Kill me

Plugga, plugga och åter igen plugga... Så ser min vecka ut, underbar va???!!!! Nej absolut inte, jag har dock 3 prov denna vecka, hur gick det till?
Sen har jag en APU-rapport att skriva, har inte ens börjat.. Sen hadde jag tydligen fått en till inlämnings uppgift!!! KILL ME...
Och jag är gryyyyyyymt sugen på godis men jag går INTE ut i detta väder, så jag ska ta en pn och sen plugga till två pack!!

Övertrött

Nu har man duschat och känner sig fresh!! Orkade ej fara till skolan idag, tror jag blev övertrött av svinis sprutan??!! Skyller på den iaf...
Ikväll ska jag, Madde och Softie fara och käka och sen blir det att vara hemma hos mig åså kommer Ida också :) Så det lär nog bli en trevlig nykter kväll, nej nu ska jag göra nå vettigt!


Mina tjejor!! Vad tiden går fort... tyckte det var nyss man hade sin brors lägenhet och levde livet??!1whoho, ca. en månad kvar!!! :D

Otursssss

Inte blev det nå idag heller, fan va less!!! Men nu har jag och Madd bakat en kaka, får nöja med det och kolla på film.. Hoppas jag får göra det snart iallfall...
Det har varit min oturs dag idag, jag har hunnit tappa min mobil (men den blev åter funnen). Sen tappa jag 60 kr... Hm........ less, vilken fucking jävla fredag!

But you know

OJ! Jag blev party sugen på en måndag. hmmm! Men man har low cash och har festat tillräckligt så inge sådant... Meen fast jag har low cash funderar jag STARKT på att beställa en massa kläder från h&m, jag blev galen va snygga kläder jag hittade.
Nu ska jag forsätta se på the new adventures of old Christine!!! Jag kan se halva natten, börjar kl 13 imorgon.. :D:D (Y)

Baby I don`t see you around
But you know that my destination
Is on this road going down
`Cause I got to be with you now

INTE

Det är INTE min dag idag.... Allt bara går fel, vill inte ens veta vad som händer imorgon.. Det kommer bli att softa och sitta hemma och se Paranormal Activity... Fast den ska vara kass, men det är ju tydligen "SÅ" läskig.. Det tvivlar jag starkt på..

Tur att det finns bra serier som jag kan se!!!

GE MIG!!!!!!!!!!!!
Chockad


Jag har fortfarande inte vant mig vid mitt "bruna" (grått/grönt) hår än... Blir lika chockad varje gång jag kollar mig i spegeln...

Steve Angello & Laidback Luke feat. Robin S - Show Me Love

Känns great!

I feel like a zombie... Är trött som stryk, men det är ju resultatet av sömnbrist hela helgen. Men man är ju ledig imorgon och det känns great! Men då ska man hjälpa mamma att städa ur min brors lägenhet. Jobbigt men jag får ju extra cash så jag ställer upp.
Men nu är jag less på att sitta hemma, har varit hemma sen i lördags. BORING! Men jag orkar ändå inte ta mig någonstans...


En bild från Öppet hus i lördags!!

Öppet hus

Då är man hemma efter en ganska lång dag på på skolan.. Där vi sålde våra varor, kan iallfall säga att det gick bra och att det var kult!
Det kommer gå mycke bättre nästa gång... (Y)

Nu är jag svin trött, har inte sovit länge i natt. Då får det bli en PN, är ju ändå ledig på måndag så!


Detta är resultatet, grått och grönt...

"Sanna med..

Nu sitter jag med färg i håret. Skönt att bli av med utväxten, och inte bli kallad som "Sanna med utväxten". Som Madde tyckte var ett bra smeknamn.

Två veckor kvar.... SUCK!

....

Det ända jag kan säga är att jag är jävligt less....

Jag har

kommit fram till en sak idag... Jag ska färga mitt hår brunt!!!! bye bye utväxt...

Och att jag älskar Fall out boy!

som ett

Grymt deppigt att skolan har börjat igen...
Men så har iaf första dagen gått ganska fort, men på nått tag så ska man fara och träna och sola lite så man inte blir blek som ett lik..

Va tiden går fort, tänkas att snart far man till Egypten..

från i fredags

Lång tid

Ja, vad kan jag säga om i fredags?! Att jag inte kommer ihåg ett skit, haha. Eller det var lite överdrivet, men nästan...
Och jag har inget att tillägga förutom att det var en gay kväll och jag ska vara nykter lång tid här framöver! Och det ska bli skönt som fan.
Och det jag gjorde igår var att vara hos Softie och ligga på soffan och se på film hela dagen/kvällen. Bokstavligt!Snodden bilden från Ida, om min stora fråga är.... Vars är min mask?! :O:S
RSS 2.0