sommar!!! ♥

Sitter fortfarande ute i kjol och linne, och det är fortfarande helt varmt.. Galet om man frågar mig, börjar få lite huvudvärk, haha!
Har suttit ute hela dagen, rökt cigg efter cigg och kollat på Sons of anarchy, men då var de slut på avsnitt. måste tanka!!!
Men ska nog börja plugga, fan jag vet inte ens vart jag ska börja för att jag har så jävla mkt att göra, men jag har dock bara mig sj att skylla...
Men imorgon käftis och ons halkbana, vilken helvetes vecka!!!!

 ♥

Tallinn kryssning

Nu väntar jag på att duschen ska bli ledig, och ska packa!!! Drar ju till Tallinn vid 6, med alla estlendare och tonvis med alkohol, hur kommer detta sluta?
Trist att Sthlms dagarna är över, men nu är de, de roligaste kvar kryssningen! Sen på tis blir det att fara hem :(

Det som händer i Tallinn, stannar i Tallinn.....

Sthlm

Då håller man på att packa, och jag vet inte vad jag ska packa???????? Mamma har inte skrivit någon lista åt mig nu så jag är helt lost. Kommer säkert glömma nå viktigt nu, skulle vara så typiskt.
Men iallfall 1 vuxen poäng till mig, jag har satt igång tvätt maskin helt själv (med mammas gudie i tlf) och sen ska jag hänga upp den helt själv!!!
Så vid 8 far man till tågstation och beger sig till Sthlm ♥, va roligt vi ska ha. Och sen på sön då så blir de Tallinn..... fett nice!

 ♥

RSS 2.0