Sunny beach imorgon!!!!!!

Ligger i sängen å ska strax sova, kan inte fatta att vi drar imorgon fan va kul vi ska ha!! Nya minnen för livet.
Å vad tiden går fort, tyckte att vi nyss bokade resan men de är ju tydligen flera månader sen efter som att vi FAR IMORGON!!!! Ox ox ox

God natt mina vänner

Lite från i fredags

Ox ox ox

Vilket underbart väder de är ute är så sjukt jävla taggad till imorgon!!! Ox ox ox rave rave rave. Alltså tagga upp nu brudar...
Mindre bra var idag att jag var på miroi nå skit jag måste börja nu å man ska vara där varje dag från 9-16 skjut mig snälla. Bara nördar å utlänningar som ute kan nå svenska! Kul å hänga där i sex veckor!! Men inga bittra miner de är underbart väder och om en exakt en vecka idag tar jag med mig mina bästa å drar till Bulgarien och röjer i en veckan fan så underbart!
Puss på livet och puss på mig för jag är så bra

Kolla vilka snyggingar

Tisdag?

Kan de bli helg igen? Fan va tråkigt jag har!!! Vill också jobba å tjäna pengar, taggar till helgen ist då de blir middag och fest med underbara brudar! Ser lovande ut, enligt SMHI ska de bli 21 grader! Fan så underbart.
Nu ska jag se klart den bra filmen på tv å bara sova så veckan går fortare!
Sen kan de gärna bli nästa torsdag NU

<3

Ändrade planer i onsdag, ville dö efter ett tag när jag insåg hur sakta tiden gick osv. Så packade väskan å bika till Ylva där de dracks grogg, värd kväll hehe!
Nu håller jag på diskar, tvättar å ska byta rent i sängen å städa, vilken underbar hemma fru jag skulle vara.

Annars då lugn helg, men de känns som att de har varit helg i flera veckor? Tagga Sunny beach, ca två veckor kvar å gud vad jag längtar till lite semester!!

Min fina farfars begravning i lördags, den var fin!! Vila i frid <3

Solsolsol

Nu börjar de bli sommar. Sitter ute å röker i linne och de är varmt fan så skönt!!
Har legat ute hela dagen å sola och Gud vad jag har saknat de!
De enda som är drygt är att de blir aldrig mörkt, de blir helt fel i hjärnan och gå å lägga sig när de är ljust!
Aja ikväll ska jag bara ta de lugnt mesans alla partar! Pusss o hej

Lång tråkigt som fan!!

Dör typ... Jobbar men de är så mkt dö tid så jag somnar typ?? Ska iaf strax promma till mitt "älskade" arbetsförnedringen och sen tillbaka å jobba.
Annars så Tränigsvärk som fan från min och Ylvas joggning tur, härligt men mindre skönt med mina blåsor under fötterna. Suuuuuck måste göra nått å saken pallar inte att man inte ens kan ta en lång promenad utan att man ska behöva få blåsor lixom. Fan va kasst de är, så nu ser jag ut som ett mongo när jag går men de bjuder jag på. Hur livet är annars då!! Går bara å väntar på att de ska bli 31a så jag kan få fara härifrån ett tag. De måste hända lite grejer nu innan jag blir galen.

Lördag då

Fan va tråkigt, de bara snöar och snöar! De vill som aldrig sluta och när hade man snö i maj sist? Fuck den globala uppvärmningen, de är ju bara bullshit!
Annars då ligger död i mitt rum å finns ingenting att göra och är hungrig hela tiden.
Men what to do lixom, vill bara att sommaren ska komma eller ännu bättre att de ska bli 31a så jag kan få åka till Bulgarien! Älskar att resa och se nya miljöer, måste passa på nu innan man blir gammal å rutten och har massa måsten och inte har tid!

RSS 2.0