love song

Lyssnar på musik ur mina nya högtalare!! äntligen bra ljud, det var verkligen efterlängtat... Inte nog med det så har mamma köpt sista boken av twiligt, så länge vi båda andas. Så jag ska börja läsa den snart, och då kommer jag att vara okontaktbar, haha. Man blir så fast!
Sen kom min vekovevyn idag, så jag har mycket att läsa.
jag lyssnar på vår musik, så nu är jag helt pepp och på världens bästa humör!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sen vill jag också skriva, GRATIS IDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ::D:D:D puss på dig

one by one

När jag kom hem från körlektion så hade mamma köpt en grej som man kopplar in i datorn så mitt LJUD FUNKAR IGEN!!!!!!!!!!!! lycka.
Men då upptäckte jag hur kassa och dåliga högtalarna var egentligen, så jag ska få nya av mamma i påsk-present. Så det blir awesome, så jag kan börja se serier igen :D:D

on the top

Då har man packat ned allt viktigt som jag ska ha med mig till vildmarken... eller andra kallar det råne!
Jag undrar bara hur i helvete jag ska få med mig mitt bord till skolan på bussen?! hmm, återstår att se. Imorgon blir det boden och på torsdag blir det mässan, fan va roligt vi ska ha!!!
hheeehe

ge mig

GE MIG PEEEEEEEEEENGar!!!!!!!!!!!!!!! kan jag fylla år snart eller så jag kan köpa en massa kläder och shoppa som fan i sthlm och tatuera mig kanske?????????? och ge mig en ny mobil, en lägenhet och en utomlands resa och varför inte ett jobb?!!!!!!!!!!!!!!!!
Mkt jag vill ha, men man kanske ska börja med att få ett jobb kanske? helvete

Dålig deal

Gjorde nyss en dålig deal med mamma... Om hon betalade min tågbiljett till Sthlm så skulle jag gå ut med mina STORA hundar varje dag. bläää!!!
Men då är det en skuld borta iaf, mer pengar till shopping och annat. Idag dissa jag gym1, för har inte ens käkat och då blir det lite väl segt. Och jag är trött efter praktiken, fast det var bara halv dag. Men sen har jag haft körlektion... Blir nog bara att glo tv och jaa.. gå ut med dogsen! Så jag blir svin trött och somnar i tid för praktiken imorgon....
nu vill jag att det ska hända

Klickat hem

Nu har jag klickat hem min student klänning... Men nu behövs det bara ett par super snygga skor och sedan en klänning för kvällen så är jag väll nästan klar!! Sen beställde jag mig också en skinnjacka... hmmm.
Det var iaf inte dyrt så det kvittar, men nu känner jag mig lite lugn iaf!!

dra mig baklänges...

Åkerholmen

sliten efter gym1, trött efter en heeeel vecka i skolan. Ska snart käka middag och sedan packa, jag ska fara till Åkerholmen och köra skoter. Någonting att göra, men det kommer bli kult!
Nu tänkte jag ta en pn om jag har tid, men ska int fara förens kl 8 så det går nog.
jätte roligt


Fina snögubben jag, softie och kidsen gjorde (Y)

Complicated situations are the makings of all that's wrong

Show me your genitals

guns dont kill people uh uh i kill people with guns

We can keep it on the low, don't nobody have to know

KASST! Nu har man städat sitt rum så ge mig pengar gubbe.
Snart börjar det något awesome på tv.


RSS 2.0