Mycke spänning

Det har varit fett roligt i helgen. I fredag så firade vi ju Ylva, då var vi först hos Ida och chillade. Spelade ett jätte roligt spel, haha. Sen så gick vi över till hennes granne och socialiserade, sen tog vi bussen till Malmudden för att de var en lokal fest där. Men då var de bara en massa snutar och sur puppor. Då orkade jag fan inte stanna så drog jag hem, haha. Inte alls lik mig, jag brukar vara den som far hem sist. Haha, men inte den här gången. Men det var en helt okej rolig kväll alltså. Måste göras om tjejor.
I lördag så for jag, Ylva och Ida till Amanda så gjorde vi Tacos och spelade GH. Sen drog vi in till stan en sväng, dom skulle köpa glass, haha. Så sen såg vi på Wrong Turn 2, grymt bra film, så kom Johanna också och joina oss. Men sen så gick vi ut en sväng, hahahhah. Men det var faktiskt helt kult, sen gick jag och Ylva hem till Ida och kollade i gamla skolkataloger, haha. Roligt att se, sen gick jag och Ylva hem till mig och sov. Men vi somnade dock inte förens kl 6 typ, så jag kommer inte kunna somna tidigt ikväll som planerat. Haha, men det var en sjuk lördag, med mycke spänning. hahaha.
Idag så har jag varit med Lisa och sett på tv och inte gjort nått, Haha. Men det är ju det man gör på söndagar, bara chillar.


     
Bilder sen i Fredags :) (väntar dock på att Ylva ska lägga in en massa bilder)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0