Slagga

Då var man hemma igen då, igår blev det då Haparanda och Finland. Det blev att gå på Ikea, Alko, Skopunkten..... Ja, ni fattar resten.
Det blev en lång resa, vi var borta från 12-20, sen for vi hem till Softie och chilla pung där och snackade skit. Och sen slutade det med att jag, Ylva, Madde och Issa slagga hos Softie och jag kan lova er att det inte var lätt att kliva upp i morse när man somnade strax efter 7. Och då var det ju stadsmaran, haha.
Det vart hej Mc donalds ist!
Ikväll blir det att chilla hos Softie och ingen aning om vad som händer, men det som händer är meningen..
Nu ska jag prov gå i mina nya skor som jag köpte på skopunkten, sen duscha. Tjena Lena!

En liten resa

Nu sitter jag i telefon och försöker komma fram till vad jag ska handla i Finland, men jag kommer inte på nått. Så jag får bestämma mig där borta istället.
Men imorgon blir det att fara till skolan och ha matte och sen blir det att stressa till Coop forum och sen fara till Alko kl 12. Så det blir lite stressigt, men det ska bli kult att fara på en liten resa, det blir skopunkten och lunch på Ikea också. Det är iallfall vad som är inplanerat! Blir nog att jag kommer dit med studiebidraget och kommer hem med inget.
Jag vill att det ska bli imorgon...

Slippa tänka

Jag har försovit mig, men det var ganska logiskt om man tänker hur länge jag var vaken. Men jag har bara mig själv att skylla, nu tänkte jag faktiskt äta något och sen fara till Ida och plugga.
Det finns så mycket som ska in, det hade bara varit underbart om man gjorde klart allt i skolan som ska lämnas in och fick slippa tänka på det nåmer...


Morris och Mayo :)

Nästan rädd

Vad gör jag vaken? Klockan är snart 3 och jag är pigg och jag ska kliva upp kl 8. Hur ska jag kunna vända tillbaka på dygnet?
Det är nästan ingen idé, det är ju snart helg igen.. Jag har ju inte lyckats hittils så!
Det blåser svin mycket ute, jag blir nästan rädd. Det låter som att hela huset ska flyga iväg och allt runt omkring. Det kommer inte göra saken bättre nu när jag ska sova.

Nej, nu fick vi post. Det är verkligen lägg dags...

Festival

Det är skit dåligt väder idag och det gör mig trött och seg. Nästan lite deprimerande faktiskt.
Men en positiv sak var att jag hade glömt bort att jag hade sovmorgon till 12.10, så det var en lycka när jag kom på det i morse.
Och nu håller jag på att lägga in filmen Festival på min dator, det var grymt länge sedan jag såg den och den är ju svin jävla bra. Så den blir det att se och läsa min VR och sedan plugga som jag måste göra... Men jag får stå ut, det är bara två veckor kvar!

Nog skrivet

Då var man hemma igen. Jävligt onödigt att ha en lektion kl 9.35 och nästa 14.40, så då blev det att jag, Ida och Josse for hem till mig och gjorde lunch.
Så att säga så har det varit en jävligt skön dag, och inge mer varmkök. Men ändå forfarande mycket som ska lämnas in osv.  Nog skrivet om skola...
Haha, har inte ens nå att att skriva om än skola, detta vart ett fruktansvärt onödigt inlägg!


Men ni får en bild på en snygging istället! :)

Ville bara skriva att...


... Jag älskar dig!

Cry me a river

Mina gratis sms är nu slut och jag har 11 öre kvar.... Det är jävligt jobbigt, hur ska jag nu få tag på människor? Jag måste vara utan pengar till på fredag och det känns riktigt hemskt. För det är inte min grej det där med att inte ha pengar på telefonen.
Jag blir halft handikappad utan pengar på telefon, hur ska jag nu kunna be Softie ringa när hon är klar?
Död åt studiebidraget som kommer så sent!!!!!


Slänger upp en bild på Al Pacino för att....

Brendon Boyd Urie

NU äntligen har jag fått tillbaka min mobil, nu är jag lyckling. Vad jag har saknat den så, och inte nog med det så fick jag en ny lucka till den!!!!
Haha, efter att jag hade haft min enda och onödiga lektion så for jag hem. Men då hade jag glömt nycklarna hemma och ingen var hemma, inte ens grannen. Och jag hade ingen telefon att kunna ta kontakt med någon, så jag fick ligga ute på baksidan i 2 timmar innan någon kom hem. Haha, men jag hade tur att det var varmt ute iallfall.
Senare ska jag till Softie, hon skulle bjuda på middag. Love!

Jag tror jag blev kär på nytt!

Promoe - Svennebanan

Dreads

Haha, tror ni att det blev nå plugga? Knappast, det blev att snacka, dricka kaffe och se på Click istället, så typiskt när det gäller oss. Haha!
Imorgon har jag sovmorgon, MEN! Då ska jag upp typ kl 8 och fara och ta min sista spruta och sedan fara och hämta min underbaring till telefon. SEN får jag sova, om det ens är värt!
Men nu ska jag duscha och försöka kamma ut mina dreads, vars kommer dom ifrån egentligen?..

Vad hände

Skönt att vara hemma igen, jag har inte varit hemma på ett tag.
I fredags blev det att gå ut på cleö (Softies fina stavning) och det var helt okej faktiskt, sen så for vi nånstans. Haha, kvällen var nästan lite sjukt. Fattar som inte, vad hände med alla? Haha.
Men igår så blev det att vara hos Softie och bara ligga på soffan och glo på tv hela dagen/kvällen, men det var trevligt för det. Jag var inte i topp form om man säger så.
Ska snart köra (om pappa är på g) sen blir det att umgås med Ida och plugga.

Haha, jag börjar få panik på min mamma. Hon är jätte nervös för när vi ska fara til Turkiet, hon har redan haft mardrömmar om att hon har blivit rånad och köpt snabb kaffe som vi ska ha med oss? Haha, det är en månad tills vi ska fara. Hur kommer hon vara en veckan innan vi ska fara då?

Helt slut

Nu är jag hemma igen, det har varit stek idag också på Softies balkong. Och vi hade as trevligt i Sävast, vi badade i flera timmar och sen var vi helt slut och somnade ganska så snabbt efter vi hade lagt oss i sängen.
Men nu ska jag duscha och sen fara vidare till Softie och käka middag och fix, så jag hoppas det blir trevligt ikväll!

Jag är fett taggad för Alanya, kan vi inte fara NU?

Bokat

Nu är det bokat, 2 veckor i underbara Alanya..

Sävast nästa

Kom nyss ur duschen, och har packat färdigt för "resan" till Sävast ikväll. Så det blir att umgås med kidsen och bubbla, så det ska bli as trevligt.
Igår blev det att chilla hos Softie, och jag fick världens huvudvärk. Kunde inte göra någonting, låg bara i soffan och såg på tv. Men sen gick det över vid 3-4, värt? Nej nej.
Men imorse när vi vaknade så kom Madde så vi gick ut med högtalarna och satte oss ute och stekte och lyssna på musik.
Men nu ska jag vänta på att min mat ska bli klar, och sen ringa Softie och höra när vi ska fara... Madde ska också med, så ha en bra dag!

Hyfsad plan

Sista dagen i skolan imorgon (idag) och jag har prov och inte pluggat. Och det är ju verkligen ovanligt när det gäller mig, när ska jag lära mig? Aldrig
Och nu är det så att jag inte är det minsta trött, och vad ska jag roa mig med? Se på dåliga serier på tv som jag inte ens hänger med i och somna till. Det låter nog som en hyfsad plan faktiskt!


Åh, vad jag saknar Kreta... (bilden är snodd av Softie)

Övningsköra

Stressig och lång dag, slutade kl 5 sen har jag varit på stan med min mamma. Sen for vi och köpte mat och nu har jag nyss käkat och vi ska snart fara och övningsköra. Mamma kommer göra mig nervös men det kommer nog gå bra!
Sen har jag prov imorgon så det blir att plugga ikväll.
Så nu måste jag dra..

Softie om du läser det här, RING MIG!!!!!!!!!

Onödiga dagar

Jag är jävligt slö, jag dissade gymmet för att ligga ute och pressa. Men jag kände att jag hade verkligen ingen ork till att fara och träna idag, jag får köra hårt på onsdag istället.
Idag hade jag en av flera onödiga dagar i skolan, jag fick veta betyg och vänta i evigheter. Det var inte så värt, hade kunnat ligga hemma och sova hela dag istället.
Ikväll hade jag tänkt att chilla och plugga, Softie ska komma förbi så det blir nog trevligt. Och då kan jag koka kaffe, yes. (jag hatar att dricka kaffe själv)
Men nu ska jag tjata på mamma att jag vill ha mat NU!

Dumma oss

Då var man hemma igen, jag har hunnit med mycket idag.
Jag har varit och stekt i solen, gjort egen lunch, varit och övningskört med pappa, varit på Coop och sett en film. Men nu har jag världens huvudvärk för att jag inte har sovit så mycket inatt.
Det blev lite sent igår om man säger så, det blev att vara med Madde och Softie och vi dumma oss bara. Men vi hade iallfall jävligt kult och det är ju det som räknas.
Men nu blir det duschen och jag är lycklig för att jag har sovmorgon imorgon + att vi bara har betygs snack på mina enda två lektioner.
Och imorgon ska jag hämta ut mitt legg (om det har kommit såklart), men när får jag tillbaka min underbara telefon?


Trevligheter

Just nu sitter jag och väntar på att Softie och Madde ska komma och hämta upp mig och jag har ingen aning om vad vi ska hitta på för trevligheter.
Det har varit underbart väder idag, men det har blåst kallt då och då. Men jag och Jack har byggt ihop studsmattan helt själva. Eller okej, pappa hjälpte oss att räkna så att det blev rätt, haha. Men jag tycker personligen att vi var duktiga!
Och jag är ganska uttråkad, jag hatar att vänta. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge...

Hatar kommunen

Sitter hos Softie nu och väntar på att hon ska bli klar och att Madde ska komma och hämta upp oss så vi kan fara ut en sväng. Och bara ha en trevlig nykter kväll, som jag är jävligt sugen på.
Idag har jag varit och tränat och färgat Softies hår ljust och en del av min utväxt, hahah. Det ser lite roligt ut men det får jag leva med tills vidare, jag orkar faktiskt inte bry mig hur mitt hår ser ut för tillfället.
Jag hatar kommunen, dom har inte placerat mig någonstans. Fan va arg/less jag blir, kan dom inte sköta sitt jobb rätt eller vad är frågan om? Det ända jag vet är jag får sista perioden (igen) och jag lovar det blir äb (igen).. suck!!

Överkonsumerat

Softie for nyss hem, vi har sutit ute på min altan sen kl 8 och lyssnat på musik och överkonsumerat kaffe och cigaretter. Men det var lika trevligt som vanligt och bara snacka skit som alla andra gånger. Men nu är jag frusen och kan knappt skriva för att jag är så kall.
Och jag vill veta sommarjobb så jag kan börja planera min sommar, vart och när jag ska fara osv. Men jag hoppas att jag får ett brev i posten imorgon som säger att jag får första perioden. Jag håller tummarna!

Sluta tänka

Ännu ett prov bort gjort och jag klarade det, så nu behöver jag inte tänka mer på det och det känns jävligt skönt.
Så nu kan jag sluta tänka på prov den här veckan iallfall, eller jag har en massa inlämnings uppgifter som jag måste göra. Men det orkar jag inte ta tag i den här veckan faktiskt för nu är jag otroligt less på skolan.

Misslyckad

Idag hade jag mitt samhällsprov, jag kan bara säga en sak om det. Det gick åt helvete!
Men ikväll så ska jag plugga till idrotts provet och sen behvöer jag inte plugga nåmer den här veckan och det känns skönt att få slippa det.
Men nu ska jag ligga på soffan och glo tv och kanske sova en stud för det förtjänar jag faktiskt efter den här jobbiga och långa skolveckan.
Igår hade jag en misslyckad färging.. Eller kanske inte misslyckad precis men de syns inte helt enkelt. Jag hade planer på att göra slingor, och när Ida ska börja färga mitt hår inser vi att jag hade köpt färg inte blekning.. Så vi hade en blekning och färg, haha. Men jag förstår inte, varför blev det inte blekt med blekningen?

Tur att jag

Kom nyss hem, jag har varit på Coop och köpt hårfärg, så när Ida kommer sen så blir det slingor. Så jag hoppas att det blir nice, men jag lär ju märka när jag ser resultatet. Men det var jävligt dyrt, 150 kr för att göra slingor. Det är nästan hemskt, tur att jag färgar mitt hår så pass sällan.
Idag så har jag bara haft två lektioner, men jag har ändå gått till 5. Så jag har haft ett jävla hål under dagen eftersom att jag bara hade första och sista lektionen. Men vi gjorde iallfall pizza på varmkök, så då fick man sig middag så det var ju ett plus.
Senare när Ida kommer så ska vi plugga, vi har prov i samhälls och det är ett stort och svårt prov....

Hålla ut

Vilken huvudvärk jag fick och det känns inte passande när jag ska plugga, och jag är sjukt sugen på att göra slingor. Jag har faktiskt stora funderingar på att göra det..
Jag är fruktansvärt less på skolan nu, det är så otroligt mycke prov och en massa inlämningar + att man måste fixa APU-plats till 3an. Jag förstår inte hur jag ska hinna med allt, men jag får helt enkelt bara hålla ut och göra det jag ska så fixar det sig säkert.
Nej, jag har inte tid med det här. Skolarbeten kallar!

Lite bilder från helgen

Konfirmation, stek med Mayo och Morris och bastukväll !!!





Det finns ingen gud

Jag är jävligt trött och seg idag, har inte fått mig så mycket till sömn.
Igår blev det iallfall att vara med Softie och flotta och se film hemma hos mig i min "bastu". Sen for vi hem till henne och såg på Scarface, så jag sov väl inte förens vid 4. Och jag skulle vara i kyrkan kl 11, för att Jack skulle konfimera sig. Det var dom längsta 1,5 timme i mitt liv kan jag då lova.
Det är inte det roligaste och sitta och lyssna på en massa snack om gud när man inte tror på "honom" och sedan sitta och läsa psalmer osv. Och be om förlåtelse till gud för sina synder och bli "ett" med gud om man dricker vin och bröd. Det ända sättet att bli förlåten för sina synder är om man förlåter sig själv, för det finns ingen gud. Den dagen det finns bevis, den dagen kan jag tro på gud. Men den dagen kommer aldrig att inträffa!
Så de där med att vara i kyrkan är inte min grej, men det var roligt att se Jack i klänning iallfall.
Ikväll kommer Ida och vi ska plugga som det blir att göra hela veckan....

Planer sprack

Igår blev det då att basta, och vi hade det trevligt snacka skit och drack öl. Så det vart en toppen kväll tills vi begav oss därifrån till en "fest" men det kryllade av fjortisar och bråk. Haha, men jag fick mig ett gott skratt och hade nära hem, så det blev en tidig kväll.
Men Softie sov hos mig allfall och vi såg film och sedan somna, och ikväll blir det att flotta med film. För våra andra planer sprack ganska fort pga. sjukdom, klockan var för mycket och att vägarna inte går att köra på. Men det blir säkert lika bra med en film kväll.
Hahah, som ni märker i förra inlägget så var jag inte världens bästa på att stava igår. När man ligger i sängen och inte är nog van vid tangentbordet och har druckit lite och var trött så det var inte världens lättaste, hahah.
Nu dega och se tv, hejs.

Föralltedid


Sluta nöta

Nu är det packat och klart för att röra sig mot bergviken, det jag inte har gjort är att äta. Och det verkar som att jag får göra min egen mat idag, jag känner att jag inte orkar. Det får väl bli mackor eller nudlar.
Nej nu ska jag sluta nöta dator och ta tag i maten och sen kanske meddela Softie att jag är klart, för det hade faktiskt varit ganska smart.

Basta

Nu sitter jag och mayo i soffan och ser på tv, det är riktigt mysigt.
Idag hade jag då två lektioner, jag klev faktiskt upp och gick på matten. Då fick man applåder och vågen, så vart man välkommen. Haha, så sen hade vi sista lektionen i typ 10 min, men de bästa var att jag fick MVG på provet. Så nu är jag glad, men jag tror mamma och pappa är gladare faktiskt. Haha.
Ikväll blir det att basta på Bergviken, så det blir riktigt trevligt en fredag som denna när det är dåligt väder. Och inte nog med det, så är jag inprincip frisk nu.
Men det stora frågan är, orkar man verkligen träna idag?

Smällar man får ta

Nu ligger jag i sängen och försöker värma mig med datorn, men det verkar inte fungera.
Men man får skylla sig själv om man har varit ute och snackat skit i en timme ute i kylan, för det är ju faktiskt valfritt. Och jag borde sova nu för imorgon så ska jag faktiskt ha matte kl 10. Så ingen sovmorgon för mig till kl 12 inte, men det är smällar man får ta när man inte har fixat en kurs.
Nej nu sova, god natt alla!


.... Johanna, det är fixat ;) Hahaha

Kings of leon - Manhattan


Lyssna och njut!!!!

På humör

Då har man gjort bort Nationella i engelska, så nu är det bara att vänta och se om man fick godkänt eller inte.
Morgonen började inte så bra för min del, det var dåligt väder + att jag började 8.15 när jag egentligen skulle ha börjat 10. Men nu känner jag mig på humör och jag ska snart umgås med Softie. Jag har dock ingen aning om vad vi ska hitta på men det blir trevligt iallafall.
Just nu lyssnar jag på underbar musik och känner att nu är sommaren verkligen påväg...

Hejdå

Nu är det så att jag är jävligt less på min design, så hejdå med den....

Kopp kaffe

Så fort man har blivit av med ett prov så dyker nästa upp, när ska alla prov ta slut? Jag känner pressen att jag måste klara alla för jag har inte tid med nå omprov.
Det är dåligt väder ute och det gör min nästan deprimerad, vart är min underbara sol? Jag vill ju sitta ute, lyssna på musik med en stor kopp med kaffe.
Men jag har ju min underbara musik på data, får väl nöja mig med det och sitta i mitt stökiga rum med en kopp kaffe.


Boden alive 07, det finns alltid bilder som man inte trodde existerade.

Degar

Nu sitter jag hemma och degar, det har varit en lång dag i skolan. Men jag fick G på varmköksprovet och vi gjorde god mat och jag åt för en gångs skull.
Ikväll har jag planer på att bara slappa för att jag är helt slut och imorgon ska jag förhoppningsvis övningsköra med min pappa.

Jag undrar hur mycket man kan hata en människa?

Stå ut

Jag är grymt less på skolan, behöver sommar lov NU! Nu på slutet så är det så mycket som ska lämnas in och prov varje vecka. Men jag får väl bara stå ut och göra det jag ska så innan jag vet ordet av det så är det sommarlov.
Idag hade jag ett prov + nationella speaking, så båda gick väl okej. Men jag lär hur det gick!
Jag var på stan en sväng med Ida och Amanda efter skolan, jag köpte mig ett par solglasögon och en snygg tröja! Och när jag kom hem så satte jag och Malin oss på altan med kaffe och musik och stekte.
Sommaren är verkligen påväg, men hur ska man ha råd med allt man vill göra?

Har inte orkat skriva nått

Nu är jag helt slut, är fortfranade sjuk och har nyss suttit och skrivit min APU-rapport och jag håller på att svettas ihjäl på min "heta" data stol.
Men jag kan glädja mig av att jag inte börjar förens 11.05 imorgon, så då hinner jag på banken och hämta ut mina pengar. (vilken lycka!)
Nä, nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen och hoppas på att jag somnar snart och plugga till mitt prov imorgon!

Valborg och stek mys...






RSS 2.0