Inte ett dugg

I helgen har man inprincip inte gjort ett skit och slösa pengar.. Man behöver lugna helger också, annars blir allt bara skit..
Imorgon börjar ännu en vecka i skolan, och nu är det allvar. Känner mig inte ett dugg taggad men man har ju inte så mycket till val.


en gammal goding..

Bankomat jävel

Har inte orkat skriva nå här.. Men nu skriver jag för Idas skull så hon har något att läsa ;)
Ja, skolan har då börjat.. Inte så värt och vi har inte gjort ett skit, men idag hade jag riskettan och det var svin jävla tråkigt. Men ett moment borta från den långa vägen till körkort..
Sen har jag också hunnit med att träffa Donnie (ellinors barn) och nu vill jag ha ett eget. haha. Kanske dags? ;)
Idag fick jag min lön, och jag var över lycklig.. Sen skulle jag gå och kolla om det verkligen hade kommit i några pengar, då går jag till bankomaten och vad tror ni den gör? TAR MITT JÄVLA KOOORTT!!!!! Och äckel jävla Nordea var stängt. Så nu är jag lika fattig som jag var innan + att man fick bli förbannad...
Och nu ska jag gå en liten promenad med min syster sen ska jag se ett äcklig program på tv. Och varför ser man på äckliga program egentligen? Man vill ju bara spy och börjar må dåligt, ändå så sitter man och ser och tycker att det är kult? Wierd...

en natt i stan

De dags att dra, fixa pengar main. Fira för gamla dar. Se oss i vimmlet, Sikta mot himmlet, vi maxar bränner förbi du kan se hur gatan brinner.

Bögnäs1

Två dagar kvar på jobb1, ikväll blir det bögnäs1 och fet häng där bland allt knas.. Men det blir säkert trevligt som vanligt.. Dock less på trevligt, vill ha ös.
Och här hemma får man ingen mat så man måste styra upp allt själv.. Trodde jag bodde på ett hotell?

Knas bild... Innan farmen!

Lever min dröm

Att man lyckas med allt, ingenting är omöjligt....

swischa förbidet förklarar allt...
RSS 2.0