skulle hoppa kråka) och då när jag drog upp en låda låg ett cigg pack där, jag hade inga cigg. Fan va tur jag hade, blev så otroligt glad också för det är ju inte varje dag man hittar ett pack hemma som man har gömt själv för att inte ens syster ska gå och nalla. Haha! Ja, så var den andra saken att jag DÖDADE MIN FÖRSTA MYGGA IGÅR! Coolt som fan, haha men den var dock mycket äcklig. Ussch!

Idag så blir det att plugga, hoppas att jag gör det för jag har mycket att göra innan sommar lovet. Ja tack till betyg! Men man ser ju och det är ju Sanningens ögonblick idag. Åh, det är så roligt. Ska snart gå och göra mat, för mamma och pappa har farit till farmor och frarfar, det är ju trotsallt morsdag. Men orkade inte följa för jag måste ju plugga!
Började tänka på att det var ett bra tag sedan jag såg Prison Break, för det har ju varit säsongs avslutning för ett månad sen typ. Ska nog börja nöta och be pappa tanka 3dje säsongen åt mig :D Haha, men nu ska jag käka nått och ta mig en cigg! God dag...Hoppas

Trött som fan, kom nyss hem. Varit ute med Lisa och Linn å hoppat kråka. Haha, va kult det var det var så länge sedan jag körde det. Det var typ nått år sen, haha. Men det var as kult!
Svergie kom på 21a plat och Ryssland vann Euro wichen song contest, dålig plats Sverige kom på. Det var 9 år sedan Svergie vann. Herregud, nu får dom skicka en som kan vinna. Haha, sak samma.
Idag så har jag sprungit på stan och storheden, studdsmattan var tydligen för liten så mamma ska fara och lämna tillbacka den och köpa en större hoppas jag :D Hihi, då blir jag glad och jag vill hoppa det var så länge sedan sist. Haha, imorgon händer det inte så mycke. Ska nog försöka göra lite rester så jag blir av med dom och det ska jag göra på måndag också för då är jag ledig. På måndag ska jag och mamma fara och shoppa på apoteket, köpa det jag behöver ha med mig till Kreta. Längtar så otroligt mycke, men det är ju snart jag ska fara så.
Är hungrig ska nog se om det finns nå att käka, hoppas då på det. Sen ska jag se klart Scooby-Doo 2, haha. Grymt rolig film, hinner aldrig se klart mina filmer på nätterna för jag somnar så tidigt. Haha, god natt!

Varmt och skönt ute.

Kom nyss hem, har varit på Stan och Storheden, med mamma och Jack. Jag fick ett par skor och en stjal. Nice nice, skulle få en tunika också men jag hittade ingen jag tyckte om riktigt. Sen for vi på storheden och köpte en ny studsmatta, för våran förra var trasig. Men mamma ville dock ha en mindre så då blev det ju självklart en mindre också. Fan, men whatever. Hittade en skit snygg Bob Marley affisch, men då hade jag ju inga pengar och mamma vägrade köpa en åt mig förens vi har tapetserat om i mitt rum, då tyckte hon att det inte var nån idé då blev jag lite smått sur. Men man kan ju inte få allt riktigt! Haha, käkade på Donken idag, gott var det! Käkade en kykling sallad, mums. Det var grymt länge sen jag åt där, men det är ju lika egentligen. Haha
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, Softie sa att hon och Robert skulle komma hit. Men det skulle dom ha gjort igår också, men dom kom ju inte. Så vi ser ju om dom kommer, tänke spela lite Guitar Hero och vänta tills pappa har stoppat ihop studsmattan så man kan hoppa på den. Det är så roligt! Haha, men det var en härlig dag, varmt och skönt ute. Kände för att ta mig på lite sommar kläder och ta mig en rök. God dag :)

Längtar så otroligt mycke.

Kom nyss hem, varit hos Lisa och spelat Mario cart. Det är så roligt. Haha, ikväll så har jag inte gjort så mkt, spelat Guitar Hero och varit med Lisa och Linn och Jack (min bror). Skönt och bara ta de lungt, nog för att jag redan har gjort det typ hela veckan. Haha, börjar bli smått less på att det aldrig händer någonting. Suck, men men. Var aldrig med Softie och Robert ikväll för Robert orkade tydligen inte komma hit för han hade ont i lilltån. Haha, men skit samma. Undra vad som händer imorgon. Ingenting som vanligt säkert, jag längtar så otroligt mycke tills jag ska fara till Kreta det är snart, den 18/6 far jag till Sthlm och den 19/6 blir det Kreta. Så kult de ska bli, underbart! Första gången jag har utomlands och det blir med en av mina bästa vänner Softie. Härligt härligt. Ska snart sova är så grymt trött, orkar knappt vara vaken nå länge nåmer. Helt sjuk, förut var jag vaken hela nätterna och la mig typ 7-8 på morgonen, men nu orkar jag knappt vara vaken till 3. Haha, herregud! Men nu ska jag se klart på Djungel George 2 som jag började se igår. Haha, så otroligt rolig film men 1an är mycket bättre. God natt!!!

image8

Solig dag!

Tv, tv. Börjar bli så less på den, det finns nästan aldrig nå värt att se. Och på MTV visar dom samma låtar hela tiden, grymt irriternade. Hmm, blir lite smått förbannad och less..
Skönt att vara ledig idag, men har dock inte gjort nått idag. Har bara sett på tv och spelat Guitar Hero, men det är så jävla roligt så det är inte sant!!!!! Beroende framkallande som fan, måste spela lite varje dag och bli bättre. Men klarade dock en låt utan att missa en ändå "ton" eller va fan man nu ska kalla det. Haha, bra jag var.
Ikväll så ska jag vara med Softie och Robert? Har dock ingen aning om vad  vi ska göra, blir väl att se på film eller nått liknande. Ska bara ta de lungt den här helgen, för nästa helg blire mest troligt party och den 5e för då är de ju skolavsluting. LÄNGTAR! men det är inte mycket kvar. Men nu ska jag gå ut och sätta mig i solen och njuta och ta mig en cigg! God dag..

(Hahahaha, upptäckte igår att jag skriver (BYE) i varje inlägg, grymt irriternade om jag får säga det själv! haha)

Skönt..

En härlig dag, kom nyss hem. Har varit hos Softie och sett på Sanningens ögonblick och sen for jag till Lisa och var med henne tills nu! Det var trevligt, vi pratade om gammla minnen osv. Mamma vart dock grinig för att jag kom hem så sent på en torsdag och för att hon skulle jobba imorgon. Blir smått förbannad för att jag måste vara inne en tid bara för att hon ska jobba fast jag är ledig. Irriterande.
Idag så redovisade jag mitt Gotland på power point, lika att göra bort de. Men det gick bra, och imorgon är man ledig. Idag så hade jag bara två lektioner, slöa som fan. Har bara två grejer kvar att göra på datan, men det fixar jag nästa gång. Skönt! Men kanske ska gå på Lenas lektion så jag får veta vad jag ska plugga till för vi har prov nästa vecka om lagar. Måste också göra klart alla mina rester och tänkte ta tag i dom imorgon, iaf börja och försöka göra så mycke som jag orkar. Hoppas jag hinner klart med allt då. Ledig på måndag också, fan va skönt! Inte mycke kvar i skolan nu, nära nära. Snart går mina gratis SMS ut, fan det som är så skönt att ha det, pengarna räker så mycke längre när man har det.  Men nu ska jag kolla om de finns nå värt att se på tv och sen sussa. BYYE!

Kult, kult!

God morgon alla glada, snart ska jag fara till skolan. Jag skulle ha vaknat för 20 min sedan, men jag vaknade kl 10 och kunde inte somna om. Fan, men har iaf fått sova ut idag. Skönt.. Har nyss tankat en massa bra musik, fan va kul. Älskar ny musik, jag blir så glad av musik! Idag så har jag bara två lektioner, adm och D4T4. härligt, knappt värt och gå till skolan ens. Men måste ju så jag inte missar mer än vad jag redan gjort.
Foten är mkt bättre nu, kan gå iaf. Hoppas att det inte blir värre men det tror jag inte, men jag lär ju märka om det blir det eller inte. Idag så blir det att plugga? och sen se tv, det är ju Sanningens ögonblick idag. Det är ju så bra, haha. Fattar inte att dom gör det, men det är så kult å se när dom skämmer ut sig för hela svenska folket! Haha, kult kult. Tänkte gå och sminka mig nu, finns ändå inget annat att göra? nope, BYEE!

Äntligen..

image5Sverige pussas och kramas, hur kan det vara så kul? Fattar inte, det är så grymt roligt. Haha, ojoj. Snart börjar Scrubs och sen ska jag sova.

Idag har jag gjort klart Gotland (ÄNTLIGEN) och och måste redovisa det sen, fan jag vill inte. Hatar att redovisa själv sådär, Fast det är ju dock på power point och då kommer ju alla att kolla på bilderna ist för på mig! Det är ju bra iaf, imorgon ska jag iaf gå till skolan. Har nog redan missat en massa, vi har tydligen prov snart i näthandel. Shit, bara det inte är svårt. Måste prata med andra lärare också och se så jag inte har kvar nå rester så jag står där innan sommarlovet och har IG i kurser. Det hade ju inte varit så lyckat! Det är så lite kvar i skolan, räknade och det är typ 8 skol-dagar kvar, fatta det är ju as lite ju! Det är ingenting om man tänker hela året. Två år kvar på gymnasiet då. Härligt! Men nu ska jag se tv, BYYE!

Let's go out and dance..

Måste plugga, tråkigt med måste. Det är några saker i turism som jag måste göra + Gotland, boring! Idag har jag varit hemma igen, har fortfranade grymt ont i fötterna. Men ska nog till skolan imorgon. Igår var det DH, spännande som vanligt och slutar bara sådär mitt i allt. Så får man vänta tills nästa vecka! Det var ju White Chicks också, såg bara lite av den. Den är så jävla roligt, det måste vara den roligaste filmen som någonsin skapats. Haha, jag är grymt trött idag. Men det är bara bra program på tv idag, då blir jag glad. Det är frusna män söker kärlek, sen Pussycat Dolls 2 och Sverige pussas och kramas, åså Scrubs såklart.
Snart är det helg, och man är ledig på måndag för att jag gick statsmaran. Det var ju värt det när man får lite exta helg om man säger så. haha! Sitter och lyssnar på sommar musik, blir på så bra humör utav det. Och får sommar kännslor. Härligt!  Min dator håller på att lagga sönder, irriternade just när jag ska plugga så gör den det. Blir lite smått förbannad.

Da-duh-duh-da-da, it ain't my fault

Kan fortfaranade knappt gå, ont gör det. Men det börjar dock bli bättre. Mamma väckte mig typ strax efter 7  i morse och kom med en balja té, så fick ha fötterna där i typ 20 min för det ska tydligen hjälpa mot mina sår under fötterna. Haha, och någon dag innan så kom mamma med såpa, varm vatten och salt. Det gjorde jävligt ont på mina sår! Men de har ju hjälpt så det var värt det. Just nu så sitter jag och ser på Tarzan, ska snart gå upp och se om jag kan slå på boxen isf så blir det att se på Cartoon Network, det är så roligt och så länge sedan jag såg det! Idag så ska jag göra klart Gotland och se på tv, det är ju DH och det är så spännande. Får inte missa det, blev sugen på att se HSM, det var så länge sedan det också. Kanske ser 1an och 2an. Kanske ska till skolan imorgon om det blir bättre i fötterna, för det känns inte som att det är värt att gå till skolan om de ändå kommer bli värre så jag får vara hemma ännu längre. Nej, så jag ser ju om jag ids fara eller inte. Men nu ska jag se tv. BYYYE!
Snoop Dogg - Sencual Seduction

Sitter och ser på Simpsons, såg innan på Outsiders på 5an men ljudet försvann så jag orkade inte se det nåmer. Det var ändå så äckligt, det handlande om två halvsyskon som var tillsammans. Fattar inte vad som försegår i deras hjärnor när dom är tillsammans med sitt syskon. Fyfan det är så grymt äckligt!
Lyssnar på Snoop Dogg - Sencual Seduction, det är en sån härlig låt. Jag funderar på om jag ska göra klart arbetet om Gotland, det ska ju redovisas på onsdag eller torsdag :S Jag vill inte, jag hatar redovisningar. Men det är ju bara att vänja mig. Ååh, är grymt avis på Mikaela som är på Malta och solar å badar. Jag vill också göra det, men jag ska ju ändå fara snart, det är mindre än en månad kvar. Längtar så otroligt mycket! Men tiden gör fort, så. Men nu ska jag kolla vidare på tv och se om jag orkar göra färdig Gotland eller så gör jag det imorgon. Det är ju bara bra program på tv idag, ovanligt! Blir glad när det finns nått vettigt att se. Så då lär det ju bli att jag skjuter upp Gotland tills imorgon, fan... BYYE!!

image3

kan inte gå

Trött och dåligt väder, inte så kult. Jag käkade nyss och sminkade mig, ska snart fara till polissation och fixa mitt pass och sen kanske man ska ta sprutan för hepatit? Vet inte om jag vågar ta den de var tydligen 3 sprutor :S och kostade ganska mycke. Är rädd, undra vart man ska ta dom där sprutorna ;S Haha, skit samma. Jag har as ont i fötterna, kan knappt gå. Kan inte gå ut för det kommer bara bli värre om jag sätter på mig ett par skor, så ska typ vara ledig idag. Mamma tyckte att det var bäst! Jag har inte gått nått sen i lördags, eller efter statsmaran har jag inte gått nå, bara ut för att röka inge mer. För de gör så satans ont, har fått typ sår under fötterna.. Ja det är ju mindre kul, men nu ska jag ut och ta min morgon rök! God morgon...

Ont som tusan

Det gör ont som tusan i mina fötter, kan fan knappt gå! Frågan är ju om jag ens kan gå till skolan imorgon för jag kan inte ta på mig skor, för då kommer jag få ännu mer ont. Men ska iaf göra mitt pass imorgon och kanske ta sprutan för hepatit. Såg nyss Eva och Adam, det va roligt det var å se. Så länge sedan jag såg de. Hehe, snart ska jag se Power of 10 och Sanningens ögonblick. Det är så jävla bra, såg också alla avsnitt av The pussy cat dolls idag, nog för att jag redan hade sett alla avsnitt när de visades förut men det var kult å se ändå! På onsdag så börjar de ju nya program, det ska bli kult och se. Har ganska mkt och göra innan det blir sommarlov, så de blir och plugga. Men kommer dock inte göra de, men måste! Jobbigt, jag orkar inte nåmer skola....

Igår så gick jag milen, det var grymt jobbigt pga. att jag har så jävla ont i fötterna! Sen kom mamma och hämtade mig, senare på kvällen var jag med Softie och vi spelade Guitar hero och GTA, det var as kult! Sen efter det så såg vi på en as dålig film, haha. Den sög men vi var så jävla trötta så vi ides inte ens byta! Sen for hon hem så gick jag och la mig å sov, var grymt jävla trött. Men nu ska jag duscha innan programen börjar som jag ska se. BYYYE!

Äntligen helg!

Tjenna, nu sitter jag och ser på Simpsons, men har dock redan sett det avsnittet ett antal ggr. Men de finns inget annat att se, är hungirig som fan. Men mamma håller på med maten. Fick G/VG på projekt och företagande provet och får VG i slut betyg. WHOOOHOO! Men fick typ dock IG på nationella :( då blir det att gå matte A i tvåan också, men det är sånt man får ta. Imorgon är det statsmaran jag, Ida och Sophie ska gå den. Haha, men då är vi ledig på måndag den 26. Härligt, inte mycke kvar av sommaren nu. Snart blir det Kreta, fan va jag längtar!!!

Ikväll händer det inte mycke, jag ska vara med Softie och vi ska nog bara se på film och ta de lugnt. Ska ju upp tidigt imorgon, men vi skulle se hur länge vi orkade kolla på film! Haha, men nog orkar jag ändå upp imorgon. Det är ju inte speciellt jobbigt och gå precis! Det var en chill dag i skolan, sovmorgon sen fick vi veta prov sen fick vi gå på en dansuppvisning, den var faktiskt bra. Bra gjort! Sen hade vi D4T4 och jag spelade bara, haha. Fick nya foppisar av mamma idag som jag kan ha nu till sommarn, MYS! hihi, men orkar itne skriva nåmer nu! BYYYE!

Gråta

Idioti, allt är idioti. Data segar, skrev as mkt här nyss men allt försvann för att allt på internet är dum i burken. Och orkar knappast skriva om allt, GAAAH! Kommer inte in på kanal5.se kan inte se Sverige pussas och kramas. Tänkte hinna se det innan Scrubs börjar. NEJ NEJ, de får jag värkligen inte.... Utan allt ska förstöras ALLLT jag gör ska gå åt helvete just nu. Är förbannad som fan, vill bara gråta. Mitt humör gick från underbart till super uber dåligt!!! Irriternade, jag vill bara slänga ut datorn helvetet härifrån. Men då skulle inte mamma och pappa bli så glada, skulle dock inte få en ny! Så det är lika att låta bli, får väl gå upp till Malin eller Jack (mina syskon) och ta ut min ilska på dom. BYYYEEE! igen.....

image2
(Så här står det när jag ska gå in på kanal5. IDIOTER, om dom vill att folk
ska kolla. Då kan dom ju anställa proffs som kan hantera såna där situationer 
istället för att förstöra för någon annan som hade perfekta planer, patetiskt!)

Nervös inför

JIPPEEY! Jag är på grymt bra humör, jag vet dock inte varför! Det känns underbart, snart sommar. Den 6/6 ska vi ha "före Kreta" middag och käka Grekiskmat och bada bubbelpool. Mysigt som fan, haha. Idag så har det varit en slö dag, hade sovmorgon sen så hade vi prov med Roland och sen gick jag, Sophie, Ida och Mikaela hem. Haha, vi orkade inte gå på HP-dagen. Jag och Mikaela for hem till mig ist och spelade Guitar Hero, snacka om ett beroende framkallande spel. Vill bara spela hela tiden, kommer nöta som fan i sommar. Haha, men när jag lyssnar på en låt tänker jag (hmm, undra hur den låten hade varit på Guitar Hero) Haha! Kom på en sak, jag, Sophie och Mikaela var as duktiga igår på turismen, vi hade en "promenad" och skulle svara på frågor vi fick typ 18/19 ett fel alltså. Duktiga vi är!

Haha, imorgon får jag veta nationella jag är nervös, det hänger på nationella om jag måste ha matte A i tvåan också. Jag hoppas att de blir ett G iaf! Men jag lär ju märka imorgon. Igår såg jag inte Sverige pussas och kramas, så tänkte se det nu ist. Måste leta fram full packat med Robert Gustafsson, vi ska se den imorgon på babs-lektion! Nice som fan, han är ju så grymt jävla rolig! Haha, nog för att jag har sett filmen ett antal ggr, men whatever. Men nu ska jag kolla vilken buss jävel jag ska ta imorgon till skolan, har sovmorgon igen. MYS! byeeee.

hejåhå!

Här har man inte skrivit på ett tag igen, haha! Ska snart kolla på Sverige pussas och kramas, missade det när jag var ute på promenad med Sophie :) Det var skönt att gå en lite promenad! Idag har jag haft omprov i D4T4. Haha, jobbigt var det att gå tillbaka till skolan när man slutade kl 12 typ, och omprovet var kl 15. Men men, det är ju sånt man får ta. Imorgon har jag sovmorgon, matte lärarn ska rätta nationella. Hoppas att jag klarade de, annars blir det att gå matte A i tvåan också :/ Så har man prov med Roland imorgon också, jag har inte pluggat något. Det blev inte av för att jag spelade GH hela dagen typ, Haha! Det är HP-dagen imorgon, vill inte gå. Är i en grupp som jag inte känner någon i! På fredag så får vi veta vad vi fick på nationella och på Bengts prov! Och i helgen blir de och ta de lugnt, slöa hemma helt enkelt. Dock snart sommarlov, längtar så himmla mycket!

Jag skrev i mitt förra inlägg att jag skulle skriva om min valborg dagen efter, men det blev inte av. Så jag skriver om den nu! Haha.

Valborg

Först så var jag, Ylva, David, Jenkiz, Frida, Alle och Carro på ormberget och grillade och tog sig nån pilsener och hade de allmänt trevligt! Sen så for vi på någon "fest" på Bergnäset men sen så fick alla dra typ kl 12 eller nått! Då började vi gå mot stan, och gick till max och käkade. Sen så var de bara att bege sig hem, då var ju kl mkt! Haha, men det var en trevlig valbog, grillade ju åså som man ska göra på valborg.

Pite criusing

Det var nice som fan, Först kom David och Ylva å hämtade mig, sen for vi in till stan och hämtade Jenkiz och Softie, sen mötte vi Alle, Carro, Sophie och Ida när vi skulle tanka. Sen knäckte vi några pilsener i bilen påväg till Pite, vi criuisade hela kväll och träffade folk! Det var grymt trevligt asså, sen for vi typ hem vid 3. Men man var dock inte hemma förens vid fyra, jag ville inte ens fara hem då. Haha, men criusingen dog ju hyftsat tidigt! Ja, så träffade vi ju Mikaela och Fredde såklart, och socaliserade lite med dom. Men de var bara trevligt, det var då de!

Men nu ska jag duscha och se tv och sen sova, BYEBYE!
(Hihi, det var Sophie som sa att de var jobbigt att läsa min blogg när jag inte gjorde nå mellan rum, här har du några st. hoppas du blir nöjd! Haha )
RSS 2.0