Skit väder-........

Var med om en traumatisk upplevelse igår... eller i natt!! Fyyfan, jag gick på toa och var halv vaken. Sen kollar jag runt lite, åså ser jag en.. SPINDEL1!!!!!!!!!!!!!!!!!111 fyyfan då blev jag klar vaken, men jag trodde det var en låtsas, men jag var ändå inte säker. Så jag kastar en grej på den, den ligger stilla. Men jag var ändå tvungen att se om den var på riktigt, sen så flyttar jag på mattan och nej den rör sig inte. Då pustar jag ut, men när jag skuter tillbaka matten SÅ SPRINGER DEN IVÄG!!!!!!!!!!!! Då börja jag gråta och fick panik, visste inte hur jag skulle göra. Kl var ju så sent, kunde inte väcka någon och inga pengar på mobilen och inget internet, kunde inte berätta om min traumatiska upplevelse till någon. Så efter en stund så springer jag ut från toan, stänger dörren. Sen springer jag in i mitt rum stänger dörren, tänder alla lampor och slår på tvn och gråter i min ensamhet. Haha, lite patetiskt nu när jag skriver det. MEN DET VAR HEMSKT!! Ja, så då kommer mamma in på morgonen: Sanna varför har du sovit med lampan tänt? Så berättar jag och dem hade inte sett en spindel. VARS HAR DEN RYMMT!????????????? Jag vill inte vara här, jag ska nog ta alla minna grejer till köket och plugga. Men den där jävla spindeln förstörde min sömn, somnade kanske vid 3. Så skulle jag upp kl 6, KULT!!! I råga på allt så är det SKIT väder, man vill bara gräva ned sig.
Ajja, hoppas jag aldrig ser spindeln nåmer. Det känns som att den kryper på mig hela tiden :S Kollar runt i rummet hela tiden och letar efter den. Jag tror den har gömmt sig och planerar något hemskt!!!!!!!!!!!

Smyger fram

Fan va ångest jag har, och ja. Jag har ångest.... Konstigt nog, men jag tänker alldels för mycke på hur det ska bli efter skolan och det ser inte ljust ut just nu. Jag vill göra så mycket, men utan pengar så går det inte. Och hur ska man få pengar om man inte har ett jobb?
Hoja, jag vill inte tänka på det här nåmer. Men jag kan fan inte släppa det, men snart kommer Softie hit iaf, då kan jag tänka på annat, skönt det. Men det är såna tankar som smyger fram i mörkret på kvällarna när man ska somna i tid för att orka skolan... JAG VILL INTE BLI VUXEN!!!


FU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Glida fram på en räkmacka

Jag har svin tråkigt, jag hatar att vänta på att maten ska bli klar.. Men jag har iaf varit och gratta farfar som fyller 91 år idag, han börjar bli lite gammal :(
Men ikväll ska jag iaf köpa godis och se på movie med softie och madde? Så det blir slött, jag orkar verkligen inte göra något. Skolan tar alla mina krafter, det är tungt att gå i skolan och ha praktik.

Celebrate and dance for free

Ny duschad och sitter och lyssnar på högsta volym?! Tydligen, men så går det men en högtalare som fungerar + spräng och trasig bas. Datan är också trasig, mobilen. Allt elektroniskt, tvn likaså. Kanske dags att det kommer en födelsedag snart? Som vanligt mycket man vill ha, men sådant får man leva med när man har spenderat alla sina spar pengar, det måste vara ett av dom dumaste sakerna jag har gjort.
Men snart ska jag ut och ta min sista kvälls smoke och sedan se en av mina favorit filmer som går på tv ikväll, Crank!! Galet jävla bra film alltså.
Mycke att ta tag i nu alltså, mycket att göra på allt för liten tid. som vanligt, det kommer gå käpprätt åt helvete!!

Snabba cash

Idag (eller igår, den är ju efter 12) fyller ju då gay-madde 19 år, grattis. (kärring) Så då har man varit hos henne och käka smörgåstårta (Y) och sedan blev det bio. Och då blev det Snabba cash, fan va bra film!!! Inte nog med det så var det ju en babe med Joel Kinnaman, grrr. Men han hade dock gay frisyr, men det får man väll leva med. haha!
I helgen har jag bara chillat, och det förtjänar jag. Helt död efter att ha varit i skolan i en vecka, hur ska jag orka ett halvår? Det återstår att se.grrrrrrr ;)

Egypten!!! ♥

Då var man hemma i tråkiga kalla lule igen.. Fan va depp!!! Vad jag längtar tillbaka till värmen och all service, och inte behöva göra nå, bara ha kult!!
Men nä, då har man äckel skolan som man måste gå klart och vara här hemma i kylan under vintern.Love u gays, tack för en underbar resa!!! ♥
RSS 2.0