Snöstorm

Blev inge julkaledern :( Det var inte förens imorgon, ledsen jag blev alltså. Haha, men vi gick iallafall på stan och jag unna mig ett par nya örhängen, kände att det var dax och jag blev peppad. Haha, sen så gick jag, Amanda och Ylva och käka mysig middag på Dagobert, gott som fan vare. Sen promenarade man hem i snöstorm. Det blev typ kallt och så var man blöt och jävlig. Men nu tänkte jag slå på tvn och göra Kaffe, god kväll!

Första advent

Vaknade nyss, känner mig som en död zombie. Väntar på att bussen ska starta så jag får komma in till stan med Amanda och Ylva. Vi ska gå på stan en snabbis och sen ska vi och se på Julkalendern i stadsparken, haha. Så det blir riktig julstämmning nu så här  på Första advent. Men det är ju härligt, snart är det julafton. Jag längtar otroligt efter alla julklappar.
Men nu tänkte jag fixa mig färdigt åså, god dagens!

Johan palm :(

Satan vad det är kallt ute, kom nyss in men fryser typ fortfarande.
Amanda ringde och väckte mig i morse, då var det bara att stiga upp och käka en macka sen bar det av till stan och träna. Så fyllde man på sin mobil också (äntligen) så nu kan man ringa, helt underbart. Sen efter vi hade tränat så blev det att vi mötte Ida och for och solade. Det var helt underbart, älskar att sola. Men just när det är som skönast så slutar det alltid. Men det blir nog att sola snart igen, om man har nog med pengar alltså, haha. Men ikväll blir det iallfall att se på Prison break och ta de lungt.
Igår så hade vi ju middag hos mig, det blev kött och potatisgratäng med brunsås och sallad. Fan va gott det var! Sen så blev de ju Idol så klart och Johan åkte ut :( Deprimerande, jag blev typ ledsen. Haha, tycke att Alice skulle åka istället, men ikket. Johan är så speciellt, helt underbar, ville värkligena att han skulle få stanna kvar.
Haha, fan va vi skrattade åt Johans tokiga fan, svimmade bakom senen, höll på att slita av sig sitt hår. Haha, kunde inte prata eller nått. Haha, men då fick man ju sig ett gott skratt iallfall.  Klicka här för att se -> http://www.youtube.com/watch?v=6hWkMXNTqZc 
Men det blev en sen kväll, somnade inte förens vid 6. Men är dock inte så trött, men nu blev det ett långt inlägg så god dagens!

Inte en blekaste

Otroligt onödig dag alltså, tog mig ända till skolan. Upp för alla trappor, sen har vi bara lektion i 10 min. Haha, fan va less jag blev alltså. Jag som skulle fara och träna efter skolan, nu vet jag inte ens om jag ids åka tillbaka till stan för att träna. Isf gör jag det imorgon istället. För jag måste städa duscha osv.
Sen ska mamma och pappa åka till Pitehavsbad och vara där i natt, så det blir iaf chillt här hemma. Men jag måste också fundera på vad vi ska göra för middag, jag har faktiskt inte en blekaste om vad vi ska hitta på.
Jag vill ha ny musik och lyssna på, några tips?


Panic at the disco, helt otroligt bra. Ni borde lyssna på deras låtar om ni inte har hört! Tänkte snoka och se om dom ska komma till Svergie nå nästa år, isåfall så kommer jag stå där och gråta.

Middag och Idol (Y)

Nu är jag faktiskt as trött, helt konstigt men sant. Ska snart göra nå frukost/lunch, finns säkert inte gott hemma. Men får väl ta det man har.
Efter skolan så blir det att träna med Ylva och Amanda, sen blir det att skynda sig hem och fixa sig. Sen blir det middag och Idol (Y) Den vanliga tjejkvällen, sen blir det väl att bara ta de lugnt. Men jag måste nog också städa mitt rum, det ser ut som ett helvete här nere.
Min buss går inte förens om en timma typ, och jag är ju inpincip typ klar. Eller jag ska bara käka och det går ju faktiskt fort, jag är alltid så trög på kvällen när jag ställer alarm.

Shopping

Kom nyss hem från stan, det blev shopping. Eller iallfall lite för min del, hittade inte så mycke som jag tyckte om. Det fick iallfall bli leggings, underkläder och knästumpor. Så det var lite iallfall, och jag tycker om det.
Nu är jag trött och vill vila, men det går inte för att det är hockey och alla bara skriker det högsta dom kan när det väl blir mål. Måste börja kolla upp när det är hockey så jag kan fara härifrån. Det är alltså ett jävla liv, så här mycket brukar dom inte skrika, haha.
Men nu ska jag dricka mjölk och käka banan, och nu kom Mayo för att han är så rädd när dom håller på och skrika, så nu ska jag mysa med han också. God kväll!

Tråkigt

Kom typ nyss hem, det har varit en lång och tråkig dag i skolan. Skolade dock från Datan, orkade inte så då for jag hem till Ida istället och vi käka lunch och snoka runt. Haha, trevligt var det iallafall. Sen har vi typ världens tråkigaste idrotts lektion. Sen fick man vänta i typ 2 timmar på att NKn skulle börja. Men det gick fort, höll typ på att somna, haha. Men då labba vi och skrev en labbrapport. Tråkigt, men fick iallafall sluta typ 50 min tidigare.
Nu sitter jag här och är vrål hungrig, ska på stan sen med mamma. Hoppas hon köper nå fint åt mig då. Men nu ska jag lägga mig i soffan och bara glo tv på och känna lugnet.

Har dålig fantasi

Väntar på att Scrubs ska börja, var nyss å duschade. Så mitt hår kommer att vara äckligt imorgon, haha.
Såg på Insider idag, fan va hemskt det där "grann bråket" var, har läst om de åså förut. Men nu när man fick se bilder och höra massa grejer. Fyfan, lite undra på alla fördommar man har alltså. Det blir ju inte bättre om man säger så, men jag tyckte så synd om honom så jag började gråta, haha. Men samtidigt så var jag arg, haha hade lite humör svängningar där om man säger så.
Men nu ska jag lägga mig i sängen och glo på tv, ska faktiskt upp kl 7 imorgon. Haha, vilket skämt. Kommer att vakna en kvart innan bussen som vanligt.

Roliga bilder, haha

Att det redan är onsdag, fan va tiden går fort alltså. Jag hänger knappt med. Idag så har det varit lugnt i skolan, redovisning, gick igenom det som ska komma på provet nästa onsdag och sen var vi typ 10 min på den sista lektionen. Men det var skönt iallafall, men imorgon går man till kl 5. Jobbigt men det är ju bara den här och typ en torsdag till som man går till 5. Helt skönt, sen bara 3 varmkökslektioner kvar. Sen blir det lov.
Haha, imorse så vakna jag en timme tidigare. Fan va arg jag vart, haha. Hade råkat stoppa alarm en timme tidigare i natt, så då var man påväg till bussen å allt. Så tänkte jag "fan va mörkt det är, så här mörkt ska det inte vara vid den här tiden" så kolla jag på klockan så var den 8.05 så börjarde jag kl 10. Haha, fan va les jag var då alltså. Men nu ska jag lägga mig framför tv som jag har längtat efter hela dagen.






Haha, roligt man kan ha på ett långt hål ;D

mer TV

Var nyss ute och tog mig min natt rök, ska snart lägga mig i sängen och se på Scrubs. Haha, ser det varje dag. Har nog sett varje avsnitt minst 3 ggr. Men det är ändå så bra.
För någon dag sen upptäckte jag att DC visas 24/7, fan va glad jag är. Haha, då kan jag kolla på det hela tiden. Så jag har börjat se på det också, nu kan jag värkligen inte somna i tid alltså.
Imorgon blir dett att träna med Ylva, vi ska börja ta träningen seriöst nu igen. Man hade så mycket i skolan och blev lat så det blev ju ingen träning på typ en vecka. Men nu är vi igång igen och jag känner mig pepp som fan.
Men nu ska jag då se på tv, god natt!

TV

Nu är jag fett trött, och less på att bara ligga hemma. Har legat framför tvn ända sen jag kom hem, och det var typ halv 3. Helt hemskt, men jag har dock sovit i en timma eller så.
Idag så hade jag då NK prov, klarade de som tur var. Hade inte pluggat eller nå, men ska ju vara glad att det är över. Imorgon så är det redovisning och sen är det väl inte så mycke mer den här veckan som ska in. Juste några uppgifter som ska vara inne på fredag. Men det får jag lösa i veckan, men nu ska jag se vad som börjar på tv och lägga mig i soffan igen. (boring) god kväll!

Plugga ;(

Kom hem för inte så länge sen, har ju då varit hos Softie. Men det blev inge färga ögonbrynen, haha. Det blev att synda och gå på Kvantum och köpa dead head istället. Haha, det var ju typiskt när jag ska försöka att vara nyttig. Men nu har jag bestämt mig, det var sista gången.
Men sen satt vi mest bara och prata så jag missade sista bussen hem (7an iallafall) så då fick man gå ända ner till Kvantum igen, haha. Men nu sitter jag här och skriver fast jag borde plugga till NKn som jag har muntligt prov på imorgon. Men jag vet att jag inte kommer att göra det ikväll heller, för jag ska se på Scrubs. Får väll små plugga i pausen typ. Haha, men jag lär ju märka hur det slutar, men nu ska jag kolla när Scrubs börjar. Det har säkert redan börjat, skulle ej förvåna mig, god natt!

Snart jul

Nu är det exakt en månad kvar till Julafton, gud vad jag längtar. Vill bara ha en massa julklappar och se på Kalle anka, haha. Men sen får jag inte glömma julmaten, det är så gott. Sen känslan, det är så mysigt när det är jul. Mamma har stoppat upp röda gardiner i mitt rum så nu är det helt mysigt och julfint.
Haha, glömde skriva tidigare att min nya lampa gick sönder i morse. Haha, jag skulle dra upp rullgardinen så har jag bara en smäll så var min nya lampa sönder, haha. Men jag ska få en ny till veckan så de löser sig.
Nu sitter jag och väntar på att min buss ska gå till Softie, så ska jag chilla hos henne. Sen så skulle vi typ färga ögonbrynen åde, så det blir mys.

Oväder

Kom typ nyss hem, satan va kallt det är ute. Snö storm och så blåser det som fan, typiskt. Men det försvinner nog snart.
Var och tog sprutan idag då, det var helt okej. Det gjorde inte ens ont, haha. Gruvade mig i onödan som fan, men om två månader blir det nästa spruta.
På NK;n så var det en från Djurensrätt som kom och hade "föreläsning". Hon försökte få alla att bli veganer typ, haha. Okej, det är synd om djuren helt klart. Men det är viktigt att äta kött, det finns så mycke som man behöver därifrån. Och inte nog med det så är de ju så jävla gott, hade nog inte kunnat leva ett liv utan kött tror jag.
Idag blir det att plugga och träna, men jag är inte så pepp på att träna. Iaf inte att ta sig till träningen när det är sånt här äckligt väder.

Rädd som fan

Lisa for nyss, och jag är jätte nervös inför imorgon. Jag och Malin gick och kollade på sprutorna och såg hur stor förpackningen var, jag trode jag skulle svimma. Så nu är jag ännu mer nervös än vad jag var tidigare, men jag måste göra det. Det är säkert inte så farligt som jag tror att det är, men jag som inte ens vågar pierca mig. Haha, men det går säkert bra.
Mitt projekt med håret gick åt helvete, det är rakare än ever. Det var ju då typiskt, mina självlockar försvinner så fort mitt hår blir tort. Men det är ju alltid så, dom som har rakt hår vill ha lockigt och dom som har lockigt vill ha rakt. Men jag får väll antigen locka det varje dag eller så får jag väl permaneta det. Men nu ska jag se på tv och hoppas på att det går bra imorgon!

Projekt

Duscha nyss, har ett projekt framför mig. Ska kamma ut mina dreads och sedan ska jag försöka hålla kvar mina lockar som alltid försvinner när mitt hår torkar. Haha, jag lär ju se hur det slutar. Sen ska Lisa komma hit och vi ska se på Sanningens ögonblick, så det blir trevligt.
Det är mycke bra på tv idag, konstigt nog. Men jag kommer säkert inte få en blund i natt, är så nervös för sprutan. Ska nog gå och kolla hur stor den är så jag vet tills imorgon, haha. God kväll!

Sprutor

Jag är fett trött, har bara legat och sett på tv hela dagen. Ända sen jag vakna typ, nu väntar jag på att vi ska äta. Börjar bli hungrig.
Igår kom Ylva hit och såg på film, och köpte lite godis. Tog det bara allmänt lugnt, men det var härligt. Imorgon är det ännu en skol veckan, är inte peppad. Men vi har ju ingen Varmkök, men vi har dock NK. Men ändå, det blir säkert bra.
Jag börjar gruva mig för sprutan imorgon, hoppas att det inte gör ont. Ska ta en imorgon, sen om två månader och sen den sista om ett halvår. Fyfan va mycke, men det är ju lika att göra det faktiskt. Men nu ska jag se på tv, god dag!

Firade Amanda

Min bakis dag är förgyllnad. Blev först att shoppa med mamma på stan, fick två par jeans leggings svarta och jeans färgade. Sen fick jag ett par vinterskor, överdragsbyxor, och två lampor till mitt rum.
Sen efter det så for vi på Donken och käkade flotti mat, så nu mår jag bra igen. Haha, iallafall för tillfället.
Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, blir väl att se på film och ta de lungt.

Igår vart det en helt okej kväll, först käkade vi Tacos hos Amanda, sen så blev att spela lite spel och sen Idol. Amanda från Idol åkte ut, helt rätt. Vi satt där helt spännda som vanligt, haha. Det är alltid så spännande om vem som ska få åka, nästa gång blir det nog Robin b eller Johan tror jag. För enligt mig så ska Kevin och Alice stå i finalen.
Men sen gick vi till Kronan på nån tråkig fest, alla var typ tråkiga så då for vi hem till mig och chilla framför datorn och sedan la jag mig i sängen och sov. Men nu ska jag glo på tv, god dagens!

   
Har alltid kult med er tjejer :)

Kvällens höjdpunkt

Fixade mig nyss klart, och hookade pappa så han kan skjusa mig till Ylva. Så nu sitter jag och väntar på att hon ska logga in på msn, så jag kan säga att jag kommer snart.
Sen blir det att fara till Amanda och käka tacos med brudarna och sedan blir det ugång. Det ska bli kult, det var ju som ett tag sedan nu. Haha, men jag får ju inte glöma att vi ska se på Idol också, kvällens höjdpunkt.
Sen blir det att ha på sig min nya tunika, den är så fin. Men nu skrev Ylva, så jag ska nog börja fara. Ha en underbar kväll alla!

Irriterande

Trött nu, men jag hoppas jag blir pigg snart. Det var skönt att få sova ut, är dock inte lika trött som jag hade varit om jag börja 8.15.
Nu sitter jag och lyssnar på musik, åt nyss en klämmacka som mamma hade gjort åt mig. Gott var det! Nu är jag irriterad för en av mina högtalare är fucked up, den spelar bara ibland och det är grymt irriterande, först är de lågt sen blir det typ as högt. Måste nog önska mig nya högtalare i julklapp, to bad!
Men nu tänkte jag plugga lite på läxförhöret som vi ska ha på första lektionen, god morgon!!!!

Grattis!

Sitter och ser på Scrubs, ska snart lägga mig i sängen och hoppas på att jag kommer somna tidigt så jag får sova ut. Har min älskade sovmorgon imorgon, härligt som fan.
Idag så hade vi inte fångarna på HH, utan det blev ergonomi? så jag blev helt besviken, var ju pepp som fan för fångarna. Men sen hade jag ju utvecklingsamtal, så jag ligger bra till i alla ämnen. Förutom att jag måste ta tag i matten, måste gå om A kursen. Så det för jag fixa nästa vecka, orkar inte imorgon. Haha, men nu ska jag se Scrubs!


Grattis Amanda, 17 år!! :D

Skola

Nu sitter jag med min älskling Mayo i knät och myser me honom. Ska snart ta bussen tillbaka till skolan och ha Idrott och Utvecklingsamtal, men det ska bli kult på idrotten iallafall.
Fan va skolan är jobbigt, jag är grymt trött och vill bara stanna kvar. Men jag måste fara, tycker ju det är kult ändå så, men jag har tur som inte har någon NK idag.
Ikväll måste jag plugga på frågor och svar till läxförhöret imorgon, hoppas man klarar det. Sen så har man mest troligt redovisning imorgon också. Men det löser sig, nu ska jag lägga mig framför tvn.

Trött

Jag har inte pluggat än, har glott på tv och fastnat framför data. Sen så började jag locka håret mitt i allt, haha. Så jag kan verkligen inte plugga, men kolla nyss på tv.nu så såg jag att Scrubs inte började förens 23.25 så jag hinner plugga om jag gör det nu. Men nu är jag typ trött och vill sova, men det kan jag ju inte för att jag inte har pluggat. Och det kanske är en fördel om jag vet vad vi ska ha för glosor innan jag gör provet. Haha, blir nog första gången jag pluggar på glosor tror jag. Men nu tänkte jag dricka mjölk och sedan ta mig min natt rök, så god natt!

Plugga Engelska

Är as mätt, har ont i magen. Råkade somna när jag såg på tv, så jag hann inte bli hungrig innan jag käka. Men det var så gott.
Efter skolan så gick jag, Ylva, Amanda och Johanna på stan och köpte en present till Amanda, men det var dock efter att hon hade farit. Längtar som fan till på fredag nu alltså, det ska bli mys. Middag, Idol sen party.
Men ikväll så ska jag plugga till engelskan, har glosor och gramatik och sedan läsa i Engelska boken, så det blir det jag ska roa mig med resten utav kvällen, men de lär ju bli mycke tv tittande också. Jag kan aldrig låta bli, kan inte ens slå av tv när jag ska plugga.
Imorgon har jag utveckligsamtal, och ingen NK så jag slutar efter utvecklingsamtalet, skönt som fan. På idrotten ska vi ha Fongarna på Hälsanshus, tycker det ska bli jätte kul. Så jag längtar faktiskt, haha!

Kläder

Kom typ nyss hem från Ida, började må skit illa. Men det lär vara över tills imorgon.
Vi pluggade ju då som bestämt, men vi gjorde dock bara 3 uppgifter för då började DH och sedan Christine, så då blev det tv ist. Haha, men får väl göra den sista uppgiften ikväll om jag ids.
Idag så gick jag och mamma på Coop och hämtade kläderna som vi hade beställt, men självklart så hade bara två av mina tröjor kommit. Och resten kommer typ inte förens i December, då blev jag lite ledsen. Men då sa mamma att vi skulle beställa mer kläder, då blev jag glad igen.
Haha, jag är väldigt duktig på att skämma ut mig har jag märkt. Men tänker dock inte skriva vad. Haha, god natt!

Mat

I skolan så har vi inte gjort ett skit som vanligt, bara varit. Men vi har dock börjat med en grupp uppgift. Men sen hade man Varm kök och då gjorde vi vår egna pasta, min och Idas vart as bra. Men inte nog med det så innan vi gick till lektionen så sa jag; Fan va skönt om han hade varit borta (läraren) då sa Ida; men han är aldrig borta. Så när vi kommer in i klassrummet så säger han att vi inte har nån lektion nästa vecka. Helt underbart, så det ska bli skönt att slippa gå till 5. Imorgon så slutar man typ kl 2, sista lektionen går typ bort. Helt underbart!
Nu är jag svin hungrig, hoppas mamma kommer hem snart och gör en god middag. Ska sen duscha för jag luktar mat som fan och mitt hår är äckligt. Sen blir det att fara till Ida och se hennes rum och plugga. Känner mig faktiskt konstigt nog forfrande pepp för det.

God natt!

Det blev inge burgare för min del, det fick bli lite godis istället. Som jag väl ångrar mig efter nån godis, då märker man att det var inte lika gott som förväntat. Men så blir det ju alltid, men inte bara det så har dom inte mina dead heads någonstans och det gör mig ledsen.
Men jag följde Softie på Max iallafall sen for vi förbi Frank och socialiserade med honom och hade allmänt trevligt, som vi alltid har. Men sen fick man springa till bussen (som vanligt) för att man alltid börjar gå försent, haha. Men det är ju kult att det har snöat idag iallafall.
Imorgon blir det en låååång dag i skolan som jag inte ser fram emot sen blir det att göra uppgifter också, ska tvinga Ida så vi kan göra dom tillsammans annars gör lär jag ju aldrig göra dom. Haha, men nu ska jag se på Scrubs!

Burgare!

Skolan har varit slö idag, som alla andra måndagar. Inga värda lektioner så sitter man och halv sover typ hela dagen, men det funkar.
Efter skolan så for jag och Ida hem till mig och såg på Dagboken, helt underbar film. Kunde inte låta bli att gråta (som vanligt) haha, jag är en fjolla när de gäller film. Men iallafall så for hon typ nyss, jag kanske ska följa Softie på Max men hon hör ju aldrig av sig, blev sugen på en bugare typ. Haha, det hade inte varit helt fel, sen upptäckte jag att jag hade mycke pengar kvar, så man klarar sig på cigg och har råd att festa till helgen + att ha pengar över. Helt perfekt, så därför kan jag köpa mig en burgare. Men vi ser ju om hon hör av sig, och jag sitter och funderar på när mina kläder ska komma som jag har beställt. Hoppas snart iallafall, men ska glo tv. God kväll!

Ännu en till slitsam vecka..

Nu är helgen snart över, att de alltid ska gå så himla fort. Ännu en till slitsam vecka i skolan, känner mig inte peppad för 5 öre. Men om man ser det på den ljusa sidan så är det drygt en månad kvar till Jullovet. Men iallafall igår så var vi hemma hos mig och såg på film det blev två skräckisar, dom var faktiskt ganska bra. Dom funkade iallafall för en kväll, haha.
Idag så har jag sett på Madagaskar på tv och sedan for jag till Lisa, sen ringde mamma och sa att vi skulle köpa mat från mamma mia, då tänkte jag PIZZA IGEN? Tre dagar i rad, haha. Det funkar ju inte, så de fick bli Kina mat istället, men det var as gott. Så nu är jag mätt som fan, ska snart gå hem till Lisa igen och se på tv och bara ta de lungt.

:D

Sitter här och degar, har nyss käkat middag. Pizza igen, tur att det var hemma gjord. Men det var inte gott idag heller, igår fick man vänta 45 min på maten, sen när man väl fick den så var det en besvikelse.
Men ikväll så kommer tjejerna hit igen och då blir det att köpa godis och glo på film och bara ta de lugnt. Men det blir säkert bra, men nu ska jag se klart på Miami Ink, god kväll!

Idol kväll!

Har nyss städat mitt rum, ska snart bädda sängen sedan ska jag slänga mig i duschen. Men orkar inte dammtorka eller damsuga idag, tjejerna får stå ut med att det är äckligt här. Haha, men jag tror faktiskt att dom är van om vi säger så.
Ja, idag så var det ju MR dag, så vi såg en film. Jag tycker den var ganska hyfsad, men ingen som jag skulle orka se igen direkt. Men de funka iaf, sen diskuterade vi om den å fick sluta. Sen får jag och Ylva och tränade som vi gör då varannan dag (förutom när vi är lata).
Men ikväll så blir det att fara och käka pizza med tjejerna som planerat och sen Idol hemma hos mig som vanligt och får inte glömma Singning bee. Haha, men det blir toppen iaf, men nu ska jag fixa färdigt. God dag!

(Y)

Sitter och lyssnar på Lady GaGa - Poker face och blir på party humör. Så mest troligt blir det party på fredag eller lördag, jag får väl bara hoppas på att mitt party humör håller tills då! (Y)
Idag så var det chillt i skolan, hade bara några "grupp" övningar sen nå annat skit, sen slutade vi kl 12. Sen for jag och Ida hem till mig och såg på Hem till Midgård och sen såg vi på en film och typ halv sov, men härligt var det. Haha, men sen så kom Ylva och Amanda hit ett tag.
Imorgon blir dett att beställa pizza med tjejerna och se idol, sen kanske party? Haha, jag vet ingenting just nu. Men jag lär ju märka. Ska gå in i friggebodan och leta mina uggs? Ida tjatar så mycket, god kvälll!

MIN MOBIL!!!

Min älskade mobil är tillbaka, fan va glad jag är. Men det har dock typ gått mer än två veckor. Men nu har jag min älsklig iaf, det är ju huvudsaken.
Nu sitter jag här framför datorn och ska snart kolla upp vad det är för intressant på tv. Ikväll så hade jag tänkt att bara chilla och känna lugnet för att vi inte har nå prov eller läxor som ska vara inne den här veckan. Sen så är det bara MR dagar (torsdag, fredag) så det är skönt, då börjar man kl 9 och slutar vid 12. Så det är lugna puckar, haha.
Nu längtar jag bara till att de ska bli fredag, Idol hemma hos mig som vanligt. Men nu så blir det mest troligt middag med tjejerna innan och efter Idol kanske party?

:)

Nu är helgen över, det går så himla fort. Men det har iallafall varit trevligt i helgen, igår så gick jag, Ida och Ylva en lång prommenad. Det var helt härligt, det var inte kallt och inte varmt ute, helt perfekt gå väder helt enkelt. Men vi gick förbi Sophie på en rök, sen gick vi förbi Ida och drack vatten åså. Sen gick vi hem till mig och såg på The Blair Witch Project den var ok, men lite gammal så den var ju inte precis läskig om vi säger så. Känner mig helt efter för att jag aldrig har sett den förut, haha.
Men idag så blev det Sanningens ögonblick hemma hos mig, Ida, Sophie, Ylva och Amanda. Men det var trevligt som vanligt, men börjar bli lite less på att alltid vara här. Haha, men får väll bara vänja mig vid det. Imorgon är det ännu en jobbig vecka framför mig, känner mig inte speciellt taggad om vi säger så. Har två prov på tisdag, ett muntligt i NK sedan oprov i varmkök. Men får plugga imorgon, och träning? Men nu ska jag se vad som finns att se på tv, god natt!

Pearl Harbor

Jag så nyss Pearl Harbor, en av dom bästa filmerna som finns (iallafall av dom filmer jag har sett). Den började kl 14.40 och slutade 18.00, jag har gråtit konstant under hela filmen. Förutom när jag käkade, haha. Jag börjar nästan gråta av att bara tänka på filmen nu, men den är så jävla bra. Jag lever mig som in i filmen, nu är jag lite nere faktiskt. Haha, men får nog se nå roligare på tv så blir jag säkert gladare. Men jag har iaf gråtit för ett helt år, haha. Brukar inte gråta så ofta, det var säkert därför det kom så mycket. Och inte bara det så är det ju två snyggingar med i filmen också, nu blev jag faktiskt sugen på att se Den gröna milen. Haha, men hade inte kunnat gråta då, för jag tror att mina ögon ha torkat ut. Men nu tänkte jag ringa och Ylva och höra vad hon gör och se vad vi ska hitta på, god kväll!

Lars :(

Konstigt nog är jag inte sov trött, men lär nog bli det så fort jag går och lägger mig i sängen. Men ska nog slå på en film och somna och vakna imorgon av mig själv, helt underbart. Finns de nå bättre än att vakna av sig själv? nej jag tror faktiskt inte de.
Idag så hade vi lektionen som var ca. 1 timme, sen for jag hem och chilla. Tog sen bussen in till stan, for och tränade med Ylva och Ida. Haha, jag och Ylva köpte varsin Frida tidning pga. att det fanns en affisch av Wentwort Miller, haha. Ska kanske läsa den istället för att kolla film? Tror nog att det blir så, haha.

Idag skulle mamma jobba över, typ till 8? Så då skulle pappa laga mat, då tänkte jag det blir antingen äckliga pyttipanna eller så blir det att köpa hem mat, så då blev jag as sugen på typ Kina mat. Men nej, när jag kommer hem så säger han att vi ska äta köttsoppa, uscch! Men då gjorde jag min specialitet, Nudlar! Haha.

Men iallafall så kom Sophie, Ida, Ylva, Amanda och Johanna över och kollade på Idol (som vanligt) och sedan Singing Bee. Det är alltid lika trevligt när dom kommer!

Men då var de då självklart min favorit som åkte ut (Lars) alla blev helt ledsna, Ylva började tillochmed gråta, jag kommer säkert göra det ikväll innan jag går och lägger mig. Haha, känns som att jag kommer att göra de. Jag som tyckte om Lars så mycket, han var ju BÄST! Men jag förstod nästan att han skulle åka ut, men nu känns det faktiskt inte som att det är någon mening med att se på Idol. Men de finns ju dock andra som är bra, men inte lika bra som Lars. Men iallafall, så sen gick vi ut en sväng och som vanligt var det bara jag, Ida och Ylva kvar. Så vi gick hem till mig och snackade i flera timmar, men det är ju nice. Men nu ska jag lägga mig i sängen och läsa min tidning och hoppas på bättre tider, god natt!

Idol hemma hos mig

Är grymt less på skolan, igår så hade jag enbart två lektioner från kl 10 - 17.00. Fattar inte hur dom tänker, hela dagen var bara ett ända stort hål, hade första och sista lektionen under hela dagen.
Igår så var jag med Softie sen, vi kollade på tv och tog de lungt. Men idag så blir det Idol hemma hos mig med brudarna, haha. Så då måste jag städa lite innan dom kommer så det inte är äckligt som det är nu.
Idag har vi två lektioner i en, och en lärare till två klasser och vi ska inte vara i samma klassrum. Smart va? Nej, man kommer inte få nå hjälp eller nå, kan tänka mig att det inte ens är värt och fara dit. Men jag vill inte ha frånvaro. Men nu ska jag klä på mig, god morgon!

Bara 5 veckor

Haha, sitter här och har ett STORT problem. Jag och Ylva hade tänkt att vaka ikväll, kolla Prison Break, gå prommenad och bara chilla. Bara en rolig grej, man gör ju inte de så ofta precis. Eller så går man och lägger sig i sin varma sköna säng? Spelar ingen roll vilket, kommer ändå vara lika trött imorgon. Jag är så himla morgon trött, vill så gärna vakna av mig själv. Haha, det låter helt dumt. Men du förstår. Men det är ju som bara 5 veckor till Jullovet? Det kan jag stå ut, hoppas det inte blir mycket prov och läxor, då börjar jag gråta! Haha
Men jag lär ju märka hur det blir men mitt problem, men nu sitter jag iallafalloch ser på Scrubs, haha. Det är så roligt, men har dock typ sett alla avsnitt. Men skrattar ändå, fast jag är helt ensam. Haha, det känns ganska puckat, men ska se det nu och hämta mjölk. God natt! :)

Tur!!!!

Kom nyss hem och är hungrig. Haha, har varit och tränat med Ylva. Yes, det tog några dagar innan vi tog oss dit. Men nu känner jag mig pigg iaf, det är ju positivt.
Innan det så var jag i skolan som vanligt och inga värda lektioner, kan ju inte påstå att vi gör så speciellt mycket. Men det är ändå grymt jobbigt och vara där överhuvudtaget, men det är ju snart lov igen? Haha. Men idag på SH, så hade vi Nytidskrysset (eller vad de nu heter) men iaf, då var det 13 frågor och jag hade rätt på 11. WHOHO! Två fel, fan va bra jag är, haha. Så nu ligger jag tvåa i klassen (vi räknar poängen efter varje gång) så jag är ganska så stolt över mig själv nu. Sophie och Ida sa att jag skulle gå och köpa mig en trisslott, jag får nog ta och göra det. Haha, om man har tur så kanske man vinner lite cash.
Men dock så gick min sko sönder idag, det var inge vidare tur. Men sen ringde jag till mamma då sa hon att vi skulle fara och köpa på Lördag, så det var inga problem. Men nu ska jag.... se på tv. hahahah, tjo!

Prommis

Haha, det blev inge träna idag heller. Jag är så jävla sliten och det blev lite sent, så vi ska dit imorgon PÅ RIKTIGT! Haha, men vi gick ändå en liten prommis. Till Svartöstaden och tillbaka, det var trevligt och få lite frisk luft och röra på sig och bara snacka strunt. Sånt borde man göra oftare tycker jag, jag tänkte snart slänga mig i duschen och sedan blir det att sova, börjar kl 10 imorgon. Fan va skönt! Sen blir det att se på tv, hahah. Det borde typ stå i alla mina inlägg "ska se på tv" haha, god natt!
Mamma beställde då kläder åt mig idag, tänkte lägga upp bilder. Har säkert glömt någonting som vanligt, haha!
 

Jävligt bra team!

Nu är jag hemma, sitter och väntar på att maten ska bli klar. Sedan blir det att fara och träna med Ylva! Fan va skönt, nu är det typ inge prov eller inlämningar på ett tag (eller iaf inte den här veckan) det känns iaf helt underbart. Slapp göra omprovet i dag på Varmkök, ska göra det nästa vecka. På varm kök gjorde vi Palt och Lingonsylt, haha. Helt fina och runda Paltar blev de, men som sagt jag och Ida är ett jävligt bra team! Men sen skulle jag åka med mamma hem men då skulle hon och Jesper självklart handla, typisk. Jag som är as hungirg, men jag får väl vänta då som vanligt.
Det har inte varit min dag idag heller, for hem på lunchen och tänkte göra lite lunch och bara chilla. Men nej nej, då glömde jag nyklarna ingen var hemma. (typiskt bara för att jag glömde dom) Sen var inte min granne hemma heller, och dom har våran hemma nyckel. Sen hade jag inte en jävla krona på telefonen, så jag börja tänka ska jag slå sönder föstret? isf vilket? Men som tur var så ringde Ida efter ca. 30 min så gick vi på Shell/SevenEleven och köpte en fresh + en dricka för 20 kr. Hahaha, vilket kap. Men nu tänkte jag glo på tv (som vanligt) sen ringa Ylva, god kväll!

Jag är fan knäpp!

Äntligen klar med den där jävla anlysen. Det tog mig ett antal timmar, haha. Men var ju dock och kollade på kläder som jag vill ha. Får se om jag får allt, men jag lär ju märka imorgon. Nu är jag typ inte ens trött, tänkte packa klart allt i min väska innan jag lägger mig. Får ju inte glömma varmköks kläderna får då får jag inte vara med, så imorgon på skolan blir det att plugga hela dagen, inte så lockande. Men ändå, men det känns skönt å få analysen bort gjord. Ska bara skriva ut den imorgon innan jag far till skolan, hoppas jag inte glömmer.
Idag har jag fan bara legat, haha. Äckligt les jag är på mitt rum nu alltså, men p och g kom iaf förbi på en rök. Men det var dock typ snart två timmar sedan. Haha, jag tyckte dom var knäppa som var ute. Men vad är inte jag då som är vaken den här tiden och börjar 8.15 och slutar kl 17?

Pluggar

Sitter och pluggar och vill bara gråta för jag hittar ingenting. Är as dålig på att hitta information, jag får damp. Men mamma kom iaf nyss ner och sa att vi skulle beställa kläder imorgon. Då blev jag lite glad iaf, så nu ska jag ta en liten pause och kolla om jag hittar någonting jag vill ha. Hinner inte plugga till redningar idag, får göra det imorgon på skolan. Det är ju typiskt att jag skuter upp allt till sista sek. Men jag får sluta med det, måste verkligen göra det. Men jag har egentligen inte tid med det här, så nu ska jag kolla kläder. God natt!

Trött

Haha, såg nyss ett avsnitt av Hem till Midgård, haha. Fan va bra det är, men nu blev jag dock trött igen :/ Måste plugga, analysen MÅSTE in imorgon, så dum i huvet som jag är så gjorde jag självklart inte det igår.
Men idag så var de en jävligt jobbig skol dag, halv sov typ på alla lektioner. Var så jävla trött, men hoppas jag blir klar fort med analysen så jag får sova sen. Men då kommer jag säkert bli pligg, då blir jag fan arg. Haha, skulle egentligen ha farit och tränat idag. Men både jag och Ylva var så jävla trötta så vi ides inte, så det får bli imorgon istället. Men det blir säkert bra, men nu ska jag göra klart den där jävla analysen, god kväll!

Helt dum i huvudet

Jag är dum i huvet, ska plugga men sitter bara och ser på tv och kollar på kläder och skor på internet som jag vill ha. Puckat, jag är dock trött men kommer inte få en blund i natt eftersom att jag måste ju plugga men jag gör ju inte de. Så dum som jag är!!! Snart börjar de säkert nå på tv som jag vill se, jag kommer aldrig bli klar med analysen idag. Kommer snart säkert gå och lägga mig i sängen och sova som jag alltid gör. Skuter upp allt, vilket pucko jag är. Har haft veckor på mig att göra klart de. Men nej nej, ååh. Vad less jag blir på mig själv när jag gör så här. dumskalle jag är....

God kväll!

Sitter här, fortfrande sliten. Det har varit en härlig helg, och ett härligt lov. Men imorgon börjar helvetet igen.. Känns så jävla jobbigt med skola alltså. Så är det typ länge tills nästa lov, så imorgon ska analys uppgiften in och jag är inte ens klar med den. Sen ska jag redovisa om nånting jag gör på fritiden i 2 min. Vet ej vad jag ska prata om, men för hoppningsvis så löser de sig och jag tar tag i det ikväll.
Men i fredags så blev det iaf party, vi var först hos Ida och såg på Idol. (jag, Ida, Sophie och Ylva) sen for vi på nån jävla lokalfest, men den dog ju självklart ut så fort vi kom dit typ. Haha, men då for vi på nån fest på björks. Det var iaf roligt, haha. Sen var det bara att gå hem i kylan, trode jag skulle frysa ihjäl, men tur att det gick fort iaf.
Igår så var Ylva, Ida, Amanda och Sophie här, vi gick på Coop och köpte godis. Så vi tjockade hela dagen, jag typ låg i sägen 80 % av hela dagen, haha. Men det var trevligt sen gick vi ut på våra "bus" en sväng. Satt vi data det mesta av tiden.
Ska snart möta Ylva och Amanda, har ingen aning om vad vi ska göra. Men det spelar ingen roll, bara jag får fara från mitt rum. Hahaha, det har sett ut som en svin stia hela veckan, så fick jag nå ryck och städade bort allt från golvet iaf. Så nu ser de lite finare ut iaf. Men helgen har varit helt okej, tänkte lägga in några bilder senare, men nu ska jag lägga mig o soffan och vänta på att Ylva ska ringa.
RSS 2.0