Glas vitt

Nu sitter jag och lyssnar på musik och försöker bli på humör!! Snart kommer Gay-Madd och Softie hit och vi ska ta oss några glas vitt och sen ser vi vad som händer och sker. Blir iallfall Cleo sen, så det lär bli en lyckad kväll!!!

No games...

Golvet

Vad kan jag säga om mitt lov? Det har inte hänt ett skit, eller vi var ute i förr går på Kafelino. Haha, det var gay som fan. Sen for vi hem till mig och åt upp halva mitt kylskåp och stöka ner ännu mer i mitt rum.. Man kan nästan säga att allt låg på golvet på morgonen när man vaknade. hahaha!
Men det var roligt ändå, så igår fick man lida för att man hade för roligt, och nu är man på g igen. Cleo ikväll då! Cya bitches..

Jag kom och tänka!!! Det är bara en vecka kvar nu tills jag ska tattuera mig, fan va tiden går fort :S:O

Njuter

Nu sitter jag med Softie och softar som fan och bara njuter av tillvaron.. Det känns så jävla nice just nu, underbart med lov!!!!
Nu har jag några planer som ska genomföras. Måste skicka det vidare till mina girl, så blir det nice som fan!!! Så imorgon får ni andra veta..
Men nu ska jag fortsätta att njuta, hdb!

Bilder från i fredags som jag hitta på min kamera. hmmm!man kan inte mer än att skratta åt i fredags... gay jävla kväll alltså!! haha

La fiesta!!!!Nu blir det la fiesta med dom bästa!!!

Mina ögon

Då har man varit och ö.kört och jag är svin jävla trött. Mina ögon rycker/har ryckt hela dagen. Tror det är dags för att sova, men inte det... Då ska man läsa och plugga igenom teorin, blässshh!! Har ingen ork alls till det, men jag har inte så mycket till val..
Jo, sen ska jag färga Lisas hår. Sedan är det god natt!!!

Love you siss

Lite bilder på mig och min syster idag.. Tvingade henne att stanna med mig tills min lektion  börja.. Det var lätt övertalat, en cigg!!


Btw

Då har man nyss käkat och jag är svin trött. Men måste ändå ut och ö.köra för att jag har lite att träna på till på torsdag.. Inte ett dugg pepp men sånt man får ta!
Men sen ska jag vara med Softie och chilla med henne.. Har inget att skriva, så jag fattar inte ens varför jag skrev?
Jo, btw. Jag klarade ett prov som jag inte hade pluggat ett skit till! Så det är jag glad över, inga omporv. Som vanligt tänker jag alltid "tänk OM jag hade pluggat, va bra betyg jag hade fått då..." 

Gay fish

Helt seg i huvudet!!! Jag har varit det sedan jag kom hem från Mallis, men en sak gör mig glad iaf... Det är att det bara är en vecka skola sen är det lov... Fyffan va underbart, då blir det party party!!!Gay fish!!!!

ruttna

Jag är så äcklig less på mitt rum nu, vad fan kan man göra åt saken? Jo, flytta. Meeen, för vilka jääävla pengar?!!! Ge mig pengar, inget jobb...
Men ikväll ska jag iaf vara med Madde och Softie och jag har ingen aning om vad vi ska hitta på.. Men det blir säkert bättre än att sitta och ruttna i mitt äckliga rum!!!!!!

BJ ♥

Blir en chill helg igen, jag är helt slut efter Mallorca.. Men det var helt klart värt det!!! Tänkas att det redan var en vecka sen vi kom hem?!!! :O:O
Jag har nyss fixat mig färdigt och ska snart träffa Softie och åka till Hertz och vara med Frankieboy.. Så det blir nog ändå en ok kväll!Jag ♥ BJ!!!

Här har jag inte orkat skriva på ett bra tag!! Finns inget  att skriva... Jo bara att jag är jävligt less på Lule och att jag vill bara ha lov nu!!! hej

Darius and Finlay - Destination ♥

Mallorca ♥

omg

hihihohohehehaha, omg!!
Kan ej säga annat...
Miss u

Biåå

Snart blir det att fara på bio med Madde och Softie och se "flickan som lekte med elden".. Det kommer bli fett!!!
Vill ni veta en sak??!!! Imorgon är det den 2/10...

RSS 2.0