Johan palm :(

Satan vad det är kallt ute, kom nyss in men fryser typ fortfarande.
Amanda ringde och väckte mig i morse, då var det bara att stiga upp och käka en macka sen bar det av till stan och träna. Så fyllde man på sin mobil också (äntligen) så nu kan man ringa, helt underbart. Sen efter vi hade tränat så blev det att vi mötte Ida och for och solade. Det var helt underbart, älskar att sola. Men just när det är som skönast så slutar det alltid. Men det blir nog att sola snart igen, om man har nog med pengar alltså, haha. Men ikväll blir det iallfall att se på Prison break och ta de lungt.
Igår så hade vi ju middag hos mig, det blev kött och potatisgratäng med brunsås och sallad. Fan va gott det var! Sen så blev de ju Idol så klart och Johan åkte ut :( Deprimerande, jag blev typ ledsen. Haha, tycke att Alice skulle åka istället, men ikket. Johan är så speciellt, helt underbar, ville värkligena att han skulle få stanna kvar.
Haha, fan va vi skrattade åt Johans tokiga fan, svimmade bakom senen, höll på att slita av sig sitt hår. Haha, kunde inte prata eller nått. Haha, men då fick man ju sig ett gott skratt iallfall.  Klicka här för att se -> http://www.youtube.com/watch?v=6hWkMXNTqZc 
Men det blev en sen kväll, somnade inte förens vid 6. Men är dock inte så trött, men nu blev det ett långt inlägg så god dagens!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0