µ

Ojsan, här har jag inte skrivit på ett tag. Haha, idag är de valborg. Ska väl grilla och dricka några pilsner med Softie, Ylva, David, Carro, Alle, Jenkiz och Frida. Sen vet man jag ju aldrig om de kommer någon mer. Hehe, jag börjar bli lite stressad, jag har läst en bok sen jag kom hem typ. Och jag var hemma strax innan 2, haha. Så jag ska käka sen duscha sen blir de att sminka sig och välja vad man ska ha på sig ikväll. För det har jag inte bestämt än. Haha, jaa! Hoppas att de blir en trevlig kväll, undra vart vi ska grilla. Det är inte riktigt bestämt ännu vart vi ska vara åde! Nu sitter jag och ser på Distney Channel! Haha, det var en skön dag idag på skolan, första lektionen så var de några som redovisade och sen på Babs lektion så gjorde vi bara ett lätt papper om hur mkt "kunderna" skulle få tillbacka om de dom köpte kostade ex. 39.90 och dom betalade med 500 kr då skulle vi räkna ut vad vi skulle ge dom utan miniräknare och hur mkt av ex. 1 kr eller 100 dom skulle få tbx. Men de var lätt, sen var det lunch sen på turismen var typ ingen där, då chillade vi bara. Sen på svenskan såg vi film för det var många som skolkade. Haha, fyllde år i fredags (GRATTIS) så då gick jag, Ylva, Softie Och Mikkis på bio och såg nu eller alldrig. Den var typ dålig :S Skit samma, sen i lördags så for jag, Softie och Mikkis till Pite och festade åså, det var trevligt. Haha, lite vrikad kväll men whatever! Och igår var jag, Softie, Malin, Mamma och Anna-lena på bio och såg min brors flickvän. Det var trevligt som fan, och den var ju bra ;D Hehe, men nu orkar jag inte skriva nåmer. Lär väll skriva om min kväll imorgon. BYYYEEE!

Utvecklingssamtal

Hallåjj, nu sitter jag och ser på Prison break, men de är reklam. Det är ju så jävla bra, får panik när de blir reklam när de är så spännande. Nu har dom iaf rymmt men är på vattnet utan båt och Sucre är fast på fängelset och han skulle komma med en båt. Fan va panik jag får när jag ser de, så blir pause hela jävla tiden. Idag har jag de inte hänt så mycket, har varit i skolan sen på utvecklingssamtal! Det gick bra, mamma blev glad. Sen gick mamma och jag på stan en sväng och jag fick ett par nya Addidas :) Glad jag blev! Sen har jag mött Softie och sen så chillade vi hemma hos mig. Sen kom Frank och Blind förbi och tog en rök, eller en genska lång rök. Haha, men det var trevligt. Jag och Softie gjorde fruktsallad, fan va gott de var! Mumms. Börjar bli sjuk, fan va jobbigt. Tror jag ska vara hemma på onsdag. Fyller år om 4 dagar, längtar :) Men nu börjar Prison Break igen! Byyeeee.

Prommis

Hey hey, nu sitter jag här och väntar på att myggan ska börja igen. Haha, det är ju så himmla bra. Sverige pussas och kramas var ju också idag. Det är så roligt så det är inte sant! Haha, idag har jag, Softie och Ylva gått en promenad från stan till malmudden till bergviken =) Det var trevligt, imorgon blir det att gå från skolan! Känner att nu får det vara nog med att sitta hemma å lata, har ju som inga planer på att bli som ett hus! Haha, undra vad som händer i helgen. Jag, Ylva och Softie kanske skulle bowla, men vi ser ju hur det blir! Ska sova snart, är svin trött. Är så less på skolan också, vill bara ha sommarlov. Inte för att det händer så mycket mer än Kreta, Jobba, Luleåkalaset typ :P Vad jag vet nu iallafall, blir väl också sola, bada, festa och bara umgås :) Det ska bli underbart, tiden går ju svin fort. Har snart redan gått ut 1an, det är helt sjukt. Snart är jag fan typ 40. haha, Så känns de iaf. Men fyller år om typ 8 dagar eller nått! Men nu orkar jag inte skriva nåmera, Bye! Bye!

<3

Glader :)

Är på as bra humör :D Lyssnar fortfranade på Love song, jag blir så glad av den. Snart är de sommar, de är ju jätte bra väder och allt! Jag blir så glad, och jag fyller år om typ 9 dagar. Inte länge dit, nog för att jag typ inte kmr att få nått för att mamma och pappa betalade min resa till kreta, och de var ganska dyr och de fick bli min födelsedags present! Så lär väl bara få pengar av farmor, mormor osv och måste spara lite pengar så jag kan köpa nått där borta också. Men de löser sig säkert, snart är de valborg! Undra vad som händer då, får väl hitta på nått skojsigt. Idag ska jag ut å gå med Ylva en sväng efter vi har käkat, tänkte slänga mig i duschen nu eller om man ska göra de senare ikväll. Ser ju hur de blir, hoppas att man får nå sommar jobb i år. Hoppas de så får man lite pengar å göra nå skojsigt med, kanske fara på nån lite kortare resa med sina vänner? Det hade då varit jäkligt kult. Men man lär ju se hur de blir =) Tänkte börja skriva min novell på datorn, så den blir klart. Så jag orkar inte skriva nå mer här. BYE!

Love song ;>

Sitter och diggar, Sara Barelli - Love song! Haha, har velat ha den jätte länge :D Snart börjar skolan, fan va drygt. Orkar inte, men snart fyller jag år! Den 25;e, hoppas de blir nå party. Eller så kanske man väntar tills valborg. Hehe, man lär ju märka hur de blir! Hehe, i helgen så har man inte gjort så mkt, jag hadde lånat Mikaelas lägenhet och var där hela helgen å sov där och bara chillade. Det var nice, de började snöa igår, fyyfan! Jag som tänkte att de snart var sommar, åså kommer snön och förstör mina förhoppningar på sommar! Hehe, nu borstar jag tänderna ska snart gå till bussen å fara till skolan. Nu måste jag bege mig till bussen, kanske skriver sen! Bye....

Fuckat!

Skrev nyss as mkt här, allt bara försvann. Irriterande! Är trött och less som fan på skolan. Men thats life, idag händer det inte så mkt, Mikaela ska komma hit vi ska se på Pearl Harbor för vi såg den i skolan och sen hade vi som uppgift att skriva om den. Och vi såg inte ett skit i skolan, så då får man ta de nu istället. Jag, Ida och Sophie har varit as duktiga i skolan, jobbat svin bra. Duktiga vi är! Har ätit frukost varje dag den här veckan stolt jag är (Har inte ätit sen jag gick i 8an). Igår gick jag och Softie på en prommenad, härligt var de. Idag börjar Svergie pussas och kramas, hoppas att de är värt å se! Men de borde de vara eftersom att Björn Gustafsson är med ;) Myggan börjar också idag, de är ju grymt kult! Haha, och på tal om tv-serier så började Prison Break i måndags, jag vart över lyckling. Har längtat som fan tills de skulle börja igen. Igår gjorde jag inte turismen kommer inte orka göra de idag hlr är så trött. Men de ska vara inne på tisdag. Jag, Ida, Sophie och Mikaela var på Sub oc, och käkade! Gott var de, Men nu ska jag käka lite pigelin och se på tv. Bye!

Drygt.

Hej hej, en blogg. Har man nått att roa sig med när de är som tråkigast. De är väl de man har de till? Jamenvisst äre så! Softie tyckte att jag skulle göra en så hon har nått trevligt att läsa. Nu sitter jag bara och lyssnar på musik, Ska snart plugga. Men de lät drygt, Men har ju som inget annat val. Påsklovet gick så fort, Jag han knappt "vila ut" men thats life, Right? Men de är ju ändå snart sommarlov, Tiden går ju ändå så fort. Jag längtar så otroligt mycket till sommaren. Men de blir säkert bra, sitter och lyssnar på Panic at the disco - Nine in the afternoon och ska snart ta en glass! Fan va gott, Mumms. Ikväll så ska jag och Softie ut och gå, Vi försöker att bli nyttiga. Vi ska sluta äta godis å allt sånt där onyttigt, Vi ser ju hur de slutar. Haha, Men nu ska jag gå och plugga Turism (Svin tråkigt). Bye!

RSS 2.0